Γενικά άνθρωποι γύρω μου... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 141
    Senior Member
    Οχι... Δεν θα το λεγα...αν συνεχισω ετσι ομως θα γινω :/

Senior Member
    Θα το διαβάσω με προσοχή σε λιγο.. Αλλα αυτα που λεει για την στέρηση κλπ δεν παίζει κτ τέτοιο.. Δηλαδή μπορεί να κλειστω σπιτι εναν μηνα κ να μην πιω και θα μαι μια χαρα.. Ειναι ψυχολογικο ολο αυτο κ στο μυαλό μου..ακομα δλδ δεννεχω φτάσει σε τέτοιο σημείο

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Martal View Post
    Θα το διαβάσω με προσοχή σε λιγο.. Αλλα αυτα που λεει για την στέρηση κλπ δεν παίζει κτ τέτοιο.. Δηλαδή μπορεί να κλειστω σπιτι εναν μηνα κ να μην πιω και θα μαι μια χαρα.. Ειναι ψυχολογικο ολο αυτο κ στο μυαλό μου..ακομα δλδ δεννεχω φτάσει σε τέτοιο σημείο
    Ε εντάξει,είδα τον τίτλο και θεώρησα θα σε βοηθήσει.

Senior Member
    Καλα τα λέει γενικα,κακο πράγμα πολυ το αλκοόλ.. Σε ευχαριστώ πολυ μπας και συνειδητοποίησω τι κακο μου κανω..

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Θέλω να σταθώ στην τελευταία πρόταση:

Σημαντικός είναι ο ρόλος της οικογένειας, ενώ πολύτιμη ψυχολογική υποστήριξη παρέχεται από κοινωνικές ομάδες, π.χ Ανώνυμοι Αλκοολικοί.

έχεις σκεφτει να απευθυνθείς?

Banned
    Ναι μπορώ να πω οτι αν αποβάλλω αυτους τους ανθυγιεινους που με κάνουν να νιώθω απαισια θα ειμαι μια χαρά.. Ψυχοθεραπεια κανω απο μικρη ειμαι μ αυτα γτ ειχα κρίσεις πανικου που παλι αρχισαν την τελευταία εβδομάδα μετα απο κανα χρονο που δεν ειχα.. Ειχα κατάθλιψη και τέτοια αλλα κρίση καιρό ειχα να παθω και με αγχωνει κ αυτο.. Για αυτούς τα τραβαω ολα.. Συγχωρω τα ασυγχωρητα.. Ασε..
    αλλος κανει τις τρελες και αλλος κανει ψυχοθεραπεια αλλος συγχωρει και αυτος που φταιει κρατα κακια...

Senior Member
    Για ανωνυμοι αλκοολικοί οχι γτ δεν αισθάνομαι οτι είμαι ας πουμε.. Εγω ειμαι το πρόβλημα μου.. Τωρα η οικογένεια μου εντάξει, η μανα μου με βλεπει που κ που ετσι χαλια πιωμενη και κλαμμενη προσπαθεί να με βοηθήσει αλλα δεν θέλω κανέναν. Ξερω οτι ειναι στο χέρι μου κ πρεπει να το παρω απόφαση..

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    αλλος κανει τις τρελες και αλλος κανει ψυχοθεραπεια αλλος συγχωρει και αυτος που φταιει κρατα κακια...
    Πραγματικά ομως.... Ετσι είναι..

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Για ανωνυμοι αλκοολικοί οχι γτ δεν αισθάνομαι οτι είμαι ας πουμε.. Εγω ειμαι το πρόβλημα μου.. Τωρα η οικογένεια μου εντάξει, η μανα μου με βλεπει που κ που ετσι χαλια πιωμενη και κλαμμενη προσπαθεί να με βοηθήσει αλλα δεν θέλω κανέναν. Ξερω οτι ειναι στο χέρι μου κ πρεπει να το παρω απόφαση..
    Δεκτό.
    Ο/η ψυχοθεραπευτής σου τι σου λέει για όλα αυτα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Δεκτό.
    Ο/η ψυχοθεραπευτής σου τι σου λέει για όλα αυτα?
    Τι να λέει κ αυτη η ψυχη..οτι πρέπει να βγαλω αυτους με λιγα λόγια απ την ζωη μου και να βαζω ορια στον εαυτο μου.. Εχω ενα θεμα με τα όρια.. Μου ειχε πει οτι εχω χαρακτηριστικά απο οριακη διαταραχη.. Οτιωειμαι παρορμητικη κ δεν αγαπαω τον εαυτο μου κλπ κλπ.. Είμαι αρκετά συνειδητοποίημενη αλλα ειναι στιγμες που δεν μπορώ

Banned
    δε καταλαβα ομως πως εφτασες σε αυτο το συμπερασμα οτι δε θελεις κανενα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Τι να λέει κ αυτη η ψυχη..οτι πρέπει να βγαλω αυτους με λιγα λόγια απ την ζωη μου και να βαζω ορια στον εαυτο μου.. Εχω ενα θεμα με τα όρια.. Μου ειχε πει οτι εχω χαρακτηριστικά απο οριακη διαταραχη.. Οτιωειμαι παρορμητικη κ δεν αγαπαω τον εαυτο μου κλπ κλπ.. Είμαι αρκετά συνειδητοποίημενη αλλα ειναι στιγμες που δεν μπορώ
    Έχει δίκιο!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    δε καταλαβα ομως πως εφτασες σε αυτο το συμπερασμα οτι δε θελεις κανενα
    Ετσι νιώθω πολλες φορές, νιώθω οτι κουράζω τους φίλους μου και την οικογένειά μου.. Οσο για αυτους που με καναν να νιώθω τοσο χαλια τι να πω, και να θες να τους έχεις δίπλα σου δεν τους έχεις φυσικά ποτε... Ειναι η φαση τέτοια που νομίζω οτι θελω να εμφανιστω ενα πραγμα

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Έχει δίκιο!!!
    Το ξερω.. Έλειπε δυο εβδομάδες τωρα και μπορεί γι αυτό να επεσα τόσο πολυ.. Εχω την Τρίτη τωρα νομίζω θα μου κάνει καλο.. Επειδή είναι και σε νοσοκομείο υπάρχει ενα θεμα με τα ραντεβού.. Πρεπει δυο δυο να τα κλεινω :/

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast