Σκληροι γονεις!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28
    Senior Member
    Οκ τότε, κόψτε και εσείς τις κουβέντες και γενικά μην κάνετε κάτι το οποίο σας χαλάει!

Και κάτι σημαντικό...ο άντρας σου γκρινιάζει που τρέχει για τις αξονικές ή εσύ που δεν θες να πάει ο άντρας σου?

άσχετο...θυμήθηκα τώρα μια γνωστή, προσφάτως παντρεμένη, που γκρινιάζει γιατί οι γονείς της δεν της \"γράφουν\" ένα σπίτι που έχουν...

Η απάντηση τους είναι \"δεν πρόκειται γιατί θα μας πετάξετε έξω και δεν θα φροντίσετε όταν γεράσουμε\";)

Banned
    το προβλημα ειναι οτι ο αντρας της ελπι δεν παταει ποδι οσο πρεπει ενω θα το ηθελε και ο ιδιος.....

:P:P:P

Senior Member
    Nora ..δεν ειμαι προικοθηρας..ειμαι 18 χρονια παντρεμενη εχω κορη στο λυκειο και εγω δοξα τω θεω φτιαξει τη ζωη μου.Ποτε δεν ζητησα κατι ποσο μαλλον που δεν ηταν δικο μου..το θεμα ηταν οι σκληροι γονεις και το ποσο σκληρα μου φερθηκαν και στα παιδια τους και σε μας τις νυφες.Και ειναι σκληρο οταν το παιδι σου προσπαθει να δημιουργησει, παλευει και συ δεν το βοηθας...αλλο αν δεν εχεις.Αλλα αν εχεις και μαλιστα πολλα..ε κατι κανεις..Δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο μου να εχω και να αφηνω τα παιδια μου στους 5 ανεμους..

Senior Member
    krino...ουτε μαντης να ησουν

Banned
    αντι να κρινεις αυτους, προσπαθησε να κανεις κατι διαφορετικο για τα παιδια σου εσυ, εφοσον ειναι σημαντικο για σενα.
    Τωρα οτι υπαρχουν αλλοι που το βλεπουν διαφορετικα, ασχετως αν δεν συμφωνεις, δεν θα παψει ποτε να υπαρχει.

Senior Member
    Δεν κρινω κανεναν...Αυτοκριτικη κανω.Γι αυτο μιλαω για τυψεις .Με απασχολει.Θα το θεωρησω πολυ υποκριτικο αν παθουν κατι και εμφανιστω μονο για τα τυπικα

Senior Member
    Εlpi, δεν παραθεσα το παραδειγμα για προικοθηρια αλλα για να δειξω πως σκεφτονται μερικοι γονεις;)

Οσον αφορα με το τι να δινουν οι γονεις στα παιδια, μεγαλη κουβεντα

Προσωπικα δεν θεωρω δεδομενο οτι θα μου δωσουν κατι οι γονεις μου, ακομα και αν ειχαν τρελλα λεφτα

Ναι να βοηθησουν, εφοσον το θελουν και μπορουν, αλλα οχι και να εχουν το παιδι μονιμως στα πουπουλα, μην του λειψει τιποτα

Banned
    Originally posted by elpi68
    krino...ουτε μαντης να ησουν

ειμαι... ειμαι....
    :P:P:P

Banned
    Originally posted by elpi68
    Δεν κρινω κανεναν...Αυτοκριτικη κανω.Γι αυτο μιλαω για τυψεις .Με απασχολει.Θα το θεωρησω πολυ υποκριτικο αν παθουν κατι και εμφανιστω μονο για τα τυπικα

να μην σε απασχολει και δεν υπαρχουν τυψεις.
    Απλα φροντισε να εχεις τις αποψεις σου και να δειχνεις κατανοηση βασει των χρονων που εχουν οι ανθρωποι ασχετα απο την σκληραδα που εσυ καταλαβαινεις.

Δεν μπορεις να εισαι στο μυαλο τους και ουτε μπορεις να τους καταλαβεις.

Senior Member
    eyxaristw;);)

Banned
    χεχε....δεν κανει τιποτις,

:cool:

Senior Member
    elpi ο καθείς κοιμάται όπως στρώνει.
    Δυστυχώς πολλοί είναι αυτοί που μόλις γερνάνε θυμούνται ανθρώπους!
    Δεν σου λέω να πέσεις στο επίπεδό τους και να \"εκδικηθείς\", αν νιώθεις ότι θες να είσαι παρούσα έστω και τυπικά κάντο!
    Και-εφόσον σε απασχολεί η εικόνα των παιδιών σου για τους παππούδες τους- ίσως αυτή σου η συμμετοχή να αποτελέσει ένα καλό παράδειγμα για εκείνα.

Περισσότερο απ όλους στη φάση αυτή όμως, ο άντρας σου είναι που χρειάζεται στήριξη διότι ότι και να ναι ο πεθερός σου, δεν παύει να είναι πατέρας του!
    Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Senior Member
    Ο αντρας μου και ο αδερφος του ηταν πολυ δεμενοι με την μανα τους..ο πατερας ηταν σχεδον ανυπαρκτος γτ δουλευε μεν πολλες ωρες, αλλα και τις ωρες που ηταν σπιτι ηταν πολυ νευρικος,δεν ασχολιοταν καθολου με τα αγορια και γενικα ηταν δυσκολος και απροσιτος ανθρωπος.Μεταξυ σοβαρου και αστειου οταν μιλαμε μεταξυ μας,λεμε πως παλι καλα που δεν πηραν τον \"δρομο τον στραβο\"με τετοιο πατερα που παντα κοιτουσε την δικη του καλοπεραση και την δικη του ζωουλα...

Page 2 of 2 FirstFirst 12