Τώρα τι γίνεται; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 62
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Αργύρης85 View Post
    Nefeli, κάποιες γυναίκες ακολουθουν μια τακτική που λέει το εξής. "Ξέκοψε τον απο όλους τους φίλους που έχει". Αυτό που λες πως ήταν λες και μιλούσες με την θεία σου, με κάνει να πιστέψω πως πρόκειται για κάτι τέτοιο. Είναι σαν να μιλούσες με έναν άγνωστο. Σαν να άλλαξε εντελώς η προσωπικότητά του. Στην ουσία δεν αναγνωρίζεις τίποτα σε αυτόν. Έμαθες αν ξέκοψε και από άλλους φίλους του; Παρατήρησες στο τρόπο που μιλάει σαν να θεωρεί ότι είναι κάτι παραπάνω από τους άλλους; Κάτι σαν αλαζονεία ας πούμε;
    Πολύ σωστό αυτό που λες....όντως υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι...αλλά απτην άλλη πάλι αν ο άλλος θέλει να ξεκόψει δεν θα Περιμένη κάποιον/α για να του το πει...αλλά αυτό που λες είναι σωστό...ας μας απαντήσει λοιπόν οι θεματοθετρια

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Αργυρη, θα μπορούσες και να τον γνωρίζεις με αυτά που είπες!
    Καταρχάς τα τελευταία χρόνια είχε μια αλαζονική στάση απέναντι σε διάφορους ανθρωπους. Επίσης έβγαλε κάποιους καλούς φίλους από τη ζωή του μέσα σε μια νύχτα.
    Έχει αίσθημα κατωτερότητας γενικά και μέσα από αυτές τις συμπεριφορές νόμιζε ότι και παίρνει τα πάνω του.
    Μέσα σε όλα αυτά να πω ότι η γυναίκα του δεν συμπάθησε ποτέ κάποιους από την παλιά του παρέα, με πρώτη και καλύτερη εμένα για ευνόητους λόγους υποθέτω.
    Έγιναν πολλές προσπάθειες να αυνυπαρξουμε όλοι μαζί κλπ σε ένα ήρεμο κλίμα, αλλά πάντα εκείνη τον προέτρεπε να ξεκόψει.
    Μέσα σε όλα αυτά, απαντώ σε παραπάνω ερώτημα που έθεσε ο Γιώργος: πάντα υπέβοσκε ένα περίεργο ψιλό ερωτικο κλίμα μεταξύ μας αλλά το κουμανταραμε.
    Δεν έγινε τίποτα ποτέ μεταξύ μας.
    Πριν πολλά χρόνια ένα βράδυ, εκείνος έκανε κίνηση ανοιχτά , αλλά αφενός ήμουν με αγόρι εκείνη τη στιγμή , αφετέρου του ειπα ότι προτιμώ να μη χαλάσουμε τη φιλια μας...
    Ε ναι ρε συ και το ψάχνεις ακόμα τι φταίει...πρώτον το είπες και μόνη σου η γυναίκα του δεν συμπαθούσε κάποια άτομα και πρώτη εσένα...
    Έπειτα ήρθε και η χυλοπίτα από εσένα και ξενέρωσε τέλειος..πολύ θέλει.???αυτα τα δύο είναι..μην την ψάχνεις..

Nefeli28
    Guest
    Η χυλόπιτα όμως μετραει παρα πολλά χρόνια πίσω. Σε αυτήν έχει μείνει ακόμα; Απίθανο το βρίσκω. Έκτοτε όλοι προχωρησαμε στις ζωές μας. Παντρεύτηκε έκανε οικογένεια... πέρασαν τόσα χρόνια από τότε...

Senior Member
    Μπράβο Αργύρη έβγαλες λαβράκι...εύγε φίλε..

Senior Member
    Η χυλόπιτα όμως μετραει παρα πολλά χρόνια πίσω. Σε αυτήν έχει μείνει ακόμα; Απίθανο το βρίσκω. Έκτοτε όλοι προχωρησαμε στις ζωές μας. Παντρεύτηκε έκανε οικογένεια... πέρασαν τόσα χρόνια από τότε...
    Ναι αλλά είναι και η γυναίκα στη μέση που δεν σε συμπαθεί....μην το ξεχνάς...

Banned
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Μπράβο Αργύρη έβγαλες λαβράκι...εύγε φίλε..
    Γιώργο, το έχω συναντήσει και είναι ανατριχιαστικό. Ένας άνθρωπος να αλλάζει τόσο που δεν είναι ο εαυτός του πια. Δεν είναι αυτό που λέμε "έτσι τα έφερε η ζωή και απομακρυνθήκαμε". Πρόκειται για κάτι πολύ άρρωστο.

Nefeli28
    Guest
    Πιστεύεις πως τον άλλαξε η γυναίκα του;

Banned
    Πιστεύεις πως τον άλλαξε η γυναίκα του;
    Γνωρίζω 3 περιπτώσεις, ευτυχώς όχι δικών μου φίλων, αλλά ήταν φίλοι κολλητοί με φίλους μου. Γνωστοί με απλά λόγια. Και στις 3 περιπτώσεις αυτό ξεκίνησε με κάποια γυναίκα που δεν χώνευε σχεδόν κανέναν απο το περιβάλλον των ανθρώπων αυτών. Και οι τρεις αυτές ήταν κάπως παράξενες στην συμπεριφορά. Αυτό δεν γίνεται ξαφνικά. Δηλαδή δεν του είπε "δεν θέλω να κάνεις παρέα με αυτούς" αλλά το καταφέρνουν με τρόπο. Οπως είδες σου έδωσα κάποια παραδείγματα συμπεριφορών που συμφωνείς. Πιστεύω πως ναι. Απλά το να το συναντήσω 3 φορές μου φαίνεται παρά πολύ και μάλιστα αρχίζω να τρομάζω με αυτό το πράγμα. Δεν νομίζω πως φταίει πως είσαι γυναίκα, αυτό θα γινόταν ούτως ή άλλως. Απλά μπήκες στην πρώτη θέση για να σε κάνει πέρα.

Nefeli28
    Guest
    Μάλιστα. Σας ακούω με προσοχή μιας και μιλάτε από την πλευρά των αντρών.
    Από την άλλη, ξερετε τι σκέφτομαι ; Έχει τόση δύναμη ο οποιοσδήποτε ακόμα και η γυναίκα σου να σε αποκόψει από φίλους; Μήπως κι αυτός δεν πολυηθελε κάποια στιγμή την παρέα μου; Δηλ αν ήθελε, δεν νομίζω να είχε τέτοια τυφλή υπακοή στη γυναίκα του, η κάνω λάθος;

Senior Member
    Από την άλλη, ξερετε τι σκέφτομαι ; Έχει τόση δύναμη ο οποιοσδήποτε ακόμα και η γυναίκα σου να σε αποκόψει από φίλους; Μήπως κι αυτός δεν πολυηθελε κάποια στιγμή την παρέα μου; Δηλ αν ήθελε, δεν νομίζω να είχε τέτοια τυφλή υπακοή στη γυναίκα του, η κάνω λάθος;
    Αυτό που λες είναι λογικο..αλλά δυστυχώς ορισμένοι άνδρες έχουν τυφλή υπακοή στη γυναίκα τους όσο δεν φαντάζεσαι..αν σου πω παραδείγματα η περίπτωση σου θα σου φανεί τίποτα μπροστά σε αυτά....
    Ξέρω ανθρώπους να έχουν τυφλή υπακοή στη γυναίκα τους και να φτάσουν να χειροδικισουν στους γονείς του επειδή το είπε η γυναίκα του...δυστυχώς...η άλλη περίπτωση να μην ενδιαφέρεται καν για τους υπερήλικες γονείς του ούτε καν να περνάει έστω για 5 λεπτά να τους δει επειδή το λέει η γυναίκα του.. δυστυχώς υπάρχουν αυτοί οι άνδρες....

Senior Member
    Δεν αποκλείεται καθόλου..όμως αυτό που λέει ο Αργύρης μου φενετε πιο λογικό δυστυχώς...

Nefeli28
    Guest
    Κρίμα. Για όλα τότε. Για τη γυναίκα του, για τη μικρότητα του, για τον φιλο που τελικά έχω αφήσει πίσω σε μια άλλη εποχή όταν όλα ήταν πιο απλά. Ίσως να ψάχνω ακόμα εκείνον. Ίσως να μην κατάλαβα και ποτέ ακριβώς ποιος ήταν. Ακόμα πιο τραγικό...
    Τα γεγονοτα μαρτυρούν εξαφάνιση. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Του ζήτησα να βρεθούμε, να μιλήσουμε αλλά αν δεν θέλει, αυτή η ιστορία ρίχνει αυλαία.

Banned
    Ανάλογα το χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου. Αλλά όπως λες και εσύ δεν ξέκοψε μόνο εσένα. Δεν είναι θέμα τυφλής υπακοής.

Banned
    Κρίμα. Για όλα τότε. Για τη γυναίκα του, για τη μικρότητα του, για τον φιλο που τελικά έχω αφήσει πίσω σε μια άλλη εποχή όταν όλα ήταν πιο απλά. Ίσως να ψάχνω ακόμα εκείνον. Ίσως να μην κατάλαβα και ποτέ ακριβώς ποιος ήταν. Ακόμα πιο τραγικό...
    Τα γεγονοτα μαρτυρούν εξαφάνιση. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Του ζήτησα να βρεθούμε, να μιλήσουμε αλλά αν δεν θέλει, αυτή η ιστορία ρίχνει αυλαία.
    Δεν ήταν, πιστεύω, έτσι. Δηλαδή εσύ γνώρισες τον πραγματικό φίλο σου. Και πράγματι δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Δεν θα θέλει. Και για τους άλλους που λέω, διέγραψαν ανθρώπους από την ζωή τους που τους ήξεραν από 15 χρονών. Που πέρασαν όλοι την ζωή μαζί τους. Δεν θέλουν ούτε να τους μιλάνε από το τηλέφωνο.

Senior Member
    [QUOTE=Nefeli28;1017666]Κρίμα. Για όλα τότε. Για τη γυναίκα του, για τη μικρότητα του, για τον φιλο που τελικά έχω αφήσει πίσω σε μια άλλη εποχή όταν όλα ήταν πιο απλά. Ίσως να ψάχνω ακόμα εκείνον. Ίσως να μην κατάλαβα και ποτέ ακριβώς ποιος ήταν. Ακόμα πιο τραγικό...
    Τα γεγονοτα μαρτυρούν εξαφάνιση. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Του ζήτησα να βρεθούμε, να μιλήσουμε αλλά αν δεν θέλει, αυτή η ιστορία ρίχνει αυλαία.[/QUOTE]

Αυτό ακριβώς..και άλλος να ήταν ο λόγος τη στιγμή που συμπεριφέρεται έτσι ρίχνει αυλαία..δεν μπορείς να κάνει κάτι ...δυστυχώς το τελευταίο ένα μισή χρόνο το ζω έντονα στο πετσί μου...φίλοι να σε αποφεύγουν χωρίς ένα συγκεκριμένο λόγο και το χειρότερο από ολα..όταν τους ρωτάς να μην λένε τίποτα και να κάνουν ότι δεν τρέχει τίποτα...

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast