Results 16 to 30 of 36
-
08-11-2008, 13:27 #16
Originally posted by afrula
Αν ερθει καποιος και μου πει εισαι λιγο ασπρη η εισαι κατασπρη τι εννοει?
Αφου ασπρη ειμαι.Τι να του πω εγω???
- 08-11-2008, 13:58 #17
Aυτα που μπορει ο καθενας να σου πει θα τα ακους παντα αυτο δεν θα αλλαξει αυτο που μπορει να αλλαξει ειναι να μην σε ενοχλουν τετοια σχολια που καταλαβαινω οτι καποιες φορες μπορει να λεγονται κακοπροαιρετα αλλα μονο καποιες φορες. Θα μπορουσες να ακουγες σχολια για καποιο ελάττωμα που εχεις αλλα αυτο δεν ειναι ελάττωμα ειναι κατι που πολλοι θα ζηλευαν!
08-11-2008, 17:05 #18
τι κανετε ελπιζω να ειστε ολοι καλα και ειδικα τα πιο παλια μελη.Φιλακια σε ολους.Τελειωσα τη σχολη αισθητικης και ειμαι ανεργη τωρα.Πως να δουλεψω ρε παιδια τη στιγμη που θελω να μην υπαρχω???Παλι τα ιδια.Σκεφτομουν γιατι με ειχαν πει ασπρη 2 μερες και επεσα παλι μεσα στην τρελλα κυριολεκτικα.Δε βγαινω εξω 2 μερες τωρα.Μηπως και με βλεπουν ολοι ασπρη.Λευκο δερμα εχω ανοιχτοχρωμο αλλα γιατι το θεωρω κακο???Βοηθηστε με και μπορει να το θεωρησετε ανοητο αλλα ειναι η αληθεια.Μου ειπαν ας πουμε ασπρισες εισαι κατασπρη .ε και αφου εχω λευκο δερμα τι εννοουσαν?Γιατι το λενε σαν να ειναι πολυ κακο και πρεπει να κρυφτεις?Δε ξερω τι να κανω...ΟΙ γονεις μου θελουν να με βαλουν στο Αιγηνητειο κλειστη.Μηπως να παω και να ξεχασω τη ζωη???Ετσι κι αλλιως δε ζω...
Εγω σε μια φαση αντιθετα δεν καθομουν στον ηλιο για να μη μαυρισω. Ηθελα να ειμαι τελειως λευκος και να μη μοιαζω με μαυρο καθολου.
08-11-2008, 21:20 #19
Κουκλα μου αν εσυ νιωθεις καλα με το πως εισαι γενικα,μην ακους κανεναν. Εχω αρκετες γνωστες με πολυ λευκο δερμα που δειχνουν εξαιρετικα γοητευτικες. Επισης αρκετα μοντελα διεπρεψαν λογω του πορσελανινου δερματος τους. Την επομενη φορα που καποιος θα σε φερει σε δυσκολη θεση,πες του οτι εισαι απο τις λιγες που εχεις τη λεπτομερια η οποια κανει τη διαφορα!
09-11-2008, 07:39 #20
Φοβάσαι την κατακραυγή των άλλων σε ότι και αν αναφέρεται αυτή
13-11-2008, 01:46 #21
μην εχεις αυτη την ιδεα καθολου δεν ειναι κακο να σε λενε ασπρη ισα ισα ειναι πολυ ωραιο για καποιους(εγω ειμαι νο1)....κ αν τοσο σε πειραζει κ σου προκαλει τετοια ασχημα συναισθηματα βαλε λιγο ρουζ ή οτι καλλυντικο νομιζεις
κ ο/η x.ps. εχει δικιο!!!κανεις την διαφορα κ σε οποιον αρεσει!!
13-11-2008, 22:59 #22
afrula, το ιδιο περίπου με εσένα είχα κι εγώ παλαιότερα (επανέρχονται παρόμοιες σκέψεις, περιστασιακά, αλλά ξέρω -διαπιστωμένο- ότι δεν είναι αυτό το πρόβλημά μου), δηλαδή το ότι θα κρίνουν οι άλλοι αρνητικά την εμφάνισή μου. Όπως εσύ επικεντρώνεσαι στην ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα σου και το μεγεθύνεις στο μυαλό σου έτσι κι εγώ θεωρούσα ότι φαινόμουν άσχημος (πχ ότι όλη η επιφάνεια του προσώπου μου δεν είχε το \"κατάλληλο\" χρώμα ώστε να είμαι αρεστός, κάτι που επιτεινόταν μετά το ξύρισμα). Το άγχος που αυτή η εμμονή μού προκαλούσε μπορεί πράγματι να με έκανε απωθητικό στα μάτια των άλλων γιατί κοκκινίζα έντονα πχ στα μάγουλα και βρισκόμουν σε διαρκή ένταση, ή οποία αντικατοπτριζόταν στο πρόσωπό μου. Πλέον, αγχώνομουν ότι μπορεί να εμφανιστούν τα συμπτώματα, όπως κοκκίνισμα και πρήξιμο γύρω από το στόμα, στη σκέψη και μόνο ότι θα εκτεθώ σε κόσμο, κατάσταση απ\' την οποία δεν μπορούσα να βρω διέξοδο (αυτό κι αν είναι φαύλος κύκλος).
Τέτοιου είδους \"κολλήματα\" φεύγουν όταν συναναστρέφεσαι με κόσμο, κάνεις παρέες και διασκεδάζεις με αυτές, και άλλες δραστηριότητες που σου αρέσουν. Στην αρχή θα νιώθεις άβολα αλλά σιγά σιγά θα το ξεπεράσεις και θα βλέπεις από τελείως διαφορετική σκοπιά τα πράγματα.
Άρχισε να σκέφτεσαι πιο θετικά, πιο αισιόδοξα (δε χάνεις και τίποτα κάνοντάς το), και θα δεις ότι θα αλλάξει η ζωή σου προς το καλύτερο...
16-11-2008, 16:24 #23
Δυστυχως το προηγουμενο Σαββατο εκανα αποπειρα με χαπια .Πηρα καμια 15αρια ομως εζησα.Μεχρι τη Τριτη ημουνα στον Ευαγγελισμο στη παθολογικη και μετα μεχρι τη Παρασκευη οποτε ηρθε και ο πατερας μου νοσηλευτηκα στη ψυχιατρικη...
16-11-2008, 16:29 #24
Τωρα περιμενω να αδειασει κρεββατι στο Αιγινητειο και να ρθει ο ιατρος του αδερφου μου να με αναλαβει γιατι ειναι στο εξωτερικο.Το μετανιωσα αλλωστε πηρα λιγα 99 τοις εκατο ηξερα οτι δε θα πεθανω.Και γιατι το κανα?Για βλακειες μηπως με βλεπουν ασπρη κατασπρη ασχημη η με μεγαλη μυτη.
16-11-2008, 16:33 #25
το θεμα στην ιστορια ειναι οτι εγω ξερω τι ειμαι με βλεπω στο καθρεπτη .Φοβαμαι ομως πως με βλεπουν οι αλλοι.Μηπως με βλεπουν κατασπρη μηπως ασχημη μηπως με μεγαλη μυτη και τελικα πεφτω στη παγιδα να τα πιστευω σιγα σιγα κι εγω.
16-11-2008, 16:35 #26
Αλλα και παλι σκεφτομαι και αν με πει κανεις κατασπρη δεν ειμαι σαν τον τοιχο ετσι δεν ειναι ?Και ουτε υπαρχει κανενας στον κοσμο να ειναι σα το βαμβακι.
16-11-2008, 16:42 #27
Κ σε σενα τι σε νοιαζει τι λενε οι αλλοι...το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να αγαπησεις τον εαυτο σου με οτι εχει κ ασε τους αλλους να λενε οτι θελουνε...Κ ο καθενας μας καλο θα ειναι να κοιταει τα δικα του χαλια απο το να σχολιαζει τους αλλους...Ειναι φυσικο να μην αρεσεις σε ολους αλλα μην δινεις τοση σημασια στο πως σε βλεπουν οι αλλοι...ευχομαι ολα να ειναι καλυτερα απο εδω κ περα για σενα...
16-11-2008, 17:10 #28
Αξίζει να περνάς την άθλια διαδικασία που ακολουθεί την απόπειρα για κάτι τόσο ασήμαντο;αν ήξερες πόσο όμορφη είσαι όταν αφήσεις όλες αυτές τις εμμονές. Αγάπη χρειάζεσαι, υποστήριξη και βοήθεια και στα γράφω αυτά γιατί τα έχω περάσει...
16-11-2008, 17:28 #29
afrula μου γιατι θελησες να κανεις κακο στον εαυτο σου? Θελεις να μου πεις τι ειναι αυτο που σε προβληματιζει πιο πολυ?
16-11-2008, 17:30 #30
για χρόνια ένα σημάδι στο σώμα με έκανε να υποφέρω. ένα ανόητο σχόλιο ήρθε να επιδεινώσει την κατάσταση. ήθελα να πεθάνω, έχασα διακοπές, έρωτες, φίλους, νοσηλεύτηκα, έκανα απόπειρα, αυτό που με βοήθησε είναι η ψυχοθεραπεία. χρόνια κάνω ψυχοθεραπεία, με βοήθησε τουλάχιστον όσον αφορά τη δυσμορφία. Μήπως θα έπρεπε να αρχίσεις να μιλάς;
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια