Ταχιπαλμια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23
    Senior Member

Ταχιπαλμια

Γεια σας.παιδια ιθελα να σας ρωτησω κατη σας εχει τυχει.και εσας να σας ποιανι ταχιπαλμια κατα την διαρκεια της.μερας.οχι συναιχια αλλα συχνα??? Ειμαι 25 χρονον και πριν 4 μερες με εξετασε καρδιολογος εκανα και καρδιογραφημα και.μου ειπε πως ολλα ειναι οκ

Junior Member
    Γεια σου μικρε μου φιλε...η αληθεια απο προσωπικη πειρα ειναι οτι σε αυτες τις περιπτωσεις εμπλεκεται ο φοβος(ενα απο τα χειροτερα διαχειρησιμα κυκλωματα του ανθρωπινου μυαλου ) αυτος πυροδοτει ενα φαυλο κυκλο ως εξης .... εναρξη ,υποψια ταχυκαρδιασ -φοβος τι μου συμβαινει δεν ειμαι καλα -αυτοματη εναρξη πανικου λογω της πρωτογνωρης καταστασης επιδυνωση των συμπωματων πανικος και παλι απο την αρχη ταχυκαρδια ....... .Καταρχην ΔΕΞΟΥ οτι σε αυτην τη φαση της ζωη σου αντιμετωπιζεις αυτη τη δυσκολη κατασταση αποδεξου και συμφιλιωσου με αυτη την ιδεα και το προβλημα κατα πασα πιθανοτητα περνας νια στρεσογονα φαση στην ζωη σου και χτυπησαν τα πρωτα καμπανακια οτι συμβαιναι στο σωμα μας εχει δυο οψεις οπως τα παγοβουνα μια πανω απο το νερο (συμπτωματα) και μια κατω απο αυτο(αιτιες) .ΠΑΡΕ ΑΝΑΣΑ και κανε μια βουτια ................

Member
    Quote Originally Posted by Stepbro View Post
    Γεια σου μικρε μου φιλε...η αληθεια απο προσωπικη πειρα ειναι οτι σε αυτες τις περιπτωσεις εμπλεκεται ο φοβος(ενα απο τα χειροτερα διαχειρησιμα κυκλωματα του ανθρωπινου μυαλου ) αυτος πυροδοτει ενα φαυλο κυκλο ως εξης .... εναρξη ,υποψια ταχυκαρδιασ -φοβος τι μου συμβαινει δεν ειμαι καλα -αυτοματη εναρξη πανικου λογω της πρωτογνωρης καταστασης επιδυνωση των συμπωματων πανικος και παλι απο την αρχη ταχυκαρδια ....... .Καταρχην ΔΕΞΟΥ οτι σε αυτην τη φαση της ζωη σου αντιμετωπιζεις αυτη τη δυσκολη κατασταση αποδεξου και συμφιλιωσου με αυτη την ιδεα και το προβλημα κατα πασα πιθανοτητα περνας νια στρεσογονα φαση στην ζωη σου και χτυπησαν τα πρωτα καμπανακια οτι συμβαιναι στο σωμα μας εχει δυο οψεις οπως τα παγοβουνα μια πανω απο το νερο (συμπτωματα) και μια κατω απο αυτο(αιτιες) .ΠΑΡΕ ΑΝΑΣΑ και κανε μια βουτια ................
    Ποιο όμορφα δεν μπορούσε να στο πει κανένας !

Senior Member
    Χιλια ευχαριστο φιλε μου απλα αυτο που με αποσχολει πιο πολυ θα μου φιγι καποτε αυτοι η εμμονη?? Αυτο.με τρωη

Member
    Quote Originally Posted by Vaper View Post
    Χιλια ευχαριστο φιλε μου απλα αυτο που με αποσχολει πιο πολυ θα μου φιγι καποτε αυτοι η εμμονη?? Αυτο.με τρωη
    Θα σου φύγει αδερφέ !
    Και εγώ έχω τέτοια θέματα πόνους στο μέρος της καρδιάς ταχυπαλμίες κλπ και φοβόμουν αλλά έκανα εξετάσεις και είδα ότι όλα είναι κομπλέ και πια τα νιώθω τα αφήνω να περνάνε και σιγά σιγά φεύγουνε !
    Θέλει καιρό όμως !

Senior Member
    Το θεμα ειναι πος και εγω εκανα και ολλα ειναι τελια απλα ο φοβος μου εμεινε

Member
    Και εμένα δεν μου έφυγαν άμεσος !
    Ακόμα και τώρα με πιάνει ο φόβος ότι μπορεί να πάθω κάτι έτσι όπως αράζω και μπορεί να μου χαλάσει όλη η ψυχολογία αλλά τώρα εδώ και κανα μήνα δεν του δίνω σημασία και φεύγει η μπορεί να μην φύγει όλη αυτή η ανυσιχια ...
    έχει βοηθήσει και η ψυχολογως άμα δεν έχεις πάει ακόμα δωσε μια ευκαιρία το να πας στον ψυχολογώ και μπορεί να βοηθήσει !
    Ότι θες αδερφέ είμαι εδώ για να βοηθήσω ρωτά ότι θες το περνάω εδώ και 6 μήνες όλο αυτό !!

Senior Member
    Νασε καλα αδρλφε χιλια ευχαριστω να ρωτησο και κατι αλλο ολο αυτο μπορει να μου κανι προβλημα στην καρδια???

Member
    Όχι φίλε μου !
    Τι μπορεί να πάθει

Junior Member
    Quote Originally Posted by Vaper View Post
    ΟΛΑ τα ψυχ.νοσηματα θελουν υπομονη δες το σαν μια δοκιμασια και αλλαξε οπτικη γωνια απο την οποια βλεπεις το προβλημα και κυριως μην το σκεφτεσαι συνεχεια.Σιγουρα η βοηθεια καποιου ειδικου που να σου ταιριαζει θα κανει τα πραγματα πολυ καλυτερα αν δεν υπαρχει ηδη......

Senior Member
    Δεν ξερω ρε παιδια απλα ολλο αυτο με εχει κουραση παρα πολυ δεν.μπορω να χαρω τιποτα ποια ολλη μερα με αυτο ειμαι

Member
    Ποσό καιρό σου συμβαίνει αυτό ;

Senior Member
    4- meres peripou

Member
    Υπομονή αδερφέ !
    Παρτο όσο ποιο χαλαρά γίνεται !

Senior Member
    file katse xalaroseeee kai ase tin kardia na xtupaei kai me 200 palmous... kathe mera ta eixa auta.... teleutea niotho oti paralio kai den mporw oute na perpatiso... einai friki pragmatika auto pou exw alla kathome xalaraaaa kai to paleuwwwww oso mporw zalizome 24wres sinexia... kathe mera.. xaxa kourastika na asxoloume me kathe trela pou exw kai etsi to exw riksei sto kapnisma... genika ta exw peksei entelws... imouna san kai esena vaper.. :P alla re file to gamisan to ilektroniko tsigaro me tis times... kai tin apagoreush ton ygrwn kai me 10ml ti na peraseis? den leei.... kano kana lucky strike ekei pera me ton kafe mou kai arazw...

Page 1 of 2 12 LastLast