Θέλουμε πίσω τον έλις!! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 64
    Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Ευτυχώς που δεν είναι μόνιμο..... ειδικά ο Έλις νομίζω ότι είναι πολύ παλιό μέλος και θα ήταν πολύ κρίμα να έφευγε μόνο και μόνο για τα μηνύματα του..που ούτε έχουν υβριστικό σχολείο ούτε προσβλητικο ούτε τίποτα...πάντως χερομε που σύντομα θα είναι και πάλι μαζί μας....
    κι εγω θα χαρω οταν επιστρεψει, γιωργο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    πραγματι δεν εχω ιδεα απο σχιζοφρενεια, εχουν ομως οι ειδικοι.
    κι εσυ ειδικος δεν εισαι.
    ειναι ομως οι διαχειριστες που εβρισες.
    και επειδή εγω απευθυνθηκα στην διαχειριση και όχι σε καποιο μελος του φορουμ συνεχιζω για την διαχειριση…

Οι διαχειριστες εχουν ένα φορουμ να τρεξουν και ένα σαιτ… από το οποιο βγαζουν φραγκα! ο ελις και κάθε ελις που τους χαλαει το μαγαζακι απλα τον μπαναρουν.

αν οι διαχειριστες είναι ψυχιατροι καλυτερα να καψουν τα πτυχια τους!

Senior Member
    Quote Originally Posted by black angel View Post
    και επειδή εγω απευθυνθηκα στην διαχειριση και όχι σε καποιο μελος του φορουμ συνεχιζω για την διαχειριση…

Οι διαχειριστες εχουν ένα φορουμ να τρεξουν και ένα σαιτ… από το οποιο βγαζουν φραγκα! ο ελις και κάθε ελις που τους χαλαει το μαγαζακι απλα τον μπαναρουν.

αν οι διαχειριστες είναι ψυχιατροι καλυτερα να καψουν τα πτυχια τους!
    Και πολύ καλά κάνουν αν οποιοδήποτε μέλος παραβαίνει τους κανόνες λειτουργίας και βλάπτει άλλα μέλη... Κι αυτό δεν το λέω ειδικά για τον έλις αλλά για όλους... Έχουμε κι οι υπόλοιποι προβλήματα και δεν θα μας σπάνε τα νεύρα οι ασεβείς... Όσοι δηλαδή σέβονται τους κανόνες ηλίθιοι είναι;

Αυτά τα λίγα από μένα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Ρε παιδιά μην μαλώνετε....αύριο μεθαύριο ο Έλις θα είναι και πάλι κοντά μας....
    Όσο για το black adel..απλά ήταν λίγο υπερβολικός γιατί απλά ανυσηχησε για τον Έλις όπως και εγώ δεν έκρυψα την ανυσηχια μου..απλά μετά το σκέφτηκα και πάλι και είπα ότι ο Έλις είναι αισιόδοξος άνθρωπος οπότε δεν πρόκειται να κάνει καμία απολυτως βλακεία...
    Είτε λίγο είτε πολύ ο Έλις είναι αγαπητό παιδί σε όλους(το παιδί δεν το λέω υποτιμητικά..)
    Είναι η ψυχή του φόρουμ..
    Οπότε μην μαλώνετε και ας κοιτάξουμε όλοι μας την καλή λειτουργία του φόρουμ για να βοηθηθουμε και να βοηθήσουμε....

Senior Member
    με ενοχλει παρα πολυ, οταν παιρνουν καποιοι αφορμες απο θεματα του φορουμ, κι οχι απο αγαπη για τον συνανθρωπο, για να επιτεθουν στους διαχειριστες. παει και στον Black adder το σχολιο...
    ισως εχει προσωπικα προηγουμενα μαζι τους.
    δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανει, γι αυτο το σχολιαζω.
    ολοι εγραψαν μονο για την αγαπη τους για τον ελις και ειστε οι μονοι που γραψατε ΜΟΝΟ για να επιτεθειτε στον διαχειριστη.

επειδη βαζεις το "προσωπικη μου αποψη ειναι", δεν μπορεις να συνεχιζεις με συκοφαντικους και προσβλητικους χαρακτηρισμους.

ολοι αγαπαμε τον ελις (οσοι ξερω εγω τουλαχιστον, για εσενα εχω μια μικρη επιφυλαξη).
    οσοι εχουν ματια ειδαν οτι δεν εκανε μια και δυο και τρεις παραβιασεις, στις οποιες "κανονικα" θα επρεπε να φυγει.
    εκανε δεκαδες.
    εκατονταδες.
    θεωρουμε ισως οτι παρα τις δεκαδες, επρεπε να υπαρξει ανοχη.
    αυτο μπορουμε να το συζητησουμε. ο τροπος που επιτιθεσαι και αποδιδεις προθεσεις και χαρακτηρισμους ομως, με ενοχλει πολυ γιατι ειναι και εμπαθης και αδικος.

ισως λοιπον η διαχειριση να επρεπε να δειξει κι αλλη ανοχη.
    απο την αλλη ομως, υπαρχει αποφαση και της διαχειρισης και των μελων, ο χωρος αυτος να εποπτευεται για παραβιασεις.
    εχουμε δει ολοι οτι αυτο δεν γινεται με αυστηροτητα, αλλα με μεγαλη υποχωρητικοτητα.
    λεμε ολοι οτι ο ελις ειχε τους λογους του για τα σπαμαρισματα του τελευταιου καιρου που ισως να ειναι και παθολογικοι και γι αυτο θα επρεπε να υπαρξει κι αλλη ανοχη.
    το θεμα ομως ειναι οτι το 90 % των επιμονων παραβιασεων (και λιγα λεω), και βαλτε με το μυαλο σας περιπτωσεις που ολοι ξερουμε, οφειλεται σε καποια παθολογια/υποτροπη πες το οπως θελετε.
    μπορει αλλοι σπαμερς να συγκεντρωνουν αντιπαθειες για τον τροπο τους, ενω ο ελις ειναι σε ολους μας αγαπητος.
    μην σας παραπλανα ομως αυτο. το οτι κι αλλοι ειναι σε υποτροπη η σε μια κριση της παθησης τους, δεν αλλαζει, επειδη μας σπανε τα νευρα...
    επομενως, στην πραγματικοτητα, η αποφαση της διαχειρισης ηταν για ποσο και για ποσους θα κανουν τα στραβα ματια για παραβιασεις.
    προφανως και δοθηκε πολυς χρονος. το ειδαμε ολοι. καποια στιγμη αποφασισε ο διαχειριστης να δωσει ενα μπαν οπως εχει κανει και με ΤΟΣΑ αλλα μελη οταν επεμεναν σε απανωτες παραβιασεις.
    μπορει επισης, μια διακοπη, να δρα ηρεμηστικα και οχι απελπιστικα σε καποιον. δεν το ξερουμε αυτο.
    εσυ ομως δειχνεις να το ξερεις...

το γεγονος οτι ο αεον βγηκε απολογουμενος που εδωσε ενα μπαν ΜΕΤΑ απο απειρη υπομονη και ανεκτικοτητα,ο black adder το αντιμετωπισε με ειρωνια και εσυ με απαραδεκτη επιθεση.
    δεν ειχε καμια δουλεια να το κανει, ξερετε.

το μονο αθλιο που ειδα εγω σε ολη αυτην την ιστορια, ειναι οτι ενας μη ειδικος (εσυ) απεδωσες πιθανοτητες να βλαψει τον εαυτο του το μελος, για μια πολυ ηπια και συνηθισμενη πραξη της διαχειρισης.
    πραγματικα δεν εχω λογια.
    θα επρεπε να ντρεπεσαι.

υ.γ. γιωργο σαφως και δεν ειναι μονιμο το μπαν. σε ελαχιστες περιπτωσεις (εγω μονο μια θυμαμαι) εδωσε η διαχειριση μονιμο μπαν σε καποιον και σιγουρα δεν ειναι μια απο αυτες.
    Προσωπικά προηγούμενα δεν έχω με κανέναν. Ουτε τον aeon ξερω ούτε τον ελις. Στη διαχείριση φυσικά και ασκώ κριτική κανείς δεν είναι υπεράνω, ούτε το απλό μέλος του φόρουμ ούτε η διαχείριση ούτε ο δημιουργός του σύμπαντος. Λες για άλλους ρεμεντυ αλλά και εσύ το ίδιο προσβλητικούς χαρακτηρισμούς κάνεις. Αν είδες προηγούμενο σχόλιο μου εγραψα ότι ένα ban στον ελις θα το καταλάβαινα όταν έκανε αλλεπάλληλες δημοσιεύσεις βίντεο από το youtube.Αν έγραψε ότι γράφει συνήθως, -αλήθεια τι έγραψε κάνεις δεν ξέρει; Δεν υπήρχε κανένας λόγος για ban. Επαναλαμβάνω κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής.

Senior Member
    Ελατε βρε παιδια , εγω εχω 32 ποιντς , δεν με απεβαλε κανεις ........

Banned
    Quote Originally Posted by black angel View Post
    Σου επιστρεφω το χαρακτηρισμο περι αθλιότητας!
    προφανως δεν εχεις ιδεα περι σχιζοφρένειας που εχει ο ελις! επαναλαμβάνω, τετοια ατομα ουτε καν δικαζοντε στην πραγματικη ζωη και εδώ η διαχειριση του επεβαλε και ποινη!

και επειδή τα λογια είναι περιττα, σημερα ληγει η ποινη του, αν δεν εμφανιστεί συντομα, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα ψαξω να δω τι απεγινε
    μπορεις να του ζητησεις να ανταλαξετε ε-μειλ αν σε ενδιαφερει τοσο το θεμα εκτος του οτι στο ιντερνετ υπαρχουν δεκαδες τροποι να μιλησεις και μου διαφευγουν τωρα λογο αλτσχαιμερ σε υποτροπη μπορει να ειναι ο καθενας γιατι δε ξερεις τι μπορει να σκεφτεται καπιος απλα καπιοι γραφουν χωρις να σκεφτονται και αλλοι σκεφτονται και δε γραφουν και καπιοι αλλοι σκεφτονται και γραφουν κλπκλπ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by black_adder View Post
    Προσωπικά προηγούμενα δεν έχω με κανέναν. Ουτε τον aeon ξερω ούτε τον ελις. Στη διαχείριση φυσικά και ασκώ κριτική κανείς δεν είναι υπεράνω, ούτε το απλό μέλος του φόρουμ ούτε η διαχείριση ούτε ο δημιουργός του σύμπαντος. Λες για άλλους ρεμεντυ αλλά και εσύ το ίδιο προσβλητικούς χαρακτηρισμούς κάνεις. Αν είδες προηγούμενο σχόλιο μου εγραψα ότι ένα ban στον ελις θα το καταλάβαινα όταν έκανε αλλεπάλληλες δημοσιεύσεις βίντεο από το youtube.Αν έγραψε ότι γράφει συνήθως, -αλήθεια τι έγραψε κάνεις δεν ξέρει; Δεν υπήρχε κανένας λόγος για ban. Επαναλαμβάνω κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής.
    και μονο το οτι δεν ξερεις γιατι εφαγε το μπαν, αλλα εισαι βεβαιος οτι κακως το εφαγε κι ετσι ειρωνευεσαι κι επιτιθεσαι, δειχνει την εμπαθεια σου.
    πρεπει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να ξερεις γιατι το εφαγε για να κανεις κριτικη... ποτε δεν εχω προσβαλει καποιον που δεν εχει ΠΡΩΤΟΣ προσβαλει αλλον, ή εμενα... εσυ ομως προσβαλεις κι επιτιθεσαι χωρις να εχεις προηγουμενα (λες) και τον νικο και τον αεον.

κατα τα αλλα, εχεις λαθος.
    αν ο ελις εκανε αυτα που ξερεις κι αυτα που κανει συνηθως, τυπικα ηταν για μπαν εδω και πολυ καιρο.
    επομενως, επιτιθεσαι στον διαχειριστη γιατι εκανε αυτο που εχει υποχρεωση (οχι δικαιωμα), να κανει ως διαχειριστης.
    οπως ειδες, καποια μελη ενοχληθηκαν απο αυτες τις παραβιασεις, κι αλλα ηθελαν να υπαρξει κι αλλη ανοχη.
    ο διαχειριστης ειχε υποχρεωση να βαλει μια ταξη, αλλα δικαιωμα να κανει του κεφαλιου και να το παραβλεψει.
    αφου παραβλεψε 100 φορες, την 101η εδωσε ποινη. και ενοιωσε κι ασχημα γι αυτο.
    αλλο η κριτικη κι αλλο εμπαθεια.
    εισαι εμπαθης απεναντι τους και κανει ΚΡΑ

Senior Member
    ρεμεντυ εσύ που ξέρεις γιατί έφαγε το. ban βάλε τα λινκ να τα διαβάσουμε. Νομίζω ότι αρκετοί εδώ μέσα δεν ξέρουν. Εγώ κρίνω με βάση αυτά που κατά καιρούς διαβάζω από τον ελις.
    Όταν κρίνεις μια ενέργεια αναπόφευκτα κρίνεις και τη πράξη και αυτον που την κάνει και στην προκειμένη είναι ο aeon και όχι ο Νίκος.
    Εκτός αν ανοίγεις νέο θέμα μέσα σε αυτό το τοπικ για τη όποια διαφωνία εχει προκύψει σε άλλα θέματα πριν από παρα πολλούς μήνες. Σε αυτή τη περίπτωση κάποιος θα μπορούσε να πει ότι μιλάς σαν δικηγόρος της διαχειρισης. Εγώ δεν το λέω Το που είμαι το γνωρίζω πολύ καλά αν θέλω φεύγω αν θέλω κάθομαι
    Αστείες ομως τοποθέτησεις της διαχείρισης "η καρδιά μου είναι με τον ελις αλλά το χέρι και το μυαλό μου στο μπαναρισμα" για μένα αυτό που αξίζει και μόνο σε τέτοια θέση είναι μόνο ειρωνεία.

Senior Member
    Εμενα η ποινη εγραφε spam posts και καταλαβα τα βιντεο απο εκει και περα βρειτε τα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by black_adder View Post
    ρεμεντυ εσύ που ξέρεις γιατί έφαγε το. ban βάλε τα λινκ να τα διαβάσουμε. Νομίζω ότι αρκετοί εδώ μέσα δεν ξέρουν. Εγώ κρίνω με βάση αυτά που κατά καιρούς διαβάζω από τον ελις.
    Όταν κρίνεις μια ενέργεια αναπόφευκτα κρίνεις και τη πράξη και αυτον που την κάνει και στην προκειμένη είναι ο aeon και όχι ο Νίκος.
    Εκτός αν ανοίγεις νέο θέμα μέσα σε αυτό το τοπικ για τη όποια διαφωνία εχει προκύψει σε άλλα θέματα πριν από παρα πολλούς μήνες. Σε αυτή τη περίπτωση κάποιος θα μπορούσε να πει ότι μιλάς σαν δικηγόρος της διαχειρισης. Εγώ δεν το λέω Το που είμαι το γνωρίζω πολύ καλά αν θέλω φεύγω αν θέλω κάθομαι
    Αστείες ομως τοποθέτησεις της διαχείρισης "η καρδιά μου είναι με τον ελις αλλά το χέρι και το μυαλό μου στο μπαναρισμα" για μένα αυτό που αξίζει και μόνο σε τέτοια θέση είναι μόνο ειρωνεία.
    μα δεν ξερω για ποια συγκεκριμενη ενεργεια το εφαγε. γιατι δεν κραταω τεφτερι ποσες παραβιασεις κανει ο καθενας. υπαρχει στην διαχειριση ομως συστημα που βαρανε καμπανακια οταν μαζευτουν πολλες παραβιασεις. ακομα κι να ειναι παραβιασεις "σοφτ" σαν αυτες που κανει ο ελις, δλδ χωρις εμπαθεια, χωρις κακη προθεση, χωρις επιθετικοτητα, απλα παραβιασεις ξεκαθαρες αλλα καλοπροαιρετες.
    γι αυτο και δεν ζηταω τον λογο απο την διαχειριση.
    ξερω οτι αν ηθελε καποιος να τον μπαναρει μπορουσε, γιατι ξερω οτι ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ειχε κανει μεγαλο αριθμο παραβιασεων, ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ να βλαψει καποιον. τις εχω δει.

γιατι να μην θυμηθω την παλιοτερη επιθεση σου προς τον νικο δλδ, εφοσον κι εδω επαναλαμβανεις την ιδια τακτικη; πρεπει να παθω αμνησια, επειδη εκτιθεσαι;

αυτα που εχεις κι εσυ υποψη σου οτι 'εκανε", αν και τα βρισκεις ενταξει, ηταν κι αυτα για μπαν οταν δρουν σωρρευτικα και μαζευεται ενας αριθμος τετοιων παραβιασεων.
    μιλαω σαν δικηγορος οποιου αδικειται εδω μεσα και πεφτει στην αντιληψη μου, και εν προκειμενω αυτου που τολμησε να πει οτι αν και εδωσε ποινη , στεναχωρεθηκε.

εσυ που μιλας σαν εισαγγελεας, ενω εχεις λαθος στοιχεια και αδικεις, πως νομιμοποιεισαι δηλαδη;

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Εμενα η ποινη εγραφε spam posts και καταλαβα τα βιντεο απο εκει και περα βρειτε τα
    σε πειραξε που εμεινες για λιγο, εκτος φορουμ ελις;
    ενοιωσες αδικημενος;

Senior Member
    Το θεμα ειναι ποτε βρηκα το δικιο μου δεν ειναι το θεμα οτι αδικιθηκα μετα το στρατο στα παπαρια μου τουσ γραφω ολουσ δεν παν να κανετε οτι θελετε ετσι κι αλλιωσ με απομονωσαν ολοι αυτο ηταν το τελευταιο εγω γι αυτο πηγα στρατο για να ανταπεξερχομαι στα παντα ξερω την αληθεια για τα παντα γτ τισ γυναικεσ πωσ καθονται καλα αμα υπαρχει χρημα πωσ σου μιλανε αν εχεισ πτυχιο πωσ σ φερονται αν εισαι ωραιοσ αν εισαι αντρασ αν εισαι παιδι τωρα αυτο μασ πειραξε τοσα γινονται οι σημερινοι παππουδεσ ειχαν φαει αρκετο κοσμο τοτε για να παρουν τα κουμαντα καθε φορα που εχουμε πασοκ το ιδιο γινεται απο το 1980 το προβλημα ειναι οτι εγω δεν ειμαι τιποτα γι αυτο μου λενε ολοι την αληθεια ξερω τα παντα για ολη τη ζωη αντρων γυναικων μεχρι τα εξηντα οπου μετανιωνουν τουσ γαμουσ τα παιδια κλπ γτ το παιδι οταν παει 30 κανει τα ιδια που εκανε κι ο μπαμπασ επι πασοκ εν τω μεταξυ ο μπαμπασ τα ξεχασε κι εγινε παππουσ και το παιζει σωστοσ αυτο ειναι το προβλημα με την ελλαδα και δε θα γινουμε ποτε ανθρωποι ρεμ αμα καθε φορα που δε με μιλουσε καποιοσ καλα εγω στεναχωριομουν δεν θα εκανα τιποτα οχι οτι τωρα εκανα κατι σημαντικο αλλα τουλαχιστον το ειδα ολο το εργο με την ελλαδα 37 χρονων ειμαι και προσπαθω μαστορευω δουλευω απο τα 7 αυτα

Senior Member
    σε πειραξε που εμεινες για λιγο, εκτος φορουμ ελις;
    ενοιωσες αδικημενος;
    Εγώ νομίζω ότι Έλις ψιλό πειραχτηκε με τον αποκλεισμό του η από ορισμένα σχόλια που είδε το αισθάνθηκα από κάποιες απαντήσεις του.. βέβαια δεν είμαι και σίγουρος δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά μπορεί να κάνω λάθος...αλλά έτσι μου φάνηκε...

Senior Member
    Γιωργο εγω σασ ειπα επαιζα μπαλλα στην αλανα εκει τι νομιζετε ηταν αγιοι καταρχασ οι περισσοτεροι γιναν πρεζακια κι επειδη θυμονται τι παιδι ημουν ποτε δε με πειραξαν προσ τιμην τουσ αυτο και μπραβο τουσ γι αυτο ειμαι ευαισθητοσ τωρα ενω ειμαι ζωο σωματικα γτ αυτοι ηταν ολοι φιλοι μου και τουσ αγαπουσα η τουλαχιστον τα ειχαμε καλα αλλα εγω ημουν αθωοσ αυτοι ηταν πονηροι τελικα αποδειχτηκα πιο πονηροσ εγω που δεν ασχοληθηκα με αυτα και τωρα ειμαι καλυτερα απο ολουσ παλια λεγανε το εξυπνο πουλι απο τη μυτη πιανεται παλια βεβαια αξιζε και να ζεισ τωρα που δυσκολεψαν τα πραγματα δεν εχει και ιδιαιτερο νοημα μασ την κλεψανε τη ζωη

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast