πρεπει να δρασω! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Για να μην παρεξηγηθώ δεν προτρέπω κανέναν να πάρει χάπια. Αυτό που λέω είναι ότι αν κάποιος ταλαιπωρείται και δεν έχει βρει λύση δοκιμάζοντας άλλες εναλλακτικές, τότε από το να υποφέρει καλύτερα να πάρει. Εγώ έχω επισκεφθεί δύο ψυχιάτρους και οι δύο δε μου έδωσαν αγωγή. Άρα δεν είναι και όλοι οι ψυχίατροι ίδιοι.

Junior Member
    gdgreece Ναι, το χαπι πρεπει να το βλέπουμε σαν την εσχατη λύση .

Quote Originally Posted by Mr.Stelios View Post
    gdgreece Ναι, το χαπι πρεπει να το βλέπουμε σαν την εσχατη λύση .
    Συμφωνώ απόλυτα!

Junior Member
    Quote Originally Posted by Mr.Stelios View Post
    Γεια σου anonymous21 . Κοιταξε υπαρχει μια μέθοδος γυμναστικης , φτιαγμενη από ειδικούς υποθετω , που βοηθαει πολύ και δεν χρειαζεται να ξεκινήσει καποιος τα χαπια . Μπορω να στη δοσω αν θελεις. ( δωρεαν , για να μη παρεξηγιομαστε ) .
    γεια σου φιλε ναι θα ηταν πολυ χρησιμο αν μπορεις..

Junior Member
    [QUOTE=gdgreece;1016932]Για να μην παρεξηγηθώ δεν προτρέπω κανέναν να πάρει χάπια. Αυτό που λέω είναι ότι αν κάποιος ταλαιπωρείται και δεν έχει βρει λύση δοκιμάζοντας άλλες εναλλακτικές, τότε από το να υποφέρει καλύτερα να πάρει. Εγώ έχω επισκεφθεί δύο ψυχιάτρους και οι δύο δε μου έδωσαν αγωγή. Άρα δεν είναι και όλοι οι ψυχίατροι ίδιοι.[/QUOT δεν υπαρχει λογος να παρεξηγηθεις γφιλε μου ισα ισα εγω ευχαριστω για τις απαντησεις που μπαινεις στον κοπο να μου δωσεις..εγω θα παρω την αποφαση οπως και να εχει..απλα ειμαι αρκετα μπερδεμενος και δεν ξερω..θελω να το παλεψω μονος η αληθεια ειναι..αλλα αμα χρειαστει να παρω και αυτον τον δρομο για δικο μου καλο μπορει καποια στιγμη να το κανω..προς το παρον δε νομιζω ..

Junior Member
    Quote Originally Posted by gdgreece View Post
    Για να μην παρεξηγηθώ δεν προτρέπω κανέναν να πάρει χάπια. Αυτό που λέω είναι ότι αν κάποιος ταλαιπωρείται και δεν έχει βρει λύση δοκιμάζοντας άλλες εναλλακτικές, τότε από το να υποφέρει καλύτερα να πάρει. Εγώ έχω επισκεφθεί δύο ψυχιάτρους και οι δύο δε μου έδωσαν αγωγή. Άρα δεν είναι και όλοι οι ψυχίατροι ίδιοι.
    δεν υπαρχει λογος να παρεξηγηθεις γφιλε μου ισα ισα εγω ευχαριστω για τις απαντησεις που μπαινεις στον κοπο να μου δωσεις..εγω θα παρω την αποφαση οπως και να εχει..απλα ειμαι αρκετα μπερδεμενος και δεν ξερω..θελω να το παλεψω μονος η αληθεια ειναι..αλλα αμα χρειαστει να παρω και αυτον τον δρομο για δικο μου καλο μπορει καποια στιγμη να το κανω..προς το παρον δε νομιζω ..

Quote Originally Posted by anonymous21 View Post
    δεν υπαρχει λογος να παρεξηγηθεις γφιλε μου ισα ισα εγω ευχαριστω για τις απαντησεις που μπαινεις στον κοπο να μου δωσεις..εγω θα παρω την αποφαση οπως και να εχει..απλα ειμαι αρκετα μπερδεμενος και δεν ξερω..θελω να το παλεψω μονος η αληθεια ειναι..αλλα αμα χρειαστει να παρω και αυτον τον δρομο για δικο μου καλο μπορει καποια στιγμη να το κανω..προς το παρον δε νομιζω ..
    Φυσικά και να το παλέψεις και να δοκιμάσεις και άλλες λύσεις. Τα χάπια δεν είναι μονόδρομος.

Junior Member
    γεια σου φιλε ναι θα ηταν πολυ χρησιμο αν μπορεις..
    [email protected]

εχω αφησει τον εαυτο μου εντελως..εχω σαλταρει εντελως..το κανω ολο και χειροτερα ενω θα μπορουσα να το ανατρεψω..ολο λεω θα κανω μια αρχη και ολο στο κρεβατι βγαζω την μερα μου ξανα και ξανα..δεν μπορω να το δεχτω οτι μου συμβαινει η το κανω αυτο στον εαυτο μου..τωρα ο ψυχολογος μου λεει να ξεκινησω τα αντικαταθλιπτικα..νιωθω μονος ειλικρινα..δε με αναγνωριζω πλεον ουτε σωματικα..εχασα τον εαυτο μου..οτι πολιτιμοτερο..πρεπει να δρασω!!ολο το λεω και ποτε δε το κανω..πρεπει να βγαλω δυναμη και να το ανατρεψω..δεν μπορω να αργω και να το αναβαλω αλλο..πρεπει αυριο να κανω μια νεα στη ζωη μου..
    Βρες μου έναν που να έγινε καλά με ψυχωφαρμακα έναν που να πει παιδιά πείρα αυτά τα χάπια κ έγινα καλά και τώρα ζω κανονικά την ζωή μου... Κανένας δεν θα στο πει γιατί αν συμβεί αυτό τότε δεν θα υπάρχει δουλειά για αυτούς.. παίζονται πολλά δις ευρώ δεν είναι απλά τα πράγματα δεν τους νοιάζει να γίνεις καλά τους νοιάζει να γίνεις πελάτης τους και να σου σθνταγογραφουν φάρμακα ...κ αν δεν σου κάνουν τα φάρμακα που σου γράψανε μην ανχωνεσε έχουν να σου προτείνουν χιλιάδες άλλα μέχρι να καρκινιασεις και να πας στον άλλο κόσμο...

Εστάλη από Redmi 5 στο E-Psychology.gr Mobile App

Page 2 of 2 FirstFirst 12