Τι θα σκεφτοσασταν για καποιον που ιδρωνει πολυ χωρις λόγο? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 48
    Senior Member
    Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
    Γιατι εχεις αυτη την εμμονη οτι ο αλλος θα θελησει να αναλυσει το γιατι ιδρωνεις εσυ;
    MANTHES εσυ εισαι ετσι??

Λοιπόν μου εχει συμβει να ιδρωσω απο κριση πανικου οταν ημουν φοιτητης μποοοολικες φορες. Καποιες απο αυτές με κοιταξε μια κοπέλα και με ρωτησε γιατι ιδρωσες?? Της απαντησα μηχανικα \"ζεσταθηκα\" και πεταγεται μια αλλη και λεει \"δεν κανει ζεστη\". Αισθανθηκα να ανοιξει η Γη να με καταπιει... Σε μια αλλη φαση καποια με κοιταζε επίμονα ενω μια αλλη με ειχε ρωτησει και αυτη \"Γιατι ιδρωσες καλε\"?? Αισθανομαι οτι στα ματια των αλλων φαινομαι δειλος-φοβιτσιαρης. ΞΕρω οτι ειναι λαθος αλλα δεν μπορω να το ξεκολλησω απο το μυαλο μου και επισης δεν μπορω να ξεκολλησω οτι θα με δουν αν ιδρωσω. (που ιδρωνω στο μετωπο) Και θα γινω ρεζιλι.

Senior Member
    Πες οτι εισαι θερμος αντρας. :)
    Υπαρχουν πολλοι που ζεσταινονται οταν αλλοι κρυωνουν. Προσπαθησε να το περασει ετσι, πως ιδρωνεις απλα γιατι ζεσταινεσαι και να μην φανει οτι ειναι λογω αγχους αφου σε νοιαζει τοσο πολυ.
    Αν βγεις αυτη την στιγμη εξω μπορει να δεις ατομα που να φορανε δερματινο μπουφαν και αλλους ενα πουκαμισο. Και τι εγινε;
    Το μεγαλυτερο σου προβλημα ειναι οτι τα χανεις και δεν ξερεις πως να χειριστεις την κατασταση και προφανως αυτο σου δημιουργει προσθετο αγχος με αποτελεσμα να ιδρωνεις ακομα περισσοτερο.

Banned
    Originally posted by Winston_man

Της απαντησα μηχανικα \"ζεσταθηκα\" και πεταγεται μια αλλη και λεει \"δεν κανει ζεστη\".

τι ρεζιλι βρε??
    βγαζω φωτιες ματια πες της και κλεισε της το ματι....
    σιγα το θεμα και εσυ.

Χειρισου το αλλιως....

Senior Member
    και γω νομιζω ότι εσυ πανικοβάλλεσαι και το βλέπεις πολύ χειρότερο απ΄ ότι είναι...εγώ πάντως αν μου άρεσε κάποιος σιγά μην τον απέρριπτα γι΄αυτό..οκ, θα μου κανε εντυπωση ίσως, θα σκεφτόμουν μήπως είναι πολύ αγχώδης πχ, αλλά όχι ότι αυτό θα με κανε να τον απορρίψω...άμα ψάχνει ο άλλος κατι να σε απορρίψει θα βρει, το ντυσιμο, το τί πήρες στην καφετέρια, το ότι είσαι ξανθός και όχι μελαχρινός... κι άλλα πολλα..αρεστοί σε όλους δεν είμαστε ποτε..αλλά δεν θα σε απορρίψει επειδή ιδρώνεις, έστω και σε υπερβολικό βαθμό.

Banned
    μαστα......
    γουινστον αμα επιτρεπεται μια προσωπικη ερωτηση......

εχεις σχεση?

Senior Member
    Οχι δεν εχω σχέση.

Senior Member
    Δεν θα σκευτομουν τιποτα απολιτος.Τοφαινομενο αυτο μου ειναια ρκετα γνωστο γιατι το εχε ο πρωιν αντρας μου.Υδρωνε μεσα στο καταχειμωνο χωρις λογο,και το εχει και ο γιος μου το ιδιο.Απλα νομιζω οτι κανει γρηγορες καυσες ο οργανισμος οσων υδρωνουν χωρις καπιο ιδιαιτερο λογο.Εγω ολο τον χειμωνα ειμαι κρυα ακομα και ο πωπος μου.Μακαρι να υδρωνα και γω λολ

Member
    Καλησπερα. Διαβασα ολα οσα ειπωθηκαν για το θεμα σου κ θα ηθελα να σου πω τη γνωμη μου αλλα κ να σου δωσω μια συμβουλη. Το οτι ιδρωνεις πολυ ειτε ειναι οργανικο ειτε ψυχολογικο,σε κανει να νιωθεις αβολα,ετσι; Αυτο,ειμαι σιγουρη οτι αυτοματα κανει τον ιδρωτα σου να πολλαπλασιαζεται. Την επομενη φορα που θα καταλαβεις οτι αρχιζεις να ιδρωνεις πολυ ή θα σου πει καποιος οτι φαινεσαι μουσκεμα κ θα σου προκαλεσει αγχος,κανε το εξης: Προσπαθησε να ιδρωσεις ακομη περισσοτερο! Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα,οσο κ αν προσπαθησεις να ιδρωσεις κι αλλο,ο ιδρωτας σου να σταματησει!

Banned
    Οχι δεν εχω σχέση.

εχω την γνωμη οτι μια σχεση θα σε βοηθησει θετικα με το ζητημα.
    Χρειαζεσαι απο οτι φαινεται μια ενδειξη αποδοχης απο ατομο που θα ειναι πολυ κοντα σου για να το δεις απο αλλη οπτικη γωνια.

Βεβαια αυτο δεν ξερω κατα ποσο γινεται και ειναι ευκολο.
    Αλλα ασχετα απο το τι ειναι, μπορεις να το επιδιωξεις.

Senior Member
    Συμφωνώ με τους προηγουμενους πως αυτό που απομακρύνει/απωθεί δεν είναι ο ιδρώτας αλλά η δικιά σου αμηχανία να αποδεχθείς αυτό που σου συμβαίνει. Δε φαίνεσαι \"δειλός\" επειδή ιδρώνεις αλλά επειδή φοβάσαι αυτό που σου συμβαίνει και όταν ερωτηθείς απαντάς αμήχανα και φοβισμένα (ίσως).
    Γουίνστον, ένας άντρας που δε φοβάται τις αδυναμίες του είναι απίστευτα επιθυμητός. Όταν ιδρώνεις λοιπόν, πες το εσύ πρώτος. \"Πω πω μούσκεμα έγινα πάλι γμτ, είμαι πολυ θερμός χαχα πρέπει να πάω στο βόρειο πόλο να ζήσω για να ησυχάσω απ αυτούς τους κ..λοιδρώτες!!\"
    ΚΑΝΕΙΣ δε θα σκεφτεί ότι είσαι φοβιτσιάρης, μα ΚΑΝΕΙΣ.
    Προσθέτω πως αυτή η αντιμετώπιση ίσως λιγοστέψει και τη φοβία σου και σταματήσεις τελικά να ιδρώνεις τόσο.

Ελπίζω να βοήθησα, γιατί απ όσο σε ξέρω διαβάζοντάς σε μέσω φόρουμ, μου είσαι πολύ συμπαθής.

Senior Member
    Mήπως το περιβάλλον που ζεις (πατρικό σπίτι, φροντίδα, καφετέρια....) ανατροφοδοτούν την ανεπάρκεια που αισθάνεσαι με τον εαυτό σου? μήπως σου υπενθυμίζουν όλα αυτά την ταμπέλα που έχεις βάλει στον εαυτό σου ότι μειονεκτείς?
    Πώς θα σου φαινόταν να πας να ζήσεις μόνος σου σε μια νέα γειτονιά που δεν σε ξέρει κανείς και ν\' αρχίσεις από την αρχή? Θ\' αρχίσεις με καλημέρες στους γείτονες, θα ψωνίζεις από τα μαγαζάκια της καινούργιας γειτονιάς και σιγά σιγά θ\' αποκτήσεις γνωστούς, φίλους και δουλειά. Κανείς δεν θα ξέρει ότι εσύ είσαι ο Τάδε που ιδρώνει και φοβάται τον κόσμο, κανείς δεν θα σου το θυμίζει και θα το ξεχάσεις και εσύ.

Senior Member
    Τι θα σκεφτοσασταν για καποιον που ιδρωνει πολυ χωρις λόγο?
    ότι ιδρώνει πολύ και χωρίς λόγο.

Senior Member
    winston με τον ιδρωτα ειμαι σιχασιαρα( εννοω τρελαινομαι να με φιλανε κ να ειναι ιδρωμενος οπως κ εγω δεν το κανω αυτο)οχι με τους ανθρωπους....Αλλα κ το ατομο αν ειναι βρωμιαρης κ απλυτος κ βρωμοκοπαει δεν θα ενθουσιαστω!!!

δειλος δεν νομιζω...το οτι ιδρωνεις δεν σημαινει οτι εισαι κ κοτα...!!Κ στο κατω κατω ειναι μια φυσιολογικη λειτουργεια του οργανισμου απλα ισως να υπερλειτουργουν οι ιδρωτοποιοι αδενες!!

Junior Member
    Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
    Πες οτι εισαι θερμος αντρας. :)
    Υπαρχουν πολλοι που ζεσταινονται οταν αλλοι κρυωνουν. Προσπαθησε να το περασει ετσι, πως ιδρωνεις απλα γιατι ζεσταινεσαι και να μην φανει οτι ειναι λογω αγχους αφου σε νοιαζει τοσο πολυ.
    Αν βγεις αυτη την στιγμη εξω μπορει να δεις ατομα που να φορανε δερματινο μπουφαν και αλλους ενα πουκαμισο. Και τι εγινε;
    Το μεγαλυτερο σου προβλημα ειναι οτι τα χανεις και δεν ξερεις πως να χειριστεις την κατασταση και προφανως αυτο σου δημιουργει προσθετο αγχος με αποτελεσμα να ιδρωνεις ακομα περισσοτερο.
    Αυτο ισχυει, ο καθενας αντιλαμβανεται διαφορετικα το κρυο και τη ζεστη, ο πρωην μου κυκλοφορουσε το χειμωνα με κοντομανικο και ελαφρυ ζακετακι ενω εγω τουρτουριζα μεσα στο πιο χοντρο μπουφαν που ειχα και ντυμενη σαν κρεμμυδι!

Και νομιζω πως οσο πιο αψηφιστα παιρνεις το γεγονος οτι εχεις ιδρωσει, τοσο λιγοτερο θα το προσεξουν και οι αλλοι. Το να μη φερεσσαι φυσιολογικα οντας ιδρωμενος, αυτο τραβαει την προσοχη περισσοτερο απο το ιδιο το γεγονος...

Senior Member
    Ακριβως. Παρα πολλες φορες τον χειμωνα φοραω κοντομανικο οταν βγαινω εξω να ψωνισω, οχι ομως οταν βγαινω βολτα γιατι πρεπει να βγαλω το μπουφαν και θα με περασουν για τρελο :)

Κανε το μειονεκτημα σου πλεονεκτημα. Ειναι τεραστιο προσον αν μπορεσεις να το καταφερεις αυτο

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast