Δεν μπορώ να εκσπερματίσω - Σελίδα 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 16 μέχρι 30 από 51
    Member
    Ημ. Εγγραφής
    Sep 2018
    Παιδιά ευχαριστώ για την υποστήριξη.
    giorgos35 το θέμα είναι ότι έχω full στήσεις συνέχεια και όλη μέρα κ@υλες αλλά δεν μπορώ να εκσπερματίσω να χαλαρώσω. Εσύ toureter 3 μήνες ρε φίλε πως τη πάλεψες;

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από logarpanos Εμφάνιση Μηνύματος
    Παιδιά ευχαριστώ για την υποστήριξη.
    giorgos35 το θέμα είναι ότι έχω full στήσεις συνέχεια και όλη μέρα κ@υλες αλλά δεν μπορώ να εκσπερματίσω να χαλαρώσω. Εσύ toureter 3 μήνες ρε φίλε πως τη πάλεψες;
    Κάποτε ήμουν και εγώ έτσι...τώρα οι στυσεις είναι για εμένα θέμα πολυτέλειας.ενταξει βολευομε με διεγερτικά..αλλά δεν είναι το ιδιο...
    Πόσο χρονών είσαι και είσαι όλη μέρα σηκωμενος??

Member
    Ημ. Εγγραφής
    Sep 2018
    28 φίλε.......οχι και όλη μερα αλλα πολυ συχνα.

Member
    Ημ. Εγγραφής
    Sep 2018
    δεν μπορώ ρε giorgos35 να σου στειλω και προσωπικο μύνημα να τα πουμε λίγο

Ναι ρε γαμοτο θέλω και εγώ να πω το παραπονο μου αλλά εδώ στο φόρουμ τα έχω πει χίλιες φορες και δεν θέλω να γίνομαι βαρετός και σπαστικός...συμπλήρωσε τα 50 ποστ και θα τα πούμε..θα ανοίξω ένα θέμα τώρα και θα ποσταρω ένα πολύ ενδιαφέρον κείμενο που βρήκα για στυτική δυσλειτουργία..

Ρε συ έχεις στύση.πες ότι είσαι με το κορίτσι σου...κάνετε σεξ δεν εξπερματωνεις και η στύση συνεχίζει να παραμένει??η από ένα σημείο και μετά πέφτει??
    Τώρα μπορεί να σου φανεί ειρωνικό αλλά καλύτερα να μην σου πέφτει παρά να μην σου σηκώνετε..το πρόβλημα σου βέβαια είναι ότι δεν εξπερματωνεις...εγώ σε κάθε περίπτωση σε λέω πάνε στο γιατρό άσε της ντροπες...πάνε στο γιατρό να ησυχάσεις..

Member
    Ημ. Εγγραφής
    Sep 2018
    φιλε δε μπορω να στα λεω αυτα απο δω..προσωπικα θελω

Mην αγχώνεσαι φίλε μου..
    Κατά 90% υπαίτιο είναι το seroxat..Η paroxetine όπως και η dapoxetine(priligy) έχουν την ιδιότητα να επιβραδύνουν η και να αναστέλλουν την εκσπερμάτιση γι'αυτό και χρησιμοποιούνται για την θεραπεία της πρόωρης.
    Έπρεπε ήδη να είχες ενημερώσει τον γιατρό σου για την παρενέργεια αυτή μήπως σου μείωνε την δόση ή να σου άλλαζε φάρμακο.
    Διάβασε αυτήν την μελέτη αν θές όπου αναφέρεται ότι 5 στους 61 άντρες που έπαιρναν καθημερινά 20mg paroxetine,εκδήλωσαν anejaculation,αδυνατότητα εκσπερμάτισης δηλαδή...Φαντάσου!..Εσύ είσαι στα 30mg.
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10553802
    Ψηνομαι να το δοκιμάσω πάντως σε μικρή δόση(10-15mg) γιατί την τελευταία φορά τελείωσα 3 φορές μέσα σε 45 λεπτά και μάλιστα με αρκετά ενδιάμεσα διαλείμματα για να το αποτρέψω.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Yoco Choco Εμφάνιση Μηνύματος
    Mην αγχώνεσαι φίλε μου..
    Κατά 90% υπαίτιο είναι το seroxat..Η paroxetine όπως και η dapoxetine(priligy) έχουν την ιδιότητα να επιβραδύνουν η και να αναστέλλουν την εκσπερμάτιση γι'αυτό και χρησιμοποιούνται για την θεραπεία της πρόωρης.
    Έπρεπε ήδη να είχες ενημερώσει τον γιατρό σου για την παρενέργεια αυτή μήπως σου μείωνε την δόση ή να σου άλλαζε φάρμακο.
    Διάβασε αυτήν την μελέτη αν θές όπου αναφέρεται ότι 5 στους 61 άντρες που έπαιρναν καθημερινά 20mg paroxetine,εκδήλωσαν anejaculation,αδυνατότητα εκσπερμάτισης δηλαδή...Φαντάσου!..Εσύ είσαι στα 30mg.
    Ψηνομαι να το δοκιμάσω πάντως σε μικρή δόση(10-15mg) γιατί την τελευταία φορά τελείωσα 3 φορές μέσα σε 45 λεπτά και μάλιστα με αρκετά ενδιάμεσα διαλείμματα για να το αποτρέψω.
    Αν είναι έτσι να το πάρω και εγώ ρε παιδία....βοηθάει και στη στύση άραγε???

φιλε δε μπορω να στα λεω αυτα απο δω..προσωπικα θελω
    Οπότε θα μπορέσεις να στείλεις π.μ στείλε για να τα πούμε...μην δισταζεις καθόλου....

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Yoco Choco Εμφάνιση Μηνύματος
    Mην αγχώνεσαι φίλε μου..
    Πάλι καλά να λες που μπορείς και τρεις φορές..εγώ ούτε με διεργετικα δεν μπορώ τρεις φορές...η καλύτερη μου με διεργετικα ήταν ένα πριν κοιμηθούμε και ένα μόλις ξυπνήσαμε πρωινό...χαχα....αλλά τρεις δεν έχω κάνει ποτέ...

Member
    Ημ. Εγγραφής
    Sep 2018
    Παιδιά δεν τα έχω καταφέρω ακόμα να τελειώσω...Όλο το απόγευμα προσπαθούσα.Προσπάθησα να επικοινωνήσω με το ψυχίατρο μου αλλά δεν σηκώνουν το τηλέφωνο...δεν ξέρω τι γίνεται...Αν δεν τελειώσω δεν μπορώ να ηρεμήσω....Ο άλλος πως τη πάλεψε 3 μήνες να μη τελειώνει;;;Δε σκάσανε τα @ρχίδια του;

Παιδιά δεν τα έχω καταφέρω ακόμα να τελειώσω...Όλο το απόγευμα προσπαθούσα.Προσπάθησα να επικοινωνήσω με το ψυχίατρο μου αλλά δεν σηκώνουν το τηλέφωνο...δεν ξέρω τι γίνεται...Αν δεν τελειώσω δεν μπορώ να ηρεμήσω....Ο άλλος πως τη πάλεψε 3 μήνες να μη τελειώνει;;;Δε σκάσανε τα @ρχίδια του;
    Χαχαχα...εσύ θα με σκάσεις....δεν μπορώ να καταλάβω την όλη φάση....λοιπόν χαλάρωσε μην το σκέφτεσαι.. προσπάθησε να το βγάλεις απτό μυαλό σου...αύριο πρωί που πιθανόν θα έχεις πρωινή στύση..αυνανισου και πολύ πιθανόν να τα καταφέρεις...τώρα γιατί το λέω αυτό...
    Επειδή τη νύχτα που κοιμόμαστε ο οργανισμός και κυριως ο εγκέφαλος είναι ξεκούραστος δεν είναι αγχωμενος είναι ήρεμος και χαλαρός...οπότε αν προσπαθήσεις εκείνη την ώρα το πιο πιθανόν είναι να τα κατάφερεις...
    (Κοίτα να δεις εμείς αμάν κάνουμε να το σηκώσουμε και κύριως να διατηρήσουμε τη στύση μας ο άλλος σκάει επειδή δεν τελειώνει...)
    Δεν ξέρω τα ανδρολογικα προβληματα στην εποχή μας έιναι στην κορύφωση.. γιατί τόσα προβλήματα??
    Δέκα χρόνια πριν η στυτική δυσλειτουργία ήταν απειροελάχιστη..τώρα έχει πάει 30% νομίζω..τι φταίει άραγε?άντε και στην Ελλάδα έχουμε οικονομική κρίση οπότε είμαστε αγχωμενοι...μα αυτή η κατάσταση επικρατεί και στης άλλες χώρες που είναι πολύ καλύτερα οικονομικά σε σύγκριση με εμάς...

Senior Member
    Ημ. Εγγραφής
    Feb 2009
    Φιλαράκι το Seroxat είναι καλό φάρμακο αλλά είναι το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ σε σεξουαλικές παρενέργειες!
    Από όλα τα Αντικαταθλιπτικά φάρμακα το Seroxat έχει το συχνότερο Rate σεξουαλικών παρενεργειών.
    Οπότε μην σκας,κατά μεγάλο ποσοστό από αυτό είναι. Κι εγώ ότνα είχα πρωτοπαρει Deprevix μου έβγαινε η Πίστη να τελειώσω.
    Μιλάμε για αγώνα..όχι αστεία.Μετά από λίγο καιρό θα είσαι καλύτερα.

Member
    Ημ. Εγγραφής
    Sep 2018
    giorgos35 αλλά και τα άλλα παιδιά μπορώ εδώ να γράψω το email μου και να μιλήσω από κει με καποιον;

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια Θέματα

1. Πως μπορώ;
    Από Den3erwGiatiSeEmena στο forum Διαχείριση Θυμού
    Τελευταίο μήνυμα: 19-06-2018, 08:04
  2. Δεν μπορώ ??? Οχι πια !!!
    Από dora_th στο forum Με καφέ και συμπάθεια....
    Τελευταίο μήνυμα: 18-01-2015, 23:04
  3. Δεν μπορω να πω ΟΧΙ!!!
    Από nocontrolfreak στο forum Παχυσαρκία
    Τελευταίο μήνυμα: 20-12-2010, 23:40
  4. Μηνύματα: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 14-07-2010, 23:49
  5. Μηνύματα: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 06-04-2006, 11:29

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δε μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία