Results 16 to 25 of 25
Thread: Ερωτευμενη με το λαθος ατομο
-
21-10-2018, 02:00 #16
Εγραψες τα χαμόγελα πηγαιναν και έρχονταν, αλλα οκ δεν εχει και τόση σημασια αυτο. Εστιάζω οτι και να σου χαμογελάσει οταν σε δει δε λεει κατι, εσυ θα το μεταφράσεις οπως θελεις, αυτος δεν ευθύνεται για αυτο, το πιο πιθανο να το κανει οπως θα χαμογελάει σε καποιον γείτονα του.
Δεν λεω οτι το κανεις, αλλα εφοσον ειναι καθηγητής και εσυ μαθήτρια ανήλικη, θα πρεπει να εισαι λιγο προσεκτική.
Φαντασου δηλαδη το απλο και αθώο μια μαθήτρια να πει σε δυο φιλες της ειμαι ερωτευμένη με τον καθηγητή και απ οτι καταλαβα μου δειχνει κι αυτος ανταπόκριση. Η μια εκ τις φιλες να το κουτσομπολεψει στους γονεις της οι οποίοι εχουν διαβάσει τελευταια για τοσα κρούσματα αποπλάνησης ενηλίκων, βιασμών κτλ.
Αν αυτο σου φαινεται ακραιο θα σου πω προσωπική εμπειρια να δεις πως μπορεις να μπλέξεις απο μια παρεξήγηση σε τετοια θεματα
- 21-10-2018, 06:57 #17
GeorgeGr1 παρεξηγηση τοτε! Ισως εγω δεν χρησιμοποιησα την σωστη εκφραση εννοουσα οτι χαμογελουσα εγω πολλες φορες εξ ου και το "πηγαινο-ερχοντουσαν" δεν το εγραψα με την εννοια της ανταλλαγης. Οπως και να εχει γνωριζω κι εγω πολλα περιστατικα που για
παρερμηνειες ανοητων μπορει να διαλυθει ακομη και μια οικογενεια. Εγω δεν ηθελα κατι απο τον ανθρωπο ουτε και προκειται να κουτσομπολευα το οτιδηποτε με καποιο δικο μου προσωπο για αυτο το λογο το αναρτησα εδω για να το συζητησω με τριτους. Εχω επιγνωση των καταστασεων δεν συνηθιζω να παιζω κορονα-γραμματα την ζωη μου ποσο μαλλον καποιου αλλου.
23-10-2018, 04:54 #18
Kαταρχάς μου κλέβεις το όνομα θεματοθέτρια, θα σου κάνω μήνυση για πνευματικά δικαιώματα!:-P
Στο θέμα σου τωρα, που μονο πρωτότυπο να ξέρεις οτι δεν είναι, ολοι το χουμε πάθει αυτό και είναι λογικό,
εμένα η γνώμη μου είναι οτι δεν χρειάζεται να το αναχαιτήσεις αλλα μαλλον να το αξιοποιήσεις για να γίνεις καλή
στο μάθημα, έχεις ένα παραπάνω λόγο δηλαδη. Πίστεψέ με ολοι το έχουμε περάσει, μα ολοι.
23-10-2018, 15:52 #19
Kerasi δεν πειραζει για το ονομα ειμαστε κατι σαν την αλεπου με το αλεπουδακι :') τωρα σχετικα με το θεμα νομιζω οτι εχω συμφιλιωθει με αυτα που νιωθω και σιγουρα εις οτι αφορα το μαθησιακο κομματι εχω πραγματι ενα επιπλεον κινητρο να ειμαι καλα διαβασμενη αφου κι εκεινος ειναι χαρουμενος οταν εισπραττει ενα ικανοποιητικο αντικτυπο απο τους μαθητες του, δεν τον αφηνει αδιαφορο το θεμα της αποδωσης.
23-10-2018, 19:44 #20
Παντως εγω θα συμφωνήσω να επικεντρωθείς για ποιον λογο σε ελκύει ο καθηγητής σου, που μεταφράζεται σε αρκετα μεγαλύτερος, παντρεμενος και καθηγητής, δηλ απαγορευμένος και οχι καποιος συνομήλικος σου.
Εμπειρικα και το ξερουν και αρκετοί εδω μεσα, συνηθως δεν ειναι τοσο αθώο οσο σου φαινεται τωρα, πιθανο να το βρεις μπροστα σου παλι.
23-10-2018, 22:58 #21
GeorgeGr1 Δεν ξερω ποια ειναι τα δικα σου βιωματα αλλα εγω μιλαω για μια περιπτωση η οποια εχει υποσταση μονο στο μυαλο μου δεν υφισταται πουθενα στην καθημερινοτητα. Και μην μου πεις οτι απο το μυαλο ξεκινανε ολα γιατι ο ανθρωπος ελεγχει το μυαλο και οχι το μυαλο τον ανθρωπο. Επομενως δεν προκειται να βρω κατι μπροστα μου ουτε εγω, ουτε κανενας. Happy end
11-11-2018, 16:09 #22Miliva21GuestΕγώ πάντως σε βλέπω αρκετά συνειδητοποιημενο κορίτσι....εμένα η γνώμη μου είναι να μην κάνεις τπτ γι αυτό το θέμα....αποδεξου στον εαυτο σου οτι σ αρεσει...Δεν είναι κακο εφόσον είναι πλατωνικό ...
Αλλά σε καμία περίπτωση δεν νμζ ότι μπορεί να γίνει κτ μεταξύ σας κ ίσως κόλλησες εκεί γτ υποσυνείδητα απλώς μάλλον σ αρεσει να φαντασιώνεσαι... ..Αυτό μόνο....Μόνο να φαντασιώνεσαι..
Ίσως δεν νιώθεις έτοιμη ακόμα να πάρεις το ρισκο μιας σχέσης με έναν συνομηλικο σου πχ η μπορεί να μην νιώθεις κ έτοιμη σεξουαλικά να προχωρησεις με κάποιον αν είσαι άπειρη ...οπότε το μυαλό σου πλάθει φαντασιώσεις για να περναει όμορφα χωρίς να επωμίζεται τις αρνητικές συνέπειες μιας εφικτης σχέσης ...
Οπότε χαλάρωσε μη το πολεμάς...αποδεξου οτι αυτο ειναι και δεν αλλαζει και καλυτερα καο για τους δυο σας που δεν μπορεί να γίνει αλλιώς....χαμογελασε του όσο θες ...δείξε του συμπάθεια ...Διάβασε για να είσαι καλη στο μάθημα του Αλλά μέχρι εκεί.. Μετά όταν τελειώσεις το σχολείο θα το θυμάσαι κ θα χαμογελάς απλά...Κ έπειτα θα έρθει κάποιος στη ζωή σου να σου μάθει πρακτικά τον έρωτα....
11-11-2018, 16:41 #23
Για σασ τουσ νεουσ ο κωσταρακοσ ο στρατηγοσ πηγε ευρωπη δεν αντεξε να παιξει μπαλιτσα στο τσαμπιονσ λιγκ και τα παρατησε εγω ειμαι απο θεσσαλονικη δουλευω χιλιεσ ελιεσ 40 τονουσ καρπο και παιζω τσαμπιονσ λιγκ εδω και πεντε χρονια για να γινει αυτο θελει να εχεισ στραμενο το βλεμμα στο εξωτερικο εγω γουσταρω αμερικη αγγλια τελοσ παντων ενασ απο το χωριο δεν μπορει να το κανει αυτο γτ ολα ειναι το μυαλο τα κοριτσια μου μπορουν οταν λεω εγω εισαι επαγγελματιασ αυτο εννοω οτι δε φτανει να δουλευεισ κλπ θελει να εισαι επαγγελματιασ για να παιξεισ μπαλιτσα αποτελεσματικα αυτα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
12-11-2018, 10:32 #24
Κερασάκι πόσο σε νοιώθω! Ήμουν ερωτευμένη με τον καθηγητή της πληροφορικής, ανύπαντρος εκείνος, δέκα χρόνια μεγαλύτερος και κούκλος, να τον πιεις στο ποτήρι. Στην αρχή δε μπορούσα να το διαχειριστώ, χτυπούσε δυνατά η καρδιά μου και μόνο που έβλεπα το αυτοκίνητο του παρκαρισμένο στο προαύλιο του σχολείου. Μεγάλη καψούρα σου λέω. Ώσπου αποφάσισα να κάνω κίνηση. Δεν είχα πει σε κανέναν τίποτα εννοείται. Άρχισα λοιπόν στα τεστ και διαγωνίσματα να ζωγραφίζω καρδούλες και να γράφω σ'αγαπώ ( μεγάλη ξεφτίλα). Την τρίτη φορά που το έκανα, είδε την κόλα μια φίλη μου και στο διάλειμμα μου είπε μόνο αυτό " Δεν είναι για σένα αυτός, είναι καθηγητής μας. Και να ήθελε δε θα γίνει ποτέ κάτι " . Δεν της απάντησα, ήξερα ότι είχε δίκιο. Σταμάτησα να ζωγραφίζω καρδούλες και λοιπά και συνεχισα μέσα μου να τον έρωτα μου. Ακόμα, όταν τον βλέπω καμία φορά στο δρόμο, κοκκινίζω. Έμεινε μέσα μου ως απολυμένο. Τώρα έχει παντρευτεί και έχει και τρία παιδάκια.
Εστάλη από SM-T580 στο E-Psychology.gr Mobile App
12-11-2018, 11:51 #25
,........................
Εστάλη από Redmi 5 στο E-Psychology.gr Mobile App