Quote Originally Posted by Vox View Post
Για να πω την αλήθεια δεν το έχω ψάξει αρκετά αλλά θυμάμαι χαρακτηριστικά που είχα διαβάσει παλαιότερα ότι η έκθεση του ανθρώπου σε διάφορες τοξικές ουσίες όπως τα φυτοφάρμακα έχει επηρεάσει την ποιότητα του σπέρματος και την αναπαραγωγική ικανότητα. Για στυτική λειτουργία δε θυμάμαι να ανέφερε κανείς κάτι.

Μοντέρνος τρόπος ζωής λέγεται. Άγχος, «τρέξιμο», ελεύθερο πορνογραφικό θέαμα. Αυτά από μόνα τους είναι αρκετά για να παρουσιαστεί στυτική δυσλειτουργία σε σημαντική μερίδα του αντρικού πληθυσμού ακόμα και χωρίς οργανικό πρόβλημα.
Άγχος άγχος άγχος...το άγχος μας έχει κατακλύσει...πλέον δεν υπάρχει εργασία δίχως άγχος και να τη βρεις άντε να τη κρατήσεις..η εποχή μας και οι εργασίες είναι γεμάτες με άγχος...αυτές της μέρες έχω πιάσει δουλειά πακετας και είμαι φουλ στο άγχος προσπαθώ να το αποβάλλω από μέσα μου ομως δεν είναι καθόλου εύκολο..η προηγούμενη δουλειά που δούλευα ήταν σούπερ..μου άρεσε πάρα πολύ και ήταν δουλειά δίχως αγχως αλλά κράτησε μοναχα δύο μήνες και τώρα αναγκαστικά για να τα βγάλω πέρα να πάω πακέτο.αλλα και εδώ αν δεν βρω κάποιο τρόπο να χαλαρώσω να διωξω το αγχος δεν με βλέπω να αντέχω
για πολύ...θα φύγω μόνο και μόνο απτό αγχως..