@__Poison heart___@ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 51 of 51
    Senior Member
    Originally posted by tHe_V1rus
    Πες μου ενα λογο ρε c aimilia να μπω στο forum και να λεω ψεμματα σε αγνωστους.
    Αν ειχα κανει σε αυτα τα 7 χρονια την παραμικρη μλκια θα ελεγα \"Παιδια εκανα μια μλκια και καταστρεψα την σχεση μου,τι μπορω να κανω για να την ξαναφτιαξω\".
    Ποιος ο λογος να πω ψεμματα σε ατομα που αν δεν τους πω πως εχει πραγματικα η κατασταση δεν θα μπορεσουν να μου δωσουν σωστες συμβουλες.

Οχι απλα δεν απατησα ποτε αλλα ουτε κοιταξα καποια αλλη.
    Ειδικα τα τελευταια 4 χρονια ενιωθα να την αγαπαω καθε μερα πιο πολυ.

Αφου ελεγε σε φιλικο της προσωπο οτι δεν τις εκανα κατι,απολυτως τιποτα και εψαχνε τον τροπο να μου το πει....ουτε καν τσακωμο δεν προκαλουσα ωστε να εχει ενα αλλοθι....

Δηλαδη εκτος απο οτι ηθελε να την κανει με αλαφρα ηθελε να δημιουργησει ενα \"τεχνητο\" τσακωμο και να με φορτωσει και με τυψεις απο πανω.....οτι και καλα φταιω εγω....
    Αλλα δεν τις εκανα ευτυχως το χατηρι.....

Αυτα τα εμαθα πολυ αργοτερα απο 100% εμπιστες πηγες.;)
    Virus με παρεξήγησες, δεν εννοούσα ότι λες ψέμματα.
    Αυτό που εννοούσα είναι μήπως έκανες κάτι πολύυυ παλιά κι εκείνη το έμαθε τώρα.
    Αλλά αφού μας λες ότι ήσουν σωστός οκ το δέχομαι :)
    Απλά ρε παιδί μου, πρώτη φορά μαθαίνω για τέτοιο σκηνικό.
    Εσύ μετά από αυτό δεν την αναζήτησες;

Senior Member
    Originally posted by krino
    Βαιρους,

θα σου πω μια μεγαλη αληθεια αλλα πολυ καλα κρυμενη.

Η κοπελα που ησουν λειτουργησε ακριβως οπως λειτουργουν οι υπολοιπες κοπελες, τιποτα το παραξενο.

Το μονο που δεν ειχες υποψη σου ειναι οτι οι γυναικες λειτουργουν διαφορετικα απο τους αντρες.
    Οι γυναικες οταν εσυ κοιμασαι, αυτες σκεφτονται.
    Το μυαλο της γυναικας σε ζητηματα που την αφορουν για την σχεση της ειναι χιλιαδες μιλια μπροστα σε σχεση με ενος αντρα.
    Σε αυτο το ζητημα η γυναικα ειναι πανεξυπνη ενω ενας αντρας ειναι πανηλιθιος.

Στην περιπτωση σου λοιπον η κοπελα σου ειχε μπει στην διαδικασια να σε χωρισει εδω και μηνες. Το ζυγιζε και το μελετουσε (υπερ - κατα κλπ) και τελικα κατεληξε οπως γραφεις εσυ.

Ενω λοιπον η κοπελα σου ειχε μπει σε αυτη την στροφη εσυ δεν ειχες παρει χαμπαρι τιποτα και κοιμοσουν τον υπνο του δικαιου....
    Μην στεναχωριεσαι δεν εισαι ο μονος, σε ολους ετσι συμβαινει.
    Οι γυναικες αναλυουν τετοια ζητηματα σε μεγαλο βαθμο ενω οι αντρες τα θεωρουν αχρηστα....

Το θεμα ειναι βεβαια αφου μπηκε σε αυτη την ιστορια γιατι δεν σου ειπε κατι (πχ να τα βαλετε κατω και να δειτε το προβλημα) παρα σου το εφερε κατακουτελα μια και εξω και ειδες αστρακια....

Δεν εχω απολυτη γνωμη σε αυτο, πιστευω οτι οι γυναικες σε αυτη την ηλικια αδιαφορουν να δωσουν εξηγησεις, μελετουν, σχεδιαζουν και εκτελουν. Πολυ πιθανον να παιζει ρολο σε μια γυναικα αν εχει κανει παιδια η οχι. Μια γυναικα που δεν εχει κανει παιδια εχει μεγαλες πιθανοτητες σε μια τετοια συμπεριφορα. Δεν υπαρχουν πολλες και σοβαρες εξηγησεις για να πεις γιατι και πως. Αρκεσου οτι παιζει για λογους επιβιωσης και ενστικτου μιας και η γυναικα ειναι πιο πολυ σε ρολους αναζητησης και πειραματισμου του σωστου κατ αυτην συντροφους για να κανει παιδια. Ο πειραματισμος αυτος βεβαια κραταει χρονια, δεν σημαινει οτι ο επομενος της θα ειναι ο σωστος, αλλα οταν βεβαιωθει μεσα της οτι δεν εισαι εσυ σε χαιρετησε και τελειωσε.

Θα μπορουσα να στο αναλυσω και αλλο αλλα νομιζω οτι το βασικο νοημα το εχεις πιασει για πιο λογο ειχε την συγκεκριμενη συμπεριφορα.

Τωρα εδω βεβαια υπαρχει και μια χμμμ πουστια....
    Δεν υπαρχει γυναικα (η θα ειναι πολυ σπανιο) να παραδεχτει οτι ετσι ακριβως εχουν τα πραγματα. Ειναι βλεπεις ενα απο τα \"οπλα\" που εχει για να επιβιωσει. Ακομα και εδω μεσα θα ακουσεις γυναικες που να το αρνιουνται.....

Το ζητουμενο ειναι οτι εσυ οταν βρεις την επομενη σχεση σου (και την επομενη και την επομενη και την επομενη....) θα πρεπει να εχεις κατα νου οτι οταν εσυ πας για υπνο και της λες καληνυχτα μωρο μου και σε αγαπω πολυ και ματσα μουτσα και πεφτεις για υπνο, μην κανεις το λαθος να πιστεψεις οτι κοιμαται και εκεινη επισης....
    Η ιδια κανει ανασκοπηση της ημερας, ζυγιζει την σχεση της και αναλυει σε βαθος χρονου ποσο ικανοποιητικη ειναι η σχεση που εχει. Δικαζει και καταδικαζει η αθωωνει κατα το δοκουν.
    Εαν εχεις μαθει να πιανεις ολα αυτα τα αορατα μυνηματα, θα καταλαβεις ποτε υπαρχουν συννεφα στη σχεση σου και δεν θα αφησεις να ερθει η στιγμη να δεις αστρακια....

Φροντισε αυτη η σχεση να σου γινει σχολειο και στην επομενη να εισαι πιο ανοικτοματης και να μπαινεις στο μυαλο της γυναικας σου ασχετως που δεν θα σε αφηνει. (καμια δεν θα σε αφησει, ειναι κατι που πρεπει να παραβιασεις μονος σου...)
    Τοτε θα μπορεις να λες οτι την εχεις κατακτησει εντελως!

;)

Καλη τυχη!
    krino ενώ γενικά συμφωνώ, στο κομμάτι που αναφέρεσαι ότι η κοπέλα του virus λειτούργησε όπως όλες οι κοπέλες διαφωνώ κάθετα και οριζόντια :)
    Καταρχήν δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι.
    Κατά δεύτερον εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω καμία κοπέλα που να έφυγε απ την σχέση της σαν τον κλέφτη.
    Συμφωνώ ότι εμείς οι γυναίκες στον τομέα σχέση-σκέψεις είμαστε μίλια μπροστά αλλά όταν συμβαίνει αυτό μια γυναίκα κάθεται και το συζητάει ενώ ο άντρας είτε γιατί νιώθει ότι \"απειλείται\" είτε γιατί απλώς βαριέται, δεν κάθεται εύκολα να ανοιχτεί.
    Θεωρώ λοιπόν πως και η πιο πονηρή γυναίκα, τα καμπανάκια της τα χτυπάει!

Senior Member
    το κακο ειναι πως βλεπω σε λιγο ολοι να εχουν πετρινες καρδιες με τοσους χωρισμους ....

Originally posted by aimilia
    Originally posted by tHe_V1rus
    Πες μου ενα λογο ρε c aimilia να μπω στο forum και να λεω ψεμματα σε αγνωστους.
    Αν ειχα κανει σε αυτα τα 7 χρονια την παραμικρη μλκια θα ελεγα \"Παιδια εκανα μια μλκια και καταστρεψα την σχεση μου,τι μπορω να κανω για να την ξαναφτιαξω\".
    Ποιος ο λογος να πω ψεμματα σε ατομα που αν δεν τους πω πως εχει πραγματικα η κατασταση δεν θα μπορεσουν να μου δωσουν σωστες συμβουλες.

Οχι απλα δεν απατησα ποτε αλλα ουτε κοιταξα καποια αλλη.
    Ειδικα τα τελευταια 4 χρονια ενιωθα να την αγαπαω καθε μερα πιο πολυ.

Αφου ελεγε σε φιλικο της προσωπο οτι δεν τις εκανα κατι,απολυτως τιποτα και εψαχνε τον τροπο να μου το πει....ουτε καν τσακωμο δεν προκαλουσα ωστε να εχει ενα αλλοθι....

Δηλαδη εκτος απο οτι ηθελε να την κανει με αλαφρα ηθελε να δημιουργησει ενα \"τεχνητο\" τσακωμο και να με φορτωσει και με τυψεις απο πανω.....οτι και καλα φταιω εγω....
    Αλλα δεν τις εκανα ευτυχως το χατηρι.....

Αυτα τα εμαθα πολυ αργοτερα απο 100% εμπιστες πηγες.;)
    Virus με παρεξήγησες, δεν εννοούσα ότι λες ψέμματα.
    Αυτό που εννοούσα είναι μήπως έκανες κάτι πολύυυ παλιά κι εκείνη το έμαθε τώρα.
    Αλλά αφού μας λες ότι ήσουν σωστός οκ το δέχομαι :)
    Απλά ρε παιδί μου, πρώτη φορά μαθαίνω για τέτοιο σκηνικό.
    Εσύ μετά από αυτό δεν την αναζήτησες;
    Φυσικα την αναζητησα...
    Απλα δεν ηθελε ουτε να με δει,ουτε να μου μιλησει,ουτε να με ξερει.....
    Ειπε και καλα οτι δεν με εβλεπε ακομα φιλικα....

Μλκιες,καικαλα με εβλεπε ερωτικα και καλα ειχε συναισθηματα ενω με την ολη συμπεριφορα φερθηκε καθαρα εχθρικα απαναντι μου.

Και οχι δεν εκανα κατι ποτε,ουτε πολυ παλια ουτε τωρα τελευταια....
    Ειμουν 100% ενταξει.

Η μονη μλκια που εκανα ειναι οτι κρεμαστικα και πονταρα πανω της.
    Μαλακια μου την δεχομαι και την πληρωνω.

Originally posted by Empneustns
    το κακο ειναι πως βλεπω σε λιγο ολοι να εχουν πετρινες καρδιες με τοσους χωρισμους ....
    Μπα....
    Αν και εχω παραθεσει ενα ηλιθιο δεκαλογο ειμαι σιγουρος οτι δεν προκειται να τον τηρησω...
    Θα συμπεριφερομαι το ιδιο.....

Σιγα μην γινω σαν τα μουτρα τους.

Senior Member
    Virus, προσωπικά θα σε συμβούλευα να μην κρατήσεις τον δεκάλογό σου, όχι σε όλα δηλ. , να εχεις αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση, να φροντίζεις τον εαυτό σου κ.λπ., αλλά να πιστέψεις ότι υπάρχουν και άνθρωποι που μας ταιριάζουν, ούτε και είναι κακό να δείχνουμε τις αδυναμίες – ευαισθησίες μας, κι αυτές κομμάτι του εαυτού μας είναι και μάλιστα ανθρώπινο και κάποιον τον αγαπάμε και γι΄ αυτό το κομμάτι του…όσο για το θέμα της διαφορετικότητας ανδρών – γυναικών, αν και δεν διάβασα λεπτομερώς τι έχει ειπωθεί, συμφωνώ εν μέρει με τον κρίνο, όντως πιστεύω ότι εμείς οι γυναίκες σκεφτόμαστε και δοκιμάζουμε την σχέση μέσα στο μυαλό μας, κι από πράγματα που ένας άντρας δεν δίνει καν σημασία…και γνωρίζω και κοπέλες που έχουν φύγει σαν κλέφτες από την σχέση τους, όπως γνωρίζω και άντρες…και μένα μου χουν κάνει αυτό που περιγράφεις σε μία σχέση για την οποία είχα προσπαθήσει πολύ, και όταν μετά από κανα 2μηνο εμφανίστηκε, δεν μπήκα καν στον κόπο να σηκώσω το τηλ. Όχι για να το παίξω άνετη ή να εκδικηθώ, αλλά γιατί είχα δώσει εγώ τις απαντήσεις που ζητούσα και δεν με ενδιέφερε πλέον να ακούσω το οτιδήποτε…κάθε άνθρωπος λειτουργεί διαφορετικά, οκ είναι χοντρό αυτό που κανε, ειδικά το περί τεχνάσματος τσακωμού, δείχνει τουλάχιστον ανωριμότητα, αλλά δεν θα μείνεις πίσω (ψυχικά εννοώ) επειδή ο άλλος για τους δικούς του λόγους δεν θέλει να σου δώσει εξήγηση. Θα την δώσεις εσύ στον εαυτό σου και θα βγεις από όλο αυτό.καταλαβαίνω πώς δεν σου ειναι ευκολο βέβαια...αλλά φρόντισε τον εαυτό σου για να ρθουν τα καλύτερα.

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234