Results 136 to 150 of 215
-
14-12-2018, 13:03 #136
Συμβαίνουν διάφορα ναι. Κυρίως μοναξιά και απραξία. Έχω άτομα που παντρεύτηκαν και έχουν παιδιά κι εγώ είμαι ακόμα στο παιδικό μου δωμάτιο. Συνειδητοποιώ πως εισπράττω ειρωνία από το περιβάλλον χρόνια τώρα και ίσως όχι άδικα. Ενώ θεωρούσα τον εαυτό μου έξυπνο, τελικά ίσως δεν είμαι και τόσο. Τώρα αν αυτό μου συμβαίνει επειδή όντος έχω ψυχολογικά τι να πω. Ο χρόνος ξέρω ότι περνάει κι εγώ δεν έχω χρόνο για τέτοιες χαζομάρες. Ένας φίλος λέει έπαθες ψυχωτικό επεισόδιο όταν του είπα πως καταλαβαίνω τι εννοούσες τόσα χρόνια όπως μου μιλούσες....
- 14-12-2018, 13:17 #137
Με τον Αλέξανδρο νευρίασα γιατί νομίζει ότι πέτυχε διάνα το παίζει έξυπνος.
14-12-2018, 13:23 #138
Συγγνώμη που θα στο πω, αλλά οι φίλοι σου άθελά τους σε μπερδεύουν χειρότερα με το να βγάζουν διαγνώσεις, να σου κολλάνε ταμπέλες και να λένε ανυπόστατα πράγματα.
"Το έχεις κάψει και μειώθηκε το IQ", "έπαθες ψυχωτικό επεισόδιο" και βλακείες. Είναι ψυχολόγοι/ψυχίατροι οι φίλοι σου; Κι ακόμα κι αν είναι δεν το έχουνε ακούσει ότι διαγνώσεις στο φτερό δεν γίνονται και ότι οι σοβαροί επιστήμονες τους "ασθενείς" του περιβάλλοντός τους τους παραπέμπουν σε άλλους γιατρούς ώστε να μην επηρεάζεται η κρίση τους;
Ένα γενικότερο σχόλιο είναι αυτό που σου είπα και πιο πριν, ότι τα υπεραναλύεις και πανικοβάλλεσαι κι αδρανείς. Σκέφτεσαι "Αν είμαι bi θα με αποδεχθεί μία κοπέλα να κάνουμε οικογένεια;" ας πούμε και "όλοι οι γύρω μου έχουν κάνει παιδιά κι εγώ είμαι στο παιδικό μου δωμάτιο" . Μα τα πράγματα δεν γίνονται ποτέ αυτομάτως. Έχεις βγει να γνωρίσεις κοπέλες ας πούμε, να υπάρξει κάποια έλξη με μία, ίσως να κάνεις σχέση, μετά να δεις αν τα πάτε καλά κι αν αργότερα θα ταιριάζατε και θα τα βρίσκατε για οικογένεια; Όχι! Κάθεσαι και προβληματίζεσαι για πολύ θεωρητικές και μακρινές καταστάσεις χωρίς να κάνεις ένα πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Οπότε μένεις στο μηδέν,δεν προχωράς καν στο +1 και αναρωτιέσαι τι θα γίνει στο +99. Φτάσε έστω στο +60 και μετά προβληματίσου, αλλά τώρα τι νόημα έχει εδώ που είσαι...;
14-12-2018, 14:44 #139
Οι υπόλοιποι δεν εννοούν αυτό που λένε. Συνήθως μιλάνε σαν να απαντώ εγώ στον εαυτό μου. Το ίδιο έκανε κι ο Αλέξανδρος. Συγκεκριμένα όταν βρίσκομαι σε κρίση υστερίας όπως τον τελευταίο καιρό το κάνουν πιο έντονα. Πχ ήμουν στην κυριολεξία κρεμασμένος στο Google να ψάχνω αντί να ρωτήσω ειδικό και άρχισαν να πετάνε έτσι διαγνώσεις. Αυτό λαμβάνω εγώ.
Προσπαθώ να γνωρίζω γυναίκες αλλά πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού βρίσκεται η φωνή που λέει, είσαι γκέι δεν τις θέλεις πραγματικά.
Το κυριότερο πρόβλημα είναι πως όσο γίνονται αυτά ο χρόνος περνάει από πιο σοβαρές υποχρεώσεις. Πολύ πιο σοβαρές. Δεν μπορώ να γίνομαι φόρτωμα στους γονείς και να κάνω κακό στον εαυτό μου και επαγγελματικά επειδή δεν μπορώ να διαχειριστώ τα ψυχικά μου θέματα. Και ερωτικά.
Όλο αυτό το μπέρδεμα με έχει αφήσει να πιστεύω πως απλά είμαι τεμπέλης και ανώριμος και βρίσκω δικαιολογίες για να αράζω.
Όταν δε τα εκμυστηρεύτηκα αυτά σε γνωστό μου άτομο (γιατί στο εξωτερικό αυτά γιγαντώθηκαν μέσα μου) τότε μου είπε πως είμαι τρελός και ψυχωτικός.
Ενώ στην ουσία εκεί που πήγα ήξεραν ακριβώς τι να πουν για να νιώσω εγώ έτσι.
Μια ζωή τέτοια για τόσα χρόνια που κολλάει το μυαλό ενώ ταυτόχρονα ξέρει ότι φέρεται ανόητα τι εντύπωση νομίζεις ότι αφήνει;;;
Και σε εμένα τον ίδιο.
Έχω φερθεί ανώριμα και εγωιστικά και αυτή είναι η ουσία. Όχι αν είμαι εγώ γκέι.
Κάποτε είχα μια παραλίγο (δηλαδή διείσδυση για 30 δευτερόλεπτα χωρίς ολοκλήρωση) επαφή με μια κοπέλα από όπου κατάγεται η μάνα μου και τώρα ακούω σποντες ότι έχω ξέρω γω παιδί και το έχω παρατήσει. Το λέω και με λένε παρανοικο.
Ενώ όπως αυτή έτσι και η επίσημη ας πούμε πρώην μου ήταν και οι δύο βαλτες γιατί αφού η κοινωνία με υποπτεύεται από χρόνια για ποοστη και ανεύθυνο και επιπόλαιο και κρεμασμένο οικονομικά στους γονείς, δεν θα καθοντουσαν όντος να μείνουν έγκυες. Ούτε πιστεύω ότι δύναται να σε δει ερωτικά μια γυναίκα ενώ έχει αμφιβολίες για την σεξουαλικότητα σου. Εσύ ερωτεύτηκες πολλές φορές τον χάρη Ρώμα?
Όλα αυτά στα λέω ενώ οι γυναίκες ερωτικά δεν με αφήνουν αδιάφορο. Αλλά μετά από ότι έχει γίνει ποια θα με εμπιστευτεί όταν όλα τα έχουν στημένα;;;
14-12-2018, 15:09 #140
Εχω μια κορακλα που την εξασφαλισα ειναι 20 χρονων κι εχει ενα σπιτι κι ενα μαγαζι αυτη νομιζε οτι ημουν πλουσιοσ γι αυτο γιναν ολα αυτα ειδε οτι δουλευω απο 13 χρονων κι ειμαστε ενταξει απο εκει κ περα δε χρωσταω λογαριασμο σε κανενα αυτα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
14-12-2018, 15:22 #141
Ο εν οιδα ουδεν οιδα ειναι ο γαμπροσ μου ελεγε τα λεφτα οτι ειναι κλεμμενα εγω εχω ενα σπιτι κι ενα αυτοκινητο
14-12-2018, 15:44 #142
Η γυναικα μου με παρατησε γτ δεν ειχα λεφτα ξεκινησα να δουλευω πριν 20 χρονια συνολο εβγαλα 100 χιλιαρικα και τα πηρε ολα το παιδι ακομα δινω οτι μπορω τουσ τα τρωνε οι γυναικεσ τουσ τουσ αλλουσ εγω δεν εχω γυναικα και βγαζω ευρω απο το πουθενα
14-12-2018, 15:49 #143
Δεν υπάρχει διέξοδος από όλο αυτό.
14-12-2018, 15:56 #144
Δε μπορώ να σκεφτομαι συνέχεια παρανοϊκά πράγματα και να πηγαίνω τα πράγματα στα άκρα
14-12-2018, 15:59 #145
Σε καθε οικογενεια 700 τρωει ο μπαμπασ 700 η μαμα και 500 το παιδι συνολο 2000 δεν τουσ φτανουν τοσο αχρηστοι ειναι ολοι εγω ετσι κι εβγαζα 2000 θα ειχα κλαμπ στην παραλιακη αυτα
14-12-2018, 16:01 #146
Εγώ γενικώς είμαι και συγκροτημένο και λογικό άτομο. Με κάποια ελαττώματα. Στο τέλος πάντα η λογική επικρατεί όμως. Θέλουν να μου πουν ότι είμαι τεμπέλης και ανεπροκοπος. Ενώ εγώ ξέρω ότι δεν είναι έτσι. Άσε στην άκρη σεξουαλικά θέματα. Αυτά λύνονται. Μιλάω για θέματα ζωτικά όπως η εργασία. Τι έχει φταίξει με εμένα? Μήπως όντος δεν μου αρέσει να εργάζομαι?? Δεν ισχύει. Οι νέοι άνθρωποι έχουμε ενέργεια και θέληση για ζωή. Δε στερουμαι βασικής λογικής για να μην γνωρίζω τις υποχρεώσεις μου στον εαυτό και την κοινωνία. Αυτό νομίζω είναι προφανές. Οπότε τι άλλο συμβαίνει? Γιατί κάθομαι σε μια κατάσταση που ξέρω ότι δεν οδηγεί πουθενά?
Μήπως είμαι σχιζοφρενής?? Μήπως γεννήθηκα έτσι?
14-12-2018, 16:16 #147
Καλα εγω στα ειπα απο εκει κ περα ευθυνη δε φερω
14-12-2018, 16:26 #148
Θα μπορουσα να σε εχω με τισ ωρεσ να μιλασ αλλα σασ βαρεθηκα ολουσ ρωτα την ναταλια την κορη μου κι οτι σου πει περασε πανεπιστημιο ετσι για να ξερεισ οτι σου πει για να μη λεσ μαλακιεσ γτ σασ βαρεθηκα σασ χορευω χρονια αλλα τωρα βαρεθηκα
14-12-2018, 18:30 #149
Έχω δημιουργήσει ένα τέρας που με κατατρώει και δεν ξέρω πού θα καταλήξει η δουλειά....
14-12-2018, 19:00 #150
σιγα το μυστηριο ξερεις ποσους γκει εχω γνωρισει λιγο πολυ το σεναριο ιδιο ειναι απλα επειδη δε με φοηθαει σχεδον κανενας να το προσδιορισω το ΧΟΝΤΡΟκοψα ετσι πχ οσο περναει η ωρα μου θυμιζεις ολο και περισσοτερο αυτον που ηξερα που η διαφορα μας ηταν οτι εγω ειμουν συγκρατημενος εστω και φαινομενικα ενω αυτος καθολου η συμπεριφορα του μου φαινοταν πολυ επιθετικη χωρις να τον πειραξει καπιος