Μικρή με Μεγάλο - άρρωστος έρωτας
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 61
    Junior Member

Μικρή με Μεγάλο - άρρωστος έρωτας

Καλησπέρα...
    Γράφτηκα στο φόρουμ για να κάνω μία ερώτηση για κάτι που με ενοχλεί πολύ τον τελευταίο καιρό... και θέλω τη γνώμη σας πάνω στο θέμα.
    Πρόσφατα... έμαθα, απο σπόντα οτι η αδελφή μου έχει σχέση με κάποιον αρκετά μεγαλύτερο της... όντας αυτή 16, και αυτός 23, δεν άργησα να σκεπτώ τα χειρότερα... διότι ήταν κάτι κρυφό απο εμένα...ακόμα και απο άλλα κοντινά μου άτομα που το γνώριζαν.. ισως γιατι ξέρουν οτι είμαι ευέξαπτος ειδικά σε θέματα οικογενείας...
    1) το βρίσκω.. το λιγότερο άρρωστο...
    2) ο θυμός, η αναγούλα, και η θολούρα που μου δημιουργεί κάποιος 23χρονος με την αδελφή μου είναι απερίγραπτα...

Δε θέλω να εμβαθύνω στους παράγοντες μητέρα κτλ... είναι ένα λεπτό θέμα και επειδή λόγο ηλικίας μιλάμε για απίστευτα κακό χαρακτήρα και απομάκρυνση απο μεριά της μικρής, αυτό το έχουμε "αφήσει" γιατι είναι ο μόνος τρόπος να τα πάμε καλά...

Δεν έχω όρεξη ούτε να τη βλέπω πια... έχω όνομα διεύθυνση και όλη την όρεξη να του κάνω κακό γιατι πιστεύω οτι το αξίζει...
    το έχω συζητήσει και θα υπάρχουν κυρώσεις απέναντι μου μέσα στο σπίτι... πράγμα που δε με πειράζει προσωπικά, όσο ξέρω πως όλα τα άλλα έχουνε λυθεί...

Τι να κάνω... δε ξέρω πως το έχω αφήσει τόσο καιρό...

Σας ευχαριστώ.

Senior Member
    συγνωμη...αλλά το \"άρρωστο\" που ακριβώς το βλέπεις;

Senior Member
    H διαφορα ηλικιας ειναι παρα πολυ καλη.
    Το θεμα ειναι οτι προκειται για ανηλικη και αυτο ειναι κατι που και εμενα δεν μου αρεσει καθολου

Junior Member
    Αρρώστια είναι το συναίσθημα που μου προκαλεί, δε ζητάω κανέναν να ακολουθήσει την οπτική μου... μερικές γνώμες ζητάω... ίσως και επιβεβαίωση... και ναί... το βρίσκω άρρωστο... στην ηλικία των 23ών δε ψάχνεις κάτι παραπάνω απο σαρκική ευχαρίστηση, και τι έχει να προσφέρει μια 16χρονη, την απειρία τής;; για να μη μπορεί να συγκρίνει με κάποιον άλλον τις διαλέγουνε;;

Senior Member
    αρα...η δυσφορία ( δεν μου αρεσει η λέξη αρρώστια ) είναι δική σου, εσύ δεν νιώθεις άνετα...δεν νομίζω πάντως ότι τις διαλέγουνε για να μην μπορεί να υπάρξει σύγκριση, ασε που αυτό θα μπορούσε να το κάνει κι ένας της ηλικίας της..το ότι μπορεί να μην έχουνε κοινές αντιλήψεις, οκ..συμφωνω...αλλά ούτε τόσο χαώδη διαφορά έχουνε ούτε στην ηλικία των 23 ένα αγόρι θέλει ντε και καλά να μοιραστεί τις ανησυχίες του με την καλή του...εγω πάντως νομίζω - καθαρά προσωπική μου γνωμη- ότι σε ενοχλει που η αδερφή σου έχει σχέση...λες είμαι ευέξαπτος σε θέματα οικογένειας..ομως ρε συ illegalove αν το παιδί δεν είναι μαλ..κας αλλά απλά ειναι 23 και όχι 16, δεν καταλαβαίνω γιατι η προσωπική ζωή της κοπέλας πρέπει να είναι θέμα..οικογενειακό.

Banned
    και τι πρεπει να κανει για να ειναι σωστη???
    να βρει ενα 16αρη να πλεκουνε σεμεδακια???

Απο την αλλη τι κακο εχει η σαρκικη ευχαριστηση??

Junior Member
    Δε μας τον έχει γνωρίσει...αρνείται να το κάνει... κανείς μας δε τον ξέρει...
    εκεί είναι το ένα πρόβλημα...
    δεν έχω πρόβλημα που έχει σχέση γενικά... ξέρω τι κάνουνε τα παιδάκια αυτής της ηλικίας και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο αυτό θα γίνει κάποια στιγμή...
    να είσαι σίγουρη πως ένας 23χρονος διάλεξε μία μικρή κοπελίτσα για να μοιραστεί τις ανησυχίες του... θα είχα μεγαλύτερη πίστη σε αυτά τα λεγόμενα αν έβρισκε μία όμοια του.... να έχουνε τα ίδια μυαλά...ενδιαφέροντα και εμπειρίες ωστε να έχουνε να μοιραστούνε κάτι... τώρα απλά είναι ασύμβατοι... και προτιμάω να χτυπήσω εγώ μία φορά το κεφάλι μου τώρα, παρά αυτή 10 μετά.

Senior Member
    ακόμα κι αν συμφωνούσα μαζί σου, που δεν συμφωνω, ξερω πολλούς 30χρ. που δεν ενδιαφέρονται να μοιραστουν τις ανησυχίες τους, πόσο μάλλον 23χρ. και δεν είναι ντε και καλα κατακριτέο αυτό αν συμφωνει και το αλλο μέρος της σχεσης, δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείς εαυτόν μέρος της σχέσης της αδερφής σου....εάν εκείνης της αρέσει, γιατί πρέπει να συμβαδίσει με τις δικές σου προτιμήσεις στις σχέσεις; για την ιστορία..και γω μεγάλωσα με 2 αδέρφια αγόρια μεγαλύτερα, και ξέρω απο υπερπροστατευτισμό, αλλά αυτό που περιγράφεις θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι είναι παρέμβαση.

Banned
    Originally posted by illegalove

και προτιμάω να χτυπήσω εγώ μία φορά το κεφάλι μου τώρα, παρά αυτή 10 μετά.

και πως εισαι τοσο σιγουρη οτι θα το χτυπησει αυτη 10 μετα???
    Μηπως ερμηνευεις πολυ ευκολα τους ανθρωπους??

Μηπως εχεις λαθος προσεγγιση του θεματος????

Τελος το οτι τον κρυβει θα επρεπε να σε απασχολησει αρνητικα σε σχεση μα την συμπεριφορα σου (σας) οσον αφορα το πως κρινετε το μελος της οικογενοιας σας για τις επιλογες της.

Banned
    Λες ότι είναι ασύμβατοι και έχεις βγάλει διάφορα συμπεράσματα χωρίς να τον έχεις γνωρίσει. Καταρχήν δεν βλέπω το λόγο να τον γνωρίσεις. Είναι κομάτι της προσωπικής ζωής της αδελφής σου. Εσύ από την πλευρά σου θεωρείς ότι με όποια κοπέλα έχεις σχέση οφείλεις να τη γνωρίζεις στην οικογένεια και να πάρεις την έγκρισή τους; Από την άλλη, επειδή η αδελφή σου είναι ανήλικη δεν σημαίνει ότι εσύ μπορείς ή πρέπει να παίξεις το ρόλο του μπαμπά. Σε τι πιστεύεις ότι θα ωφελήσει η παρέμβασή σου?

Junior Member
    Το γεγονός οτι δε θέλει να μου το γνωρίσει, και το οτι όταν είπα πως θα πάω να τον βρώ και να τον γνωρίσω, με κάθε καλή διάθεση, για να δώ ποιος κοιμάται με την αδερφή μου, έβαλε τα κλάματα... λες και θα βρώ/μάθω το κάτι δραματικό...
    Άμα δε με βοηθάς, με ποιο τρόπο να σε καταλάβω..;

Senior Member
    δηλ. θεωρείς αυτοπόδεικτο δικαίωμα να δεις με ποιόν κοιμάται η αδερφή σου; γιατι; από την στιγμη που το βλεπεις σαν θεμα της οικογενείας και όχι της προσωπικής ζωής της αδερφής σου, λογικό να τρομάζει και να βάζει τα κλαμματα...όπως είπε κι η Μαρίνα, το ότι κάποιος είναι ανήλικος δεν σημαίνει ότι δεν εχει ιδιωτικότητα...

Banned
    Είσαι σίγουρος ότι έβαλε τα κλάματα για αυτό τον λόγο και όχι γιατί πιέζεται από μια αδικαιολόγητη παρέμβαση όπως λέει και η stella; Δεν ξέρω αν κατανοείς ότι παρά την \'καλή διάθεση\' δεν έχεις κανένα δικαίωμα να πάρεις μια τέτοια πρωτοβουλία.

Έπειτα ο τρόπος που το εκφράζεις \'να δω ποιος κοιμάται με την αδελφή μου\' δεν δείχνει ενδιαφέρον για το πώς νιώθει η αδελφή σου, αλλά για τη δικιά σου επιθυμία να μάθεις και τα συμπεράσματα που βγάζεις για το φίλο της. Οπότε πώς περιμένεις να σε εμπιστευτεί και να συζητήσει μαζί σου;

Banned
    Originally posted by illegalove

έβαλε τα κλάματα...

ξαναλεω,
    μηπως εχεις λαθος προσεγγιση στο τροπο που προσπαθεις να μαθεις τι κανει η αδερφη σου???

Θεωρω σεβαστο το δικαιωμα να ανησυχεις (και ομορφο μπορει να πει κανεις....) αλλα δεν σε προβληματιζει οτι εχεις αποσταση στην επικοινωνια με την αδερφη σου και προσπαθεις με ενα τροπο \"τσαμπουκα\" να ελενξεις την αδερφη σου και οχι να μοιραστεις αυτο που κανει???

Γιατι προτιμας να την πιεσεις και οχι να νιωσει ανετα να μοιραστει κατι μαζι σου???

Banned
    μαλλον λεμε ολοι τα ιδια ε??

:P

Page 1 of 5 123 ... LastLast