Γενικά άνθρωποι γύρω μου... - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast
Results 121 to 135 of 141
    Senior Member
    Εγω θελω να σπουδασει
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Εγω εχω σχιζοφρενεια δε μπορει να ερθει κανενασ μαζι μου

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Εγω εχω σχιζοφρενεια δε μπορει να ερθει κανενασ μαζι μου
    Αρα αν είσαι καλά οικονομικά μπορείς να την βοηθήσεις να σπουδάσει και γενικα.. Εσυ την σχιζοφρένεια την ελεγχεις; θελω να πω ξέρεις τι σου γίνεται απλως εσυ θες να απομακρυνθείς για να είναι καλα οι γύρω σου;

Senior Member
    Οτι μπορεσα εκανα τωρα ξερω εγω παντωσ με απομωνοσανε

Senior Member
    Quote Originally Posted by xristoforos28 View Post
    250 mg μαγνησιο.

Εστάλη από SM-G900F στο E-Psychology.gr Mobile App
    Ετσι γραφουν , η αληθεια ειναι οτι ουτε ειναι τοσο , ουτε απορροφαται πληρως ....... μονο τα φαρμακευτικα σκευασματα λενε την αληθεια , και απορροφωνται πληρως ......οπως το mag 2 , που προτεινε ο elis ......και καλο ειναι να παιρνεις και D , βοηθαει στην απορροφηση του μαγνησιου .....

Senior Member
    Το ξεκινησα τ σκευασμα laneς μαγνησιο επισης περνω και ενα για τν ταχυκαρδια isoptim και serogoyel.. αλλα παρατηρησα με φερνει ανχος..γινετε το μαγνησιο να σε προκαλει ανχος η ειναι η ιδεα μου..γιατι εχθες επαθα μια κριση πανικου εντονη στν δουλεια..και ειχα παρει μαγνησιο πριν..

Senior Member
    Ναι κατεβαζε χαπια σαν καραμελεσ και μετα λεγε τι επαθα κοψτα ολα να καθαρισει ο οργανισμοσ εσυ οπωσ πασ θα παρεισ ολο το φαρμακειο

Senior Member
    Το ξεκινησα τ σκευασμα laneς μαγνησιο επισης περνω και ενα για τν ταχυκαρδια isoptim και serogoyel.. αλλα παρατηρησα με φερνει ανχος..γινετε το μαγνησιο να σε προκαλει ανχος η ειναι η ιδεα μου..γιατι εχθες επαθα μια κριση πανικου εντονη στν δουλεια..και ειχα παρει μαγνησιο πριν..
    p[/URL]
    Καμμια σχεση το μαγνησιο , πολλα φαρμακα παιρνεις , και βαρια ..... ετυχε να παθεις κριση πανικου ......

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ναι κατεβαζε χαπια σαν καραμελεσ και μετα λεγε τι επαθα κοψτα ολα να καθαρισει ο οργανισμοσ εσυ οπωσ πασ θα παρεισ ολο το φαρμακειο
    αχαχαχαχαχαχ, καλα τα λες , elis .....δεν ειναι για χορταση τα φαρμακα .....θελει συνεση .....

Senior Member
    Αυτο με λεει και η ψυχολογος θα τα κοψω ολα αν και δν περνω πολλα μονο σεροκουελ πολυ λιγο αλλα θελω να το κοψω και αυτο.. γτ σκεφτομαι μηπως αυτο με θολονει το μυαλο.

Senior Member
    Αυτο με λεει και η ψυχολογος θα τα κοψω ολα αν και δν περνω πολλα μονο σεροκουελ πολυ λιγο αλλα θελω να το κοψω και αυτο.. γτ σκεφτομαι μηπως αυτο με θολονει το μυαλο.

Νακους την ψυχολογο σου , κι μενα αυτο το φαρμακο με θολωνει , ακομα και σε μικρες δοσεις .....i.e 25 mg ......μην φορτωνεις τον οργανισμο σου με δηλητηρια ......

Banned
    Quote Originally Posted by Martal View Post
    Γειά σας.. Ήθελα απλώς καπου να πω τι νιώθω... Με λίγα λόγια νιώθω απαισια και απόγοητευμένη και τα σχετικά.. Νομίζω ότι δέχομαι άσχημες συμπεριφορές απο ανθρωπους και δεν σέβομαι καθόλου τον εαυτό μου,σαν να τους παρακαλαω να με εχουν στην ζωη τους μερικοί.. Επίσης νομιζω οτι εχω πρόβλημα με το αλκοόλ.. Δεν πινω καθε μερα αλλα παρασέρνομαι ευκολα και στο τελος συνήθως είμαι πολυ χαλια ψυχολογικά.. Περασα δυσκολα τα τελευταία χρονια και δεν εχω ξεπεράσει πολλα.. Ξερω οτι πρέπει να σταματησω να πινω και οτι πρέπει να διαλοστειλω κοσμο αλλα δεν μπορώ.. Νιώθω αδυναμη ενω κατα βάθος δεν πιστεύω ότι είμαι.. Δεν μπορω να δεχτω την συμπεριφορά μερικων, παρόλο που ξέρω τι είναι.. Νιώθω ότι δεν θέλω να μιλήσω στους φίλους μου κ οτι θελω να εξαφανιστω απο εδω..
    Εχεις πωτες αναρωτηθεις το εαν φταιμε εμεις?? εαν ειμαστε εμεις λαθος και οχι παντα οι γυρο μας? εχεις πωτες σκεφτει εαν η συμπεριφορα σου σε καποιον ανθρωπο ,για παραδηγμα σε καποιο αγορι οπου του αρεσες κι προσπαθησε να σε προσεγγησει με αγαθες προθεσεις ! εσυ, ομως τον αποριψες με ασεβεια διοτις εισουνα στα κατω σου, δεν ειχες ορεξη η νομιζες οτι θελει κατις γρηγορο κι σαρκικο απο εσενα! το εχεις σκεφτει αυτο ? γενικα λεω, ολοι μας αρκετες φορες στην ζωη μας νιωθουμε οτι οι γυρο μας ειναι παραξενοι, κι οτι δενμας αγαπαν! ενω στην πραγματικωτητα ειναι δικη μας η αιτεια οπου δεν εχουμε ομορφα συναισθηματα με τον κοσμο γυρο μας!
    Ακομα κι με την ξερει λογικη των αριθμητικων να το παρεις θα δεις οτι στατιστικα επαληθευομαι!, διοτις εαν απο τους 20 ανθρωπους (τυχεως αριθμος) οπου ειναι το κοντινοτερο κοινωνικομας συνολο, ουτες οι 3 δεν μας κανουν πλεον παρεα, τωτες δεν ειναι δικη τους η επετιοτητα αλλα δικη μας! απλα μερικες φωρες ο εγωισμος μας και η θλιψη δεν μας αφηνει να δουμε αντικοιμενικα και με καθαρη ματια τα πραματα γυρο μας!

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Εχεις πωτες αναρωτηθεις το εαν φταιμε εμεις?? εαν ειμαστε εμεις λαθος και οχι παντα οι γυρο μας? εχεις πωτες σκεφτει εαν η συμπεριφορα σου σε καποιον ανθρωπο ,για παραδηγμα σε καποιο αγορι οπου του αρεσες κι προσπαθησε να σε προσεγγησει με αγαθες προθεσεις ! εσυ, ομως τον αποριψες με ασεβεια διοτις εισουνα στα κατω σου, δεν ειχες ορεξη η νομιζες οτι θελει κατις γρηγορο κι σαρκικο απο εσενα! το εχεις σκεφτει αυτο ? γενικα λεω, ολοι μας αρκετες φορες στην ζωη μας νιωθουμε οτι οι γυρο μας ειναι παραξενοι, κι οτι δενμας αγαπαν! ενω στην πραγματικωτητα ειναι δικη μας η αιτεια οπου δεν εχουμε ομορφα συναισθηματα με τον κοσμο γυρο μας!
    Ακομα κι με την ξερει λογικη των αριθμητικων να το παρεις θα δεις οτι στατιστικα επαληθευομαι!, διοτις εαν απο τους 20 ανθρωπους (τυχεως αριθμος) οπου ειναι το κοντινοτερο κοινωνικομας συνολο, ουτες οι 3 δεν μας κανουν πλεον παρεα, τωτες δεν ειναι δικη τους η επετιοτητα αλλα δικη μας! απλα μερικες φωρες ο εγωισμος μας και η θλιψη δεν μας αφηνει να δουμε αντικοιμενικα και με καθαρη ματια τα πραματα γυρο μας!
    Φυσικά και εχω σκεφτει οτι φταιω και εγώ, σε σχέση με τους φίλους μου τουλάχιστον ξέρω οτι εγω φταιω γτ δεν μπορώ να μιλήσω γιατι ΕΓΩ πιστεύω οτι κουράζω τους άλλους και ολοι έχουν τα προβλήματα τους εννοείται. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα οτι δεν ενδιαφέρονται απλως δεν αντιλαμβάνονται οτι το εχω ανάγκη τοσο πολυ γιατί δεν το ζηταω ευθέως πλέον.. Τελευταία μενω αρκετά μονη απο επιλογή γτ εγω νομίζω οτι ετσι ειναι καλύτερα .. Αλλοι είναι αυτοί που με κάνουν έτσι κ εχω καταληξει στο ότι αυτοι οι άλλοι έχουν περισσότερα ψυχολογικά απο μενα αλλα δεν το χουν παρει χαμπάρι ακόμα και εκτος αυτου ειναι ναρκισσιστες μερικοί, πως να το πω.. Πατανε πανω σου για να γεμίσουν την δική τούς ψυχουλα γιατι τους περνάει σε μενα.. Μάλλον τους περνούσε γιατί εγω πλέον οσο και να με ποναει κ να με τρώει δεν θα συμμετέχω σε αυτο το θέατρο.. Εχω οικογένεια και φίλους που με αγαπάνε.. Οι αλλοι που μου καναν κακο και γους ενιωθα δικους μου ανθρώπους να πανε στο καλό και μακριά απο μενα.. Έκανα μεγάλο κακο στον εαυτό μου πολύ καιρό.. Ειμαι αλλη πια και δεν μου άρεσει αυτη η πλευρά του εαυτού μου.. Πρεπει βρω τον καλο παλιο εαυτού μου και να αποφύγω αυτους που με πληγώνουν.. Μιλώντας εδω και επειδή με κουρασα και εμενα την ιδια, το πήρα αποφαση να ζοριστω όσο πρέπει οσο χρειαστεί για να γινω καλα εγω.. Να πιανει τοπο η ψυχοθεραπεια η αγωγη και ολα.. Μου δίνουν δύναμη και απο δω ο καθένας με τον δικο του τροπο.. Ξέρουμε ολοι τι πρέπει να κάνουμε για να είμαστε καλα. Αντε να πάρουμε λιγο τα πανω μας γτ θα μας διαλύσει.. Και να πω ότι εγω εχω όμορφα συναισθήματα για τούς γύρω και για κάποια αγορια ας πούμε που ειχα μπλέξει αλλα αυτοι δεν ειχαν.. Η συμπεριφορά μου απέναντι στους αλλους δεν νομίζω οτι ήταν κακη ισα ισα εχω φερθεί αψογα.. Είμαι άνθρωπος ήμουν μαλλον (γτ τωρα δεν ξέρω πιο είναι το λογικο η σωστο τελικα για τους ανθρώπους) , που οτι ένιωθα το έλεγα, αυτη η ειλικρίνεια ισως δεν άρεσε σε πολλούς και οταν έχουμε κάποια διαφωνία η κατι τετοιο ήθελα να το λύσω με συζήτηση και όχι να το θαψω μεσα μου και να κανω σαν να μην έγινε. Αφου έγινε.. Πολλοι αποφεύγουν την αλήθεια και τη συζήτηση και προτιμούν να φερθούν ασχημα η να σε αγνοήσουν.. Μια χαρα έχω φερθεί, εγω τουλάχιστον ξέρω να ζητήσω και μια συγνώμη οταν κανω λάθος και δεν ντρέπομαι και εχω ολη την διάθεση να μιλήσω οταν υπάρχει πρόβλημα σε μια ανθρώπινη σχεση ειτε φιλικη είτε ερωτική η οτιδήποτε..

Εστάλη από Redmi Note 4 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Η απάντηση μου είναι στο αλλο κείμενο που έγραψα.
    Απλως το γραψα σε δυο σχόλια και δεν μπορουσα να διαγραψω και το κολλησα στο πρώτο

Senior Member
    Κάποιο μέλος τώρα πρόσφατα πήρε μαγνήσιο, εάν διάβαση αυτό το μήνυμα θα ήθελα να μου πει εάν είδε αποτέλεσμα, έστω και αν το πήρε πρόσφατα!! Εγώ δεν το έχω πάρει ακόμα, το σκέφτομαι όμως τώρα από εβδομάδα!!

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App

Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast