Καψιμο εγκεφαλου απο ψυχοφαρμακα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Senior Member
    Δεν νομιζω να μπορει να σου απαντησει καποιος σε αυτη την ερωτηση. Νομιζω οτι σε γενικες γραμμες η ψυχωση εχει κακη προγνωση, τουλαχιστον απο ενα επισημο κρατικο εγγραφο που διαβασα. Αλλα ουσιαστικα ο καθενας ειναι διαφορετικος. Να προσεχεις τον εαυτο σου και σωματικα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Προσωπικα βελτιωνομαι με την ηλικια, αλλα τελικα δεν εχω ψυχωση ... ως φαινεται.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Mrgilleas
    Guest
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Και εγω συμφωνω να τον ξαναβάλουν, στενοχωρηθηκα τωρα που το εμαθα, εκτος αν εφυγε απο μονος. Mrgilleas και τι παει να πει δηλαδη οτι λες χαζομαρούλες κτλ οπως και ο Elis? Αν ηταν ολοι οι ανθρωποι μεσα στην σοβαρότητα και την τυπικουρα, ζήτω που καήκαμε, θα βάρουσαμε ολοι καταθλιψη.
    Ελεος δηλαδη ο καθε ανθρωπος ειναι αυτος που ειναι με τα ωραια του και τα στραβα του. Εχω βαρεθεί να ακουω να στιγματίζουν κάποιους ανθρωπους σαν περίεργους κτλ οι οποίοι με το κέφι τους και τις χαζομάρες τους, βγαζουν τους νορμαλ απο την πλήξη της βαρεμάρας.
    Προσωπικα δεν στιγματιζω κανεναν ως περιεργο και γω πριν αρρωστησω ολο βλακειες εκανα και με κοψαν ολοι οι φιλοι απο διπλα μου.Επισης θα προτιμουσα να ημουν σοβαρος παντα και να ελεγα αστεια μονο οποτε ηθελα και οχι να ειμαι διασκεδαστης των νορμαλ ανθρωπων και να ρεζιλευομαι εγω και ο καθε πονεμενος ανθρωπος για να χαρει ενας υποτιθεται νορμαλ.Γιατι για να χαιρεται ο νορμαλ ανθρωπος οπως λες και συ με τις χαζομαρες και τις ανοησιες που λεει καποιος πιο σοβαρα ασθενης παει να πει ή οτι εχει και αυτος προβληματα και ξεφευγει απο τη δικη του μιζερη ζωη ή οτι ειναι <<σαδιστης>> οχι με τη σεξουαλικη εννοια αλλα με την ανθρωπινη δηλαδη να αρεσκεται να βλεπει εναν που λεει χαζομαρες και να χαιρεται με τον πονο και τη δυστυχια του αλλου γιατι και αυτος που λεει χαζομαρες δεν ξερεις πως μπορει να αισθανεται αμα δεν ηταν εκ γενετης πνευματικα καθυστερημενος ή απο ατυχημα να επαθε εγκεφαλικη βλαβη και να χαζεψε.Αυτος που ειναι εκ γενετης δεν υποφερει τοσο γιατι δεν καταλαβαινει πολλα οι υπολοιποι που ειχαν ενα καλο υποβαθρο πριν αρρωστησουν ή πριν παθουν ατυχημα δεν τους αρεσει να ειναι περιγελος και διασκεδαστες νορμαλ ανθρωπων.γιατι ενας νορμαλ δεν θα ευχαριστιοταν με τις βλακειες που λεει ο καθε σοβαρα αρρωστος ασθενης αλλα θα κοιταγε τη δουλεια του ,την διασκεδαση του την πραγματικη δηλαδη εξοδους σε νυχτερινα μαγαζια γυναικες συντροφοι και ουτω καθεξης.
    Last edited by Mrgilleas; 24-10-2018 at 03:43.

Mrgilleas
    Guest
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Προσωπικα βελτιωνομαι με την ηλικια, αλλα τελικα δεν εχω ψυχωση ... ως φαινεται.
    χαιρομαι keep που βελτιωνεσαι και αφου ειχες ψυχωση στον παρελθον την ελεγχεις και εισαι σε καλο δρομο γιατι αν χειροτερεψουμε ψυχικα και δεν μπορουμε να κανουμε πολλα πραγματα και μας αφησει σε ασχημο σημειο η ψυχωση μιας και ειναι η κυρια αιτια αναπηριας σε νεαρους ενηλικες ζητω που καηκαμε θα αντιμετωπιζουμε χειροτερο ρατσισμο,περιθωριοποιηση,ο ικονομικη και σε σεξουαλικη(κυριως στις γυναικες) εκμεταλευση και αυξημενες πιθανοτητες να πεσουμε θυματα εγκληματικης πραξης ή να περιφερομαστε αστεγοι οπως και στην Αμερικη το ενα τριτο των αστεγων ειναι ανθρωποι με σοβαρες ψυχικες νοσους δηλαδη σχιζοφρενεια ή διπολικη που επειδη δεν παιρνουν τα φαρμακα τους αποδιοργανονωνται τελειως και ουτε σε σπιτι δεν μπορουν να μεινουν.Πραγματικα τωρα οποιος χαιρεται με αυτους τους ανθρωπους ειτε επειδη λενε ανοησιες ή επειδη καταληγουν ετσι και τους κοροιδευει θεωρω οτι δεν ειναι ανθρωποι αλλα κτηνη... και γι αυτους προσωπικα δεν νιωθω καμια συμπονια εννοω αυτους που χαιρονται με την καταντια αυτων των ανθρωπων.

Mrgilleas
    Guest
    Ενα παραδειγμα να αναφερω στην εκκλησια της περιοχης μου ηταν ενας νεαρος που πιθανον μαλλον σιγουρα εχει ψυχωση και προφανως δεν τηρουσε την αγωγη και πηγαινε στην εκκλησια ξυπολυτος και μια εκει που προσεχει την εκκλησια του φωναζε και ηταν αποτομη μαζι του γιατι λεει φοβισε τον εγγονο της απο τοτε ενω μου μιλαγε παντα σε μενα φιλικα και επειδη δεν φαινεται οτι πασχω απο ψυχωση αρχισα να κραταω αποστασεις και να την αποφευγω γιατι αν και εγω δεν τηρουσα την αγωγη ή δεν με καλυπταν τα φαρμακα θα ημουν και γω στην ιδια θεση επιπληξης με αυτο το παλικαρι.

Page 2 of 2 FirstFirst 12