Διακοπή αντικαταθληπτικών
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4
    Junior Member

Διακοπή αντικαταθληπτικών

Καλημέρα σας. Ειμαι καινουριο μελος, μολις μερικων λεπτών κ αυτό γιατί ψάχνω να βρω ανθρώπους που μπορούν να με καταλάβουν κ να μου απαντήσουν με βαση της δικης τους εμπειρίας. Έχω δυο μερες που εκοψα (σταδιακά) παντελώς το efexor επειτα από χρήση 2,5 χρόνων περίπου. Οι αναμενόμενες παρενέργειες συνεχώς αυξάνονται κ θέλω να ρωτήσω πόσο θα κρατήσει ολο αυτό?? Μέρες?? Βδομάδες?? Νιώθω χάλια....

Banned
    καλυτερα να μην ξερεις γιατι μπορει να απογοητευτεις αν σε δωσουμε την πραγματικη απαντηση... το κλασικο πολλοι θα σε πουν οτι απλα υποτροπιασες και οτι ενδειξη ειναι οτι εγινες χειροτερα και αρα αυτα τα χαπια τα χρειαζεσαι... εγω θα σου πω.. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕΙΣ... !!!
    Ειναι τα συμπτωματα αποσυρσης των αντικαταθλιπτικων που σε προκαλεσαν αλλαγες μεσα σου και πρεπει ο οργανισμος να προσπαθει για πολυ καιρο να επανεφερει την φυσιολογια του.. συμβουλη κοψε το ακομα πιο σταδιακα απο οτι τωρα.. 37,5 εφεξορ για μηνα συν βαλε

Junior Member
    Καταρχήν σ'ευχαριστώ πολύ που μπηκες στον κοπο να απαντησεις.
    Επαιρνα αυτα τα χρόνια efexor 150, μετα ο γιατρός μου το πηγε για 3 βδομαδες περιπου στα 75 και 2 βδομαδες στα 37,5.
    Τελευταιο χαπακι πηρα την Τετάρτη κ απο Παρασκευή κυριως εχει ξεκινήσει ο Γολγοθάς με τα γνωστα συμπτωματα: τρελη ζαλαδα κ ναυτία (βάρκα γιαλός), πολλα κλάματα χωρις απολυτως κανεναν λογο, ενταση, θυμό, κυκλοθυμια, ρίγη, κρυαδες κ μερικες φορες ενα διαπεραστικό "ηλεκτροσόκ". Εχω αρχίσει κ γινομαι ανυπόφορη τόσο στους άλλους οσο κ στον ιδιο μου τον εαυτό! Και ολα αυτά όχι επειδή ημουν ετοιμη να τα κόψω (ουτε κατα διάνοια), αλλα επειδη θελω πολύ με τον συντροφο μου να κανουμε ενα παιδι.
    Κ γι αυτο ζηταω την καταθεση της προσωπικης εμπειριας αλλων ανθρωπωνγια να ξερω ποσο πρεπει να κανω υπομονη.. γιατι ετσι που το παω, οχι για παιδι δεν θα παω αλλα οδευω κατευθειαν στον χωρισμο!!

Banned
    Μάλιστα κοίταξε εγώ πιστεύω ακράδαντα ότι αν ξεκινήσεις αυτά τα φάρμακα και δεν τα κόψεις στο εξάμηνο είσαι καταδικασμενος να τα παίρνεις εφ όρου ζωής...

Βασικά, δεν μου είπες πόσα χρόνια επαιρνες το εφεξορ στα 150;; είχες πάρει και αλλά φάρμακα τα πιο προηγουμενα χρόνια;; κοίταξε αυτά που νιώθεις είναι τα συμπτώματα απόστερησης απο την ουσία... Κάποιοι σκέφτηκαν να τα πούνε απόστερησης για να μην πιστέψει ο κόσμος ότι είναι εθιστικα.. Αλλά το βλέπεις και μόνη σου ότι είναι...!!

Θα σου πρότεινα να έχεις πολύ υπομονή και έκανες καλά που κατα την διάρκεια του τοκετού δεν θέλεις να παίρνεις αυτά τα χάπια... Μπορεί να προκαλέσουν τερατομορφιες στο νεογνο... Τέλος, θα ήθελα να μου πεις, δεν ήθελες να τα κόψεις;; ήθελες να τα παίρνεις;; γιατί από τα λεγόμενα σου μοιάζει σαν να μην σε ενοχλεί εσένα να τα παίρνεις