Βοηθεια Στα ορια της καταθληψης μετα απο χωρισμο
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 2 of 2
    Junior Member

Βοηθεια Στα ορια της καταθληψης μετα απο χωρισμο

Γεια σας..ειμαι η τζενη και θα ηθελα να μιλησω για το προβλημα μου , θελω καποιον να με βοηθησει να μου δωσει μια συμβουλη, κατι ..
    Λοιπον πριν 5 μηνες βγηκα απο μια σχεση 3.5 χρονων..
    με χωρισε για διαφορους λογους τους οποιους τους καταννοω και μου χε χτυπησει το καμπανακι νωριτερα.
    Γενικα ηταν τα παντα για εμενα , σχεση κολλητος κτλπ..περναγαμε παααρα πολυ χρονο μαζι καθημερινα,
    αλλα το μεγαλο προβλημα ειναι οτι εφευγε καθε καλοκαιρι για σεζον σε νησια ..
    εμενα αυτο με γκρεμιζε συναισθηματικα γιατι δεν ηταν και λιγος ο καιρος αποχωρησης καθε φορα . Ωσπου εγω τον τελευταιο χρονο κατέληξα σε ενα σημειο "απαθειας"
    την τελευταια φορα που εφυγε ηταν τον φεβρουαριο και πραγματικα εγω ημουν στον κοσμο μου , ειχα προβληματιστει με τον εαυτο μου .ηταν ενας απο τους λογους που με χωρησε . Δεν του εδινα την απαραιτητη προσοχη που ηθελε..τον λατρευα μα με ειχε κουρασει το πηγαινε ελα .
    Δεν ειχα σκεφτει ομως να χωρισουμε ..ετσι το εκανε αυτος οταν γυρισε.
    Απο εκεινη τη μερα μεχρι τωρα δεν εχω παψει να τον σκεφτομαι ολον αυτον τον καιρο η ορεξη μου ειναι αρκετα μειωμενη και κοιμαμαι παρα πολλες ωρες.
    Δεν εχω διαθεση για πολλα εξω με φιλους και ετσι τους αποφευγω .
    Εχω απογοητευτει με εμενα γιατι η πρωτη φορα που με καταβαλλει ετσι ενας χωρισμος .
    Μετα τον χωρισμο μου χε πει πως δεν θελει να με χασει απο τη ζωη του, ετσι ολο αυτο το διαστημα υπηρχαν φορες που μιλαγαμε βγαιναμε και αλλες που δεν ειχαμε καθολου επικοινωνια γιατι επιδιωκα κατι παραπανω και μου το ξεκοβε .
    Το μεγαλο προβλημα ειναι πως πανω εκει που συνηθιζα τον χωρισμο πριν λιγες μερες εγινε κατι μεταξυ μας κ οχι μια μονο φορα . Κλαψαμε επειτα και οι δυο και μου πε πως τον μπερδευω γιατι η δεν πρπει να κανουμε κατι η πρπει να μαστε μαζι .
    Και μαζι λεει δεν θελει να μαστε για διαφορους λογους .
    Δυο απο αυτους ειναι οτι φοβαται μην γινουν τα ιδια και γενικα δεν θελω να ξαναμπει στο τριπακι προσπαθειας και ο αλλος λογος ειναι γιατι ισως να θελει να ναι ελευθερος .
    μου πε πως μαγαπαει πολυ και φαινοταν εντονα οτι πραγματικα αυτα που ελεγε τα εννοουσε και του χα λειψει.
    Ομως πριν δεκα μερες εφυγε για μια φορα ακομα σεζον για 1 μηνα ..
    ειπαμε πως θα συζητησουμε τι θα γινει αφότου γυρισει .
    Τις πρωτες μερες ηταν πολυ γλυκος στο τηλ μου εστελνε και γενικα μιλαγαμε .
    Τισ επομενες μερες ψιλοκοβαμε ηταν απομακρος και λιγο επιθετικος στο τηλ χωρις λογο .
    Φτασαμε στο σημειο τωρα να μη μιλαμε σχεδον καθολου . Εκτος και αν το επιδιωξω μονο εγω κατι που δεν μαρεσει να ενδιαφερομαι μονη μου.

Πειτε μου ποια η γνωμη σας και η συμβουλη σας πανω στο θεμα μου ΠΡΟΒΛΗΜΑ που με καταβαλλει και νιωθω πραγματικα οτι εχω ενα ειδος καταθληψης και αυτο ειναι που με ανησυχει δεν ξερω τι να κανω πως να το αντιμετωπίσω. Τι θελει πια αυτος ο ανθρωπος? Εφυγε και με ξεχασε ετσι απλα? Το κανει επιτιδες και ξεκοψε? Ζω μια παραννοια .

** Συγνωμη για το τεραστιο κενο αλλα τα εβγαλα απο μεσα μου ολα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Alepou_jenny9 View Post
    Γεια σας..ειμαι η τζενη και θα ηθελα να μιλησω για το προβλημα μου , θελω καποιον να με βοηθησει να μου δωσει μια συμβουλη, κατι ..
    Λοιπον πριν 5 μηνες βγηκα απο μια σχεση 3.5 χρονων..
    με χωρισε για διαφορους λογους τους οποιους τους καταννοω και μου χε χτυπησει το καμπανακι νωριτερα.
    Γενικα ηταν τα παντα για εμενα , σχεση κολλητος κτλπ..περναγαμε παααρα πολυ χρονο μαζι καθημερινα,
    αλλα το μεγαλο προβλημα ειναι οτι εφευγε καθε καλοκαιρι για σεζον σε νησια ..
    εμενα αυτο με γκρεμιζε συναισθηματικα γιατι δεν ηταν και λιγος ο καιρος αποχωρησης καθε φορα . Ωσπου εγω τον τελευταιο χρονο κατέληξα σε ενα σημειο "απαθειας"
    την τελευταια φορα που εφυγε ηταν τον φεβρουαριο και πραγματικα εγω ημουν στον κοσμο μου , ειχα προβληματιστει με τον εαυτο μου .ηταν ενας απο τους λογους που με χωρησε . Δεν του εδινα την απαραιτητη προσοχη που ηθελε..τον λατρευα μα με ειχε κουρασει το πηγαινε ελα .
    Δεν ειχα σκεφτει ομως να χωρισουμε ..ετσι το εκανε αυτος οταν γυρισε.
    Απο εκεινη τη μερα μεχρι τωρα δεν εχω παψει να τον σκεφτομαι ολον αυτον τον καιρο η ορεξη μου ειναι αρκετα μειωμενη και κοιμαμαι παρα πολλες ωρες.
    Δεν εχω διαθεση για πολλα εξω με φιλους και ετσι τους αποφευγω .
    Εχω απογοητευτει με εμενα γιατι η πρωτη φορα που με καταβαλλει ετσι ενας χωρισμος .
    Μετα τον χωρισμο μου χε πει πως δεν θελει να με χασει απο τη ζωη του, ετσι ολο αυτο το διαστημα υπηρχαν φορες που μιλαγαμε βγαιναμε και αλλες που δεν ειχαμε καθολου επικοινωνια γιατι επιδιωκα κατι παραπανω και μου το ξεκοβε .
    Το μεγαλο προβλημα ειναι πως πανω εκει που συνηθιζα τον χωρισμο πριν λιγες μερες εγινε κατι μεταξυ μας κ οχι μια μονο φορα . Κλαψαμε επειτα και οι δυο και μου πε πως τον μπερδευω γιατι η δεν πρπει να κανουμε κατι η πρπει να μαστε μαζι .
    Και μαζι λεει δεν θελει να μαστε για διαφορους λογους .
    Δυο απο αυτους ειναι οτι φοβαται μην γινουν τα ιδια και γενικα δεν θελω να ξαναμπει στο τριπακι προσπαθειας και ο αλλος λογος ειναι γιατι ισως να θελει να ναι ελευθερος .
    μου πε πως μαγαπαει πολυ και φαινοταν εντονα οτι πραγματικα αυτα που ελεγε τα εννοουσε και του χα λειψει.
    Ομως πριν δεκα μερες εφυγε για μια φορα ακομα σεζον για 1 μηνα ..
    ειπαμε πως θα συζητησουμε τι θα γινει αφότου γυρισει .
    Τις πρωτες μερες ηταν πολυ γλυκος στο τηλ μου εστελνε και γενικα μιλαγαμε .
    Τισ επομενες μερες ψιλοκοβαμε ηταν απομακρος και λιγο επιθετικος στο τηλ χωρις λογο .
    Φτασαμε στο σημειο τωρα να μη μιλαμε σχεδον καθολου . Εκτος και αν το επιδιωξω μονο εγω κατι που δεν μαρεσει να ενδιαφερομαι μονη μου.

Πειτε μου ποια η γνωμη σας και η συμβουλη σας πανω στο θεμα μου ΠΡΟΒΛΗΜΑ που με καταβαλλει και νιωθω πραγματικα οτι εχω ενα ειδος καταθληψης και αυτο ειναι που με ανησυχει δεν ξερω τι να κανω πως να το αντιμετωπίσω. Τι θελει πια αυτος ο ανθρωπος? Εφυγε και με ξεχασε ετσι απλα? Το κανει επιτιδες και ξεκοψε? Ζω μια παραννοια .

** Συγνωμη για το τεραστιο κενο αλλα τα εβγαλα απο μεσα μου ολα
    καλησπερα, τζενη.
    δεν ξερω αν πραγματικα δεν καταλαβαινεις τι γινεται, η ειναι ρητορικη η ερωτηση...
    αν σκεφτεσαι οτι μπορει να εχεις καταθλιψη (κι εχεις δικιο να το σκεφτεσαι), καλο ειναι να πας σε εναν ψυχοθεραπευτη, γιατι η καταθλιψη ειναι ασθενεια. δεν ειναι μια κακη διαθεση και δεν φευγει μονη της.

οσο για τον φιλο σου, στα ματια μου ειναι πολυ ξεκαθαρο αυτο που γινεται.
    ο ανθρωπος αυτος, οταν ηταν στις δουλειες αυτες της "σεζον", που εισασταν μακρια, ψαχνοταν και εκανε γνωριμιες, αν οχι απο παντα, σιγουρα απο τοτε που σε χωρισε.
    ο λογος που επανερχεται, ειναι γιατι θα ηθελε να διατηρησετε επαφες κι εσεις, χωρις δεσμευσεις για τον ιδιο ομως...

ο λογος που τα λεγατε και τα κανατε μια χαρα, μεχρι που ξαναεφυγε για δουλεια, ειναι γιατι εκει ξανασυναντησε καποια αλλη που εχει επαφες, η βρηκε καποια καινουρια.
    τοσο απλα ειναι τα πραγματα.
    για το τι θα κανεις, εσυ αποφασιζεις.
    εσυ, δειχνεις δεσμευμενη απεναντι του. δεν βλεπω να εχεις την ιδια χαλαροτητα, ωστε να κανεις το ιδιο με αυτον και να ψαχνεσαι με αλλους.
    νομιζω το πιο καλο για σενα θα ειναι να ξεκοψεις η ιδια και να τον αφησεις στις επιλογες του.