Χωρισμος
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3

Χωρισμος

Ανοίγω νέο post για τον λόγο ότι στο προηγουμενο η συζήτηση εξελίχθηκε διαφορετικά..
    Μετά από καιρο λοιπον ξαναγράφω για να σας ευχαριστήσω όλους που αφιερώσατε λιγο από το χρόνο σας για να διαβάσετε το πρόβλημα μου και φυσικά όλους όσους μου απαντησατε. Πραγματικά με βοηθήσατε παρά πολυ, οπότε οφείλω να σας ενημερώσω για την τωρινή κατάσταση. Πριν 20 μέρες έφυγα από το σπίτι, είμαι καλά και προσπαθώ να συνεχίσω τη ζωή μου. Περίμενα να είναι πιο εύκολα τα πράγματα, αλλά δυστυχώς δεν γίνονται όλα όπως τα θελουμε. Ελπίζω με το χρόνο να ξεχαστούν όλες οι άσχημες στιγμές και να μείνουν στο μυαλό μου μόνο οι όμορφες.

Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι!

Εστάλη από MI MAX 2 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Έφυγες εσύ τελικά λοιπόν... Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Κάθε καινούρια αρχή και δύσκολη, αλλά και το ήμισυ του παντός : ) Προσπάθησε να απασχολείς το μυαλό σου με άλλα πράγματα θετικά για εσένα και να μην ανακυκλώνεις στο μυαλό σου τα παλιά. Έχει και τα ωραία της η φάση να είσαι μόνη, επικεντρώσου εκεί και θα τις βρεις τις ισορροπίες σου σιγά-σιγά!

Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Έφυγες εσύ τελικά λοιπόν... Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Κάθε καινούρια αρχή και δύσκολη, αλλά και το ήμισυ του παντός : ) Προσπάθησε να απασχολείς το μυαλό σου με άλλα πράγματα θετικά για εσένα και να μην ανακυκλώνεις στο μυαλό σου τα παλιά. Έχει και τα ωραία της η φάση να είσαι μόνη, επικεντρώσου εκεί και θα τις βρεις τις ισορροπίες σου σιγά-σιγά!
    Έφυγα πρώτη, οπότε αναγκάστηκε να φύγει και αυτός μετά..Θέλω τον χρόνο μου να συνηθίσω τη νέα κατάσταση και ελπίζω να τα καταφέρω. Δυστυχώς δέχομαι πιέσεις από αυτόν και από την οικογένεια του για να γυρίσω, αλλά την απόφαση μου την έχω πάρει. Μπορεί να νιώθω περισσότερη μοναξιά, αλλά έχω αποβάλλει το άγχος και όλα τα αρνητικά συναισθήματα του παρελθόντος. Το μόνο που θέλω είναι να περάσει ο χρόνος και να ξεχαστούν όλα.