NEA!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 32

Thread: NEA!!!

Senior Member
    Τιποτα δεν είναι στανταρ στην ψύχωση. Κάποιοι έχουν συνεχώς ψευδαισθήσεις όπως ακουστικές άλλοι σποραδικά.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Τιποτα δεν είναι στανταρ στην ψύχωση. Κάποιοι έχουν συνεχώς ψευδαισθήσεις όπως ακουστικές άλλοι σποραδικά.
    θυμαμαι πως ημουν στο υπηρεσακο λεωφορειο και ακουσα κατι σαν ρεψιμο αλλα τρομακτικο την πρωτη φορα. Μετα απο καμια βδομαδα κια κατι μερες στο νοσοκομειο πηγε να κατσει μια γιαγιακα σε ενα καθισμα και ακουσα παλι κατι σαν ρεψιμο. Δεν μπορω ομως να καταλαβω μηπως ηταν παρερμηνεια καποιου ηχου και το ακουσα σαν ρεψιμο!! Δεν θα αλλοιωνοταν ομως η συμπεριφορα μου η δεν θα με ειχαν δει οτι εχω αλλαξει τα κοντινα μου ατομα εαν προκειται για ψυχωση?

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    ναι ειχε αλλαξει η συμπεριφορα μου.κλεινομουν πολυ στο δωματιο και σκεφτομουν αυτα τα σεναρια.στο σχολειο απο 1ο θρανιο πηγα τελευταιο και σταματησα να διαβαζω.γενικα ασπρο μαυρο πριν και μετα.
    στο γιατρο πηγα στα 24 ή 25.ως τοτε ολα μου φαινονταν φυσιολογικα
    η μανα μου με προτρεπε ολα αυτα τα χρονια να παω σε ειδικο αλλα αρνιομουν
    boo ακομα ηθελα να σε ρωτησω ειχες εντονο αγχος με βαση αυτα που βιωνες η γενικο αγχος?

Senior Member
    ειμαι γενικα πολυ αγχωδης.αυτο πυροδοτει επεισοδια και εκει βιωνω το αγχος των ψυχωτικων συμπτωματων
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    ειμαι γενικα πολυ αγχωδης.αυτο πυροδοτει επεισοδια και εκει βιωνω το αγχος των ψυχωτικων συμπτωματων
    καταλαβα... και εγω ειμαι αγχωδης αλλα μονο με αυτο που περναω αυτη την στιγμη σε γενικες γραμμες μετρια πραγματα. Διαβασε τη απαντησα στον serios και πες μου την αποψη σου.

Banned
    πολυ πιθανο να το ειχε δει σε καποια ταινια οταν ηταν μικρη εγω πχ θυμαμαι μια εικονα που ειχα δει σε μια ταινια οταν ειμουν πολυ μικρος με κατι ζομπι που τα πυροβολουσαν ακομα και τωρα καπιες φορες αυτη η εικονα ερχεται σαν φλασια στο μυαλο μου

Quote Originally Posted by Lupo View Post
    οταν λες καταδιωξης τι εννοεις? Γιατι και εγω σκεφτομουν οτι ολοι με κοιτανε ή οταν περπατουσα προς το σπιτι θα ηταν γειτονες στο μπαλκονι να με κοιτανε κλπ.(γιατι στην γειτονια μου με ηξεραν ολοι απο μικρο παιδι) και κυριως το παθενα οταν εκανα χρηση κανναβης
    Μην ξανακαπνίσεις κάνναβη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Μην ξανακαπνίσεις κάνναβη.
    Ναι κατι εχω καταλαβει...αυτο θεωρειται μανια καταδιωξης? Η απλα ανασφαλεια?

Senior Member
    οταν λες καταδιωξης τι εννοεις? Γιατι και εγω σκεφτομουν οτι ολοι με κοιτανε ή οταν περπατουσα προς το σπιτι θα ηταν γειτονες στο μπαλκονι να με κοιτανε κλπ.(γιατι στην γειτονια μου με ηξεραν ολοι απο μικρο παιδι) και κυριως το παθενα οταν εκανα χρηση κανναβης
    οπως το βιωνω εγω.. οτι ολα ειναι ενα πειραμα για να ελεγχουν τι κανουμε πως αντιδραμε μας εχουν δωσει σε θετους γονεις για να μας παρακολουθουν απο μωρα και τους πραγματικους τους εχουν φυλακισει καπου μακρυα για να μην τους βρισκουμε.αρχηγοι ειναι ή καποιοι πολυ δυνατοι ή εξωγηινοι.στο δρομο οταν περπαταω με κοιτανε ολοι αυτοι οι πρακτορες και με παρακολουθουν για να πουν τι κανω στους αποπανω τους και διαβαζουν τις σκεψεις μου.θελω να τους ξεμπροστιασω αλλα θα με σκοτωσουν..

οταν καποιος εχει ακουστικες ψευδαισθησεις ειναι συνεχομενες? Γιατι και εγω ακουω κατι περιεργους ηχους αλλα δεν μπορω να καταλαβω!!!
    ακουγα φωνες ανα διαστηματα μεσα στη μερα αλλα αθροιστικα για ωρες 3-5 τη μερα.
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    οπως το βιωνω εγω.. οτι ολα ειναι ενα πειραμα για να ελεγχουν τι κανουμε πως αντιδραμε μας εχουν δωσει σε θετους γονεις για να μας παρακολουθουν απο μωρα και τους πραγματικους τους εχουν φυλακισει καπου μακρυα για να μην τους βρισκουμε.αρχηγοι ειναι ή καποιοι πολυ δυνατοι ή εξωγηινοι.στο δρομο οταν περπαταω με κοιτανε ολοι αυτοι οι πρακτορες και με παρακολουθουν για να πουν τι κανω στους αποπανω τους και διαβαζουν τις σκεψεις μου.θελω να τους ξεμπροστιασω αλλα θα με σκοτωσουν..

ακουγα φωνες ανα διαστηματα μεσα στη μερα αλλα αθροιστικα για ωρες 3-5 τη μερα.
    αρα αυτα που σκεφτομουν εγω δεν ειχαν καμια σημασια με καταδιωξη ετσι? Ηταν απλα μια αντιδραση ανασφαλειας?

Senior Member
    μεινε μακρυα απο την κανναβη και πιστευω ολα θα στρωσουν.
    με το γιατρο και την ΙΔΨ πως τα πας?
    παιρνεις αγωγη?
    πας σε ψυχολογο?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    μεινε μακρυα απο την κανναβη και πιστευω ολα θα στρωσουν.
    με το γιατρο και την ΙΔΨ πως τα πας?
    παιρνεις αγωγη?
    πας σε ψυχολογο?
    οχι δεν παιρνω καποια αγωγη μου ειπε οτι τα σκεφτομαι υπερβολικα χωρις να υπαρχει λογος. Δεν κανω πλεον χρηση δεν σκεφτομαι πλεον αυτα που σκεφτομουν, αυτα συνεβησαν στο παρελθον οταν εκανα χρηση. Τωρα εχω λιγο κοινωνικο αγχος (αγοραφοβια) ή οποιος αλλιως λεγεται. Δεν μου απαντησες ομως, αυτα που σκεφτομουν ηταν παραλληρημα καταδιωξης? Γιατι και πιο παλια ειχα παει σε εναν γιατρο και μου ειπε οτι εχω αποφευκτικη διαταραχη προσωπικοτητας.

Senior Member
    ε οπως λες κι εσυ εφυγαν με την κανναβη οταν τη σταματησες.
    δεν ειμαι γιατρος για να σου απαντησω.την εμπειρια μου λεω και στον καθενα καποιο προβλημα ειναι διαφορετικο.αφου ρωτησες 2 γιατρους και οι 2 σου ειπαν το 8ιδιο ΙΔΨ και οτι εισαι υπερβολικος σταματα να σκεφτεσαι τετοια.πιστευεις πως αν ειχες ψυχωση θα καταλαβαινες οτι εχεις προβλημα?μαλλον οχι........
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    καλυτερα πηγαινε σε εναν ψυχολογο γιατι ειναι στο μυαλο σου ολα αυτα πιστευω
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    ε οπως λες κι εσυ εφυγαν με την κανναβη οταν τη σταματησες.
    δεν ειμαι γιατρος για να σου απαντησω.την εμπειρια μου λεω και στον καθενα καποιο προβλημα ειναι διαφορετικο.αφου ρωτησες 2 γιατρους και οι 2 σου ειπαν το 8ιδιο ΙΔΨ και οτι εισαι υπερβολικος σταματα να σκεφτεσαι τετοια.πιστευεις πως αν ειχες ψυχωση θα καταλαβαινες οτι εχεις προβλημα?μαλλον οχι........
    εχω διαβασει ομως οτι καποια ατομα καταλαβα οτι ειχαν ψυχωση δεν τα εβλεπαν φυσιολογικα οπως λες εσυ οτι τα εβλεπες

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast