Μικρή με Μεγάλο - άρρωστος έρωτας - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 61
    Senior Member
    Originally posted by illegalove
    Το γεγονός οτι δε θέλει να μου το γνωρίσει, και το οτι όταν είπα πως θα πάω να τον βρώ και να τον γνωρίσω, με κάθε καλή διάθεση, για να δώ ποιος κοιμάται με την αδερφή μου, έβαλε τα κλάματα... λες και θα βρώ/μάθω το κάτι δραματικό...
    Άμα δε με βοηθάς, με ποιο τρόπο να σε καταλάβω..;
    Απορρεις μαλιστα πψως και το άφησες τόσο καιρό όπως λες.
    Μα, η κοπέλα σε βλέπει σαν ενα μπαμπούλα πάνω απο το κεφάλι της, σαν μια απειλή , σε φοβάται.
    Πως να μην βάλει τα κλάματα, παρά τις δηλούμενες καλές σου διαθέσεις?
    Το είδος της επικοινωνίας που έχετε αναπτύξει,
    ο τρόπος που της εκφράζεις τη δυσφορία σου...
    ολα, παιζουν τον ρόλο τους.
    Θελεις η αδερφη σου να σε φοβάται και να της υπαγορευεις πως να ζει, ή θελεις η αδερφή σου να είναι καλα?
    Κι αν θελεις απλά να είναι καλά, σίγουρα με το να γίνεσαι μπαμπούλας, θα κερδίσεις ακριβώς το αντιθετο.
    Να την διώξεις μακριά, φοβισμένη και ισως γεμάτη αντιδράσεις σπαμωδικές.
    Καλυτερα αρχισε να μιλας μαζί της, να χτιζεις μια σχεση μαζι της, κι οταν σε εμπιστευτει, σιγουρα θα σε αφησει ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΚΕΙΝΗ( ειναι μικρή αλλά ελευθερη) να την συμβουλεψεις για τη ζωή και της επιλογές της.
    Αυτό όμως απαιτεί μια διαδικασία, μια σχέση ανάμεσά σας.
    Απο την άλλη, δεν ξερω τι ακριβως βρίσκεις αρρωστημένο, παντως πρόκειται σίγουρα για κάτι που αφορά εσένα τον ίδιο, όπως λες και μόνος, κι οχι την αδερφή σου και τον φίλο της.
    Ειμαστε εδω να σε ακούσουμε.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    Ενημερωτικά σύμφωνα με το νόμο, η ηλικία συναίνεσης για τις σεξουαλικές επαφές στην Ελλάδα ορίζεται στα 15 χρόνια.
    Ο νόμος απαγορεύει όχι μόνο τη συνουσία αλλά και οποιεσδήποτε πράξεις σεξουαλικού περιεχομένου ( \"ασελγείς πράξεις\" ) εάν κάποιος από τους δύο συντρόφους δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος ηλικίας.

Banned
    ε οκ 16 ειναι απο οσο λεει ο γραφων, οποτε το ξεπερασαμε το νομικο σκοπελο....
    :cool:

Μας εχει μεινει η ηθικη πλευρα του ζητηματος.

Senior Member
    Αξεπέραστα τα νομικά και ηθικά ζητήματα...

Πλέον τα περισσότερα 15-χρόνα έχουν κάνει ήδη σεξ:P

Επίσης, δεν βρίσκω τραγική την διαφορά ηλικίας.
    Παρεπιπτόντως, εσύ πόσο ετών είσαι?

Κατανοώ τον ρόλο του μεγάλου αδερφού και την διάθεση να την προστατεύσεις, αλλά με το ζόρι ποτέ δεν γίνεται τίποτα.Καλύτερα να την κάνεις να σου ανοιχτεί μόνη της

ΤΙΤΛΟΣ \"ΜΙΚΡΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ-ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΕΡΩΤΑΣ\"
    αχ00χα0αχ0αχ0χα0χ0
    0α0χα0αχ0χ0χ0χ0χ00

Νομιζα και εγω ρε παιδια θα διαβασω τιποτα η αδερφη μου ειναι 16 και ο \"σατυρος\" 40!

Που την βλεπεις την αρρωστια ρε ανθρωπε μου?
    Το αγορι ειναι 23 και η κοπελα 16.
    Μια χαρα ηλικιες ειναι.Δηλαδη στα 23 ο αντρας εχει αλλα ενδιαφεροντα απο μια 16 χρονη?
    Εγω νομιζω οτι εχουν την ιδια ωριμοτητα.

16 ειναι παλλικαρι μου η κοπελα οχι 11.
    Εχει γινει γυναικα οσο και αν δεν θες να το παραδεχτεις.
    Νομικα δεν υπαρχει καποιο προβλημα.

Δηλαδη αν η κοπελα σε 4 χρονια γινει 20 και αυτος 27 η σχεση θα σταματισει να ειναι ανωμαλη?
    Η θα της βαλεις οριο ηλικιας να αγαπησει καποιο μεχρι +3 χρονια

Για ονομα του Θεου........
    Αφησε τα παιδια να χαρουν τον ερωτα τους.

Junior Member
    Έπειτα ο τρόπος που το εκφράζεις \'να δω ποιος κοιμάται με την αδελφή μου\' δεν δείχνει ενδιαφέρον για το πώς νιώθει η αδελφή σου, αλλά για τη δικιά σου επιθυμία να μάθεις και τα συμπεράσματα που βγάζεις για το φίλο της. Οπότε πώς περιμένεις να σε εμπιστευτεί και να συζητήσει μαζί σου;
    Δεν το έθεσα έτσι στην ιδία... τις είπα πως θέλω να γνωρίσω το φίλο της... δεν πήρε πολύ μέχρι να καταλάβει πως δε κάνω πλάκα και θέλω πραγματικά να τον γνωρίσω... και έβαλε τα κλάματα... πριν το έπερνε ως πλάκα και ο μηχανισμός άμυνας ήταν απλά να μου μιλήσει άσχημα και να μου πεί πως δε θα κάνω τίποτα γιατι δεν μπορώ...
    Δεν έχω λόγω να το παίξω \"μπαμπούλας\" κανενός... Είμαι 20 ετών, και είμαι ο μεγαλύτερος αδερφός... εδώ όταν ρωτάω γιατι κάνουνε κατάληψη και μου απαντάει \"έτσι\" περιμένετε να μου ανοιχτεί για κάτι τέτοιο;; Ίσα ίσα, δε περιμένω σε αυτή την ηλικία να καταλάβει οτι κάποιος νοιάζεται γι\'αυτήν... τα μυαλά είναι αλλού και αυτό είναι αποδεκτό...
    Με όσα διαβάζω, μου λέτε να μην κρίνω γιατι δεν τον γνωρίζω, να μην τον γνωρίσω γιατι δε θέλει, και εν τέλει απλά να το αφήσω έτσι... γιατι έτσι είναι καλά... ή έτσι φαίνεται καλά... γιατι κάθε σαβ/κο η αδερφή μου κοιμάται στο σπίτι κάποιου ξένου και αυτό είναι οκ.

Senior Member
    illegalove,το ότι ενδιαφέρεσαι για την αδερφή σου δεν το κατακρίνει κανείς...αλλά αν δεν εχεις γενικά μια επικοινωνία μαζί της, δεν θα σε αφησει να μπεις στο κομματι της προσωπικής της ζωής, λογικό δεν είναι; και φυσικά ούτως ή αλλως δεν μπορείς να την κατευθύνεις εσύ. προσωπικά αντιδρω στον χαρακτηρισμό \"άρρωστο\" και τα συναφή και μπορώ να καταλάβω την αντίδρασή της εάν της έχεις δείξει τόσο εντονα την αντίδρασή σου, όπως την εκφράζεις εδω...λες δεν περιμένω να καταλάβει ότι νοιάζεται κάποιος για κεινη...ισως να δεχεται το νοιάξιμο, αλλά όχι την παρέμβαση, ακόμα ακόμα και να εκλαμβάνει το νοιάξιμο για παρέμβαση. και εντάξει, το μεγαλύτερος αδερφός δεν λεει και πολλά, και μικρότερος να ήσουν πάλι τα ίδια δικαιώματα και τα ίδια στοπ θα είχες...ξερω την ψυχολογία του μεγαλύτερου αδερφού, αλλά σαν αδερφή ποτέ δεν είδα ότι αυτό έδινε στα αδέρφια μου μια παραπάνω \"εξουσία\". αφού λοιπόν νοιάζεσαι για κείνη, προσπάθησε να την προσεγγίσεις χωρίς τις αξιολογήσεις που κάνεις εσυ...

Member
    Μια ερωτησούλα μόνο....
    Οι γονείς σας τι γνώμη έχουν για το θέμα?

Junior Member
    Μητέρα... λόγω ηλικίας της μικρής χαίρεται που τουλάχιστον επειδή την αφήνει να κάνει αυτό που κάνει, έχει μια επικοινωνία μαζί της τώρα... άσχετα που η μικρή είναι πιο αυθάδης απο ποτέ... επειδή δε θέλει να χάσει αυτό το λίγο, την αφήνει.. εχω μαλώσει άπειρες φορές μαζί της επειδή δε κάνει κάτι, και ακόμα και η ίδια δεν έχει γνωρίσει το άτομο... δε βγάζω πουθενά.

Πατέρας... χωρισμένοι γονείς, εξωτερικό, απο τα 3 παιδιά είμαι ο μόνος με καλή σχέση, και δε σκοπεύω να του το πώ γιατι η παρέμβαση είναι σίγουρη, αναπόφευκτη και σίγουρα θα είναι επισοδιακή... όσο και αν θέλω να κάνω εγώ κάτι γι\'αυτό... ξέρω πως το να πάω στον πατέρα μου θα είναι άσχημο για πολλούς.

Senior Member
    μάλλον έχεις φορτωθεί τον ρόλο του πατερα δηλ...
    still, νομίζω πως το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να την προσεγγίσεις...

Member
    Γι\'αυτό ακριβώς ρώτησα Στέλλα κ συμφωνώ απολύτως μαζί σου.

Καλέ μου illegalove ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να γίνεις εσύ ο μπαμπάς, άσε που με τον τρόπο που λειτουργείς πάλι λάθος προσέγγιση θα είχες με το παρόν σκεπτικό σου.

Είναι πολύ πολύ φυσιολογικό σ\'αυτή την ηλικία να είναι αυθάδης και αντιδραστική και πολλά πολλά άλλα.

Εχεις δικαίωμα ν\'ανησυχείς και έχει δικαίωμα να ζήσει.

Δεν μπορείς να της επιβάλλεις τίποτα- γιατί στην ουσία αυτό προσπαθείς-

Στο κάτω κάτω και εσύ ήσουν 16 πριν 4 χρόνια. Τι διάολο..... δεν αντιδρούσες καθόλου στο να ορίζουν άλλοι τις επιλογές σου?

Χαλάρωσε και απλά στάσου πλάι της και όχι πάνω στο σβέρκο της

Junior Member
    Όχι δεν είμουν έτσι.. ίσως να φταίει οτι μεγάλωσα στο εξωτερικό και όχι στην Ελλάδα, τη χώρα που για να είσαι στο σύνολο στην ηλικία των 10-18 πρέπει να είσαι emo/trendy/snob.
    Αυτό δεν έχει να κάνει με εμένα, και δε καταλαβαίνω... γιατι νομίζετε πως θέλω/προσπαθώ να πάρω κάποιο άλλο ρόλο εκτός απο αυτό του μεγάλου αδερφού... οι ανησυχίες μου είναι νορμάλ... δε θέλω να κοιμάται σε ξένο σπίτι που δε ξέρω, θέλω να έχω μία ιδέα απο τις παρέες τις, θέλω να ξέρω πως είναι καλά... αυτό δε θα γίνει, όχι με την καλή τουλάχιστον...
    Αυτό είναι ένα side effect του να είσαι αντιδραστικός έφηβος... όλοι είναι ο εχθρός.

Senior Member
    αν ηταν πχ17 και παλι δεν τον ηξερες, θα άλλαζε κατι;

Junior Member
    Για να ξεκαθαρίσουν λίγο τα πράγματα γιατι μου φαίνεται οτι έχω δώσει την εντύπωση του κακού εδώ μέσα... έχω και μία αδερφή 5 χρόνια μεγαλύτερη μου... η οποία μου γνωρίζει τα αγόρια της, κάνουμε παρέα και δεν υπάρχει πρόβλημα... τους ξέρω με ξέρουν... άμα ήταν 17 ναι θα είχα και πάλι πρόβλημα... το ένα θέμα είναι η διαφορά ηλικίας και η σχέση με ανήλικη... το άλλο είναι οτι δε ξέρω τι σόι άτομο είναι αυτός... ας μη γελιόμαστε... δεν είναι δύσκολο για ένα μικρό αφελές κοριτσάκι να πέσει για κάποιο αλητάκι που το παίζει κακό παιδί... λάθος κάνω;;

Senior Member
    όχι, σε μένα προσωπικά δεν εχεις δωσει την εικονα του κακου...καμία σχέση.
    ισως επηρεάζεσαι από την σχεση σου με την μεγαλη αδερφη, αλλα πιστεψε με, δεν ειναι αυτονόητο να γνωρίζεις τους φίλους σου στα αδερφια σου. και γω ειμαι 30 και εχω πολυ καλη σχεση μαζι τους, αλλα δεν ξέρουν κάθε βήμα της προσωπικής μου ζωής. καταλαβαίνω την αγωνία σου, εκείνη ειναι μικρή, αλλά αυτοί οι κίνδυνοι που περιγράφεις δεν αντικρούονται όση προσπάθεια κι αν καταβάλεις εσυ..ειναι σαν να την εμποδίζεις να ζήσει...επιμένω, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να την προσεγγίσεις, σαν φίλος, όχι σαν μεγάλος αδερφός...ετσι θα σε βάλει στην ζωή της αλλά και πάλι, την τελική απόφαση την παίρνει εκεινη...ετσι ειναι.

επίσης, μην την αδικείς άθελά σου...το ότι είναι κοριτσάκι δεν σημαίνει ότι είναι αφελές...αν δεν κάνει επιλογές, το κοριτσάκι θα μεγαλώσει και θα γίνει μια αφελής γυναίκα...που θα χει να αντιμετωπίσει όλα αυτα που σε φοβίζουν και τώρα...

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast