Χωρισμένοι συγκάτοικοι; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 59 of 59
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Καλημέρα..πόσο χρονών είσαι?εδώ και μέρες θέλω να στο ρωτήσω και όλο το ξεχνάω..από περιέργεια και μόνο ρωτάω..
    Αν ήταν μετανιωμένος δεν θα καθόταν ακόμα μάζη σου...
    Σ' αγαπάει αλλά είναι και πεισματάρης...η συμπεριφορά του απέναντι σου είναι ακόμα ψυχρή??κάνει μούτρα..
    Για εξηγησε στο περίπου τη παίζει??τον κόβεις να θέλει να τα ξανά βρείτε??ψάχνει αφορμή να σου μιλήσει να σε πλησιάσει??πως τον καταλάβεις εσύ που τον ξέρεις και που ζεις μαζί του???
    Καλημερα, 20 ειμαι..
    Ωραιο και λογικο ολο αυτό. Η συμπεριφορα του δεν ειναι ομως ψυχρη ακριβως δηλαδη δεν ειναι απομακρος η μουτρωμενος.. νορμαλ ειναι
    Να μου μιλησει ναι ομως να με πλησιασει οχι. Μου μιλαει οπως μου μιλουσε απλα δεν με ακουμπαει οσο ειναι ξυπνιος
    Χθες βραδυ βγηκαμε εξω για μια μπυρα και σε καποια φαση στο μαγαζι σηκωθηκα να χορεψω γιατι με φωναζαν συνεχεια απο το διπλα τραπεζι και ενω οι φιλοι του μπορω να πω κοιτουσαν εμενα αυτος απεφευγε να με κοιταξει. Αν το εκανα αυτο κι ημασταν σε σχεση θα ζηλευε απιστευτα και θα καταλαβαινα απο το βλεμμα του πως δεν του αρεσει. Θυμηθηκα αμεσως αυτο που μου ειχε πει "μπορεις να κανεις οτι θελεις και με οποιον θελεις"

Senior Member
    Quote Originally Posted by tsokof View Post
    Καλημερα, 20 ειμαι..
    Ωραιο και λογικο ολο αυτό. Η συμπεριφορα του δεν ειναι ομως ψυχρη ακριβως δηλαδη δεν ειναι απομακρος η μουτρωμενος.. νορμαλ ειναι
    Να μου μιλησει ναι ομως να με πλησιασει οχι. Μου μιλαει οπως μου μιλουσε απλα δεν με ακουμπαει οσο ειναι ξυπνιος
    Χθες βραδυ βγηκαμε εξω για μια μπυρα και σε καποια φαση στο μαγαζι σηκωθηκα να χορεψω γιατι με φωναζαν συνεχεια απο το διπλα τραπεζι και ενω οι φιλοι του μπορω να πω κοιτουσαν εμενα αυτος απεφευγε να με κοιταξει. Αν το εκανα αυτο κι ημασταν σε σχεση θα ζηλευε απιστευτα και θα καταλαβαινα απο το βλεμμα του πως δεν του αρεσει. Θυμηθηκα αμεσως αυτο που μου ειχε πει "μπορεις να κανεις οτι θελεις και με οποιον θελεις"
    Λοιπόν.κανονισε με καμία φίλη σου να πάτε για καφέ..αυτός όμως να μην ξέρει ότι θα βγεις με φίλη σου Άστον στο αβέβαιο.ντυσου στολισου βάψουν και καλή διασκέδαση...να δούμε την αντίδραση του...κάντο ομως

Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Λοιπόν.κανονισε με καμία φίλη σου να πάτε για καφέ..αυτός όμως να μην ξέρει ότι θα βγεις με φίλη σου Άστον στο αβέβαιο.ντυσου στολισου βάψουν και καλή διασκέδαση...να δούμε την αντίδραση του...κάντο ομως
    Σημερα το βραδυ που θα αλλαξει η μέρα ειναι τα γενεθλια του και ταυτοχρονα η επετειος μας των τριων χρονων...

Senior Member
    Σημερα το βραδυ που θα αλλαξει η μέρα ειναι τα γενεθλια του και ταυτοχρονα η επετειος μας των τριων χρονων...
    μπορεις να του κανεις ενα δωρο για τα γενεθλια του...αν σε αγαπαει πραγματικα κατευθειαν θα σε φιληση χωρις πολλα πολλα..
    αν δεν σε ααγπαει πραγματικα ενα ξερο ευχαριστω θα πει...

Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις και το χρονο σας

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις και το χρονο σας
    Είναι όλα εντάξει τώρα?

Οχι χειροτερεψαν πολυ τα πραγματα.. αλλα και παλι σας ευχαριστώ εσεις βοηθησατε εμενα κι αυτο μετραει το οτι σκεφτηκα καποια πραγματα πιο ωριμα

Senior Member
    Οταν ενας αντρας η μια γυναικα αρχίζει τα παρατράγουδα, απλα ειναι με το ενα ποδι εξω, αλλα δεν ειναι ψυχολογικα ετοιμος ακομη να την κανει οριστικά. Προσωπικα πιστευω ολα αυτα φαινονται στο σεξ, οσο αραιώνει τοσο ο χωρισμός πλησιάζει.
    Οι παντρεμενοι με παιδια ειναι αλλο κεφάλαιο, εκει υπαρχουν πολλοι συμβιβασμοί και υποχρεώσεις. Δηλ αν ολοι οι παντρεμενοι ξαφνικα δεν ηταν παντρεμενοι και δεν ειχαν παιδια, οι περισσοτεροι θα χώριζαν αποψε.

Senior Member
    Οχι χειροτερεψαν πολυ τα πραγματα.. αλλα και παλι σας ευχαριστώ εσεις βοηθησατε εμενα κι αυτο μετραει το οτι σκεφτηκα καποια πραγματα πιο ωριμα
    στο ειπα ηδη.
    παραμενοντας σε αυτην την κατασταση, αφενος του το κανεις ευκολο να σε ξεπερασει, αφετερου φθειρεις ακομα περισσοτερο την κατασταση σας.
    ειπε οτι ειστε χωρισμενοι κι επιμενει;
    και τι κανει εκει;
    ΝΑ ΦΥΓΕΙ.
    χωρις νευρα και φωνες, κανε μια συζητηση μαζι του κι αν σου λεει σταθερα οτι ειστε χωρισμενοι, πες του οτι θα πρεπει αμεσα να φυγει απ το σπιτι σου.
    οτιδηποτε αλλο ειναι εναντιον σου και θα το καταλαβεις συντομα.

Banned
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Οταν ενας αντρας η μια γυναικα αρχίζει τα παρατράγουδα, απλα ειναι με το ενα ποδι εξω, αλλα δεν ειναι ψυχολογικα ετοιμος ακομη να την κανει οριστικά. Προσωπικα πιστευω ολα αυτα φαινονται στο σεξ, οσο αραιώνει τοσο ο χωρισμός πλησιάζει.
    Οι παντρεμενοι με παιδια ειναι αλλο κεφάλαιο, εκει υπαρχουν πολλοι συμβιβασμοί και υποχρεώσεις. Δηλ αν ολοι οι παντρεμενοι ξαφνικα δεν ηταν παντρεμενοι και δεν ειχαν παιδια, οι περισσοτεροι θα χώριζαν αποψε.
    Θα χώριζαν δηλαδή σήμερα στις 2 Οκτωβρίου 2018; Τι το ιδιαίτερο έχει η σημερινή μέρα;

Χωρισαμε τελικά οριστικά.. φευγω εγω.. αλλαζω πολη και ξεκιναω κατι καινουριο γενικοτερα.. ειμαι πολυ καλυτερα.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Χωρισαμε τελικά οριστικά.. φευγω εγω.. αλλαζω πολη και ξεκιναω κατι καινουριο γενικοτερα.. ειμαι πολυ καλυτερα.
    Καλή αρχή σε ότι και αν κάνεις.

Senior Member
    Άντε ρε τσοκοφ και μην το βάζεις κάτω..το κεφάλι ψηλά και προχωρά..ο επόμενος θα είναι πολύ πιο εντάξει..όλοι είχαμε σκαμπανεβάσματα..εσύ να είσαι καλά..καλή συνέχεια....

Senior Member
    Καλή αρχή.κορίτσι.μου!! Όλα θα πάνε πολύ καλύτερα!!!

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234