ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 33
    Member
    SEX

Administrator
    lostsoul, κρινο, να χαρείτε, μην τσατάρετε, δεν είναι αυτό το κατάλληλο φόρουμ για τσατ.

επίσης, χαβιαρόπουλε, με το να στέλνεις το ίδιο μήνυμα ξανά και ξανά δεν θα πάρεις περισσότερη βοήθεια.
    Καταλαβαίνω ότι είσαι σε δύσκολη περίοδο με μεγάλη ένταση, κάνε ένα βήμα να σε φροντίσεις, αρχής γενομένης από τον τρόπο που υπάρχεις σε αυτή την κοινότητα.
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Junior Member
    χαβιαροπουλε δεν εχεις καλους φιλους?δεν το συζητας με καποιον?δεν εχεις καποιον δεσμο?αν συζητησεις με καποιον ισως νιωσεις καλυτερα

Member
    ΕΔΩ Κ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΕΥΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ,ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΛΛΑ Μ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΕΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΩ ΕΓΩ.ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΣΑ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΞΩ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΘΕΜΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΩ ΡΕΜΕΡΟΝ Κ ΝΤΟΡΜ ΑΛΛΑ ΚΟΙΜΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

Συμφωνώ με την energia. Δεν είναι συμπεριφορά αυτή. Αν θέλουν να κάνουν τη ζωή τους άσ\'τους να την κάνουν. Μην τους δίνεις σημασία γιατί δεν περνάτε τα ίδια. Μην βάζεις μέτρο σύγκρισης ανάμεσά σας. Και όσον αφορά την μοναξιά στον πόλεμό σου, νομίζω οτι οι περισσότεροι απο εδώ μόνοι μας πολεμάμε στην τελική. Κανένας δεν μπορεί να έρθει στη θέση σου γιατί πολύ απλά δεν μπορεί. Αν σε πονούσε ο κ@λ@ς δηλαδή θα μπορούσε να καταλάβει ο άλλος τί περνάς; Χρειαζόμαστε όμως την καθοδήγηση απο κάποιον ειδικό. Μην απελπίζεσαι. Δεν σε βοηθάει αυτό. Απο φάρμακά δεν θα σου πώ τίποτα, γιατρό ρώτα...
    Η πολύ ανάλυση φέρνει παράλυση...

Junior Member
    μηπως και εσυ δεν προσαπαθεις να εισαι καλα?? αν το προσπαθεις και σε εχουν βαρεθει τοτε δεν ειναι πραγματικοι φιλοι!για σκεψου το.ισως ομως να σου το κανουν για να καταλαβεις και εσυ καποια πραγματα!με τον γιατρο σου το συζητησες που κοιμασε πολυ?
    απο την αλλη πιστευω οτι δεν μας γραφεις για να ενημερωθεις για τα φαρμακα αλλα οπως γραφεις μονος σου,σε εχουν βαρεθει ολοι και οτι δεν μπορεις να λες σε κανεναν πως πραγματικα νιωθεις

Junior Member
    χαβιαροπουλε δεν δουλευεις?καποιον δεσμο μπορεις και εχεις με αυτα που περνας?

Member
    EΧΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΑΛΛΑ ΕΔΩ Κ 2 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΠΗΓΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑ Κ ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ ΕΚΑΝΑ Κ 2 ΜΠΑΛΟΝΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑΤΑ ΕΧΩ ΔΕΣΜΟ ΜΕ ΜΙΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ 35 ΕΓΩ 18 ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ Κ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΟΡΩ ΑΔΙΚΑ.

Banned
    Τι θα περιμενες απο μια κοπελα 18 ετων να καταλαβει???
    Εσυ που εισαι 35 οπως λες εχεις καταλαβει τι σου συμβαινει?

Member
    ΝΑΙ

Banned
    απο οτι ειδες ομως η 18χρονη ζοριζεται.
    Θα πρεπει να βασιστεις σε ατομα με λιγο περισσοτερη εμπειρια ζωης απο οτι μια 18 χρονων κοπελλα.

Για οσο καιρο εισαι εδω θα σου προτεινα να συζητησεις εκτενως οτι σκεφτεσαι η νιωθεις και να μπεις σε οσες λεπτομεριες θεωρεις απαραιτητες.Οι διαφορες γνωμες που μπορεις να ακουσεις ισως σου δωσουν μια καινουρια και αγνωστη οπτικη μεχρι στιγμης.

Ο γιατρός σου τί λέει; Κάνε συμπεριφορική θεραπεία σε κλινικό ψυχολό. Ισώς είναι ο μόνος τρόπος αν δεν σε βοηθάνε τα φάρμακα
    Η πολύ ανάλυση φέρνει παράλυση...

Member
    ΚΑΝΩ ΕΔΩ Κ 3 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ 4Η ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Junior Member
    και μπαλονακια που εκανες πρεπει να δουλευεις.με αυτα που μου γραφεις φαινεσαι πολυ απογοητευμενος απο την ζωη σου.συζητας μαζι της και δεν σε καταλαβαινει η δεν το συζητας καν?ξερει τι ακριβως εχεις?και αφου δεν σε καταλαβαινει γιατι εισαι μαζι της?αλλα σου λεω και το αλλο γιατι περασα και εγω απο το ιδιο σταδιο,ισως να σε καταλαβαινει αν ειναι εστω και λιγο ωριμη για την ηλικια της και να τα κραταει μεσα της γιατι εσυ εισαι απομακρος!
    μηπως απομακρινεσαι εσυ σιγα σιγα απο ολους?

Member
    ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ Κ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΣΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast