ΣΤΕΦΑΝΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΚΡΙΣΕΙΣ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25
    Member
    ekana anemakth stefaniografia ki egw sth 8es/kh kai eimai 29 etwn gynaika.Alla eixa tetoio fobo gia thn kardia poy den antexa allo sthn amfibolia toy exw kati h den exw!!!!!!!!!!

Senior Member
    Χαβιαρόπουλε, το τεστ κοπώσεως δλδ σου βγήκε οκ με τέτοια στένωση στις στεφανιαίες?????
    Τι στο καλό, αφού είχες στηθαγχικές κρίσεις, πόνους, δύσπνοια, κόπωση κλπ

Member
    kΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΤΕΣΤ ΗΤΑΝ ΟΚ.ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΑΡΤΙΡΙΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΗ .ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΔΑ ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΟΝΔΡΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΟΝΟ ΤΡΕΧΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ

Senior Member
    Εκανα υπερηχο καρδιας .χολδερ και τεστ κοπωσης τα οποια βγηκαν μια χαρα.Παολα αυτα ομως νιωθω συχνα τσιμπιματα στην καρδια και πισω αρστερα στην πλατη αλλα δεν δινω σιμασια.

Senior Member
    Συνυπολογίζονται και οι προδιαθεσικοί παράγοντες, εκτός του τεστ κοπώσεως, για να σε στείλει ο γιατρός σου να κάνεις στεφανιογραφία. Επίσης, οι αιματολογικές εξετάσεις, (τριγλυκερίδια, χοληστερίνη, HDL,LDL, σάκχαρο, ουρικό οξύ, τρανσαμινάσες κλπ.)
    Προδιαθεσικοί παράγοντες: Ηλικία μεγάλη, κάπνισμα, κακή διατροφή, βάρος, οικογενειακό ιστορικό καρδιοπαθειας, καθιστική ζωή και άλλα.

btw οι αιματολογικές σου ήτανε καλες? Είπες πως είσαι καπνιστής. Είσαι μήπως υπέρβαρος? Έχεις κακές διατροφικές συνήθειες?

Member
    ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΜΠΑΛΟΝΑΚΙΑ ΤΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΠΝΙΖΑ ΥΠΕΡΒΑΡΟΣ ΚΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ,ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Senior Member
    ΄Να προσέχεις το βάρος και τη διατροφή σου, να κόψεις το κάπνισμα και δε θα χεις πρόβλημα.

Θα στα είπε κι ο γιατρός σου

Member
    ναι

Senior Member
    και γω ειμαι υπερβαρη και κανω κακη διατροφη αλλα kaπνιζω λιγο 4 τσιγραρα την μερα.

Member
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΦΙΛΕ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΑ ΠΟΣΟΥΣ ΣΦΟΙΓΜΟΥΣ ΕΝΝΟΕΙΣ Κ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ??
    ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ REMERON ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΓΟΜΑΔΑ,ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΗ,ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ.

Page 2 of 2 FirstFirst 12