Τώρα τι γίνεται; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 62
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Πάντα τον έβλεπα ερωτικά. Ειδικά στα πρώτα χρόνια της φιλιας. Απλά μετα από τόσα χρόνια που γνωριζόμαστε (πάνω από 20), η ένταση μειωνόταν. Ειδικά μετά τους γάμους οικογένεια κλπ αυτό ξεθώριασε...
    Δεν ξέρω αν το ότι τον απέρριψα τότε, του έκανε κακό στον εγωισμό. Δρν νομίζω όμως γιατί μετά από κει ημασταν μια χαρά παρέα.
    Από όταν παντρεύτηκε και μετά, προσπαθήσαμε πολύ σαν ζευγάρια να κάνουμε παρέα. Πήγαμε διακοπες μαζί, βγαίναμε κλπ. Από την αρχή όμως η γυναίκα του δεν με/μας ήθελε και ήταν πολύ εμφανές. Σε μια αντίστοιχη φάση «ξεκαθαρίσματος» πριν 4-5 χρόνια μου το είπε κι ο ίδιος. Ότι δεν με συμπαθεί η γυναίκα του και ψιλοζηλευει το γεγονός ότι έχει φίλη γυναίκα ο άντρας της. Λογικό το βρίσκω κι εγώ έτσι θα ένιωθα.
    Από τότε και μετά μπήκε η σχέση μας σε άλλη φάση. Βρισκόμασταν πια οι δυο μας για καφέ και όλα έβαιναν καλώς. Το είχαμε πει δηλ ότι αφού δεν τραβάει όλοι μαζί, τουλάχιστον ας πηγαίνουμε μια στο τόσο για καφεδάκι χαλαρά εμείς οι δυο. Ξαναβρεθηκαμε και όλοι μαζί αλλά πιο αραιά.
    Και τώρα αυτό. Πλήρης εξαφάνιση και αποστασιοποίηση .... δεν καταλαβαίνω...
    xmmmm
    απο αυτα που λες ομως, ειχε δικιο η γυναικα του να μην σε θελει, κι ας μην ηξερε ακριβως τι παιχτηκε.
    γιατι να θελει να κανει παρεα ο ανδρας της με μια γυναικα που υπηρχε ερωτισμος και οχι καθαρη φιλια;;;
    επισης, θεωρω οτι το ερωτικο κλιμα, στους τριτους φαινεται πολυ ξεκαθαρα κι ας νομιζουν οι εμπλεκομενοι οτι κρυβεται.
    ΔΕΝ κρυβεται.
    επομενως, απο την γυναικα του, ξεκαθαριζουμε. πολυ καλα εκανε και το εβλεπε αρνητικα. ειχε δικιο.

τωρα, το γιατι απομακρυνθηκε, ενω ειχατε βρει την λυση να βρισκεστε ποτε ποτε;
    κατ αρχας, αφου δεν ηθελε η γυναικα του, εννοεις οτι της το εκρυβε και της ελεγε οτι παει αλλου, η εννοεις οτι ελεγε θα πιει καφε με την νεφελη, αφου δεν θελει να ερθει κι αυτη;;
    αν εννοεις οτι το ηξερε η γυναικα του οτι βρισκεστε, πολυ λογικο να τον πιεζε να κοψει αυτες τις συναντησεις.
    μπορει ακομα, περα απο το οτι οπως σου ειπα οι "ιδιαιτερες" συμπαθειες φαινονται, μπορει ο ιδιος να της ειχε εκμυστηρευτει οτι ΠΑΛΙΑ σε ειδε και διαφορετικα. δεν ξεχνιουνται αυτα. θα το θυμαται η γυναικα.

ο ενας λογος που βλεπω λοιπον ειναι οτι δεν ηθελε να κακοκαρδιζει την γυναικα του , ουτε μπορουσε να δικαιολογησει τι δουλεια ειχε να βγαινει μονος με μια γυναικα με την οποια καποτε υπηρχε καιε ρωτικο ενδιαφερον.
    ο αλλος λογος που βλεπω, ειναι οτι διατηρουσε την φιλια σας, ακριβως επειδη ειχε και ερωτικο ενδιαφερον και επειδη του τελειωσε το ερωτικο, η επειδη εχει βρει αλλο ερωτικο ενδαφερον (πχ εξωσυζυγικη σχεση) δεν βλεπει πια τον λογο να συναντιεστε.
    αυτα βλεπω εγω...

Nefeli28
    Guest
    Πολύ ωραία τα λες Ρεμεντυ.
    Κάπως έτσι μάλλον έχει η κατάσταση. Είναι αλλιώς να τη φαντάζεσαι κι αλλιώς να στο λέει και κάποιος απέξω...
    Όταν βρισκόμασταν για καφέ το ήξερε η γυναίκα του δεν έγινε ουδέποτε εν άγνοια της. Μάλιστα την έπαιρνε και τηλ όσο ημασταν στον καφέ κι έλεγε χαιρετίσματα και τέτοια.
    Έχω την αίσθηση ότι στην τωρινή του ζωή δεν θεωρεί ότι του προσφέρω κάτι. Δεν υπάρχει πιθανόν κάτι που να τον εξιτάρει.
    Επιπλέον, σαν άνθρωπος είναι ζηλιάρης και ενοχλείται από τις επιτυχίες των άλλων. Πάντα δηλ ήταν έτσι κι αυτό του έχει κοστίσει πολλές φιλίες στο παρελθόν. Ήμουν από τους λίγους που δεν έδιναν πολύ βάση σε αυτό.
    Τα τελευταία χρόνια όμως ένιωσα ότι αυτό γιγαντωνοταν ανάμεσα μας σαν υπαρκτό πρόβλημα πια, καθώς είχα σημαντικές εξελίξεις σε πολλούς τομείς της ζωής μου και διάφορες «επιτυχίες» τις οποίες όταν τις μοιράστηκα σαν τα νέα μου, τον ένιωσα να δαγκωνεται και να προσπαθεί να δείξει χαρούμενος για μένα αλλά χωρίς να είναι στην πραγματικότητα...

Senior Member
    Μάλιστα. Σας ακούω με προσοχή μιας και μιλάτε από την πλευρά των αντρών.
    Από την άλλη, ξερετε τι σκέφτομαι ; Έχει τόση δύναμη ο οποιοσδήποτε ακόμα και η γυναίκα σου να σε αποκόψει από φίλους; Μήπως κι αυτός δεν πολυηθελε κάποια στιγμή την παρέα μου; Δηλ αν ήθελε, δεν νομίζω να είχε τέτοια τυφλή υπακοή στη γυναίκα του, η κάνω λάθος;
    Δεν ειναι ακριβως υπακοή, οσο εκπαίδευση, εσκεμμένα η οχι.
    Αυτος που αποκόπτεται απο τις παρεες του ειναι εξαρτημένος απο τον αλλο, αλλοι το λενε ερωτευμένος, αλλοι άρρωστος, κολλημένος κτλ, παντως ερωτας με την ομορφη εννοια και αγαπη δεν ειναι. Δε θα του το πει στα ίσια, απλα δειχνει να μην τους πολυ συμπαθεί, οποτε περνας χρονο μαζι τους θα υποστείς συναισθηματική τιμωρία χώρος καν να σου εξηγεί το γιατι ακριβως. Η θα βγεις για βολτα με δυο σου φιλους οπου δε θελει να ερθει, αλλα οσο θα λείπεις ουτε τηλ θα σηκώσει ουτε θα σου πει τι εκανε η θα γυρισει και πιο αργα απο εσενα και διαφορα αλλα τερτίπια με τα οποια σταδιακά εαν ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να κόψεις μια τετοια σχεση, θα προτιμήσεις να αποκόψεις απο τους φιλους σου για να γλιτώνεις το συναισθηματικό μαρτύριο, την αγνόηση η και την απορριψη.
    Οσο κακος η κακή και να δειχνει απο αυτη τη συμπεριφορα, το χοντρο προβλημα μεσα του το εχει κυριως το θυμα και οχι ο θύτης. Ο θύτης ειναι απλα αυτος που ειναι.

Senior Member
    Μπορεί επισης να έχει παρεξηγηθεί απο κατι που εσυ δεν το χεις καταλάbει ή να του έχει μεταφερθεί κατι αρνητικό για σενα που μπορεί να μην ισχύει, πχ οτι τον κατηγόησες για κατι κλπ.

Nefeli28
    Guest
    Άπ’οσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, δεν έχει συμβεί κάτι. Επίσης δεν έχουμε πια κοινούς γνωστούς. Ωστόσο μπορεί και να τον έχει πειραξει κάτι για το οποίο δεν ξέρω.
    Άλλος ένας λόγος να υπάρξει συνάντηση για να ξεκαθαριστεί η κατάσταση.
    Με το ζόρι όμως δεν γίνεται. Ούτε με τον έναν μόνο να θέλει.

Banned
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Δεν ειναι ακριβως υπακοή, οσο εκπαίδευση, εσκεμμένα η οχι.
    Αυτος που αποκόπτεται απο τις παρεες του ειναι εξαρτημένος απο τον αλλο, αλλοι το λενε ερωτευμένος, αλλοι άρρωστος, κολλημένος κτλ, παντως ερωτας με την ομορφη εννοια και αγαπη δεν ειναι. Δε θα του το πει στα ίσια, απλα δειχνει να μην τους πολυ συμπαθεί, οποτε περνας χρονο μαζι τους θα υποστείς συναισθηματική τιμωρία χώρος καν να σου εξηγεί το γιατι ακριβως. Η θα βγεις για βολτα με δυο σου φιλους οπου δε θελει να ερθει, αλλα οσο θα λείπεις ουτε τηλ θα σηκώσει ουτε θα σου πει τι εκανε η θα γυρισει και πιο αργα απο εσενα και διαφορα αλλα τερτίπια με τα οποια σταδιακά εαν ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να κόψεις μια τετοια σχεση, θα προτιμήσεις να αποκόψεις απο τους φιλους σου για να γλιτώνεις το συναισθηματικό μαρτύριο, την αγνόηση η και την απορριψη.
    Οσο κακος η κακή και να δειχνει απο αυτη τη συμπεριφορα, το χοντρο προβλημα μεσα του το εχει κυριως το θυμα και οχι ο θύτης. Ο θύτης ειναι απλα αυτος που ειναι.
    George, αυτό ήθελα να πω, που λες. Το εκφράζεις πολύ σωστά.

Banned
    ολα αυτα ειναι δικαιολογιες δε του εκανες ποτε σα φιλη ειχε γυναικα η οχι γιατι πιστευει οτι ο εαυτος του ειναι ανωτερος

Banned
    Τι προτείνετε λοιπόν να κάνω; Τον αφήνω πλέον στην ησυχία του και στη ζωή που επέλεξε; Κάνω κάποια άλλη κίνηση;
    Υπάρχει κάτι που δεν έχω σκεφτεί;
    να ασχολεισαι με ατομα που σε εκτιμουν και οχι να ψηνεις σνομπ τυπους να σου μιλησουν ο ανθρωπος που σου διχνει ενδιαφερον αξιζει το ενδιαφερον σου

Senior Member
    Όπως τα λες, δεν ήταν ακριβώς αγνή φιλία αυτό που έχετε και ενδεχομένως σου βγαίνει τώρα κάποιο απωθημένο με αυτόν τον άνθρωπο. Τι νόημα έχει να το σκέφτεσαι και να το κυνηγάς; Δεν εννοώ ότι τον κυνηγάς σώνει και καλά ερωτικά, αλλά αυτή την ντεμί φάση που είχατε... Παντρεμένος είναι, πέρα σε έχει κάνει, στο έχει δείξει με όλους τους τρόπους, πάμε παρακάτω. Δεν έχει νόημα να το μιρμιρίζεις, σε τελική ανάλυση δεν είναι στο χέρι σου.

Senior Member
    Νεφελη γεια και απο μενα! Η εξαφανιση του φιλου σου μπορει να σημαινει κι αλλα πραγματα. Μπορει να εχει καποιες δυσκολίες , μπορει να μην έχει χρόνο , μπορει να αντιμετωπιζει χιλια δυο προβληματα. Επισης εχει οικογενεια , φανταζομαι και παιδια και σιγουρα πολυ λιγο ελευθερο χρόνο. Εσυ δεν ξέρω σε τι φάση είσαι αλλά σίγουρα πρεπει και να τον καταλαβεις. Αν ειναι φιλος 20ετιας δεν νομιζω να χαθειτε ετσι ευκολα . Εύχομαι ολα καλα :)

Nefeli28
    Guest
    Η φάση τώρα είναι εξαφάνιση. Η κατανόηση και η δικαιολόγηση κλπ, έχουν γίνει πολλές φορές από μένα στα τελευταία 3-4 χρόνια.
    Στο κάτω κάτω του ζήτησα να βρεθούμε να τα πούμε από κοντα σαν άνθρωποι, για να μας δώσω την ευκαρια να ακουστούν οι όποιες δυσκολίες υπάρχουν και ο,τι τέλος πάντων τον εμποδίζει από το να συνεχίσουμε τη φιλια μας.
    Από κει και πέρα, όπως πολύ σωστά είπατε οι περισσότεροι, δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνω. Αυτός που δεν θέλει, δεν θα έπρεπε να τον θέλω ούτε εγώ. Τι να τον κανεις αυτόν που δεν σε έχει σε εκτίμηση, δεν σου προσφέρει κάτι και ακόμα κι αν δεν στο λέει γιατί είναι χεστης, δεν σε θέλει;;;

Senior Member
    Η φάση τώρα είναι εξαφάνιση. Η κατανόηση και η δικαιολόγηση κλπ, έχουν γίνει πολλές φορές από μένα στα τελευταία 3-4 χρόνια.
    Στο κάτω κάτω του ζήτησα να βρεθούμε να τα πούμε από κοντα σαν άνθρωποι, για να μας δώσω την ευκαρια να ακουστούν οι όποιες δυσκολίες υπάρχουν και ο,τι τέλος πάντων τον εμποδίζει από το να συνεχίσουμε τη φιλια μας.
    Από κει και πέρα, όπως πολύ σωστά είπατε οι περισσότεροι, δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνω. Αυτός που δεν θέλει, δεν θα έπρεπε να τον θέλω ούτε εγώ. Τι να τον κανεις αυτόν που δεν σε έχει σε εκτίμηση, δεν σου προσφέρει κάτι και ακόμα κι αν δεν στο λέει γιατί είναι χεστης, δεν σε θέλει;;;
    Τζάμπα παιδευεσε...αυτό που έχω καταλάβει εγω είναι ότι ο χρόνος δείχνει πολλά..με το πέρασμα του χρόνου κάποιοι άνθρωποι δείχνουν κάποια στοιχεία του χαρακτήρα τους και ας μην τα ξέραμε..
    Ο χρόνος ανατρεπη πολλές κατάστασεις.πραγματα που πιστεύαμε ότι είναι αληθινά με το χρόνο βλέπουμε ότι μπορεί και να μην είναι ετσι....οι φίλοι έτσι είναι και γενικότερα οι άνθρωποι..προχωράς τη ζωουλα σου και Άγιος ο θεός...

Nefeli28
    Guest
    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...
    Χρειάζεται να προχωρήσω μπροστα χωρις άλλες παρωπίδες, προσδοκίες και εμμονές για ανθρώπους που δεν το αξίζουν.
    Εύκολο δεν είναι, αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο...

Senior Member
    Δεν υπάρχουν φίλοι μόνιμοι.........ούτε αληθινοί.........η φιλία πάει και έρχεται και δεν είναι κάτι να βασιστείς πάνω της........Καλύτερα μια σοβαρή σχέση.......

Nefeli28
    Guest
    Δεν είχα, ούτε έχω τέτοια γνώμη για τη φιλια. Ευτυχώς,δυστυχώς δεν ξέρω...
    Έχω φίλους καλούς. Μέχρι στιγμής...χαχχαχα
    Γενικά δεν θέλω να το γενικεύσω. Απλά ο συγκεκριμένος ανήκε σε αυτούς τους πολύ καλούς φίλους,αλλά απ’οτι φαίνεται ήταν κάτι που έκανε τον κύκλο του και έκλεισε...
    Όπως διάβασα πρόσφατα καπου: «...δεν θέλεις να είσαι εκει που δεν σε θέλουν...»

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast