Results 1 to 15 of 59
Thread: Χωρισμένοι συγκάτοικοι;
-
26-09-2018, 11:27 #1
Χωρισμένοι συγκάτοικοι;
Νέο θέμα! Το αγορι μου με χώρισε στα καλα καθούμενα πανω σε εναν τσακωμό. Εμεινα αναυδη γιατι δεν εχουμε προβληματα. Μου ειπε να μαζεψω τα πραγματα του να φυγει δεν το εκανα αλλα του παρηγγειλα ταξί και με εβαλε να το ακυρωσω γιατι ηταν "αργα" ειπε και δεν ηθελε να φυγει και θα εφευγε αυριο. Του ειπα πως εγω ξερω τι νιωθω κι αν οντως με χωριζει ας φυγει τωρα.. ημασταν πανω στη φαση που ψαχνουμε σπιτι και του ζητησα να μη με αφησει μονη μου (αυθορμητο ηταν) και δεν εφυγε ακόμα απο το σαββατο! Σε δυο μερες μετακομιζουμε και εφερε σημερα βαλιτσες για τα ρουχα κλπ. Του ξεφευγει συνεχεια το "αγαπη" οταν μου μιλαει και χτυπαει το καφαλι του κι εμενα με πιανουν τα γελια. Παει δουλεια και ερχεται σαν να μην τρεχει τιποτα. Μου ειπε πως κερδισε λεφτα και ηρθε και μου τα εδωσε γιατι ετσι καναμε και πριν επειδη το θεωρω επικινδυνο να εχει πολλα λεφτα πανω τουενω στην δικη μου τσαντα τα βλεπουμε πιο ασφαλή. Χωρις να του το ζητησω ομως εγινε! Εννοω θα μπορουσε να μη μου δωσει κάν αναφορα και να φαει τα λεφτα οπως θελει εκεινος. Σημερα με ρωτησε αν το εχω πει στη μανα μου πως χωρισαμε και του ειπα πως οχι και με ρωτησε γιατί κι εγω ειπα ως δικαιολογία πως δεν προλαβα. Εδω να τονισω πως την μανα μου την ντρεπεται αρκετά δηλαδη καταβαθος δε θελει να της πω κατι τετοιο οπως ποτέ δεν ηθελε γιατι παντα τα βρισκαμε στο τελος οποτε ηταν τζαμπα ρεζιλικι.. οπότε ολα κυμαίνονται στο οτι εγω κανω υπομονη και θα τα βρούμε. Δεν μαλωνουμε μου φερεται καλα σαν να ειμαστε μαζι απλα δεν με φιλαει. Με αφηνει να τον αγκαλιαζω και μετα γκρινιαζει αλλα δεν ξεκολλαω απο πανω του γιατι δε θελω να ξεχασει αυτη την αισθηση. Αν του πω στα ισα πως τον αγαπαω και θελω να τα βρουμε θα θυμωσει μονο και μονο απο τον εγωισμο του. Ελα ομως που σημερα τον ρωταω αν ειμαι "εντελως" ελευθερη (υποννοουμενο) και μου λεει "ναι μπορεις και να κανεις οτι θελεις με οποιον θελεις". Ξερω οτι ζηλευει πολυ εναν απο τη δουλειά μου και μετα μου πεταει σποντα "και ειδες οτι δεν σε ρωτησα με ποιον ησουν χθες μετα τη δουλειά; Με ποιον ησουν;" Ε εκει γελασα παλι. Δεν ειναι νορμαλ ολο αυτο ετσι; Ή το λεει επειδη ξερει πως ετσι κι αλλιως δε θα εκανα το οτιδηποτε με αλλον εντος ή εκτος δουλειάς ή οντως δεν τον νοιαζει καν αλλα ταυτοχρονα καθεται μαζι μου και περιμενει να μετακομισουμε;
Η αληθεια ειναι πως φοβαμαι οτι μπορει οντως απο κατι γελοιο να τον χάσω. Δηλαδη ειναι δυνατόν; Με χωριζει στα ψευτικα απλα για να δει πως ειναι; Ξερω οτι νοιαζεται για μένα και γι αυτο αναρωτιεμαι τι σημαινει ολο αυτό. Ισως ειναι η ιδια εμμονη που εχω εγω μαζι του; Οτι δεν μπορω να ξυπνησω και να κοιμηθώ χωρις εκείνον; Αλλα εκεινος με χωρισε οχι εγω και θα μπορουσε να ειχε φυγει γαμωτο η να μεινει και να μου πει πως εκανε λαθος. Αυτος ομως διαλεξε τη μεση γι αυτο τρελαινομαι
- 26-09-2018, 15:59 #2
26-09-2018, 17:07 #3
26-09-2018, 17:10 #4
Είσαστε ερωτευμένοι ακόμα ο ένας με τον άλλον και κάνετε καπρίτσια.δεν είναι τίποτα κακό αυτό.. ε και αυτός πάνω στα νεύρα του το είπε..και στο κάτω κάτω δεν ανταλαξατε βαριές κουβέντες να μην μπορείτε να αντικρυσετε ο ένας τον άλλον..οπότε Κλάιν Μάιν..
Ζήστε τον έρωτα σας και όλα καλά...
Υ.γ
Με το άλλο θέμα τι έγινε???εντάξει το ξεπέρασες??εννοώ το θέμα του αυνανισμού που σε πείραζε....
26-09-2018, 20:27 #5
Πιστεύω πως μετάνιωσε Που χωρίσατε, ή απλώς σε τεστάρει.
26-09-2018, 20:48 #6
Τουσ ειπα εγω την αληθεια μη παιδευεστε
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
26-09-2018, 23:23 #7
Χωρισμένοι συγκάτοικοι;
Ναι όμως εγω κοντεύω να σκάσω.. δε θελω να του ξεφευγει το "αγαπηη" και να ξεροβηχει.. ειναι αστειο απο τη μια αλλα απο την αλλη θελω να μπορω να τον φιλήσω να τον αγκαλιάσω χωρις να μου πει "εεεε χωρισαμε ξερεις" με το σοβαρό του υφος..
Υ.γ
Ναι σταματησα τα νούμερα εδειξα πως δεν με πειραζει και του δωσαμε λιγο να καταλαβει τις τελευταιες μερες χωρις τυψεις κι ενοχες! Χαχα ( μεχρι να "χωρισουμε" τουλαχιστον )
Νομίζω πως εσυ μου ανοιξες τα ματια γιατι μεσα στις απαντησεις σου σε εμενα ταυτοχρονα εδειξες ποσο ψηλά εχεις τη γυναίκα σου και μου φανηκε αρκετα γλυκό το οτι το ξερει και δεν την πειράζει κι οτι το βλεπετε κι απο τις δυο πλευρες εντελως φυσιολογικό. Ειναι ωραιο μια γυναικα να μη νιωθει απειλη παρα μονο ασφαλεια. Χαιρομαι απιστευτα τους παντρεμενους που παραδεχονται το δεσιμο με τον ανθρωπο τους και γενικα δεν ξυνεται το κωλαρακι τους. Σας θαυμαζω χωρις να σας γνωριζω.. ισως να 'στε κωλοπαιδα καταβαθος αλλα εγω λεω τι βλέπω! Χαχαχα
26-09-2018, 23:25 #8
26-09-2018, 23:27 #9
26-09-2018, 23:40 #10
Μια αδιάκριτη ερώτηση αν θέλεις φυσικά απαντάς αλλά και να μην απαντήσεις δεν πειράζει.αρκει να το δοκιμάσεις αν θελεις..
Λοιπόν αν εξακολουθείτε να κοιμόσαστε μαζί όταν ξαπλωσετε και τον πάρει ο ύπνος μπορείς πολύ εύκολα να ρίξεις τα χέρια σου πάνω του..η το πόδι σου..κατάλαβενεις τι εννοώ να μην μπενω τώρα σε λεπτομέρειες..και έτσι θα αρχίσετε τα φιλιά και τα ρέστα οπότε οκ θα τα ξανά βρείτε..
Εγώ με τη γυναίκα μου όταν μαλώσουμε και κρατάμε μούτρα ο ένας στον άλλον δεν ξέρω πως γίνετε αλλά άπαξ και ξαπλώσουμε στο κρεβάτι τα ξεχνάμε όλα..ακόμα και μουτρομενοι να κοιμηθούμε κατά τη διάρκεια της νύχτας θα μονιασουμε..και χωρίς να μιλήσουμε ο ένας στον άλλον..συνήθως εγώ δεν αντέχω και της ορμάω..αλλά καμία φορά το κάνει και αυτή...
Το κρεβάτι έχει και αυτήν την ιδιότητα.να μονιαζει τα ζευγάρια..κυρίως τα παντρεμένα...λοιπόν δοκίμασε και πες μου..
Εάν σε περίπτωση δεν κοιμόσαστε μαζι δεν τρέχει τίποτα..συμπεριφερσου σαν να μην τρέχει τίποτα σαν να μην μαλωσατε ποτέ..αυτό θέλει..γιατί νομίζεις δεν φεύγει??περιμένει να ξεχαστεί το όλο θέμα..αλλιως θα έφευγε αρον άρον.....
Υγ
Χερομε πολύ που καταφεραμε να σε βοηθήσουμε στο άλλο θέμα και ακόμα περισσότερο που χαρηκατε μαζί το όλο θέμα..δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα στον κόσμο απτό σεξ..
Σε κάποια θέματα είμαι και εγώ κολοπαιδο αλλωστε κανείς δεν είναι τελείως όλοι έχουμε τα Κουσουρια μας.ετσι δεν είναι??αλλά όσο γίνετε όμως προσπαθούμε να βοηθήσουμε...
26-09-2018, 23:43 #11
26-09-2018, 23:47 #12
27-09-2018, 01:12 #13
27-09-2018, 01:30 #14
Αυτο κάνω συμπεριφέρομαι σαν οντως να μην εχει γινει τιποτα. Κοιμομαστε μαζι κανονικα και συνεχεια πεφτει πανω μου στον υπνο του ομως το πρωι αν δει πως παω κοντά του κανει σαν μπαμπας με την κορη του που την εχει μαλώσει και αυτη παει να τον καλοπιασει κι εκει νιωθω πως εχω χασει τη δυναμη που ειχα ωστε να τον κανω να λυγιζει πανω στο θυμο του
27-09-2018, 01:36 #15
Τωρα ειναι στη δουλειά και τυχαινει να μιλάμε με μηνυματα για ενα θέμα με το σοι μου με ρωταει τι εγινε αν λυθηκε και λοιπα . Ενω απαντησα για το θεμα τελος παντως κι ετοιμασα κι αυτο..
"Τωρα παμε σε εσενα.. με τεσταρεις τι κανεις; Προσπαθεις να καταλαβεις αν μ'αγαπας; Τι προσπαθεις να βρεις; Ενω με νοιαζεσαι μια κουβεντα σβηνει οτι εχεις ζησει μαζι μου; Δεν σε εχω δεδομενο σου εχω δωσει την εμπιστοσυνη μου μονο γιατι εισαι αυτος που είσαι αλλα ειναι εγωιστικο να δειχνεις οτι με συνηθισες"
Αλλα μου φαίνεται πολυ κλαψ για να το στείλω και βλεπω να μην ερχεται σπιτι το πρωι 3:)