Results 46 to 57 of 57
Thread: Ψέματα..πάθηση η όχι??
-
28-09-2018, 11:30 #46
Του είπα ότι είδα φωτογραφίες στις facebook και ότι όλα είναι μια χαρά..και ξέρεις τι απάντησε??ε δεν ξέρω και εμένα ένα άλλο παιδί μου το είπε...εγώ δεν έχω ίντερνετ για να δω..άρα και εμένα ο άλλος με είπε ψέματα που να ξέρω...
Και εγώ τον είπα και που ήξερε ο άλλος εμείς σε ποιο εργοστάσιο δουλευαμε??εκεί που δουλεύαμε στην περιοχή εκατό εργοστάσια υπάρχουν με το ίδιο αντικείμενο..ε με λέει μάλλον το κατάλαβε απτό όνομα ήξερε το όνομα του εργοστασίου..αλλά τόσο ψεύτης με λέει δεν τον ήξερα...
Κατάλαβες το έριξε αλλού.θα μπορούσα να τον στριμοξω και άλλο όμως δεν ήθελα γιατί κατάλαβα ότι δεν θα βγάζαμε ακρη
- 28-09-2018, 11:36 #47
Αυτό το σκέφτηκα και εγώ μήπως το κάνει για να με κρατήσει για φίλο..να έχει το ενδιαφέρον μου..όμως έτσι κάνει το αντίθετο...
Σήμερα το πρωί πέρασε από εμένα και ήπιαμε καφέ..
Και του λέω τι έγινε θα πάμε σήμερα το πρωί στη δουλειά που έλεγες??(που υποτίθεται ότι χθες το βράδυ θα το κανόνιζε)
Α όχι με λέει δεν θα πάμε διότι πήρα τηλ.το φίλο μου και μου είπε ότι πήρανε δέκα άτομα και ότι θα ξανά χρειαστούν νέα άτομα σε δέκα μέρες...οπότε με λέει δεν θα πάμε..και ο φίλος μου μου είπε λέει ότι αργήσαμε πολύ..
Από μέσα μου λέω το ήξερα ότι θα μου έβρισκε δικαιολογία για να μην πάμε αφού ήταν ψέματα όλα...
Καλά του λέω ούτε σι άλλος εγώ βρικα δουλειά σήμερα θα πάω να καταθέσω κάτι χαρτιά από ένα σουβλατζίδικο για delivery οπότε η σήμερα η αύριο πιάνω δουλειά... χθες το βράδυ λέω μίλησα με το ίδιο το αφεντικό του ζήτησα δουλειά και μου είπε θα με πάρει..
Έτσι του έδωσα να καταλάβει ότι δεν το είχα το παραμύθι του..διότι αν το πίστευα δεν θα ζητούσα αλλού δουλειά και θα περίμενα να πάμε στη δουλειά που έλεγε εκείνος...
28-09-2018, 11:38 #48
28-09-2018, 12:34 #49
ναι, καταλαβαινω. δεν βγαζεις ακρη.
μονο να απομακρυνθεις μπορεις, η εστω να αραιωσεις.
σιγουρα θα το εχει αντιμετωπισει πολλες φορες να τον αποφευγουν, αλλα κι αυτος δεν ξερει πως να το διαχειριστει.
δεν μπορει να καταλαβει οτι αν κοψει τα ψεματα θα εχει καλυτερες σχεσεις, καταφευγει κατευθειαν εκει.
28-09-2018, 13:41 #50
Μην ανησυχείς, ξέρω πολλούς ψεύτες που κανείς δεν απομακρύνθηκε από κοντά τους αν και όλοι ξέρουν ότι πρόκειται για ψεύτες. Ο κόσμος είναι παλαβός, οι πολλοί έχουν χάσει την αίσθηση της λογικής. Απλά να περνάνε ωραία, να τους γεμίζει ο τύπος με την παρέα του, κι αν έτυχε και τους ξεγέλασε θα τα βρουν.
γιάννης
28-09-2018, 17:20 #51
Το σκέφτηκα και αυτό...ειδικός δεν είμαι αλλά μιας και μιλάμε για άτομο που ουτε γνωρίζει κανείς εδώ ούτε το ίδιο είναι εδώ και άρα δεν παραβιάζω κάποιον κανονισμό λειτουργίας του φόρουμ θα σου πω τις σκέψεις μου...και η διπολική διαταραχη μου πέρασε από το μυαλό καθώς και οιστριονικη διαταραχή προσωπικότητας επισης. Για διπολική δεν νομίζω, δεν έχει από όσο ξέρω γενικά ακραία πάνω-κάτω στη διάθεσή της ούτε άλλα σχετικά συμπτωματα...για κάποια διαταραχή προσωπικότητας όμως δεν θα μου έκανε εντυπωση. Η συγκεκριμένη μάλιστα που ανέφερα νιώθω ότι της πάει γάντι, ο τρόπος που μιλάει κινείται και φέρεται γενικά είναι παντα πολύ "ζωντανος" και δραματικός, φέρεται σχεδόν λες και ζει σε σαπουνόπερα και την ακολουθεί όλη μέρα κάποια καμερα. Απο παιδί έτσι ειναι. Δεν ξέρω τι σκατα διαταραχή έχει αλλά ότι λατρεύει να είναι στο επίκεντρο το λατρεύει...ώρες ώρες σκέφτομαι ότι έπρεπε να είχε γίνει ηθοποιός. Άλλες πάλι σκέφτομαι ότι παραγινεται ρεντικολο και της κοστίζει αυτό γιατί όταν την μαθαίνει κάποιος και παίρνει χαμπάρι τι γίνεται δεν την παίρνει ποτέ πια σοβαρά, την βλέπει σαν παιδί...επισης όχι μόνο οι σχέσεις τις με άλλους ανθρώπους μένουν σε επιφανειακό επίπεδο, αλλά νομίζω ότι και η σχέση της με τον εαυτό της μένει σε επιφανειακό επίπεδο...γενικά νιώθω άσχημα γιατι δεν μου είναι καμία άγνωστη, τη ξέρω από παιδί, αλλά έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά, δεν με αφορα πια γιατί έχει προσπαθήσει και να με βλάψει...
28-09-2018, 18:51 #52
Ναταλακι την ξερεισ απο παιδι σε βοηθησε καθολου πριν παει να σε βλαψει σαβουρα ειναι δεν το συζηταμε αυτο το ξερει κι η ιδια γι αυτο κανει αυτα που κανει
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
28-09-2018, 18:53 #53
Σαβουρεσ ειναι τα σκουπιδια παλια ορολογια
28-09-2018, 19:00 #54
ναι ναι.
οιστριονικη ειναι πιο κοντα σε αυτο που περιγραφεις.
κι εφοσον ειναι διαταραχη, εξηγει και το γιατι δεν παιρνει χαμπαρι που την καταλαβαινουν και γινεται ρεζιλι.
εφοσον σε εβλάψε, μακρια. ας εχει οτι θελει. ας την λουστουν οι οικειοι της, δεν ειμαστε μητερες τερεζες για να απευθυνει την μυθομανια της και την κακοηθεια της η καθε μουρλοκακομοιρα, και ο χαρακτηρισμος αφορα την κακοηθεια τους, οχι την παθηση τους..
28-09-2018, 19:20 #55
Ασχετα τι νομιζεισ εσυ σε ιδρυμα θα καταληξει στον ηλιο μοιρα δεν εχει ετσι λενε στο χωριο μου εκτοσ αν γινει κανενα θαυμα
28-09-2018, 19:24 #56
Ειναι ο ηλιοσ που βγαινει για ολουσ κι ο καθενασ τη μοιρα του αυτη δεν εχει στον ηλιο μοιρα
28-09-2018, 19:34 #57