Results 1 to 15 of 22
Thread: Δεν αντέχω άλλο
-
29-09-2018, 21:35 #1
Δεν αντέχω άλλο
Και να που πήγα να χαλαρώσω και να μην σκέφτομαι τους ψυχαναγκασμους, για μέρες δεν τους έκανα καθόλου. Αλλά φαίνεται πως το μυαλό τιμωρεί, συνέβη κάτι σήμερα και με έβαλε σε σκέψεις ότι όλα αυτά έγιναν επειδή δεν έκανα τους ψυχαναγκασμους μου. Δεν αντέχω άλλο, θέλω να σταματήσει αυτό, θέλω να σταματήσω να σκέφτομαι ότι κάτι κακό θα συμβεί αν δεν κάνω αυτό, θέλω να σταματήσει να σκέφτομαι πάντα το αρνητικό σενάριο και όλα θα πάνε άσχημα. Θέλω να σταματήσουν όλα.
Γιατί? Γιατί να το περνάω αυτό? Δεν πρέπει να σκέφτομαι ότι μόνο εγώ έχω πρόβληματα γιατί είναι κακό αλλά πραγματικά δεν αντέχω άλλο!!
Έχει φτάσει στο σημείο κάνεις από εσάς να μην αντέχει άλλο και να θέλει όλα να τελειώσουν?
- 29-09-2018, 21:48 #2
Καταρχασ αν κουραστηκεσ πραγματικα σηκωνεσαι ενα πρωι και λεσ φτανει και φευγει αν ειναι πραγματικη η κουραση φτανει σε σημειο που τερματιζει
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
29-09-2018, 21:48 #3
Φίλτατη Βίκυ,
Το πρώτο βήμα για την επίλυση ενός προβλήματος είναι να το εντοπίσουμε. Το δεύτερο να αποδεχτούμε την ύπαρξη του.
Εάν συμβούν τα δύο παραπάνω, τότε μπορείς να αναπτύξεις ένα πλάνο για το πως θα αντιμετωπίσεις το πρόβλημα σου. Μην αισθάνεσαι ένοχη. Δεν είσαι ένοχη!!! Σε όλους μπορεί να συμβεί κάτι παρόμοιο. Όλα για τους ανθρώπους είναι.
Όμως καλή μου φίλη, σε παρακαλώ πολύ ανέλαβε δράση. Μίλησε με ειδικό. Ναι, είμαι σίγουρος ότι είσαι πολύ δυνατή. Δες το πρόβλημα σου κατάματα, μην το φοβηθείς. Και πάλεψε!!! Με την βοήθεια ειδικού σίγουρα θα ανακουφιστείς. Όλα στην ζωή θέλουν αγώνα.
Εγώ υποφέρω από κρίσεις πανικού και γενικευμένη αγχώδη διαταραχή. Στην αρχή έλεγα γιατί σε μένα. Θλιβόμουν και απογοητευόμουν συνεχώς...
Τώρα νοιώθω ότι αυτό ήταν μια ευκαιρία για μένα. Μια ευκαιρία να επενδύσω στον εαυτό μου και στην αυτογνωσία μου. Κάνω ψυχοθεραπεία και ΝΑΙ!!! Κάθε μέρα κερδίζω τις μάχες μου!!! Γνωρίζω καλύτερα τον εαυτό μου!!! Βελτιώνομαι ως άνθρωπος!!! Νοιώθω αλήθεια πολύ ευλογημένος.
Ζήτησε την βοήθεια ειδικού. Δώσε τις μάχες σου και σε παρακαλώ πολύ, να είσαι δυνατή.
Με εγκάρδιους χαιρετισμούς.
29-09-2018, 21:53 #4
Βικυ το προβλημα με τη μαφια αυτα τα παιδακια νομιζουν οτι δεν υπαρχει θεραπεια αλλα εγω επειδη ειμαι ανακατεμενοσ με το στρατο ξερω οτι τισ θεραπειεσ τισ εχει το κρατοσ ειναι μυστικο και βγαινει σε περιπτωση πολεμου αν θελουν
29-09-2018, 21:54 #5
29-09-2018, 21:55 #6
Αυτα τα ακουν οι πιλοτοι
29-09-2018, 22:04 #7
Ξερετε πωσ πολεμανε τουσ λενε η πολεμηστε η σασ σκοτωνουμε οι λοχαγοι αν δοθει εντολη εσεισ τι τον περασατε το στρατο παιδικη χαρα
29-09-2018, 22:16 #8
Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας, το θέμα ξέρετε ποιο είναι? Ότι ακόμα και σε ειδικό να πάω πιστεύω δεν θα ακούσω αυτά που θα μου πει, θα κάνω πάλι τα δικά μου.
Ξέρετε πόσες φορές μου έχει πει η οικογένειά μου ότι είναι δίπλα μου και ότι όλα θα πάνε καλά? Άπειρες. Αλλά εγώ τίποτα εκεί τα ίδια. Να πιστεύω πάντα αυτά τα πράγματα.
Νομίζω ότι είμαι πραγματικά άρρωστη. Πάντα αισθάνομαι συμπόνια για τους άλλους σε σημείο να με πονάει το κεφάλι μου μην τους συμβεί τίποτα αλλά για τον εαυτό μου μπορώ να σκεφτώ τα χειρότερα και το οτιδήποτε χειρότερο του αξίζει.
Δεν θα πρέπει να τα κάνω αυτά το ξέρω δεν είναι δίκαιο για κανένα.
Μου λένε όλοι ότι "Αν δεν είναι θέμα υγείας δεν είναι τίποτα". Και απορώ, όταν στα 15 μου είχα διαγνωστεί με ένα ογκιδιο στο κεφάλι το πήρα πιο ψύχραιμα είπα θα το παλέψω , εκεί ναι ήμουν δυνατή.
Γιατί αυτό που συμβαίνει τώρα δεν μπορώ να το παλέψω? Δεν μπορώ ή δεν θέλω?
29-09-2018, 22:43 #9
Βίκυ μου, πες μου σε παρακαλώ έχεις επισκεφθεί κάποιον ειδικό μέχρι σήμερα; Και εγώ πριν επισκεφθώ ειδικούς πίστευα ότι δεν έχει να μου προσφέρει τίποτα κάποιος ειδικός. Έλα όμως που η πραγματικότητα με διέψευσε. Μην προκαταλαμβάνεις τα γεγονότα. Μου δίνεις την εντύπωση ότι είσαι πολύ νεαρή στην ηλικία. Πίστεψε με όλα λύνονται αρκεί να τα αντιμετωπίσεις.
Μην αφήνεις το χρόνο να περνάει. Όσο νωρίτερα επισκεφθείς κάποιον ειδικό τόσο νωρίτερα θα ανακουφισθείς.
29-09-2018, 22:45 #10
Α και για να μην ξεχάσω οι ψυχαναγκασμοί που ταλαιπωρούν έναν άνθρωπο είναι θέμα υγείας. Είναι σημαντικό να έχουμε ψυχική ισορροπία. Μην το ξεχνάς. Να είσαι δυνατή.
29-09-2018, 23:09 #11
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πάει, και όχι γιατί πιστέυω ότι δεν θα μου κάνει κάτι αλλά γιατί νομίζω ότι δεν είμαι έτοιμη να ακούσω και να παραδεχτώ κάποια πράγματα. Βαθειά μέσα μου ξέρω από που πηγάζουν τα προβλήματα μου αλλά αν είναι αυτός ο λόγος όντως δεν ξέρω πως θα το αντιμετωπίσω. Είμαι σχετικά μικρή 23 ετών. Μόλις τελειώσει ένα θέμα που αντιμετωπίζω αυτή τη περίοδο που δεν μου αφήνει χρόνο σκέφτομαι να πάω!!
29-09-2018, 23:11 #12
Φαυλοσ κυκλοσ εσυ νομιζεισ τωρα οτι με τισ χαζομαρεσ που κανεισ στο σπιτι ελεγχεισ τιποτα τιποτα δεν ελεγχεισ απλη ανακουφιση ειναι δυο τρια πραγματα πρεπει να μαθεισ να ηρεμεισ μονη σου εγω πινω καφε και καπνιζω μη υγιεινοσ τροποσ με λενε αμαρτωλο δεν στο προτεινω βρεσ κατι αλλο γυμναστικη ισωσ για να πετυχεισ κατι στη ζωη σου μετραει η εμφανιση αυτα που λεσ και πωσ νιωθεισ κι οι γνωσεισ σου γενικα να τα πεισ αλλα να τα πεισ ωραια αυτα και καλη επιτυχια
29-09-2018, 23:12 #13
Εισαι αποπροσανατολισμενη απλα δεν εχεισ κατι
29-09-2018, 23:13 #14
29-09-2018, 23:13 #15