Αγχος πριν π;ω στο γιατρό.. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
    Senior Member
    Μου είπε οτι εχω καποια ήπια ανεπάρκεια η οποία ειναι φυσιολογικη και ενα αθώο φύσημα τα οποία δεν ειναι παθολογικά

Member
    Ευτυχώς όλα καλά !!
    Άντε να βάλεις και το χολτερ να δούμε !

Senior Member
    Η εξέταση του pots βγήκε αρνητική. Παρουσιασα ορθοστατικη υποταση και σήμερα πίεση στο 8 σε όρθια θέση και 13 σε καθιστή. Πολυ πιθανόν να οφείλεται για το λιποθυμικο επεισόδιο που είχα και αιτία μου λέει οτι δεν πινω νερο. Οποτε σημερα βγάζω και το holter και θα δουμε!

Member
    Είναι σημαντικό το νερο πρέπει να πίνουμε 3 λίτρα την ημέρα περίπου !
    Τελικά το χολτερ τι έδειξε ;

Senior Member
    ρε γαμώτο σας.... γιατί αγχώνεστε για την καρδια σας? εγώ με 200παλμούς ζαλάδες και πόνους παραμένω τέρμα ψύχραιμος....!!! πλέον ότι και να πάθω απλά σταμάτησα να του δίνω σημασία και είμαι καλά....!!! και σε αυτό με βοηθησε απίστευτα το CBD !!!! είναι απίστευτο πως αν βρείς το σωστό λάδι με 2 σταγόνες η ζωή σου μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο....!!!!

να ξέρετε όλα είναι δύσκολα μα έμαθα να κρατιέμαι

Senior Member
    Quote Originally Posted by vickie_victoria View Post
    Η εξέταση του pots βγήκε αρνητική. Παρουσιασα ορθοστατικη υποταση και σήμερα πίεση στο 8 σε όρθια θέση και 13 σε καθιστή. Πολυ πιθανόν να οφείλεται για το λιποθυμικο επεισόδιο που είχα και αιτία μου λέει οτι δεν πινω νερο. Οποτε σημερα βγάζω και το holter και θα δουμε!
    αχ βρε γιατρε μου....!!!!! ολα τα ξερεις... τι φοβάσαι μου λες? με 6 πίεση ήμουνα και πραγματικά απλά άρχισα να τρώω ότι βρω μπροστά μου και αυτό ήταν...! ανέβηκε... όταν αγχώνεσαι και σε πιάνει τάση λιποθυμίας να τρως αλμυρα..

psssst μην αγχώνεσαι ακούς?? :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by Panoulis View Post
    Είναι σημαντικό το νερο πρέπει να πίνουμε 3 λίτρα την ημέρα περίπου !
    Τελικά το χολτερ τι έδειξε ;
    3 λιτρα μπυρα θες να πεις...

Member
    Χαχαχ εγώ ούτε 1 κουτάκι δεν μπορώ να πιω
    Είναι δύσκολα όλα αυτά αλλά θα περάσουν και όταν περάσουν θα είμαστε ακόμα πιο δυνατή !!
    Και εγώ νόμιζο ότι έχω θέματα με την καρδιά και τέτοια και ας έχω κάνει όλες της εξετάσεις

Senior Member
    Αγχωμομαστε γιατι μας ενδιαφέρει η υγεια μας και να είμαστε καλα. Εσυ εχεις φτασει στο άλλο άκρο. Με 200 παλμούς και ζαλάδες κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να είναι ψύχραιμος και να νιώθει καλα. Τι ειναι το CBD?

Senior Member
    Ρε εσυ με 6 πιεση ο κάθε φυσιολογικός άνθρωπος ταβλιαζεται δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του. Αυτά που λες ειναι ακραία και υπερβολικά. Στο τέλος θα μας πεις οτι είμαι έτοιμος να πεθανω αλλά δεν δίνω σημάσια ειμαι ψύχραιμος.

Member
    Το CBD είναι λάδι κάνναβης όπως κατάλαβα.
    Ο καθένας το ξεπερνάει όπως μπορεί μην σου φενεται περίεργο !
    Για εσένα τώρα εσυ πως νιώθεις που είδες ότι όλα είναι καλά και δεν έδειξαν τίποτα το διαφορετικό η εξετάσεις ;

Senior Member
    Quote Originally Posted by vickie_victoria View Post
    Ρε εσυ με 6 πιεση ο κάθε φυσιολογικός άνθρωπος ταβλιαζεται δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του. Αυτά που λες ειναι ακραία και υπερβολικά. Στο τέλος θα μας πεις οτι είμαι έτοιμος να πεθανω αλλά δεν δίνω σημάσια ειμαι ψύχραιμος.
    εσένα ίσως σου φαίνονται ακραία και υπερβολικά όμως αν ξανακάνω 6 πίεση θα βγάλω και photo να δεις...! μιλάω απόλυτα σοβαρά... έχω πάει και εγώ σε γιατρούς αλλα από την στιγμή που μου είπε είμαι υγιής δεν αγχώνομαι για χαζούς λόγους... αν είναι να λιποθυμήσω ας γινει... ε και? γιατί να φοβάμαι? πρέπει να σκέφτεστε θετικά όλοι..

εγώ όταν επιμένω για το cbd... και σας δινω πληροφορίες να το ψάξετε πολλοί το φοβάστε.... όμως εγώ το προτείνω γιατί πρώτα.. είναι νόμιμο... δεν έχει καμια παρενέργεια.. είναι απόλυτα ασφαλές... και είναι το καλύτερο αγχολυτικό/αντικαταθλιπτικό/αντιψυχωσικό...

μην περίμενε να σας το πει γιατρός........

Page 2 of 2 FirstFirst 12