Άγχος
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4

Thread: Άγχος

Member

Άγχος

Γεια σας παιδιά , θα ήθελα να σας πω και εγω το δικό μου θέμα , που με απασχολεί και με επηρεάζει αρνητικά. Ειμαι 25 χρόνων τον τελευταίο καιρό , με εχει πιάσει μια περίεργη δυσκολία στην αναπνοή δεν λεει να με αφήσει , μ εχει γινει εμμονή ιδέα , το σκευτομαι συνέχεια κ με πιάνει πολυ συχνά , και στεναχωριέμαι και ξενερωνω Για αυτο νομίζω ότι ειμαι άρρωστος , εχω δοκιμάσει τα πάντα εκει αυτο .. πηγα σε γιατρό κ ούτε Καν μπήκε στον κόπο να με εξετάσει μ είπε απο το ανχος ειναι .. Ειμαι γενικά πολυ πιεσμένος κ σκασμένος με πολλά τον τελευταίο καιρό .. Γενικά το άγχος το ελενξω με την άθληση αλλα ούτε αυτο δν μπορω να κανω γιατι το σκευτομαι κ με πιάνει και εκει χάνω τον ρυθμό τις ανάσας . Θα ήθελα τις γνώμες σας δεν ξερω τι άλλο να κανω .. με έπιανε κ στο παρελθόν και όταν δεν έδινα τόσο σημασία με άφηνε

Senior Member
    Συνέβη κάτι πρόσφατα αγχωτικό στη ζωή σου.. Σε αγχώνει κάτι καθημερινά?, όλοι μας κάνουμε το ιδιο λάθος, μεσα κ εγω, δεν δίνουμε βάση στα λόγια των γιατρών. Πίστεψέ με ξέρουν να διακρίνουν ενα όντως παθολογικο πρόβλημα από μια κρίση αγχους.. Νομίζω θα σε βοηθήσει να δεις μέσα στη μέρα ποια στιγμή συμβαίνει, γιατί και τι προηγείται απο αυτο!!

Member
    Γεια σου βασω, ευχαριστώ για τον χρόνο σου .. Αυτο το σύμπτωμα με πιάνει 4 μήνες κοντά τωρα . Έχουν συμβεί πολλά στην ζωή μου τον τελευταίο καιρό εχω πατώσει οικονομικά και διαφορά τετοια άσχημα .. Δεν ξερω αμά ειναι ψυχολογικό η κατι , Απλα τωρα δεν κανω κ τιποτα ολη μερα κάθομαι , και το μυαλό μ ειναι ολη την ώρα εκει .. αλλα νιώθω ότι δν το προκαλώ εγω , με πιανει απο μόνο του χώρις να εχω ανχος αυτό με προβληματίζει

Senior Member
    Χωρίς να είμαι ο απόλυτα ειδικός άνθρωπος να σου πω επειδή κ εμένα μια αντίστοιχη κατάσταση μου συμβαίνει αυτό το διάστημα, το άγχος και τις επιπτώσεις του δεν τις βλέπουμε τη στιγμή που βιώνουμε το άγχος. Ολο αυτό το πράγμα το οποίο συσσωρεύεται μέσα μας εμφανίζει τις επιπτώσεις του τη στιγμή που πάμε να ηρεμήσουμε, να χαλαρώσουμε. Εκεί βγαίνουν δυστυχώς ολα κ αναρωτιέσαι κ λες μα γιατί εγώ είμαι πολύ ήρεμος γιατί νιώθω έτσι?? Ολα όμως αυτά που έχεις βίωσει ολο το διάστημα και εκείνη την ώρα δεν έχεις το χρόνο να τα διαχειριστεις έρχονται μόλις πας να ηρεμήσεις γιατί υποσυνείδητα προφανώς δεν έχεις ηρεμήσει. Επίσης από την στιγμή που μένεις μόνος σου και δεν έχεις μια ρουτίνα, μια δραστηριότητα το μυαλό σου είναι κολλημένο εκεί οπότε είναι αναμενόμενο ολο αυτό να γινεται ακόμα πιο έντονο!!