Νεα αρχη για μενα αλλα ΠΙΕΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 91
    Senior Member
    Originally posted by nopanic
    Originally posted by maria...
    Τα ζαναξ που περνεις ποσο ειναι?Αυτα π περνω εγω ειναι των 0.5 και εχω παθει ψιλοεξαρτηση ρε γμτ.Θα παρω τα 0.25 μου ειπε η γιατρος μεχρι να τα κοψω εντελως.
    Οταν λες \"ψιλοεξαρτηση\" τι εννοεις ?

Εγω παιρνω τα 0.50mg,αλλα τα κοβω στη μεση δηλαδη 0.25 και απο χτες δοκιμαζω με το 1/4 δηλαδγ 0.125.

Με τα 0.25mg 9 στις 10 φορες ηρεμουσε το αγχος και ειχε χρησιμοτητα και ως μεσο καταστολης ,αλλα κ ως μεσο προληψης .

Για να δουμε τωρα με τα 0.125mg τι αποτελεσματα θα εχουμε..

H συχνοτητα που τα παιρνω εξαρτατε απο την κατασταση μου ..
    Εχει τυχει δηλαδη να μην παρω κανενα(παντα 0.250mg) για 2-3 εβδομαδες , αλλα να φτασω και μεχρι 3 χ 0.250 σε μια εβδομαδα ..

Ενοω οτι μια δυο φορες π δεν τα πηρα ειχα περιεργα συμτωματα και δυσσαρεστα,επερνα και γω το μισο των 0.50 τψρα περνω το μισο των 0.25 και ειμαι μια χαρα.εχω 2 μερες να παρ\\ω και το μισο των 0.25 αλλα ειμαι μια χαρα.

Senior Member
    Και εγω οταν παιρνω το 0.25 , περιπου για 2-3 ημερες ειμαι τελειως καλα.

Senior Member
    Originally posted by Winston_man
    Originally posted by Φοίβη
    Φοβάσαι οτι αυτό ήταν δηλαδή? Οτι απο δω και πέρα η ζωή σου θα είναι έτσι?Οτι θα φοβάσαι, θα ιδρώνεις, θα είσαι μόνος για την υπόλοιπη ζωή σου? Οτι τίποτα δεν θα αλλάξει?
    Ναι.

-Κρινο στην δικη μου περίπτωση με πιανει αγχος οταν καθομαι στη καρεκλα να με κουρεψει. Σα να μην εχω ελευθερια κινησεων καθολου. Σαν να ειμαι δεμενος. παλιοτερα ηταν μεγα μαρτυριο το να πηγαινω να κουρευομαι τωρα εχει υποχωρησει αρκετα μπορω να πώ. Αν και καποιες φορες με πιανει μια ψιλοαγωνια...

Σαν να είμαι δεμένος...
    Μου θυμίζει τα λόγια μου στην προ-προηγούμενη συνεδρία μου...
    Μια πιθανή εξήγηση...Το υποσυνειδητο εκείνη τη στιγμή,στην καρέκλα του κομμωτηρίου φέρνει το φόβο που ένιωσες κάποτε, ίσως πολύ πολύ παλιά, που ήσουν πραγματικά \"δεμένος\" δε μια κατάσταση που σου επιβλήθηκε και έπρεπε να υποστείς τόσο άδικα;

Δεν ξέρω Winston μου εμένα αυτή η παρατήρηση της θεραπεύτριας με εκανε να απομηθοποιήσω λίγο το φόβο μου για καταστάσεις που νιώθω \"δεμένη\" αλλά δεν είμαι στην ουσία...
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Winston moy κοπελα ειχεσ ποτε?...πιστευω πωσ το να νιωσεισ αποδοχη και αγαπη απο ενα δικο σου ατομο..θα βοηθησει πολυ..
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Originally posted by Adzik
    Winston moy κοπελα ειχεσ ποτε?
    Όχι. Ειχα παντα αλλες εννοιες, το να βρω κοπέλα ηταν το τελευταιο που με απασχολούσε.

ΥΓ: Δεν ειμαι *******, ουτε παρθενος παντος. Αυτο για να μη δημιουργουνται τυχόν λαθεμενες εντυπωσεις...

Member
    poso ladose perneis thn mera

Senior Member
    4 των 20 mg.

Member
    SΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΝΟ?ΕΓΩ ΑΡΧΙΣΑ ΜΕ 10ΜΓ ΚΑΙ ΣΤΟ 40ΜΓ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΩ

Senior Member
    Originally posted by ΧΑΒΙΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
    SΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΝΟ?
    Οχι κοιμαμαι το κανονικό

Senior Member
    Ο λογος που βρισκεσαι σε τοσο μεγαλο διλημμα αυτη τη στιγμη, ειναι γιατι σκεφτεσαι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ απο τις δυο πλευρες καλη και κακη. Την φραση baby steps την εχεις ακουσει???? Μικρα και σιγουρα βηματα ενα καθε φορα...Αν εχεις ξεπερασει κατατι το αγχος σου, τοτε αν αυτο που θελεις αμεσως μετα ειναι το διπλωμα, τοτε βουρ για το διπλωμα....μην σκεφτεσαι το αν, πως, και αλλες τετοιες αμφιβολιες...αν στον στοχο σου μπαινουν αμφιβολιες το εχασες το παιχνιδι....βγαλε λοιπον ολο αυτο το αρνητικο και πρωτα συγκεντρωσου απολυτα στο να παρεις το διπλωμα....επειτα μολις το παρεις σειρα θα εχει το μεταπτυχιακο σου ας πουμε....συγκεντρωσου απολυτα σε αυτο....
    καθε φορα που θα θελεις να συγκεντρωθεις σε κατι επελεξε μονο ενα και οχι 15 μαζι...ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενο οτι θα αποτυχεις....
    οποτε ενα τη φορα και η ζωη ειναι πολυ μικρη για να την περνας μεσα στο φοβο....τωρα που εχεις ακομα καιρο, παρτην στα χερια σου....
    Some of us of fall some of us fly...most of us live to try, till the edge of forever.

Senior Member
    Σημερα το βραδάκι στο ψυχοθεραπευτικό κεντρο που πηγαίνω εχει γιορτή και θα μαζευτει ολη η κοινότητα. Γίνεται αλλαγη αρχηγου της κοινότητας. Ειμαι σε μια ομαδα που θα τραγουδησει ενα αποχαιρετηστηριο τραγουδι προς τιμη της αρχηγου που φευγει. Θα ειναι καπου 200 ατομα. Τους ειπα οτι μαλλον θα παω αλλα δεν ξερω αν θα τραγουδησω και στο κοινο λογω του προβληματος μου. Μου ειπαν ενταξει. Τωρα που το ξανασκεφτομαι λεω ειναι δυνατον να τα βγαλω περα? Δεν καθομαι καλυτερα στο σπίτι μου? Να κατσω σπίτι μου ή να παρω 1-2 ηρεμιστηκα και να πάω? Και αν παω και με πιασει πανικος? Ρε γμτ τι να κανω? Εχω αγχος.

Senior Member
    Να πας μονο ετσι πυστευω θα ξεπερασεις και την αγοραφοβια π εχεις.η μοναξια ειναι χειροτερη.

Junior Member
    Παιδιά γνωρίζετε κάποιο δημόσιο φορέα που να οργανώνει ομάδες ψυχοθεραπείας στην Αθήνα? Ψάχνω κι εγώ κάποιο ψυχοθεραπευτικό κεντρο ή κάτι παραπλήσιο αλλά δεν ξέρω που να απευθυνθώ. Στο κέντρο ψυχικής υγείας που πηγαίνω και κάνω ατομική ψυχοθεραπεία δεν ξέρουν να μου πουν.

Senior Member
    Originally posted by maria...
    Να πας μονο ετσι πυστευω θα ξεπερασεις και την αγοραφοβια π εχεις.η μοναξια ειναι χειροτερη.
    Δεν πήγα τελικά. Απλά δεν μπόρεσα. Ισως την αλλη φορά.

Senior Member
    Το πηρα αποφαση θα παω για οδηγηση. Φτιαχνω τα χαρτια μου και συντομα αρχιζω μαθηματα. Ηθελα να σας το πώ.

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast