Results 31 to 43 of 43
Thread: Αναγκαστικος χωρισμος...
-
13-11-2008, 16:32 #31
Originally posted by σοφουλα_19
νομιζεις οτι δεν εχω ιδεα απο δυσκολα προβληματα...μην κρινεις ανθρωπους και καταστασεις χωρις να ξερεις...συγνωμη που θα στο πω αλλα απο την στιγμη που εγραψα εδω την ιστορια μου εσυ αντι να συμβουλευεις κριτικαρεις συνεχως...υποτιθεται ειναι forum συμπαραστασης και οχι κριτικης προς τους αλλους...
αφου νομιζεις οτι οτι σου εχω γραψει ειναι αχρηστο, εκτιμω οτι οσα εγραψα να μην τα λαβεις υποψη σου.
Οσον αφορα το φορουμ, μπορει να ειναι διαφορα αλλα εγω δεν ειμαι του χαιδεματος.
Εαν θελεις να ακουσεις αυτα που ταιριαζουν καλυτερα στα αυτια σου, ε αυτος δεν ειμαι εγω.
εντιτ: θα διεγραφα τα μυνηματα μου στο παρον θεμα, αλλα αφενως θα με εκανε να αισθανθω καλυτερα, αφετερου ειναι εναντια στις αρχες μου.
- 13-11-2008, 16:34 #32
κοιτα κοιμομασταν σπιτι του με την μητερα του και την αδερφη του,ο πατερας του δουλευει εκτος θεσσαλονικης και ετσι ελειπε!μας εδωσαν ευκαιριες απο την αποψη οτι ελεγαν συνεχεια στον δημητρη να σταματησουμε να ειμαστε ολη την μερα μαζι και να κοιμομαι σπιτι του,τον ειχαν προειδοποιησει αρκετες φορες αλλα εκεινος δεν το επαιρνε στα σοβαρα...
13-11-2008, 16:38 #33
κρινο δεν ειπα οτι ολα οσα εγραψες ειναι αχρηστα και ουτε θελω να μυ πειτε αυτα που θελω να ακουσω...απολυτα δεκτες οι αποψεις σου αλλα σε παρακαλω μην κριτικαρεις ανθρωπους και καταστασεις!ενταξει ισως το κανεις αυτο επειδη δεν ξερεις την νοοτροπια αυτων των ανθρωπων...αμα μπορπυσες να μπεις και λιγο στην θεση μου πιστεψε με θα καταλαβαινες τι εννοω...
13-11-2008, 16:46 #34
δεν εχω να προσθεσω κατι παραπανω απο οσα ειπα.
Εχω την αισθηση οτι θες να ακουσεις την ομορφη πλευρα οπως την εχεις πλασει στο μυαλο σου.
Ισως και να εχεις ολο το δικαιο με το μερος σου, απλα ο χρονος μου ειναι πολυτιμος για να τον τρωω ετσι ασκοπα.
Ελπιζω την καλυτερη λυση στο προβλημα σου.
13-11-2008, 16:51 #35
τελος παντων συγνωμη που σου μιλησα ετσι,ισως να εχεις δικιο...σ ευχαριστω παντως...να \'σαι καλα!
13-11-2008, 16:53 #36
Συμφωνω απολυτα με τον krino και λυπαμαι που βλεπω οτι υπαρχουν ατομα που δεν ξερουν την χρηση ενος φορουμ και που αποσκοπει
Σοφουλα, παρανοησες εντελως και αν μη τι αλλο, σκεψου εστω, ποιος ο λογος να σε κατακρινει?
Σε ξερει προσωπικα?
Ο καθενας λεει την γνωμη του, συμφωνα με αυτα που εσυ καταθετεις και περιμενεις σχολιασμο και με τις εμπειριες που κουβαλα στην ζωη του
Να εχεις τα αυτια σου παντα ανοιχτα σε οποιαδηποτε συμβουλη και κυριως στις αρνητικες.
Σκεψου και μετα αποφασισε αν θες να τις ακολουθησεις;)
13-11-2008, 16:56 #37
Σε ένα σπίτι σοφούλα που δεν είναι αποκλειστικά δικό σας, δεν μπορείτε να επιβάλλετε τις δικές σας επιθυμίες, τις δικές σας συνήθειες ή τη δική σας νοοτροπία.
Αν εσείς είστε ένα ερωτευμένο ζευγάρι που θέλει να έχει σχέση, κανένας δεν μπορεί να σας το απαγορεύσει. Αν θέλετε να ζείτε μαζί, χρειάζεται να δημιουργήσετε εσείς τις προϋποθέσεις που θα σας επιτρέψουν να ζήσετε μαζί. Δεν είναι κανένας άλλος υποχρεωμένος να παρέχει στέγη στον έρωτά σας.
14-11-2008, 19:39 #38
συγνωμη αιμιλια μου καταλαβα λαθος!κοιτα εχεις δικιο σε ολα αυτα που λες!και εγω μαζι σου ειμαι,υποστηριζω τις δικες σου αποψεις...ειλικρινα...αλλα υπαρχουν και καποια πραγματα για τα οποια δεν μπορει να τους παει κοντρα!η μητερα του εχει προβλαματα υγειας,με την καρδια της!για αυτο οτι και να του πει το κανει γιατι φοβαται μην παθει τιποτα...και ημουνα και μπροστα μια μερα που ο δημητρης αθελα του την στεναχωρησε και η μητερα του λιποθυμησε και πηρε αρκετη ωρα μεχρι να συνελθει...καταλαβες?για αυτο ο δημητρης δεν της αντιμιλαει ποτε και προσπαθει παντα να την ακουει!!!
Δεν αμφισβητώ την σοβαρότητα του προβλήματος της μητέρας του αλλά οι περισσότεροι που έχουμε άρρωστους γονείς, θα έπρεπε να είμαστε καταδικασμένοι!!
14-11-2008, 19:43 #39
Originally posted by Nora
Συμφωνω απολυτα με τον krino και λυπαμαι που βλεπω οτι υπαρχουν ατομα που δεν ξερουν την χρηση ενος φορουμ και που αποσκοπει
Σοφουλα, παρανοησες εντελως και αν μη τι αλλο, σκεψου εστω, ποιος ο λογος να σε κατακρινει?
Σε ξερει προσωπικα?
Ο καθενας λεει την γνωμη του, συμφωνα με αυτα που εσυ καταθετεις και περιμενεις σχολιασμο και με τις εμπειριες που κουβαλα στην ζωη του
Να εχεις τα αυτια σου παντα ανοιχτα σε οποιαδηποτε συμβουλη και κυριως στις αρνητικες.
Σκεψου και μετα αποφασισε αν θες να τις ακολουθησεις;)
Για μένα δεν υπάρχει \"ή σου χαιδεύω τ αυτιά ή σε κατακρίνω\" και μέση λύση μηδέν.
Το να πεις την γνώμη σου ρεαλιστικά και ενδεχομένως σκληρά, δεν προυποθέτει κριτική επί προσωπικού ή βρισίδι ή οτιδήποτε άλλο ξεφεύγει από την ελευθερία της έκφρασης.
Το να επιτίθεσαι σε κάποιον (και δεν μιλαω ειδικά για τον krino τον οποίο θεωρώ και πολύ soft εκδοχή, έχω δει στο ιντερνετ πολύ χειρότερες!!) δεν προκύπτει μόνο από το να γνωρίζεις τον άλλον προσωπικά.
Συνήθως στο διδίκτυο προκύπτει από την ασφάλεια της ανωνυμίας που μας δίνει την δυνατότητα να ξεσπάμε απωθημένα, νεύρα κλπ.
Άλλοι κάνουν χρήση της δυνατότητας και άλλοι όχι!
15-11-2008, 14:22 #40
λοιπον επειδη νιωθω ασχημα γι αυτα που ειπα στον κρινο θελω να ζητησω συγνωμη...θα συμφωνησω με την αιμιλια οτι ηταν απλα ενα ξεσπασμα νευρων...κρινο συγνωμη,ειλικρινα...
15-11-2008, 14:37 #41
.κρινο συγνωμη,ειλικρινα...
Δεν χρειαζεται να ζητας συγνωμη...
οκ και εγω εκνευριστηκα χθες αλλα μερικες φορες γινομαι παραπανω ευθικτος απο το κανονικο.
Ισως ειχα μια παιδιαστικη συμπεριφορα (για το οτι δεν γραφω στο θεμα σου) που δεν μου αρμοζει για τα χρονια μου.
Να εχεις υποψη σου οτι, οτι γραφτηκε - γραφτηκε με γνωμονα του να δεις μια αλλη οπτικη την οποια δεν ειναι αναγκαιο να την κανεις και αποψη σου βεβαια.
Ωστοσο επειδη εισαι μικρουλα και το να πληγωθεις ειναι πανευκολο, φροντισε να κανεις πραγματα για να προστατεψεις τον εαυτο σου. Στην ζωη δεν ερχονται τα πραγματα βολικα και πρεπει να μαθεις να παλευεις για να κατακτησεις κατι.
Φροντισε οταν μιλας για την σχεση σου, στην παλη αυτη να εισαστε δυο εξισου: Ενας μονος του ειναι αδυνατον να τα καταφερει....
Σου ευχομαι το καλυτερο και σε οτι απορια εχεις ευχαριστως να την συζητησουμε.
:)
15-11-2008, 14:46 #42
οκ χαιρομαι που με καταλαβαινεις!τελος παντων τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα τωρα που ηρεμησαν λιγο τα πραγματα,ειμαστε μαζι ...ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι ξεπερναμε μαζι τα εμποδια που μπαινουν μπροστα μας...αλλα μια φοβια την εχω...που θα καταληξει αυτη η σχεση???ειμαστε μικροι ακομα...19...και ειμαστε μαζι 2 χρονια και κατι!με φοβιζει απο την αποψη οτι δεν μπορουμε ο ενας χωρις τον αλλον ετσι φαινεται τουλαχιστον μεχρι τωρα και αγχωνομαι για το που μπορει να καταληξει...
15-11-2008, 14:50 #43
πολυ κακως αγχωνεσαι....
γιατι πολυ απλα δεν αφηνεις τον εαυτο σου (σας) να ζησει αυτο που υπαρχει, σωστα??
Αφου περνατε καλα τωρα,τι σε κοφτει τι θα γινει αυριο??
Και θα σου πω και το αλλο,
αν θελετε οντως να ειστε μαζι, δεν υπαρχει κατι που μπορει να σας εμποδισει.
Να αρχιζεις να αγχωνεσαι οταν το ετερο ημισι αρχιζει και δεν ειναι τοσο φανατικα καλα οσο εσυ.
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση