@__Poison heart___@ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 51
    Originally posted by Nora
    Αν το συζητουσε μαζι μου πως νιωθει ας πουμε,δεν θα με ποναγε τοσο πολυ.Δεν θα το δεχομουν δεν θα πω ψεμματα αλλα δεν θα με πονουσε τοσο.
    Αυτο που με με εκανε κομματια δεν ηταν ο χωρισμος αλλα η πληρη αδιαφορια για τα συναισθηματα και το πως νιωθω.
    Η αδιαφορια με Γα^&#σε!

Αλλα αυτο που με τρελαινει πραγματικα οταν το σκεφτομαι ειναι η εμπιστοσυνη και η αγαπη που εδειξα ολα αυτα τα χρονια.
    Virus, αυτά που λες τώρα, έρχονται σε αντίθεση με τον εννιάλογο παραπάνω...Που από ότι φαίνεται τον παράθεσες, γιατί έχεις πληγωθεί.
    Επίσης αυτό οτο ότι προετοίμαζε τον ευατό της 5 μήνες πριν, πως το ξέρεις? [/quote]

Το ξερω.Το εμαθα απο ατομα πολυ κοντινα της.
    Το ειχε φτιαξει στο μυαλο της,ειχε συμβουλευτει ατομα τι πρεπει να κανει ακριβως.
    Εμενα μεχρι την τελευταια μερα μου συμπεριφεροταν 100% νορμαλ.
    Οχι ρε c ξυπνησε μια μερα και λεει \"Πω ρε τον βαρεθηκα τον V1rus...Δεν του λεω να χωρισουμε και να εξαφανιστω μετα?Πλακα θα εχει....\"

Σου στεκει αυτο?
    Αν ειχε καποιο παραπονο η προβλημα δεν θα μ το ελεγε?
    Η αν ειχα κανει καποια μλκια?

Παρα πολλα ατομα μου λενε οτι το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι δεν εκανα ΠΟΤΕ και ΚΑΜΜΙΑ μαλακια να ταρακουνησω λιγο τα νερα και με θεωρησε δεδομενο.

Senior Member
    Σε πρωτη φαση, σταματα να ρωτας δεξια και αριστερα τι γινεται
    Ο καθενας θα σου μεταφερει το μακρυ του και το κοντο του

Σηκωθηκε και εφυγε, χωρις να σου πει το παραμικρο.
    Προσπαθησες να επικοινωνησεις και δεν ανταποκρινοταν?
    Μιας και εχει περασει αρκετος καιρος, μπορεις να κανεις μια κρουση, να συζητησετε και να σου πει για ποιο λογο χωρισατε, αφου αυτο ειναι που σε καιει

Αν και αυτο δεν θα αλλαξει την κατασταση...ισως απλα νιωσεις καλυτερα, ξεροντας πια

Προχωρα την ζωη σου και κρατα την σαν μια γλυκια αναμνηση, μιας και περασατε ομορφα μαζι

Α και αυτη την καραμελα με τον δεδομενο εχς σκυλοβαρεθει να την ακουω...
    Τιγκα στην ανασφαλεια

Οταν βαριεσαι στην σχεση σου, κανε κατι με τον συντροφο σου μαζι να ανανεωθεις.
    Δεν τον παρατας συξυλο μια ωραια πρωια

Ασε που και το να ειναι δεδομενος καποιος, δεν ειναι αρνητικο, αν το δεις απο αλλη πλευρα;)

Απο μερους μου δεν υπαρχει καμια απολυτως πιθανοτητα να ξαναπαρω πρωτοβουλια για να επικοινωνησω.
    Αλλα καμια απολυτως...
    2 μηνες εκανα τα απιστευτα να επικοινωνησω με καθε τροπο.
    Επεσα αρκετα χαμηλα...
    Αυτο που μου λες ειναι να σπασω απολυτη σιωπη 4-5 μηνων και να ξαναπαρω τηλεφωνο πχ.
    Γιατι?
    Για να σκεφτει οτι ειμαι απελπισμενος (πραγμα που δεν ισχυει πια) και οτι δεν μπορω να βρω καποια αλλη σαν αυτη (θελω να πιστευω δεν ισχυει) αρα θα τρεχει μια ζωη απο πισω μου.....
    Δεν ειναι καλη ιδεα νομιζω....

Όπως είπα και πιο πριν, σήκωσε το κεφάλι σου και προχώρα. Δεν γούσταρε η κοπέλα.. Πρόβλημά της (αν της φέρθηκες σωστά, που μάλλον το έκανες). Σκέψου να συνεχίζατε και να σου το έλεγε αυτό, όταν θα είχατε παντρευτεί πχ ... Γιατί για να μην σου δώσει εξηγήσεις σημαίνει οτι έκρυβε πάρα πολλά μέσα της, τα οποία δεν σου τα είχε δείξει ποτέ. Καλύτερα που δεν τα είδες, λέω εγώ. Προχώρα! Έχει πολύ πιο σωστά κοριτσάκια εκεί έξω

Senior Member
    Δεν διαφωνω μαζι σου.Σου εκανα αυτη την προταση για να μην τυριαννεσαι για τους λογους που σε παρατησε

Και σταματα να σκεφτεσαι μειονεκτικα...απελπισμενος κτλ

Απο την στιγμη που εσυ ησουν οκ στην σχεση σας και ενιωθες καλα,αλλα παρολαυτα εφυγε διχως να εχει τα κοτσια να σου εξηγησει, αστην στην ησυχια της

Εξαλλου, τωρα που τελειωσε φαινεται οτι αλλα θες εσυ και αλλα αυτη..
    Θα την βρεις και εσυ την ακρη!

Originally posted by tsiftis
    Όπως είπα και πιο πριν, σήκωσε το κεφάλι σου και προχώρα. Δεν γούσταρε η κοπέλα.. Πρόβλημά της (αν της φέρθηκες σωστά, που μάλλον το έκανες). Σκέψου να συνεχίζατε και να σου το έλεγε αυτό, όταν θα είχατε παντρευτεί πχ ... Γιατί για να μην σου δώσει εξηγήσεις σημαίνει οτι έκρυβε πάρα πολλά μέσα της, τα οποία δεν σου τα είχε δείξει ποτέ. Καλύτερα που δεν τα είδες, λέω εγώ. Προχώρα! Έχει πολύ πιο σωστά κοριτσάκια εκεί έξω
    Εχει ρε c tsiftis?
    Εισαι σιγουρος?
    Εχω αρχισει να αμφιβαλλω στα αληθεια....

Ειμαι αρκετα ευαισθητο ατομο και αυτο με διελυσε στην κυριολεξια.
    Δεν θελω να αναφερθω αναλυτικα σε καταστασεις αλλα με διελυσε.
    Ξαφνικα ερχεται ο κοσμος σου αναποδα...
    Βγαινεις απο την καθημερινοτητα σου,το προγραμμα σου,οτι ονειρα εκανες χρονια πανε περιπατο σε μια στιγμη....

Ακομα τα κοματια μου μαζευω.

Αυτο που με σοκαρε αρκετα ειναι οτι ανακαλυψα οτι τα:
    \"Οτι μαλακια κανεις σου γυριζει καποια στιγμη boomerang\"
    \"Οποιος κανει μαλακια τιμωρειται απο την ιδια την ζωη\"

Δεν ισχυουν σε καμια περιπτωση.
    Και οτι η ζωη μπορει να γινει μεγαλη π$^%ανα αν θελει.

Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Είναι λάθος να τους βάζουμε όλους στο ίδιο καζάνι. Το ίδιο μπορεί να λενε και οι γυναίκες για εμάς. Οτι όλοι είναι σκ@τ@ και τέτοια.. Και δεν έχουν και άδικο. Όπως έχουμε εμείς αυτον τον προβληματισμό μας έτσι και οι γυναίκες. Έσυ θεωρείς τον εαυτό σου κ#λ#παιδο? Αντικειμενικά. Θα φερόσουν άσχημα σε μια σχέση σου(ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει)? Στις 100 γυναίκες δηλαδή πόσες θα έβαζες οτι θα ήταν κακές σε μια σχέση? Όλες? Αδύνατον. Απλώς θέλει να ψάξεις λίγο και να αφεθείς στη ζωή ξανά. Κράτα και μια πισινή τώρα που την έπαθες και είσαι οκ. Αν θες πάλι να κλαις τη μοίρα σου, τι να σου πω...:) Μπορείς επίσης να εφαρμόσεις και το 10λογό σου και να κάνεις παρέα με μια παγοκολόνα! Ή να πάρεις ένα τσεκούρι και να βαράς όποια σε κοιτάει ερωτικά:mad: Φιλικα πάντα!
    Είχα κι εγώ απογοήτευση στο παρελθόν και σκεφτόμουν όπως εσύ. Αλλα ήμουν λάθος.

Senior Member
    Ο τρόπος που εξαφανίστηκε είναι πραγματικά περίεργος και σε τπτ δεν μου θυμίζει το \"θέλω να ζήσω κι άλλα πράγματα\", ένας άνθρωπος που θέλει να ζήσει κι άλλα πράγματα το λέει πριν φύγει.
    Κάποιος που φεύγει σαν κλέφτης, το κάνει από ενοχές επειδή έκλεψε....αν με πιάνεις!
    Στο μόνο που διαφωνώ είναι σε αυτό που λες περί φιλικής στήριξης και καβάτζες.
    Η φιλική στήριξη δεν είναι καβάτζα, υπάρχει πάντα.
    Δεν πιστεύω δηλαδή ότι περίμενε να παρει το οκ από την παρέα της για να την κάνει τον Νοέμβρη του 2008 και όχι τον Σεπτέμβριο του 2007!
    Προσπάθησε να βρεις τους ρυθμούς σου τόσο που όταν εμφανιστεί ξανά (γιατί ο κλέφτης πάντα επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος!) να μην έχεις πλέον τις ίδιες ταχύτητες με τις δικές της!
    Καλή τύχη!

Originally posted by tsiftis
    Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Είναι λάθος να τους βάζουμε όλους στο ίδιο καζάνι. Το ίδιο μπορεί να λενε και οι γυναίκες για εμάς. Οτι όλοι είναι σκ@τ@ και τέτοια.. Και δεν έχουν και άδικο. Όπως έχουμε εμείς αυτον τον προβληματισμό μας έτσι και οι γυναίκες. Έσυ θεωρείς τον εαυτό σου κ#λ#παιδο? Αντικειμενικά. Θα φερόσουν άσχημα σε μια σχέση σου(ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει)? Στις 100 γυναίκες δηλαδή πόσες θα έβαζες οτι θα ήταν κακές σε μια σχέση? Όλες? Αδύνατον. Απλώς θέλει να ψάξεις λίγο και να αφεθείς στη ζωή ξανά. Κράτα και μια πισινή τώρα που την έπαθες και είσαι οκ. Αν θες πάλι να κλαις τη μοίρα σου, τι να σου πω...:) Μπορείς επίσης να εφαρμόσεις και το 10λογό σου και να κάνεις παρέα με μια παγοκολόνα! Ή να πάρεις ένα τσεκούρι και να βαράς όποια σε κοιτάει ερωτικά:mad: Φιλικα πάντα!
    Είχα κι εγώ απογοήτευση στο παρελθόν και σκεφτόμουν όπως εσύ. Αλλα ήμουν λάθος.
    Οχι δεν θεωρω τον εαυτο μου κωλοπαιδο.
    Και αντικειμενικα συμφωνα με γνωστους φιλους οικογενεια κτλ δεν ειμαι κατι τετοιο.
    Δεν θα φερομουν ασχημα σε καμια περιπτωση σε ενα ατομο που ειχα σχεση.

Σε καμια περιπτωση δεν θα κατσω να κλαιω την μοιρα μου φιλε tsiftis.
    Απλα γνωριζω οτι πολλοι απο εδω μεσα εχετε περασει τα ιδια ισως και χειροτερα (υπαρχουν και χειροτερα?) και απλα ρωταω πως συνεχισατε...

Αυτα θα τα συζητουσα με φιλους μου αλλα κανενας μεχρι τωρα δεν εχει κανει μακροχρονια σχεση (εκτος απο 1 που εχει σχεση 3 χρονια αλλα δεν εχει χωρισει ποτε του)

Originally posted by aimilia
    Ο τρόπος που εξαφανίστηκε είναι πραγματικά περίεργος και σε τπτ δεν μου θυμίζει το \"θέλω να ζήσω κι άλλα πράγματα\", ένας άνθρωπος που θέλει να ζήσει κι άλλα πράγματα το λέει πριν φύγει.
    Κάποιος που φεύγει σαν κλέφτης, το κάνει από ενοχές επειδή έκλεψε....αν με πιάνεις!
    Δεν πιστεύω δηλαδή ότι περίμενε να παρει το οκ από την παρέα της για να την κάνει τον Νοέμβρη του 2008 και όχι τον Σεπτέμβριο του 2007!
    Προσπάθησε να βρεις τους ρυθμούς σου τόσο που όταν εμφανιστεί ξανά (γιατί ο κλέφτης πάντα επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος!) να μην έχεις πλέον τις ίδιες ταχύτητες με τις δικές της!
    Καλή τύχη!
    Πολυ σιγουρη σε βρισκω οτι \"εκλεψε\"
    Υπαρχει και αυτο το ενδεχομενο....
    Παλιοτερα οθτε θα το συζητουσα....
    Ποτε μην λες Ποτε.Ολα πιθανα ειναι.

Ηδη προσπαθω να ανεβασω ρυθμους σε πολλα επιπεδα....

Senior Member
    Originally posted by tHe_V1rus
    Originally posted by aimilia
    Καλή τύχη!
    Πολυ σιγουρη σε βρισκω οτι \"εκλεψε\"
    Υπαρχει και αυτο το ενδεχομενο....
    Παλιοτερα οθτε θα το συζητουσα....
    Ποτε μην λες Ποτε.Ολα πιθανα ειναι.

Ηδη προσπαθω να ανεβασω ρυθμους σε πολλα επιπεδα....
    Δεν εννοώ απαραίτητα ότι σε απάτησε.
    Με το \"έκλεψε\" μπορεί να εννοώ ότι σε απάτησε μπορεί όμως να εννοώ και ότι απατήθηκε.

Θέλω να πω πως όσο \"σίγουρο\" είναι ότι μπορεί να βρήκε άλλον , άλλο τόσο \"σίγουρο\" είναι να έμαθε για σένα κάτι που \"δεν έπρεπε\", είτε αυτό είναι αλήθεια είτε όχι.

Μια τόσο ακραία αντίδραση μετά από 7 χρόνια δεν μπορεί παρά να έχει ακραία αιτία.

Είσαι σίγουρος ότι εσύ σε γενικές γραμμές ήσουν φρόνιμος; :P

Πες μου ενα λογο ρε c aimilia να μπω στο forum και να λεω ψεμματα σε αγνωστους.
    Αν ειχα κανει σε αυτα τα 7 χρονια την παραμικρη μλκια θα ελεγα \"Παιδια εκανα μια μλκια και καταστρεψα την σχεση μου,τι μπορω να κανω για να την ξαναφτιαξω\".
    Ποιος ο λογος να πω ψεμματα σε ατομα που αν δεν τους πω πως εχει πραγματικα η κατασταση δεν θα μπορεσουν να μου δωσουν σωστες συμβουλες.

Οχι απλα δεν απατησα ποτε αλλα ουτε κοιταξα καποια αλλη.
    Ειδικα τα τελευταια 4 χρονια ενιωθα να την αγαπαω καθε μερα πιο πολυ.

Αφου ελεγε σε φιλικο της προσωπο οτι δεν τις εκανα κατι,απολυτως τιποτα και εψαχνε τον τροπο να μου το πει....ουτε καν τσακωμο δεν προκαλουσα ωστε να εχει ενα αλλοθι....

Δηλαδη εκτος απο οτι ηθελε να την κανει με αλαφρα ηθελε να δημιουργησει ενα \"τεχνητο\" τσακωμο και να με φορτωσει και με τυψεις απο πανω.....οτι και καλα φταιω εγω....
    Αλλα δεν τις εκανα ευτυχως το χατηρι.....

Αυτα τα εμαθα πολυ αργοτερα απο 100% εμπιστες πηγες.;)

tHe_V1rus βλέπω οτι βασανίζεις το μυαλό σου αρκετά. Το κατάλαβα οτι είσαι σωστός, γι\'αυτό σου μίλησα κι ετσι πριν. Όπως είπες δεν θα ήσουν εδώ τώρα να μιλάμε. Δεν αξιζει να τη σκεφτεσαι καν. Ήταν ψεύτικη, για να μην πω βαρύτερους χαρακτηρισμούς... Το γιατί έφυγε δεν πρέπει να σε νοιάζει. Τσάμπα κουράζεσαι. Όσο προσπαθείς να ξεμπερδέψεις το κουβάρι, τόσο πιο πολύ μπλέκεται η κλωστή. Κόψ\'την και πέτα την. Έτσι ησυχάζεις. Μπορεί να βαρέθηκε, να σε απάτησε, να της ήρθε σαν λάμψη ένα πρωί, να μην σε αγαπούσε, να μην ήταν ερωτευμένη μαζί σου... χίλια δυο! Αλλα τί σημασία έχει τώρα? Πάντως αν και ακούγεται λογικό να είδε κάποιο λάθος απο μέρους σου, δεν πρέπει να έγινε έτσι, γιατί δεν έδωσε εξηγήσεις. Λερωμένη πρέπει να την είχε την φωλιά της.

ευχαριστω πολυ ρε παιδια.
    Να ειστε καλα.
    Αυτο προσπαθω να κανω να παω παρακατω.
    Εχω ολη την καλη διαθεση να το κανω...ειλικρινα...λιγο η τυχη να με βοηθησει μονο.

Γιατι και η μοναξια δεν παλευεται με τιποτα...Πολυ ασχημο συναισθημα.

Ελπιζω να μην τυχουν τετοιες καταστασεις ουτε στυς εχθρους μου.
    Κανεις δεν αξιζει τετοια συμπεριφορα...

Senior Member
    Originally posted by tHe_V1rus

Αυτο που με σοκαρε αρκετα ειναι οτι ανακαλυψα οτι τα:
    \"Οτι μαλακια κανεις σου γυριζει καποια στιγμη boomerang\"
    \"Οποιος κανει μαλακια τιμωρειται απο την ιδια την ζωη\"

Δεν ισχυουν σε καμια περιπτωση.
    κι ομως ισχυουν....
    υπομονη ολα θα πανε καλυτερα οσο περναει οκαιρος..

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast