Καλησπερα παιδια!!!

Γνωριζοντας την ιστορια μου, (θελω να πιστευω) θελω να με βοηθησετε σε κατι. Πηγαινω σε μια γιατρο οπου μου επιβεβαιωνει οτι δεν εχω ψυχωση ανεξαρτητος με ολα αυτα που της εχω πει. Γυρνοντας λοιπον σημερα απο το γυμναστηριο ειδα σε μια πινακιδα STOP, μια λαμψει σαν αντανακλαση απο φωτα αυτοκινητου για δευτερολεπτα μην πω κλασματα!! Τα βιωνω σχεδον καθε μερα, και συνηθως τα παρατηρω με την ακρη του ματιου μου ή οταν γυρναω το κεφαλι μου να κοιταξω αλλου. Πηγα σε οφθαλμιατρο οπου εκανα βυθοσκοπηση και δεν βρηκε τιποτα. Απο την αλλη τρομαζω με καθε θορυβο που ακουω πχ σημερα ακουσα ισα ισα μια φωνη σαν αν ερχοταν απο ραδιοφωνο χωρις να καταλαβω τι ελεγε. Τρομαξα παρα πολυ αλλα στην τελικη ηταν οντως το ραδιοφωνο ανοιχτο και ημουν σε μακρινη αποσταση. Τωρα θελω την βοηθεια σας παιδια, δεν ξερω αν ειναι προδρομα σημαδια ψυχωσης και ευχομαι να μην ειναι, αλλα αν ηταν δεν θα με ειχαν επηρεασει εστω και λιγο την συμπεριφορα? Σκεφτομαι αυτη την φορα που θα παω στον γιατρο να παρω τα αντικαταθληπτικα στην τελικη!!