Ευχόμουν να ήμουν υψηλά λειτουργικός ψυχοπαθής, άριστα πολυτάλαντος, υψηλά πανέξυπνος, επαγγελματικά overachiever και λεκτικά απολεσματικός δηλαδή ανεκδιήγητα α-ταπωτος και ανυπέρβλητα ταπωτικός να την λέω πάντα στους άλλους χωρίς εννοείται να κάθομαι να σπαταλάω χρόνο στη συζήτηση. Μην με παρεξηγείται μα αυτός είναι ο σκοπός μου και μην το κάνετε questioning διότι με ενοχλείται, ΟΧΙ, με ενοχλείται έτσι και μην μιζεριάζεστε ενοχλητικά "λόγο" να κάνετε απεγνωσμένα rationalizing γιατί με ενοχλεί ξαναενοχλόντας με, με αυτό. Έτσι τον έχω ως έσχατο σκοπό ζωής. Όχι "τι έτσι; δεν γίνεται έτσι" και "χρειάζεται λόγος" σε εμένα τσκ τσκ τσκ ντροπή σας. Τέλος. Δεν δέχομαι ξαναξεκαθαρίζω γελοίο κλισέ παράλογο questioning που το έχω βαρεθεί να το ακούω που όντως και έχει παλιώσει και γενικά δεν δέχομαι ο χρόνος μου να σπαταληθεί εκεί. Ναι, είναι αυτονόητο γιατί τείνω να γίνω και δεν κάθομαι να το συζητήσω ανοίγοντας μια ιλιγγιώδης βαρετή δίνη επιστημονικού drivel απο τους άλλους με τις ανακρίβειες τους, τις παρερμηνείες τους, τα strawman τους, τους παραλογισμούς τους, τα fallacies τους και την ελλιπής προώθηση γνώσης τους. Done.

Βέβαια, οποιαδήποτε ειρηνικά ωφέλιμη συζήτηση και απορία είναι δεκτή ούτως ή άλλως είναι μια συζήτηση χαλαρή καφέ. Δεν κοντράρουμε και δεν κονταροχτυπιόμαστε διότι έχω ακριβέστατα παρατηρήσει να ξεσπαθώνονται κάποιοι εδώ.