Seroxat - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26

Thread: Seroxat

Member
    Ευχαριστώ πολύ Σταύρο δν έχω ξαναπεράσει από θεραπεία κ η αλήθεια είναι ότι μ κάνει καλό να παίρνω γνώμες.... Piggy μου κ εγώ έχω αγχώδη διαταραχή με έντονα ψυχοσωματικα... Ο ψυχιατρος μ μ είπε ότι κατάθλιψη δν έχω αλλά μ είπε ότι η έντονη αγοραφοβία π έχω είναι το δοχείο και το καπάκι είναι η κατάθλιψη αν δν το αντιμετώπιζα θα ήταν το επακόλουθο αν κ πιστεύω ήμουν ήδη στα όρια από τν στιγμή π έπαψα να βγαίνω κ ήμουν μόνο δουλειά σπίτι... Βέβαια αν κ δν είμαι ειδικός κ η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική μήπως πρέπει να αλλάξεις γιατρό; εγώ έψαχνα ένα μήνα μέχρι να κατασταλαξω στον γιατρό μ ο οποίος είναι ένας από τς καλύτερους με ατελείωτες εξειδικευσεις υποτροφίες και επιστημονικές έρευνες και πάνω από όλα άνθρωπος και είναι πολύ συγκεκριμένος σε αυτά π δίνει ας πουμε όταν τον είπα να πάρω λίγο παραπάνω τα ταβορ πάνω από 10 μέρες μ είπε αυστηρά όχι ενώ μια φίλη μ ο δικός τς για αγχώδης διαταραχή τν έδινε 6 μήνες κάθε μέρα ζαναχ

Θα μπορουσες με καποιο τροπο να μου πεις σε ποιο γιατρο πας;θες το email μου;εισαι Αθηνα;

Member
    Θα μπορούσα εννοείται αλλά είμαι Θεσσαλονίκη βέβαια ο συγκεκριμένος κάνει κ μέσω σκυπε γιατί έχει κ ασθενής στο εξωτερικό αν θες σ λέω βέβαια δν ξέρω πως στέλνεις ιδιωτική αν γνωρίζεις εσύ στείλε μ

Basilikh θα μπορουσες να μου στειλεις πληροφοριες στο [email protected]

Member
    Σου έστειλα στο email σου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vasiliki2018 View Post
    αν θες σ λέω βέβαια δν ξέρω πως στέλνεις ιδιωτική αν γνωρίζεις εσύ στείλε μ
    Βασιλική από όσο γνωρίζω και αν δεν έχει αλλάξει κάτι,για να μπορείς να στείλεις ή να λάβεις προσωπικά μηνύματα στο Forum,θα πρέπει να συμπληρώσεις 50 Posts.

Member
    Σταύρο κάτσε μέχρι να ξεπεράσω τον πόνο μου θα τα έχω ξεπεράσει τα 50....

Senior Member
    Σε 27 Posts σου από τώρα (όταν δηλαδή θα συμπληρώνεις τα 50) κάτι μου λέει πως θα έχει ελαττωθεί ο πόνος σου κάτα 50%!
    Απλή Διαίσθηση!

Member
    Χαχαχαχ να σαι κλ ρε Σταύρο από το στόμα σ και στου Θεού το αυτί... Ρε παιδιά πάντως σήμερα μετά από αρκετές μέρες πήγα μια βόλτα και εκεί π περπατούσα περνάει από δίπλα μου μια κοπέλα π έλεγε στο αγόρι της για τς κρίσεις πανικού π τν έπιασαν κ λέω η εμένα με κυνηγάει αυτό η το 90% έχουμε σαλτάρει από το άγχος...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vasiliki2018 View Post
    Χαχαχαχ να σαι κλ ρε Σταύρο από το στόμα σ και στου Θεού το αυτί... Ρε παιδιά πάντως σήμερα μετά από αρκετές μέρες πήγα μια βόλτα και εκεί π περπατούσα περνάει από δίπλα μου μια κοπέλα π έλεγε στο αγόρι της για τς κρίσεις πανικού π τν έπιασαν κ λέω η εμένα με κυνηγάει αυτό η το 90% έχουμε σαλτάρει από το άγχος...
    Εντάξει δεν υπάρχει αυτό! Στατιστικά να ακούσεις τέτοια συζήτηση είναι <2% ειδικά έξω στον δρόμο.
    Αλλά μην νομίζεις πως είναι σπάνιο αυτό που περνάς.Αν αθροίσεις όλες τις ψυχικές παθήσεις μαζί,σίγουρα ένα ποσοστό 20% του πληθυσμού πάσχει από κάτι.

Member
    Κλ ναι ειδικά πλέον εδώ που μας έφτασαν η νέα γενιά να ζει με ένα αβέβαιο μέλλον....

Page 2 of 2 FirstFirst 12