Modiodal - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18

Thread: Modiodal

MikeStam 3
    Guest
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    την κοκκονη την εχουν περισσοτερο για λογους προστασιας, δεν σημαινει κοκκινη ισον εθιστικα!!! και οι βενζοδιαζεπινες ναι συνφωνω οτι προκαλουν εξαρτηση σωματικη και πολυ γρηγορα, αντιθετα τα αντικαταθλιπτικα πιστευουν οτι δεν ειναι εθιστικα, οχι οτι δεν ειναι, απλα στο τελος για λογους μαρκετινγκ ονομασαν την εξαρτηση απο τα αντικαταθλιπτικα, συμπτωματα αποσυρσης... αυτο παλευω εδω και χρονια να καταφερω να ξεπερασω, που σε πληροφορω οτι την εξαρτηση που απο το ζαναξ την εκοψα μεσα σε μια βδομαδα και εξαφανιστηκε... την εξαρτηση απο τα αντικαταθλιπτικα, προσπαθησα μηνες για να την ξεπερασω, αλλα ειναι πολυ δυνατη... Εξαλλου, σε καποιες χωρες του εξωτερικου δεν μπορεις να αγορασεις τιποτα χωρις συνταγη... στην ελλαδα δεν εχει περασει ακομα αυτο γιατι ειμαστε πολυ πισω... ετσι αν ο γιατρος καποιου δεν του γραφει αντικαταθλιπτικα, μπορει αφοβα να παει και να τα αγορασει απο το φαρμακειο μονος του!!
    Εχω και σεροξατ εχω παρει στα 50μγ κ το χα κοψει αποτομα και δεν με φερε κανενα συμπτωμα αποσυρσης το ιδιο και με ζαναξ μονο με το ταβορ ειχα μεγαλο θέμα

Banned
    προφανως με το ζαναξ δεν προλαβες να εθιστεις... ισως το χρονικο διαστημα για το οποιο και το πηρες, δεν ηταν αρκετο ωστε να επλεθει ο εθισμος...

το οτι εκοψες το σεροξατ αποτομα, δεν σημαινει οτι δεν εχουν συμπτωματα αποσυρσης... μηπως τυχον το εκοψες και εβαλες καποιο αλλο στην θεση του? η αντικατασταση, δεν σημαινει οτι θα μας δημιουργησει συμπτωματα αποσυρσης, μονο η πληρη διακοπη... και εγω οταν αλλαζα απο το ενα σκευασμα στο αλλο, δεν ενιωσα ποτε συμπτωματα αποσυρσης...

τελος, για να μην τα πολυλογω, εγω ηδη γνωριζω 10 ατομα, που λαμβανουν αντικαταθλιπτικα, τα πηραν για παραταιταμενη περιοδο, καθως αν τα κοψεις νωρις η πιθανοτητα η διακοπη να ειναι επιτυχημενη ειναι μεγαλη. και αυτα τα ατομα οπως και εγω δεν μπορουμε να αντεξουμε τα συμμπτωματα τα οποια ειναι πολυ ασχημα... εγω ας πουμε ημουν σε τοσο κρισιμη κατασταση που δεν μπορουσα να δουλεψω, οποτε αναμεσα στο να με απολυσουν ή να τα διακοψω, προτιμησα να μην με απολυσουν οποτε και τα αρχισα παλι εως και σημερα

MikeStam 3
    Guest
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    προφανως με το ζαναξ δεν προλαβες να εθιστεις... ισως το χρονικο διαστημα για το οποιο και το πηρες, δεν ηταν αρκετο ωστε να επλεθει ο εθισμος...

το οτι εκοψες το σεροξατ αποτομα, δεν σημαινει οτι δεν εχουν συμπτωματα αποσυρσης... μηπως τυχον το εκοψες και εβαλες καποιο αλλο στην θεση του? η αντικατασταση, δεν σημαινει οτι θα μας δημιουργησει συμπτωματα αποσυρσης, μονο η πληρη διακοπη... και εγω οταν αλλαζα απο το ενα σκευασμα στο αλλο, δεν ενιωσα ποτε συμπτωματα αποσυρσης...

τελος, για να μην τα πολυλογω, εγω ηδη γνωριζω 10 ατομα, που λαμβανουν αντικαταθλιπτικα, τα πηραν για παραταιταμενη περιοδο, καθως αν τα κοψεις νωρις η πιθανοτητα η διακοπη να ειναι επιτυχημενη ειναι μεγαλη. και αυτα τα ατομα οπως και εγω δεν μπορουμε να αντεξουμε τα συμμπτωματα τα οποια ειναι πολυ ασχημα... εγω ας πουμε ημουν σε τοσο κρισιμη κατασταση που δεν μπορουσα να δουλεψω, οποτε αναμεσα στο να με απολυσουν ή να τα διακοψω, προτιμησα να μην με απολυσουν οποτε και τα αρχισα παλι εως και σημερα
    Γνωριζεις αν κοψεις ενα αντικαταθλιπτικό αποτομα για ενα μηνα ας πουμε και το ξαναπαρεις μπορει να μην σε πιάνει;;

Page 2 of 2 FirstFirst 12