Τι θα σκεφτοσασταν για καποιον που ιδρωνει πολυ χωρις λόγο? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 48
    Senior Member
    Θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει χρησιμοποιησει καποιο αντιδρωτικο και αν ειδε αποτελεσματα. ΟΧΙ αποσμητικο (δεν ειναι το ιδιο)

Senior Member
    Και να το χρησιμοποιησεις που; Στο μετωπο;
    Το old spice σε μορφη κρεμας ειναι το καλυτερο αλλα αν ιδρωνεις πολυ δεν υπαρχει περιπτωση να κανει κατι. Εκτος απο αυτο απλα θα φραξεις τους πορους του δερματος και ο ιδρωτας θα βγει απο αλλο σημειο

Senior Member
    Δεν με νοιαζει να ιδρωνω απο αλλου αρκει να μην ιδρωνω στο μετωπο/προσωπο. Και ναι ιδρωνω πολυ αν με πιασει πανικος. Εστειλα κατι μειλ σε μια κλινικη που κανει μποτοξ και περιμενω να μου απαντησουν για τιμες, τυχον παρενεργειες κτλ. Το σκεφτομαι σοβαρα. Εχω διαβασει οτι ειναι πολυ αποτελεσματικο κατα της υπεριδρωσιας. Απλα ρωταω αν γινεται τιποτα με τα αντιιδρωτικα μπας και το αποφυγω-αν δεν γινεται τοτε το μποτοξ ειναι μονοδρομος...

Senior Member
    Εισαι σιγουρος οτι αυτο που ειπες ειναι ΑΝΤΙΙΔΡΩΤΙΚΟ?? Νομιζω ειναι αποσμητικο. Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Τα αποσμητικα σαφως και δεν κανουν τιποτα.

Senior Member
    Το φαινόμενο λέγεται υπεριδρωσία,είναι οργανικό και ενας γνωστός μου εκανε ενέσεις στους ιδρωτοποιούς αδένες ( κάτι σαν μπότοξ) και βρηκε τη γιατρειά του

Senior Member
    Originally posted by elpi68
    Το φαινόμενο λέγεται υπεριδρωσία,είναι οργανικό και ενας γνωστός μου εκανε ενέσεις στους ιδρωτοποιούς αδένες ( κάτι σαν μπότοξ) και βρηκε τη γιατρειά του
    Μπορεις να γινεις λίγο πιο συγκεκριμενη? Τι ειδους ενεσεις? Μηπως εννοεις μποτοξ?

Anyway μου απαντησαν απο τη κλινικη οτι για την περιπτωση μου κανει το μποτοξ. Δεν ξερω τωρα αν το καλυπτει το ταμειο μου θα ρωτησω και θα κινηθω αναλογα.

Senior Member
    Nai ηταν μποτοξ..ρωτησα και εμαθα...αν και νομιζω οτι ειναι λαθος να κανεις τετοιου ειδους επεμβασεις σε αδενες.

Senior Member
    Θα σου αρεσε να ιδρωνεις συνεχεια οταν εισαι με κοσμο? Τι εντυπωση θα εδινες?

Senior Member
    Καλημερα εχεις δίκιο..
    Αν νομιζεις οτι θα σου λυσει-και νομιζω οτι το λυνει-το προβλημα καλο θα ειναι να το κανεις.Θα νιωσεις ψυχολογικά καλυτερα.Αν θες μπορω να μαθω λεπτομερειες

Senior Member
    Originally posted by elpi68
    Καλημερα εχεις δίκιο..
    Αν νομιζεις οτι θα σου λυσει-και νομιζω οτι το λυνει-το προβλημα καλο θα ειναι να το κανεις.Θα νιωσεις ψυχολογικά καλυτερα.Αν θες μπορω να μαθω λεπτομερειες
    Ναι θα νιωσω καλυτερα και πιο ανετα. Θα με ενδιεφεραν λεπτομερειες περι κοστους τυχον παρενεργειων και οτιδηποτε αλλο. Στειλε μου πμ. Σε ευχαριστώ. :)

παιδιά εγώ ιδρώνω όταν κάθομαι στο πίσω μέροσ του παντελονιού μου. προσπάθησα να καταλάβω τι φτέι αλλά μάται. είναι κάτι που τρώω, το άγχοσ, δέν ξέρω. νιώθω πολύ άσχημα. το παθαίνω άνοιξη και καλοκαίρι και ξεκίνησε απο πέρσι. νιώθω πάρα πολύ άσχημα και αμήχανα. ντρέπομαι να σηκωστώ όταν κάθομαι και να περπατήσω στην καφετέρεια του πανεπιστημίου μου. νιώθω ότι όλοι θα με σχολιάζουν και θα με κοροιδεύουν. δέν εύχομαι σε κανένα να το πάθη εγώ προσωπικά δέν το αντέχω. είναι λέσ και μου έριξαν ένα κουβά νερό στο παντελόνι. δεν βάζει το μυαλό σασ πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα. έχω κάνει πολλά τρελλά πράγματα για να το αντιμετωπίσω... μακάρι να ίδρωνα και εγώ στο μέτωπο αντί στο πίσω μέροσ του παντελονιού. καταλάβαται σε ποιο μέροσ του σώματοσ είναι το πρόβλημα πιστεύω. άν ξέρει κάποιοσ πώσ να το αντιμετωπίσω ασ με βοηθήσει. χρειάζομαι την βοήθεια κάποιου. πάντωσ η αλήθεια είναι ότι έχω πάρα πολλή άγχοσ ιδικά απο πέρσι. είμαι φοιτητήσ και ταυτόχρονα εργαζόμενοσ. δέν έχω χρόνο για μένα ούτε για τουσ δικούσ μου. το υπερβολικό άγχοσ έγινε μέροσ τησ ζωήσ μου. πιστεύετε ότι αυτό φταίει; εγώ δεν το νομίζω επειδή ιδρώνω μόνο όταν έχει ζέστη. τί να κάνω;

Senior Member
    Ανδρέα γεια σου. Λίγα πράγματα που μπορώ να σκεφτώ και δεν ξέρω αν τα έχεις ήδη δοκιμάσει, είναι το να φοράς παντελόνια από υλικά όπως το βαμβάκι και καθόλου συνθετικά, να χρησιμοποιείς άπλετο ταλκ πριν φύγεις από το σπίτι, και τα εσώρουχα επίσης να μην είναι σφιχτά αλλά άνετα και βαμβακερά. Καταλαβαίνω την αμηχανία σου, αλλά δεν είναι ρε συ και τόσο τραγικό, είναι μια από τις λειτουργίες του οργανισμού σου, ε, τι να κάνουμε, δεν εργάζονται όλοι στο ίδιο μοτίβο. Άλλος έχει θέμα με το στομάχι, με το έντερο, άλλος με τον ιδρώτα, άλλος με το κοκκίνισμα, άλλος με ταχυπαλμίες, το άγχος επηρεάζει διαφορετικά τους ανθρώπους. Προσπάθησε συντηρητικά να το αντιμετωπίσεις, επίσης τώρα που καλοκαιριάζει απόφευγε τα βαριά θερμιδογόνα φαγητά, και οτιδήποτε καυτερό καθώς ευνοεί τον ιδρώτα. Και να σηκώνεσαι από την καρέκλα σου, να παίρνεις αέρα, μην ντρέπεσαι για το θέμα σου και μένεις κολλημένος εκεί για να μη σε δουν, γιατί κάτι τέτοιες μαλακίες κάνουμε όταν μας πιάνουν τα αγχωτικά μας, ε?
    :)
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    η υπεριδρωσια λυνεται με μποτοξ οπου αδρανοποιουνται οι μυσ κ δεν παραγουν ιδρωτα αυτη ειναι η αρχικη χρηση του μποτοξ μετα εγινε καλλυντικο!!!!!!

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές..θα δοκιμάσω

Senior Member
    Φίλε, δε γνωρίζω σε ποιό σημείο του σώματος μπορεί να εφαρμοστεί το μπότοξ στην περίπτωσή σου. Εγώ κάνω τη θεραπεία εδώ και τρία χρόνια και διαθέτω το σετάκι "παλάμες, μασχάλες, πατούσες". Είναι πολύ δαπανηρό, πρόκειται για θεραπεία που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο δυστυχώς, και επίσης δυστυχώς είναι μια πολύ τοξική ουσία. Επειδή είμαι κατά των φαρμάκων και υπέρ των εναλλακτικών θεραπειών γενικά, θα ήθελα να το απέφευγα αλλά δυστυχώς σε μας τους υπεριδρωσικούς είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό. Σκέψου μόνο τί σημαίνει να μη μπορείς να κάνεις σχεδόν τίποτα με τα χέρια σου, όταν μάλιστα δουλεύεις με αυτά έ;... λολ, υπέφερα για πάρα πολλά χρόνια και την άλλη βδομάδα που έχω τη δεύτερη επίσκεψη θα ρωτήσω για την περίπτωσή σου. Πιθανόν να επανέλθω και καλή τύχη προς το παρόν!... :) ...

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast