@__Poison heart___@ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 51
    Banned
    Βαιρους,

θα σου πω μια μεγαλη αληθεια αλλα πολυ καλα κρυμενη.

Η κοπελα που ησουν λειτουργησε ακριβως οπως λειτουργουν οι υπολοιπες κοπελες, τιποτα το παραξενο.

Το μονο που δεν ειχες υποψη σου ειναι οτι οι γυναικες λειτουργουν διαφορετικα απο τους αντρες.
    Οι γυναικες οταν εσυ κοιμασαι, αυτες σκεφτονται.
    Το μυαλο της γυναικας σε ζητηματα που την αφορουν για την σχεση της ειναι χιλιαδες μιλια μπροστα σε σχεση με ενος αντρα.
    Σε αυτο το ζητημα η γυναικα ειναι πανεξυπνη ενω ενας αντρας ειναι πανηλιθιος.

Στην περιπτωση σου λοιπον η κοπελα σου ειχε μπει στην διαδικασια να σε χωρισει εδω και μηνες. Το ζυγιζε και το μελετουσε (υπερ - κατα κλπ) και τελικα κατεληξε οπως γραφεις εσυ.

Ενω λοιπον η κοπελα σου ειχε μπει σε αυτη την στροφη εσυ δεν ειχες παρει χαμπαρι τιποτα και κοιμοσουν τον υπνο του δικαιου....
    Μην στεναχωριεσαι δεν εισαι ο μονος, σε ολους ετσι συμβαινει.
    Οι γυναικες αναλυουν τετοια ζητηματα σε μεγαλο βαθμο ενω οι αντρες τα θεωρουν αχρηστα....

Το θεμα ειναι βεβαια αφου μπηκε σε αυτη την ιστορια γιατι δεν σου ειπε κατι (πχ να τα βαλετε κατω και να δειτε το προβλημα) παρα σου το εφερε κατακουτελα μια και εξω και ειδες αστρακια....

Δεν εχω απολυτη γνωμη σε αυτο, πιστευω οτι οι γυναικες σε αυτη την ηλικια αδιαφορουν να δωσουν εξηγησεις, μελετουν, σχεδιαζουν και εκτελουν. Πολυ πιθανον να παιζει ρολο σε μια γυναικα αν εχει κανει παιδια η οχι. Μια γυναικα που δεν εχει κανει παιδια εχει μεγαλες πιθανοτητες σε μια τετοια συμπεριφορα. Δεν υπαρχουν πολλες και σοβαρες εξηγησεις για να πεις γιατι και πως. Αρκεσου οτι παιζει για λογους επιβιωσης και ενστικτου μιας και η γυναικα ειναι πιο πολυ σε ρολους αναζητησης και πειραματισμου του σωστου κατ αυτην συντροφους για να κανει παιδια. Ο πειραματισμος αυτος βεβαια κραταει χρονια, δεν σημαινει οτι ο επομενος της θα ειναι ο σωστος, αλλα οταν βεβαιωθει μεσα της οτι δεν εισαι εσυ σε χαιρετησε και τελειωσε.

Θα μπορουσα να στο αναλυσω και αλλο αλλα νομιζω οτι το βασικο νοημα το εχεις πιασει για πιο λογο ειχε την συγκεκριμενη συμπεριφορα.

Τωρα εδω βεβαια υπαρχει και μια χμμμ πουστια....
    Δεν υπαρχει γυναικα (η θα ειναι πολυ σπανιο) να παραδεχτει οτι ετσι ακριβως εχουν τα πραγματα. Ειναι βλεπεις ενα απο τα \"οπλα\" που εχει για να επιβιωσει. Ακομα και εδω μεσα θα ακουσεις γυναικες που να το αρνιουνται.....

Το ζητουμενο ειναι οτι εσυ οταν βρεις την επομενη σχεση σου (και την επομενη και την επομενη και την επομενη....) θα πρεπει να εχεις κατα νου οτι οταν εσυ πας για υπνο και της λες καληνυχτα μωρο μου και σε αγαπω πολυ και ματσα μουτσα και πεφτεις για υπνο, μην κανεις το λαθος να πιστεψεις οτι κοιμαται και εκεινη επισης....
    Η ιδια κανει ανασκοπηση της ημερας, ζυγιζει την σχεση της και αναλυει σε βαθος χρονου ποσο ικανοποιητικη ειναι η σχεση που εχει. Δικαζει και καταδικαζει η αθωωνει κατα το δοκουν.
    Εαν εχεις μαθει να πιανεις ολα αυτα τα αορατα μυνηματα, θα καταλαβεις ποτε υπαρχουν συννεφα στη σχεση σου και δεν θα αφησεις να ερθει η στιγμη να δεις αστρακια....

Φροντισε αυτη η σχεση να σου γινει σχολειο και στην επομενη να εισαι πιο ανοικτοματης και να μπαινεις στο μυαλο της γυναικας σου ασχετως που δεν θα σε αφηνει. (καμια δεν θα σε αφησει, ειναι κατι που πρεπει να παραβιασεις μονος σου...)
    Τοτε θα μπορεις να λες οτι την εχεις κατακτησει εντελως!

;)

Καλη τυχη!

Senior Member
    Κρίνο, δεν είμαστε ψυχρές εκτελέστριες.. ;) οι γενικεύσεις σου είναι υπερβολικές. Το θέμα αφορά το χαρακτήρα του καθενός και όχι το φύλο του.

Το ότι χώρισε τον φίλο μας η κοπέλα, το θεωρώ φυσικό... μετά απο 7 χρόνια σχέσης και σε ΄μικρή ηλικία, δεν είναι περίεργο να θέλει να πάει παρακάτω.
    Ούτε το ότι προβληματιζόταν μήνες είναι περίεργο. Η έλλειψη συζήτησης όμως, είναι άσχημη συμπεριφορά... Το γκουντμπάι χωρίς εξήγηση μετά απο τόσο καιρό είναι σκληρό.. όσο κι αν βολεύει αυτόν που φεύγει, νομίζω πως όφειλε να το κάνει.

Και στο λέει μια γυναίκα που το χει κάνει (ντρέπομαι γι αυτό..)- αλλά και της το χουν κάνει.. (hello!!! έχουν και άντρες τέτοια πούστικη συμπεριφορά!!)

Φίλε Βάιρους, εφόσον το σκεφτόταν για μήνες, δεν αλλάζει εύκολα η απόφαση. Γω θα της τηλεφωνούσα για να τη συναντήσω με άλλο πνεύμα... όχι προσπάθεια επανασύνδεσης, αλλά προσπάθεια να καταλάβω τι στα κομμάτια έγινε. \"Επειδή θέλω να προχωρήσω τη ζωή μου με μιαν άλλη κοπέλα, θέλω να καταλάβω τι στο καλό συνέβει μεταξύ μας. Τι λάθος έγινε και πού- αν έγινε. Γιατί χωρίσαμε. Δε με νοιάζει το ότι χωρίσαμε αλλά γιατί έγινα αποδέκτης μιας τέτοιας άσχημης συμπεριφοράς απο σένα. Τώρα που πέρασε καιρός και το ξεπεράσαμε αμφοτεροι (μούσι, αλλά δεν πειράζει-θέμα αξιοπρέπειας), ώρα να δοθούν εξηγήσεις\"

Θα την ακούσεις, θα της τα πεις και συ και .. τέλος.

Πάμε γι αλλα.

Banned
    Originally posted by imagine
    Κρίνο, δεν είμαστε ψυχρές εκτελέστριες.. ;)

δεν με πειθεις, αλλα δεν περιμενα να παραδεχτεις οτι ετσι ειναι τα πραγματα...
    Αλλωστε το ειχα προβλεψει αυτο.

οι γενικεύσεις σου είναι υπερβολικές. Το θέμα αφορά το χαρακτήρα του καθενός και όχι το φύλο του.

μερικα πραγματα υπερβαινουν τον χαρακτηρα ολων.
    Ειναι θεμα ενστικτου και επιβιωσης και οχι χαρακτηρα.

Οι γυναικες αναλογων συνθηκων δεν εχουν κανενα δισταγμο να γινουν σκυλες.
    Και οι αντρες μαλακες βεβαια δεν αμφιβαλλω....

Το ότι χώρισε τον φίλο μας η κοπέλα, το θεωρώ φυσικό... μετά απο 7 χρόνια σχέσης και σε ΄μικρή ηλικία, δεν είναι περίεργο να θέλει να πάει παρακάτω.

δεν διαφωνησα σε αυτο.
    Το ζητουμενο στο ποστ μου ηταν να εξηγησω την απορια του φιλου πως του ξημερωσε εκεινη η μερα.
    Δυστυχως ηταν μακρια νυχτωμενος, η κοπελα του οχι.
    Και δεν εχει να κανει αν ειναι καλη η κακη κοπελα.
    Το θεωρω απολυτα δικαιολογημενο και δεν μεμφομαι κανενα για οσα εγιναν.

Δεν παω να μειωσω ουτε να εξυψωσω κανενα.
    Προσπαθω να ερμηνευσω τα πραγματα.

Ούτε το ότι προβληματιζόταν μήνες είναι περίεργο.

Ναι σαφως και το ειπα αλλωστε.
    Η κοπελα ηταν σε διεργασιες που ο φιλος μας αγνοουσε.
    Ο λογαριασμος πληρωνεται παντα στο τελος.

Η έλλειψη συζήτησης όμως, είναι άσχημη συμπεριφορά... Το γκουντμπάι χωρίς εξήγηση μετά απο τόσο καιρό είναι σκληρό..

σκληρο αλλα αναγκαιο.
    Πως να μπει σε διαδικασιες φθορας και ατερμονες συζητησεις???
    Γκουντμπαι και κλαιγε μονος σου....

Η επιβιωση ειναι ισχυροτερη απο οποιαδηποτε αγαπη και λουλουδια.

όσο κι αν βολεύει αυτόν που φεύγει, νομίζω πως όφειλε να το κάνει.

Κρινεις την αλλη σε μια θεση που ισως βρεθεις στην ιδια θεση και κανεις τα ιδια και χειροτερα και εσυ.
    Δεν την δικαιολογω, αλλα ομως την κατανοω.
    Εχει διαφορα το ενα απο το αλλο.

Και στο λέει μια γυναίκα που το χει κάνει (ντρέπομαι γι αυτό..)-

ναι καλα..... η ντροπη ειναι το φυλο συκης μπροστα στο τσαλαπατημα του αλλου.....

αλλά και της το χουν κάνει.. (hello!!! έχουν και άντρες τέτοια πούστικη συμπεριφορά!!)

ειμαι σιγουρος οτι οταν στο εκαναν, το ειχες παρει πρεφα απλα το πολεμαγες.

Επετρεψε μου να εχω μια γνωμη για τους αντρες οτι ειναι εντελως ηλιθιοι....

Ο πιο εξυπνος αντρας αδυνατει να φτασει και την πιο ηλιθια γυναικα. (και μεσα σε αυτους θεωρω αρχηγο τον εαυτο μου)

Φίλε Βάιρους, εφόσον το σκεφτόταν για μήνες, δεν αλλάζει εύκολα η απόφαση. Γω θα της τηλεφωνούσα για να τη συναντήσω με άλλο πνεύμα... όχι προσπάθεια επανασύνδεσης, αλλά προσπάθεια να καταλάβω τι στα κομμάτια έγινε.

τι στα κομματια να εγινε???
    Πιο ευκολο και απλο ειναι να ασχοληθεις με την προσθεση....
    Δεν υπαρχει κατι να καταλαβεις.
    Οσο πιο πολυ ασχολειται με μια τελειωμενη υποθεση τοσο πιο πολυ βασανιζεται.
    Γιατι ψαχνει να βρει απαντησεις που δεν υπαρχουν.

\"Επειδή θέλω να προχωρήσω τη ζωή μου με μιαν άλλη κοπέλα, θέλω να καταλάβω τι στο καλό συνέβει μεταξύ μας. Τι λάθος έγινε και πού- αν έγινε. Γιατί χωρίσαμε. Δε με νοιάζει το ότι χωρίσαμε αλλά γιατί έγινα αποδέκτης μιας τέτοιας άσχημης συμπεριφοράς απο σένα.

καμια ασχημη συμπεριφορα δεν υπαρχει και απορω που την βλεπεις.
    Το χειροτερο θα ηταν να υποκρινεται και να παιζει παιχνιδια πισω απο την πλατη του.

Στην ζωη μου οσες με χωρισαν ενιωθα ευτυχισμενος γιατι το εκαναν, προχωρησαν την ζωη τους (και χαιρομαι για αυτο) και προχωρησα και εγω την δικια μου.

Τώρα που πέρασε καιρός και το ξεπεράσαμε αμφοτεροι (μούσι, αλλά δεν πειράζει-θέμα αξιοπρέπειας), ώρα να δοθούν εξηγήσεις\"

σιγα μην κανει και μυνηση...
    :P

Θα την ακούσεις, θα της τα πεις και συ και .. τέλος.

εσυ τωρα θες να μπλεκει ο κοσμος σε περιπετειες αλλα τεσπα....

Πάμε γι αλλα.

πρεπει να εχει παει για αλλα, εδω και καιρο.

Οι εμπειριες στην ζωη αγαπητη ιματζιν,
    πρεπει να σε ατσαλωνουν και να σε κανουν πιο εμπειρο οχι να σε βαζουν σε διλληματα που δεν απαντιωνται ποτε.

Στην προκειμενη απλα γλυτωνεις χρονο στη ζωη σου που ειναι πολυτιμος....
    :cool:

Senior Member
    Την έλλειψη εξήγησης και γω την κατανοώ, αγαπητέ κρίνο, αλλά σαν κοινωνική-διαπροσωπική συμπεριφορά είναι λάθος...ανθρώπινα τα λάθη άλλωστε.
    Εφόσον θυμώνει και πονάει τον φίλο μας Βάιρους, θεωρώ χαζομάρα να μην προσπαθήσει να πάρει απο την ίδια μερικές απαντήσεις που θα τον βοηθήσουν- ίσως- να ξεκολλήσει το μυαλο του απ αυτό τον χωρισμό.
    Βεβαίως το επιθυμητό και ιδανικό θα ήτανε να το δεχτεί και να το ξεπεράσει χωρίς άλλες συναντήσεις, μα.. τόσοι μήνες πέρασαν και δεν έχει συμβεί αυτό. Ο χρόνος έτσι κι αλλοιώς φεύγει για τον Βάιρους, χωρίς ν αλλάζει κάτι. Δε θα πρεπε να κάνει κάτι γι αυτό?
    Δεν αντιλέγω πως μπορεί μια τέτοια συνάντηση να τον οπισθοδρομήσει, μάντης δεν είμαι, απλώς μια ιδέα κατέθεσα.

Όσο για τις δικές μου σχέσεις, περιμένω να δεχτείς αυτό που γράφω, δεδομένου πως η αμφισβήτησή σου δεν στηρίζεται πουθενά. Εγώ είμαι γνώστης της ζωή ςμου και όταν γράφω \"αλλά και της το χουν κάνει.. (hello!!! έχουν και άντρες τέτοια πούστικη συμπεριφορά!!)\" η απάντηση \"ειμαι σιγουρος οτι οταν στο εκαναν, το ειχες παρει πρεφα απλα το πολεμαγες.\" είναι τελείως άστοχη και αστήρικτη.

Αυτά και φιλικά

Banned
    Την έλλειψη εξήγησης και γω την κατανοώ, αγαπητέ κρίνο, αλλά σαν κοινωνική-διαπροσωπική συμπεριφορά είναι λάθος...ανθρώπινα τα λάθη άλλωστε.

στο ξαναειπα αλλα δεν το ελαβες υποψην σου.
    Η μαλλον το προσπερνας γιατι δεν σου κανει σαν εξηγηση.
    Η επιβιωση υπερισχυει οποιασδηποτε σωστης ανθρωπινης συμπεριφορας, εηγησης κλπ κλπ.

Εφόσον θυμώνει και πονάει τον φίλο μας Βάιρους, θεωρώ χαζομάρα να μην προσπαθήσει να πάρει απο την ίδια μερικές απαντήσεις που θα τον βοηθήσουν- ίσως- να ξεκολλήσει το μυαλο του απ αυτό τον χωρισμό.

μα τι να παει να πει???
    γιατι με χωρισες???
    και αμα του πει γιατι ετσι γουσταρα, θα τον ικανοποιησει???
    Δεν το καταλαβαινω αυτο που λες.

Βεβαίως το επιθυμητό και ιδανικό θα ήτανε να το δεχτεί και να το ξεπεράσει χωρίς άλλες συναντήσεις, μα.. τόσοι μήνες πέρασαν και δεν έχει συμβεί αυτό. Ο χρόνος έτσι κι αλλοιώς φεύγει για τον Βάιρους, χωρίς ν αλλάζει κάτι. Δε θα πρεπε να κάνει κάτι γι αυτό?

φυσικα!
    να ψαξει να βρει κατι που να του ταιριαζει στην σημερινη καθημερινοτητα του.
    Αλλιως ηταν πριν 7 χρονια αλλιως σημερα αλλιως μετα απο 5-10 χρονια.

Δεν αντιλέγω πως μπορεί μια τέτοια συνάντηση να τον οπισθοδρομήσει, μάντης δεν είμαι, απλώς μια ιδέα κατέθεσα.

οκ και εγω απαντησα,
    μαντης δεν ειμαι ουτε εγω, αλλα μαντης κακων μυνηματων του μελλοντος ειμαι.

Όσο για τις δικές μου σχέσεις, περιμένω να δεχτείς αυτό που γράφω, δεδομένου πως η αμφισβήτησή σου δεν στηρίζεται πουθενά. Εγώ είμαι γνώστης της ζωή ςμου και όταν γράφω \"αλλά και της το χουν κάνει.. (hello!!! έχουν και άντρες τέτοια πούστικη συμπεριφορά!!)\" η απάντηση \"ειμαι σιγουρος οτι οταν στο εκαναν, το ειχες παρει πρεφα απλα το πολεμαγες.\" είναι τελείως άστοχη και αστήρικτη.

δεν κρινω προσωπικα κανενα.
    Ουτε δεχομαι ουτε απορριπτω αυτο που λες και σε καμια περιπτωση δεν θα μπω στη λογικη που βαζεις.
    Δεν ξερω τι κανεις στη προσωπικη σου ζωη και δεν μπορω να ειδικευσω στο προσωπικο σου στορυ.

Αν νομιζεις οτι ειναι σκοπιμο βαλε τις σχετικες λεπτομεριες να σου απαντησω.
    Ετσι αυθαιρετα χωρις να εχω καποια στοιχεια δεν απαντω.
    Δεν εκρινα την προσωπικοτητα σου αλλα το οτι εισαι γυναικα οπως ολες γυρω μας.

Ελπιζω και εσυ να μην μου αμφισβητεις την γνωμη μου την οποια την εχω σχηματισει μεσα απο μελετη των ανθρωπων πανω στις σχεσεις.

Αν δεν σου κανει σε προσωπικο επιπεδο αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να την αλλαξω.

Αυτά και φιλικά

εντελως....
    ;)

Senior Member
    Βρε κρίνο το \"ειμαι σιγουρος οτι οταν στο εκαναν, το ειχες παρει πρεφα απλα το πολεμαγες.\" είναι μια εντελώς προσωπική απάντηση-και με σιγουριά ε? είμαι σίγουρος, γράφεις- στο εντελώς προσωπικό μου \"στόρυ\". Απάντησες ήδη αυθαίρετα, χωρίς να έχεις κανένα στοιχείο- και δεν υπάρχει κανένας λόγος να έχεις. Δικιά μου προσωπική εμπειρία είναι, την κατέθεσα μπας και βοηθήσει στη συζήτηση, η αμφισβήτησή σου στα γραφόμενά μου γιατί προέκυψε, δεν κατάλαβα.
    Οι απόψεις σου πάνω στις σχέσεις 1000% σεβαστές, η τροποποίηση των δικών μου εμπειριών για να ταιριάζουν στις απόψεις σου, όχι δεν είναι ούτε σωστή ούτε σεβαστή.

Τα υπόλοιπα τώρα..

Η συμπεριφορά του φτυσίματος και της έλλειψης εξήγησης, πολύ απέχει απο τα αρχέγονα ένστικτα επιβίωσης. Είναι μια πούστικη κοινωνική συμπεριφορά. Δεκτόν ότι η γυναίκα ψάχνει σύντροφο, προσπαθώντας να επιλέξει -ενστικτωδώς- τον καλύτερο πατέρα των μελλοντικών παιδιών της, αλλά η εποχή που ζούμε είναι ο 21 αιώνας και όχι η παλαιολιθική. Κατανοητό λοιπόν να τον αφήσει αλλά άσχημο και λάθος να μην του εξηγήσει. Αυτό γράφω, εκεί διαφωνούμε, οκ?

Όσο για τον Βάιρους, δέχομαι πως μπορεί μια συνάντηση να μην κάνει κανένα καλό.Ανατρέχοντας όμως στα προσωπικά μου βιώματα, θα θελα να το είχα κάνει και να μην έχω μείνει με την πικρία και το γιατί στο στόμα.
    Ε, στο φινάλε, αν ρωτήσεις και ο άλλος σου απαντήσει \"γιατί έτσι γούσταρα\" είναι μεγάλος αναίσθητος μλκς.-
    Ίσως κι αυτό βοηθήσει με τον τρόπο του

Senior Member
    Βαιρους εγω ενα εχω να πω(επειδη εζησα την ιδια ακριβως ιστορια με σενα...βρε8ηκα να λεω τι εγινε ρε παιδια???)
    Ενας ανθρωπος ο οποιος φυεγει ετσι ξαφνικα κ υστερα απο 7 χρονια(γτ αλλο 2 μηνες κ αλλο χρονια,υποτιθεται σεβεσαι τον ανθρωπο αυτο) χωρις να εχει τα κοτσια να σου δωσει την δικαιολογια,πραγματικα αξιζει να ασχολησαι μαζι του???δεν νομιζω αστον να παει στην ευχη του θεου γτ απλα διπλα πρεπει να εχουμε ατομα που μας σεβονται.....Κ θα δεις οτι το καλυτερο που εκανε για σενα ειναι που σε χωρισε....

Κ διαφωνω καθετα με το να την συναντησει για εξηγησεις κτλ δεν υπαρχει λογος πλεον....

Συμφωνώ απολύτως με την pennoula...
    Η πολύ ανάλυση φέρνει παράλυση...

Banned
    Βρε κρίνο το \"ειμαι σιγουρος οτι οταν στο εκαναν, το ειχες παρει πρεφα απλα το πολεμαγες.\" είναι μια εντελώς προσωπική απάντηση-και με σιγουριά ε? είμαι σίγουρος, γράφεις- στο εντελώς προσωπικό μου \"στόρυ\". Απάντησες ήδη αυθαίρετα, χωρίς να έχεις κανένα στοιχείο- και δεν υπάρχει κανένας λόγος να έχεις.

Η απαντηση μου που βαζεις σε κουοτ εχει να κανει στο οτι σε λογιζω σαν γυναικα οχι σαν προσωπικοτητα.
    Ελπιζω να καταλαβαινεις την διαφορα και να μην χρειαζεται περαιτερω επεξηγηση.
    Δεν κρινω προσωπικα ανθρωπους αυθαιρετα και παρακαλω πολυ μην πιεζεις να το κανω.

Αν θες να εχω κρισεις, οπως σου ειπα και πιο πριν βαλε το θεμα σου με λεπτομεριες και θα σου απαντησω.

Απο κει και περα αν επιζητας με το στανιο να το προσωποποιήσεις, καντο αλλα ειλικρινα δεν ξερω σε τι σε βοηθαει εσενα αλλα και την συζητηση.

Δικιά μου προσωπική εμπειρία είναι, την κατέθεσα μπας και βοηθήσει στη συζήτηση, η αμφισβήτησή σου στα γραφόμενά μου γιατί προέκυψε, δεν κατάλαβα.

Δεν αμφισβητω την εμπειρια σου, απλω βαζω και την δικη μου γνωμη, απο κει και περα ο καθενας ακολουθει οτι νομιζει καλυτερο.

Οι απόψεις σου πάνω στις σχέσεις 1000% σεβαστές, η τροποποίηση των δικών μου εμπειριών για να ταιριάζουν στις απόψεις σου, όχι δεν είναι ούτε σωστή ούτε σεβαστή.

Δεν τροποποιω τιποτα επι του προσωπικου.
    Ωστοσο προσπαθεις να μου απαγορεψεις να εχω αποψη για πραγματα που συμβαινουν και τα αντιλαμβανομαι.
    Ολα αυτα επειδη εσενα προσωπικα σε θιγουν!!!

Τα υπόλοιπα τώρα..

Η συμπεριφορά του φτυσίματος και της έλλειψης εξήγησης, πολύ απέχει απο τα αρχέγονα ένστικτα επιβίωσης. Είναι μια πούστικη κοινωνική συμπεριφορά.

χαρακτηρισε την οπως σε βολευει.
    Η πραγματικοτητα ομως δεν αναιρειται.

Δεκτόν ότι η γυναίκα ψάχνει σύντροφο, προσπαθώντας να επιλέξει -ενστικτωδώς- τον καλύτερο πατέρα των μελλοντικών παιδιών της, αλλά η εποχή που ζούμε είναι ο 21 αιώνας και όχι η παλαιολιθική. Κατανοητό λοιπόν να τον αφήσει αλλά άσχημο και λάθος να μην του εξηγήσει. Αυτό γράφω, εκεί διαφωνούμε, οκ?

εκει ακριβως.
    Και επειδη μου αρεσει να ειμαι ρεαλιστης και να κοιταω τα γεγονότα εξακολουθουμε να διαφωνουμε.

Όσο για τον Βάιρους, δέχομαι πως μπορεί μια συνάντηση να μην κάνει κανένα καλό.Ανατρέχοντας όμως στα προσωπικά μου βιώματα, θα θελα να το είχα κάνει και να μην έχω μείνει με την πικρία και το γιατί στο στόμα.

δεν εβαλες ομως εσυ το θεμα αλλα ο βαιρους.
    Και επειδη διαβασα το στορυ του, προσπαθω να του δειξω ενα ευκολο δρομο για να προχωρησει.
    Αν θες προσπαθω να μην εχει αλλες πικριες.
    Αρκετες εισεσπραξε μεχρι σημερα.

Ε, στο φινάλε, αν ρωτήσεις και ο άλλος σου απαντήσει \"γιατί έτσι γούσταρα\" είναι μεγάλος αναίσθητος μλκς.-
    Ίσως κι αυτό βοηθήσει με τον τρόπο του

το να διαπιστωσεις το μεγεθος μαλακιας καποιου δεν νομιζω να λυνει κανενα προβλημα.
    Εκτος αν κανεις στατιστικες μελετες.

Originally posted by krino
    Βαιρους,

θα σου πω μια μεγαλη αληθεια αλλα πολυ καλα κρυμενη.

Η κοπελα που ησουν λειτουργησε ακριβως οπως λειτουργουν οι υπολοιπες κοπελες, τιποτα το παραξενο.

Το μονο που δεν ειχες υποψη σου ειναι οτι οι γυναικες λειτουργουν διαφορετικα απο τους αντρες.
    Οι γυναικες οταν εσυ κοιμασαι, αυτες σκεφτονται.
    Το μυαλο της γυναικας σε ζητηματα που την αφορουν για την σχεση της ειναι χιλιαδες μιλια μπροστα σε σχεση με ενος αντρα.
    Σε αυτο το ζητημα η γυναικα ειναι πανεξυπνη ενω ενας αντρας ειναι πανηλιθιος.

Στην περιπτωση σου λοιπον η κοπελα σου ειχε μπει στην διαδικασια να σε χωρισει εδω και μηνες. Το ζυγιζε και το μελετουσε (υπερ - κατα κλπ) και τελικα κατεληξε οπως γραφεις εσυ.

Ενω λοιπον η κοπελα σου ειχε μπει σε αυτη την στροφη εσυ δεν ειχες παρει χαμπαρι τιποτα και κοιμοσουν τον υπνο του δικαιου....
    Μην στεναχωριεσαι δεν εισαι ο μονος, σε ολους ετσι συμβαινει.
    Οι γυναικες αναλυουν τετοια ζητηματα σε μεγαλο βαθμο ενω οι αντρες τα θεωρουν αχρηστα....

Το θεμα ειναι βεβαια αφου μπηκε σε αυτη την ιστορια γιατι δεν σου ειπε κατι (πχ να τα βαλετε κατω και να δειτε το προβλημα) παρα σου το εφερε κατακουτελα μια και εξω και ειδες αστρακια....

Δεν εχω απολυτη γνωμη σε αυτο, πιστευω οτι οι γυναικες σε αυτη την ηλικια αδιαφορουν να δωσουν εξηγησεις, μελετουν, σχεδιαζουν και εκτελουν. Πολυ πιθανον να παιζει ρολο σε μια γυναικα αν εχει κανει παιδια η οχι. Μια γυναικα που δεν εχει κανει παιδια εχει μεγαλες πιθανοτητες σε μια τετοια συμπεριφορα. Δεν υπαρχουν πολλες και σοβαρες εξηγησεις για να πεις γιατι και πως. Αρκεσου οτι παιζει για λογους επιβιωσης και ενστικτου μιας και η γυναικα ειναι πιο πολυ σε ρολους αναζητησης και πειραματισμου του σωστου κατ αυτην συντροφους για να κανει παιδια. Ο πειραματισμος αυτος βεβαια κραταει χρονια, δεν σημαινει οτι ο επομενος της θα ειναι ο σωστος, αλλα οταν βεβαιωθει μεσα της οτι δεν εισαι εσυ σε χαιρετησε και τελειωσε.

Θα μπορουσα να στο αναλυσω και αλλο αλλα νομιζω οτι το βασικο νοημα το εχεις πιασει για πιο λογο ειχε την συγκεκριμενη συμπεριφορα.

Τωρα εδω βεβαια υπαρχει και μια χμμμ πουστια....
    Δεν υπαρχει γυναικα (η θα ειναι πολυ σπανιο) να παραδεχτει οτι ετσι ακριβως εχουν τα πραγματα. Ειναι βλεπεις ενα απο τα \"οπλα\" που εχει για να επιβιωσει. Ακομα και εδω μεσα θα ακουσεις γυναικες που να το αρνιουνται.....

Το ζητουμενο ειναι οτι εσυ οταν βρεις την επομενη σχεση σου (και την επομενη και την επομενη και την επομενη....) θα πρεπει να εχεις κατα νου οτι οταν εσυ πας για υπνο και της λες καληνυχτα μωρο μου και σε αγαπω πολυ και ματσα μουτσα και πεφτεις για υπνο, μην κανεις το λαθος να πιστεψεις οτι κοιμαται και εκεινη επισης....
    Η ιδια κανει ανασκοπηση της ημερας, ζυγιζει την σχεση της και αναλυει σε βαθος χρονου ποσο ικανοποιητικη ειναι η σχεση που εχει. Δικαζει και καταδικαζει η αθωωνει κατα το δοκουν.
    Εαν εχεις μαθει να πιανεις ολα αυτα τα αορατα μυνηματα, θα καταλαβεις ποτε υπαρχουν συννεφα στη σχεση σου και δεν θα αφησεις να ερθει η στιγμη να δεις αστρακια....

Φροντισε αυτη η σχεση να σου γινει σχολειο και στην επομενη να εισαι πιο ανοικτοματης και να μπαινεις στο μυαλο της γυναικας σου ασχετως που δεν θα σε αφηνει. (καμια δεν θα σε αφησει, ειναι κατι που πρεπει να παραβιασεις μονος σου...)
    Τοτε θα μπορεις να λες οτι την εχεις κατακτησει εντελως!

;)

Καλη τυχη!
    Εισαι το τεταρτο ατομο που μου το λες αυτο....
    Ακριβως το ιδιο πραγμα....
    Και μαλιστα το ενα ηταν γυναικα και τα αλλα 2 ηταν αντρεσ ανω των 40....
    Οτι ζυγιζει τα υπερ-κατα κτλ και πρατει αναλογα...

Φιλε μου σωστα ολα αυτα.....

Επισης στο ειπα και εγω οτι εχει μπει στην διαδικασια εδω και μηνες.....
    Προετοιμαστηκε απο ολες τις αποψεις...και για να το λεω αυτο κατι ξερω.

Απλα επρεπε να μου πει κατι,να το συζητησει μαζι μου

Αλλα πρωτον το θυμηθηκε μετα απο 7 χρονια.

Δευτερον δεν νοιαζεται για τα αισθηματα μου και την ψυχικη μου ισσοροπια και στην κυριολεξια ΠΑΙΖΕΙ μαζι τους.
    Αυτο ΔΕΝ θα το εκανα ΠΟΤΕ ουτε σε εχθρο μου.
    Ειναι συμπεριφορα ζωων και οχι ανθρωπου...και ποσο μαλιστα ενος ανθρωπου που εζησες μαζι του 7 χρονια.

Λες να πιανω αορατα μυνηματα....
    Σιγα μην κατσω μετα απο τοσο κουραση καθε μερα ( που πιστεψε με ειναι πολυ μεγαλη) να προσπαθω να πιασω \"αορατα μυνηματα\" και τι σκεφτεται η καθεμια.

Ειναι σαν να λες σε μια γυναικα που απατηθηκε

\"Ξερεις θα σου πω μια μεγαλη αληθεια και βαθεια κρυμμενη,οι αντρες εχουν μια ορμονη που λεγετε τεστοστερονη και οταν δουν μια ωραια γυναικα χτυπαει κοκκινο και δεν μπορουν να ελλεξουν τον εαυτο τους.....Ετσι λειτουργουν και ας μην το παραδεχονται....οποτε εσυ πρεπει να προσπαθεις να εισαι η πιο ομορφη απ ολες ωστε να μην εχει ματια η επομενη σχεση σου να κοιταξει αλλη....\"

Οπως καταλαβαινεις και οι αντρες εχουν καποια γεννετικα χαρακτηριστικα πανω στα οποια μπορουν να πατησουν και να λενε \"δεν φταιω εγω...ετσι ειναι η φυση μου\"
    Αλλα δυστηχως οταν κανεις μια σχεση,υπαρχουν καποιοι κανονεσ πουυ εισαι υποχρεωμενος να τους σεβαστεις αν σεβεσαι το προσωπο που ειναι διπλα σου και να βαλεις στην ακρη \"την ανδρικη και γυναικεια φυση\"

Αν εχει καποιο προβλημα μαζι μου ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να το συζητησει μαζι μου και να προσπαθησεουμε να βρουμε μια ακρη ΑΝ εχει την καλη θεληση να το συνεχισουμε.
    Οχι μπαμ και κατω και δεν θελω να σε βλεπω,δεν θελω να σε ξερω,φυγε απο την ζωη μου.

Οπως και εγω αν κατι δεν πηγαινε καλα στην ερωτικη μας ζωη δεν θα εβγαινα εξω και θα πηγαινα με οποια εβρισκα και θα περιμενα να με πιασει \"στα πρασσα\" και να την κανω κομματια.
    Θα το συζητουσα οτι κατι δεν παει καλα μεταξυ μας και τι ειναι αυτα που πρεπει να διωρθωσουμε κατα τιν γνωμη μου....

Εχω καποιο λαθος σε αυτο?

Επισης εχεις βγαλει εντελως απ εξω τα συναισθηματα .
    Δηλαδη οι γυναικες δεν νιωθουν?δεν αγαπανε?

Και για να ακυρωσω το οτι \"ολες οι γυναικες ετσι κανουν\" που μου λες krino.
    Ξερω μια κοπελα που δεν εκανε ετσι.
    Χωρισε με το αγορι τις που τα ειχαν 4-5 χρονια...
    ΔΕΝ του το ειπε ενα πρωι και χαθηκε.....
    Του ελεγε οτι υπαρχουν προβληματα και πρεπει να ξεπεραστουν....
    ΔΕΝ ξεπεραστηκαν...Χωρισε αλλα δεν τον παρατησε ετσι.
    Τον στηριξε πολυ και μαλιστα εκανε πολλα πολλα χιλιομετρα για να μην τον αφηνει μονο του σε αυτη την κατασταση μιας και ηταν και φοιτητης τοτε...
    Ακομα τους βλεπω να βγαινουν μαζι για καφε και ας εχουν αλλη σχεση.

Αρα ειναι θεμα ευαισθησιας και οχι \"φυλλου\"

Μιας και διαβασα ολα τα post τωρα.
    Οκ ρε κρινο δεν φταιει η κοπελα.
    Εγω φταιω που δεν επιανα αορατα μυνηματα.
    Επισης δεν μου εδωσε καμια εξηγηση γιατι \"ειναι θεμα επιβιωσης\"

Συγγνωμη φιλε αλλα δεν υπαρχει \"θεμα επιβιωσης\"

Εγω σαν V1rus δεν θα παρατουσα ποτε καμια γυναικα ετσι στεγνα,
    δεν θα επαιζα ποτε π00στια πισω απο την πλατη της
    δεν θα πληγωνα ποτε κανενα ανθρωπο για να βγω \"απο την δυσκολη θεση\"

Εξαλλου οταν ζεις με ενα ανθρωπο τοσα χρονια και στα καλα εισαι εκει ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να εισαι εκει και στα ασχημα.

Καλα τι να λεμε τωρα η pennoula_v και οσοι εζησαν παρομοιες καταστασεις καταλαβαινουν οτι δεν ειναι \"θεμα επιβιωσης\" \"θεμα φυλλου\" κτλ.
    Γιατι υπαρχουν και αντρες που κανουν τα ιδια και δεν ζυγιζουν τα υπερ-κατα μηνες.
    Και αντρες εχουν πληγωσει γυναικες με ιδιες συμπεριφορες κτλ.

Εμενα δεν με τρωει το γιατι....
    Απλα ειχα την απορεια αν αυτο συμβαινει και σε αλλα ατομα....

Και οπως βλεπω συμβαινει σε πολυ κοσμο ανεξαρτητως φυλλου-ενστικτων-ορμων η οτι αλλη χαζομαρα να ναι.

ΚΑι δεν θεωρω οτι οι γυναικες ειναι πιο εξυπνες απο τους αντρες σε καμμια περιπτωση....
    Πιο πονηρες ειναι απο την φυση τους ναι....
    Αλλα σε καμμια περιπτωση πιο εξυπνες....

Στην περιπτωση μου αν θεωρεις τη \"π00στια\" σαν εξυπναδα 0Κ...
    Αλλα ολοι μου ειπαν οτι ειναι καθαρη \"π00στια\".

και σχετικο-ασχετο.

Το μονο που μου αφησε ολη αυτη η ιστορια ειναι μια γερη καταθλιψη.
    Zoloft και Xanax
    Και εκει που ημουν το πιο ευθυμο ατομο και ατομο με πολυ καλη ψυχολογια και γενικα χαρουμενο κτλ.

Εχω γινει μια σκια του εαυτου μου,και μηνες μετα χρειαζομαι φαρμακα για να μπορω να βγω εστω για ενα καφε απο το σπιτι μου.
    Και αυτο ειναι που κυριως δεν με αφηνει να προχωρησω μπροστα...

Banned
    λυπαμαι αλλα δεν σε βοηθησα,
    θα μπορουσα να σου απαντησω αναλυτικα σε οσα γραφεις και μαλιστα να γραφω σελιδες επι σελιδων με επιχειρηματολογια αλλα μαλλον πιστευω οτι θα αποβει αχρηστη.
    Προσπαθησα να σου δωσω να καταλαβεις καποιες λειτουργιες αλλα μαλλον απετυχα.

Το μονο που μπορω να σου πω, ειναι οτι κρατησε οτι εγραψα και αν σου φανει ποτε στη ζωη σου χρησιμα, ξαναδιαβασε τα.

Originally posted by krino
    λυπαμαι αλλα δεν σε βοηθησα,
    θα μπορουσα να σου απαντησω αναλυτικα σε οσα γραφεις και μαλιστα να γραφω σελιδες επι σελιδων με επιχειρηματολογια αλλα μαλλον πιστευω οτι θα αποβει αχρηστη.
    Προσπαθησα να σου δωσω να καταλαβεις καποιες λειτουργιες αλλα μαλλον απετυχα.

Το μονο που μπορω να σου πω, ειναι οτι κρατησε οτι εγραψα και αν σου φανει ποτε στη ζωη σου χρησιμα, ξαναδιαβασε τα.
    Krino tnx που μπαινεις στον κοπο και απαντας ειλικρινα.
    Αυτα που λες σχετικα με το πως λειτουργουν οι γυναικες ειναι πολυ σωστα...αφου σου ειπα οτι μου τα εχουν πει και αλλα ατομα ακριβως τα ιδια που λες εσυ.

μαλιστα ενας ειπε κατα λεξη
    \" οτι οι γυναικες ειναι τα ποιο ωφελιμιστικα οντα στον πλανητη\"
    και αυτος ο ανθρωπος γνωριζω οτι εχει μεγαλη πειρα με τις γυναικες...και τον σεβομαι απολυτα.

Απλα σου λεω οτι το οτι υπαρχουν και γυναικες οι οποιες δεν συμπεριφερονται ετσι ακομα και οταν χωριζουν...
    Παιρνουν δηλαδη τις ευθυνες που τους αναλογουν....
    Και γνωριζω τουλαχ. μια τετοια εγω γιατι ειναι πολυ κοντνο μ προσωπο.
    Δηλαδη την συμπεριφορα αυτης της γυναικας που εγραψα σε προηγουμενο ποστ πως την αξιολογεις?
    Αυτη δεν εχει τα γυναικεια \"πρωτογονα ενστικτα\"?

Ειλικρινα με ενδιαφερει η αποψη σου.
    Απλα ολα αυτα πιο πανω ειναι καποιες απορριες που εχω πανω στην αποψη που παραθετεις και απλα σε ρωταω αν εχεις καποια εξηγηση για γυναικες που δεν συμπεριφερονται ετσι.....

Senior Member
    Βάιρους, έχει και συμφεροντολόγες και ωφελιμίστριες και θύματα και υπερσυναισθηματικές και ψυχρές και συντροφικές και ό,τι θες γυναίκα έχει εκεί έξω.
    Έπεσες στην ατομίστρια. Ο κόσμος δυστυχώς έχει γεμίσει απο δαύτους.

Καλή τύχη

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast