Results 46 to 60 of 61
-
08-11-2008, 02:02 #46
Illegalove, ήμουν λίγο αυστηρη μαζί σου προηγουμένως, γιαυτό να σου πω και μια καλή κουβέντα. Μπράβο σου που ενδιαφέρεσαι για την αδελφήσου. Μπράβο σου που μπήκες στον κόπο και μπήκες σ\'αυτό το φόρουμ για να πάρεις και πέντε γνώμες παραπάνω.
Δεν παίρνω όμως πίσω αυτό που σου είπα, ότι φορτώνεσαι άγχη και ευθύνες που δεν σου ανήκουν. Επίσης δεν παίρνω πίσω και τίποτα από τα υπόλοιπα που σου είπα. Όμως επειδή είμαι και εγώ μητέρα θα σου πω ένα πράγμα που με ανησυχεί με τη ζωή της αδελφής σου. Ούτε η διαφορά ηλικίας, ούτε μην κάνει σεξ, ούτε καν μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Όλα αυτά είναι μαθήματα ζωής. Με ανησυχούν τα παρασκευοσαββατοκύριακα που λείπει μην μπλέξει με ναρκωτικά επειδή είναι μικρή. Αυτό δεν το θέσαμε πριν, το παραλείψαμε όλοι αλλά πιστεύω είναι ο μόνος αληθινός κίνδυνος, ούτε ηλικίες, ούτε κουραφέξαλα.
- 08-11-2008, 02:09 #47
....Θέλω να πω πως αν ξενοκοιμόταν κάθε πσκ ακόμα και στην κολλητή της που όμως δεν θα την γνώριζε στην οικογένειά της πάλι θα ήταν ανησυχητικό. Αυτό θα με ανησυχούσε και όχι η ...άρρωστη διαφορά ηλικίας με τον φίλο της.
08-11-2008, 02:11 #48
Η nature εχει μεγαλο δικαιο.
Ο μονος φοβος σου και αγχος για την αδερφη σου πρεπει να ειναι τα ναρκωτικα.
Ολα τα αλλα διορθωνονται.
Εκτος απο τον θανατο.
08-11-2008, 04:22 #49
Διαβασα στην αρχη το θεμα σου και νομιζα οτι προκειται για καποια σοβαρη διαφορα ηλικιας. 16 με 23 παντως δεν ειναι ουτε μεγαλη διαφορα και σε καμμια περιπτωση αρρωστο.Αν εσυ το βλεπεις ετσι ειναι καθαρα δικο σου θεμα.Να ταν ρε συ με εναν 40αρη να καταλαβω τον προβληματισμο σου... αλλα με τον πιτσιρικο ρε συ...
επισης οι εποχες που οι μεγαλοι αδερφοι εσφαζαν για την \'\'τιμη\'\' της αδερφης τους εχουν περασει ανεπιστρεπτι.
Αφησε την κοπελιτσα να κανει την ζωουλα της
08-11-2008, 08:55 #50
Originally posted by nature
Illegalove, ήμουν λίγο αυστηρη μαζί σου προηγουμένως, γιαυτό να σου πω και μια καλή κουβέντα. Μπράβο σου που ενδιαφέρεσαι για την αδελφήσου. Μπράβο σου που μπήκες στον κόπο και μπήκες σ\'αυτό το φόρουμ για να πάρεις και πέντε γνώμες παραπάνω.
Δεν παίρνω όμως πίσω αυτό που σου είπα, ότι φορτώνεσαι άγχη και ευθύνες που δεν σου ανήκουν. Επίσης δεν παίρνω πίσω και τίποτα από τα υπόλοιπα που σου είπα. Όμως επειδή είμαι και εγώ μητέρα θα σου πω ένα πράγμα που με ανησυχεί με τη ζωή της αδελφής σου. Ούτε η διαφορά ηλικίας, ούτε μην κάνει σεξ, ούτε καν μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Όλα αυτά είναι μαθήματα ζωής. Με ανησυχούν τα παρασκευοσαββατοκύριακα που λείπει μην μπλέξει με ναρκωτικά επειδή είναι μικρή. Αυτό δεν το θέσαμε πριν, το παραλείψαμε όλοι αλλά πιστεύω είναι ο μόνος αληθινός κίνδυνος, ούτε ηλικίες, ούτε κουραφέξαλα.
08-11-2008, 09:15 #51
Originally posted by illegalove
εκτός απο αυτό του μεγάλου αδερφού...
τι ρολος ειναι αυτος πια???
08-11-2008, 09:31 #52
και για να ρεζουμαρω με οσα διαβασα,
θεωρω αρκετα πιο χρησιμο να \"πονηρεψεις\" (αν ειναι σωστος ο ορος) την αδερφη σου παρα να την νουθετεις.
Επισης θα σου πω ενα μεγαλυτερο κινδυνο που ειναι υπαρκτος.
Ας υποθεσουμε ενα κακο σεναριο,
ο τυπος ειναι οτι χειροτερο φοβασαι και παιζει να την παρασυρει εκει που φοβασαι.
Αν η αδερφη σου δει καποιο δειγμα συμπεριφορας και ναι μεν προβληματιστει αλλα το περασει ετσι, εχει καποιον πιο εμπειρο να πει τις αμφιβολιες της η εχει μπροστα της ενα ολοκληρο τοιχο και δεν μπορει να μιλησει σε κανενα???
Η συμπεριφορα σου απεναντι της θα επρεπε να ειναι οτι περιεργο δεις η αισθανθεις μην ντραπεις να ερθεις να μου το πεις με την μια.
Εχεις πλεονεκτηματα, εισαι αδερφος της εισαστε σε κοντινη ηλικια που σημαινει οτι θεωρητικα μιλωντας μπορειτε να επικοινωνησετε χωρις κανενα χασμα γενεων.
Χωρις να ξερω τον υπολοιπο περιγυρο της αδερφης σου, θα επρεπε να ησουν το νο 1 που θα στρεφονταν σε ενα ζητημα σοβαρο για την σχεση που εχει με τον τυπο.
Αντι αυτου εχεις στρεψει ολα τα πλεονεκτηματα εναντιον σου και ολες οι γεφυρες εχουν κοπει.
Η συμπεριφορα σου θα επρεπε να ηταν οτι αποδεχεσαι ολες τις επιλογες της (ειτε σου κανουν ειτε οχι) και οτι της εχεις εμπιστοσυνη.
Παρολα αυτα αν καπου χρειαστει βοηθεια θα επρεπε να εχει κατα νου οτι θα εισαι προθυμα διπλα της για να συζητησεις τις ανησυχιες της ακομα και αυτες που δεν θεωρει τοσο σοβαρες.
Βρισκω σωστο το ενδιαφερον σου αλλα λαθος το τροπο προσεγγισης.
08-11-2008, 13:18 #53
Μας ρωτας πως μας φαινεται??Εντελως φυσιολογικο για την ηληκια της....Κ εμεις στα 16 ψαχναμε στον μεγαλυτερο τον ετσι....Μηπως φοβασαι οτι 8α εχει ερωτικη ζωη???(εγω διαφωνω βεβαια αλλα ειναι φυσικο αυτο στις μερες μας σε τετοια ηληκια)αμα δηλαδη τα ειχε με κανενα 50αρη τι θα παθαινες????????? ελεος αν ειναι μεγαλη διαφορα 16-23......απλα ειναι ανηλικη η κοπελα μονο αυτο δεχομαι.....
(δεν διαβασα τα υπολοιπα ποστ)
08-11-2008, 16:41 #54
Το ψευδόνημο αντικατοπτρίζει το συγκεκριμένο πρόβλημα γιατι μόνο γι\'αυτό είμαι εδώ για να μιλήσω γι\'αυτό... και επειδή προτιμώ να διατηρήσω την ανωνυμία μου. (πράγμα αδύνατο άμα βάλω το συνηθισμένο ψευδόνημο μου).
Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τις διαφορές ηλικίας, προς θεού... με πειράζει πως είναι ανήλικη... και πως έχει υιοθετήσει έναν τρόπο ζωής -κατ\'εμέ- ανθυγιεινό, το γεγονός πως κοιμάται έξω, και μοιράζεται τη ζωή της με κάποιον που δε ξέρουμε (η οικογένεια)... που δε ξέρω και δε μπορώ -ρεαλιστικά- να κρίνω, αλλα προτιμώ να περιμένω τα χειρότερα απο κάποιον και να με βγάζει λάθος στην πορεία, παρά να ζαχαρώνω τα πάντα και μετά να με χτυπάει κατακέφαλα η αφέλεια μου.
Οπότε... φυσικά καταλαβαίνεται οτι ένα απο τα πρώτα μου σόκ, και προβλήματα, είναι οτι... αφου δε τον ξέρουμε... που ξέρω εγώ οτι δε τις δίνει τίποτα ουσίες... αν και ξέρω οτι είναι έξυπνη κοπελα και δε θα έκανε κατι τέτοιο, ποτέ δε ξέρεις όμως... και εδώ είμαι με υποθέσεις μόνο, λίγα ξέρω, και λίγες πληροφορίες θέλει να μου δώσει...
Για να μη βγαίνω κακός και επειδή πιο πολλές υποθέσεις κάνετε για εμένα παρά για το θέμα ενδιαφέροντος μου...
Είμαι 20 χρονών... και απο την ενηλικίωση μου και μετά έχω και είχα και εγώ διάφορες \"σχέσεις\" με μεγαλύτερες γυναίκες... αυτό το λέω για να καταλάβετε οτι δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τις διαφορές ηλικίας, αλλα με το γεγονός οτι η μικρή είναι ανήλικη... και οτι κάνει μία ζωή που δε θα έπρεπε να κάνει σε τόσο μικρή ηλικία...
Βασικά διαβάζοντας τον προβληματισμό σου (που δεν είναι προβληματισμός είναι καθαρή ενόχληση) συμπεραίνω ότι επιθυμείς να έχεις κάτι αντίστοιχο επομένως το ακυρώνεις επειδή δεν συμβαίνει σε σένα, άρα ζηλεύεις (χωρίς να το εννοώ με την άσχημη όψη του πράγματος, περισσότερο το εννοώ σαν πόθο!).
Μία αρχή που έχω στη ζωή μου, εκτός απο το γεγονός οτι δεν με τραβάνε μικρότερες κοπέλες είναι οτι δε θέλω ποτέ να κάνω κάτι με κάποια μικρότερη για να μη δώσω λάθος μηνύματα και λάθος παραδείγματα στην αδερφή μου... άμα εγώ δείξω πως \"παίζω τις μικρές στα δάχτυλα\" και \"πάω με μικρές για το !@*^#! επειδή δε ξέρουν καλυτερα\" τι θα καταλάβει η μικρή;; Εφ\'όσων μεγαλώνει στο ίδιο σπίτι το βρίσκω φυσικό να κάνει αυτά που βλέπει και αυτά που τις δείχνουν... στην παρούσα φάση διαλέγω να ρίξω το βάρος στις παρέες που παρατήρησα πως έχει τον τελευταίο καιρό (μεγαλύτερες/πιο ξεπεταμένες κοπέλες), που γνώρισα.
08-11-2008, 17:10 #55
illegalove, το ότι κάποιος που ειναι 20-23κτλ. μπορεί να επιλέγει κορίτσια πάνω κάτω της ηλικίας του μπορεί να χει να κάνει με το ότι δεν είναι ώριμος, ή πολύ απλά αυτές του αρέσουν, μην το βλέπεις τόσο μονοδιάστατα, ότι επιλέγει μικρές επειδή δεν έχουν μέτρο σύγκρισης ( που δεν απόλυτο έτσι κι αλλιώς αυτό). στο ότι είναι κάπως μια 16χρονη να λείπει καθε σκ από το σπίτι της κ.λπ. θα συμφωνησω, αλλά μια σχέση σαν σχέση, το γεγονός από μόνο του δηλ., δεν είναι κάτι τρομερό.να σε ρωτήσω κάτι, δεν υπάρχει κανεις που να γνωρίζει κάτι παραπάνω για τον φίλο της αδερφής σου;
08-11-2008, 17:49 #56
Όχι... έχω τη ξαδέρφη μου η οποία είναι στην ηλικία της αδερφής μου και έχουμε πολύ καλή σχέση... μου έχει πεί μερικά πράγματα αλλα ούτε αυτή τον ξέρει για να μου πεί κάτι το οποίο να κάνει κάποια διαφορά....
08-11-2008, 17:50 #57
οκ, εχεις ακουσει κατι που αντικειμενικα σε κανει να ανησυχεις ιδιαίτερα; η ξαδερφη σου τι σου εχει πει;
08-11-2008, 18:15 #58
μου έχει πεί οτι δε μπόρεσε και η ίδια να σχηματίσει μία γνώμη, και αυτή ανησύχησε κάπως που η μικρή είχε κλειδιά του διαμερίσματος του... καλο παιδάκι φάνηκε, αλλα δε τον ξέρει...
08-11-2008, 18:29 #59
καταλαβα...θελεις να μας πεις τι ειναι αυτό που εσενα σε προβληματίζει περισσότερο; το ότι μπορει να ειναι \"επικίνδυνος\", αυτό που είπες για ουσιες κτλ; α...η μεγάλη σας αδερφη τι σχεση εχει με την μικρη;
08-11-2008, 18:44 #60
Ξέρει πως η σχέση είναι ολοκληρωμένη.. δε ξέρω αν ξέρει πολλά παραπάνω... γενικά δε λέει αρκετά η μικρή..
φυσικά και με πειράζει πως μπορεί να είναι \"επικίνδυνος\"... αρκετά... όπως είπα δεν είναι τόσο η διαφορά ηλικίας, παρα το γεγονός οτι είναι ανήλικη και μένει σπίτι του συνέχεια... και δε τον γνωρίζω όσο γίνονται αυτά
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή