Δεν μπορω να βρω ουτε τι ονομα να δωσω σε αυτο.... - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 12 FirstFirst ... 9101112 LastLast
Results 151 to 165 of 167
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Catrine View Post
    Ειπα δεν μπορουσα μονο το σεξουαλικο. ..

...ηθελα και να μιλαμε, να βγουμε και καμια φορα, να παιρνουμε που και που τηλεφωνο. Ολα αυτα εγιναν
    .

Δεν θελω κατι αλλο απο αυτον λογω της τεραστιας διαφορας. Αυτο που συνειδητοποιησα οτι θελω, τη συντροφικοτητα δηλ. θα πρεπει να το βρω με καποιον αλλο.... : )
    ε καλα, το να βγεις και καμια βολτα και να μιλησεις στο τηλεφωνο, δεν ειναι σχεση, μην τρελαθουμε... αυτα γινονται σε οποιαδηποτε περιστασιακη γνωριμια. σιγα μην αρνιοταν.
    την σχεση δεν την κανει τπτ παραπανω απο την ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΣΧΕΣΗ.
    και βολτες και καφεδες μπορει να πινεις , αλλα να μην θελεις δεσμευση με καποιον, αλλα με καποιον διαφορετικο..

η συντροφικοτητα δεν ειναι θεμα ηλικιας, ειναι θεμα του ποσο ταιριαζεις στην κοινη ζωη με καποιον και του αν το θελει κι εκεινος.
    και συνομηλικος μπορει να ειναι και να μην ειναι καταλληλος για συντροφος σου η να μην σε θελει.

συμφωνω με την σονια.
    τα λες μπερδεμενα, μαλλον γιατι τα χεις μπερδεμενα και μεσα σου, η γιατι δεν τα σκεφτηκες καλα και αυτοσχεδιαζεις :p

μια θελεις αν φιαξουν τα ωραρια και πιειτε κανεναν καφε, μια εγιναν ολα αλλα δεν ξερεις αν θελεις , τι θελεις, και τελικα μαλλον δεν θελεις, κι ολες αυτες οι εναλλαγες μεσα σε 5 μερες και 5 συναντησεις... :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ε καλα, το να βγεις και καμια βολτα και να μιλησεις στο τηλεφωνο, δεν ειναι σχεση, μην τρελαθουμε... αυτα γινονται σε οποιαδηποτε περιστασιακη γνωριμια. σιγα μην αρνιοταν.
    την σχεση δεν την κανει τπτ παραπανω απο την ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΣΧΕΣΗ.
    και βολτες και καφεδες μπορει να πινεις , αλλα να μην θελεις δεσμευση με καποιον, αλλα με καποιον διαφορετικο..

η συντροφικοτητα δεν ειναι θεμα ηλικιας, ειναι θεμα του ποσο ταιριαζεις στην κοινη ζωη με καποιον και του αν το θελει κι εκεινος.
    και συνομηλικος μπορει να ειναι και να μην ειναι καταλληλος για συντροφος σου η να μην σε θελει.

συμφωνω με την σονια.
    τα λες μπερδεμενα, μαλλον γιατι τα χεις μπερδεμενα και μεσα σου, η γιατι δεν τα σκεφτηκες καλα και αυτοσχεδιαζεις :p

μια θελεις αν φιαξουν τα ωραρια και πιειτε κανεναν καφε, μια εγιναν ολα αλλα δεν ξερεις αν θελεις , τι θελεις, και τελικα μαλλον δεν θελεις, κι ολες αυτες οι εναλλαγες μεσα σε 5 μερες και 5 συναντησεις... :)
    Έκαναν και σεξ, από τι διάβασα, αλλά και πάλι δεν το λες σχέση. Περισσότερο θα το χαρακτήριζα one night stand, με κάτι παραπάνω. Δεν ήταν σίγουρα σχέση.

Μα δεν ειπα ποτε οτι ηθελα σχεση με αυτον.
    Οταν χρησιμοποιω τη λεξη "σχεση" ειχα πει οτι εννοω οτι συσχετιζονται 2 ανθρωποι. Δεν εννοω να εχουν δεσμο.
    Εγω τα επαιξα με το θεμα της ηλικας. Δεν ξερω κανεναν με τοση τεραστια διαφορα και επιπλεον στην αρχη δεν ηξερα καλα καλα αν μπορω να διαχειριστω μια τετοια ειδους σχεση, γι αυτο και εγραψα εδω τις σκεψεις μου προσπαθωντας να τις ξεκαθαρισω. Τωρα που υπαρχουν και αυτα τα παραπανω που ειπε ο kostas και μιλησαμε με εκεινον ειμαι πιο ανετη.

μια θελεις αν φιαξουν τα ωραρια και πιειτε κανεναν καφε, μια εγιναν ολα αλλα δεν ξερεις αν θελεις

Remedy, τωρα που αλλαξαν τα ωραρια θελω : )

Senior Member
    Εγω ενα θα πω ευτυχως που υπαρχει και η Κατριν και σπαει λιγο η μονοτονια του φορουμ!! Κατριν ελπιζω να μην με παρεξηγησεις , το λέω φιλικα και λιγο για να ευθυμησουμε

Χαχαχα Demi71 οχι βεβαια, δεν παρεξηγω.
    Δεν καταλαβα ομως πως το εννοεις : )
    Ευχαριστω παντως

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Catrine,για την όποια απόφαση πάρεις,μην δώσεις σημασία στο τι θα πουν οι γύρω σου.
    Η ζωή είναι δική σου,και μην σκέφτεσαι μόνο την αρνητική οπτική.

Senior Member
    Ειπα δεν μπορουσα μονο το σεξουαλικο. ..

...ηθελα και να μιλαμε, να βγουμε και καμια φορα, να παιρνουμε που και που τηλεφωνο. Ολα αυτα εγιναν.

Δεν θελω κατι αλλο απο αυτον λογω της τεραστιας διαφορας. Αυτο που συνειδητοποιησα οτι θελω, τη συντροφικοτητα δηλ. θα πρεπει να το βρω με καποιον αλλο.... : )
    Μα δεν ειπα ποτε οτι ηθελα σχεση με αυτον.
    Οταν χρησιμοποιω τη λεξη "σχεση" ειχα πει οτι εννοω οτι συσχετιζονται 2 ανθρωποι. Δεν εννοω να εχουν δεσμο.
    Εγω τα επαιξα με το θεμα της ηλικας. Δεν ξερω κανεναν με τοση τεραστια διαφορα και επιπλεον στην αρχη δεν ηξερα καλα καλα αν μπορω να διαχειριστω μια τετοια ειδους σχεση, γι αυτο και εγραψα εδω τις σκεψεις μου προσπαθωντας να τις ξεκαθαρισω. Τωρα που υπαρχουν και αυτα τα παραπανω που ειπε ο kostas και μιλησαμε με εκεινον ειμαι πιο ανετη.

μια θελεις αν φιαξουν τα ωραρια και πιειτε κανεναν καφε, μια εγιναν ολα αλλα δεν ξερεις αν θελεις

Remedy, τωρα που αλλαξαν τα ωραρια θελω : )
    παλι θελεις;;;
    πριν λιγο μας ειπες οτι τελικα αυτο που θελεις ειναι η συντροφικοτητα, που δεν μπορεις να την βρεις σε αυτον ,οποτε θελεις να βρεις αλλον!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post
    Έκαναν και σεξ, από τι διάβασα, αλλά και πάλι δεν το λες σχέση. Περισσότερο θα το χαρακτήριζα one night stand, με κάτι παραπάνω. Δεν ήταν σίγουρα σχέση.
    φυσικα, εννοειται οτι μερικες βραδιες σεξ, δεν ειναι σχεση...

Remedy συγκεντρωσου.
    ΟΤΑΝ ερθει η ωρα να γνωρισω καποιον αλλον. Αυτη τη στιγμη υπαρχει αυτο που υπαρχει. Το αφηνω ειπα οσο παει αλλα καποια στιγμη θα ηθελα να συναντησω καποιον που θα μπορει να ειναι κατι περισσοτερο

Senior Member
    Remedy συγκεντρωσου.
    ΟΤΑΝ ερθει η ωρα να γνωρισω καποιον αλλον. Αυτη τη στιγμη υπαρχει αυτο που υπαρχει. Το αφηνω ειπα οσο παει αλλα καποια στιγμη θα ηθελα να συναντησω καποιον που θα μπορει να ειναι κατι περισσοτερο
    χαχαχαχαχααα!!
    ολα καλα τοτε!
    μην γκρινιαζεις λοιπον!
    αυτο ηθελες και λες οτι το εχεις! ωστοσο καθε μνμ σου οπου συζητας γι αυτο, βγαζει γκρινια κι ελλειψη. οχι ικανοποιηση..

Δεν γκρινιαζω ουτε γκρινιαξα. Απαντησα σε οποιον με ρωτησε προσπαθωντας να πω αυτο που νιωθω και να το μεταφερω οσο καλυτερα μπορουσα.

Senior Member
    Δεν γκρινιαζω ουτε γκρινιαξα. Απαντησα σε οποιον με ρωτησε προσπαθωντας να πω αυτο που νιωθω και να το μεταφερω οσο καλυτερα μπορουσα.
    μα κι οταν δεν σε ρωτουσαν, αρχιζες
    "ναι μεν, πηρε και κανενα τηλεφωνο, ηρθε και αλλη ωρα, αλλα αυτη η διαφορα, ο κοσμος, η ζεστη, τα λογια του παπα"..
    τρωγεσαι με τα ρουχα σου βρε παιδακι μου.
    αν μεν οπως μολις ειπες, ηταν αυτο που θελεις, ζησε το. αν δεν ειναι, φυγε. ολη αυτη η γκρινια, που κολλαει αφου βρηκες αυτο που ηθελες;
    αυτο ειναι που σου λεω οτι δεν ξερεις τι θελεις.

και μην ξαναπεις οτι τα λες χωρις να θελεις να κουρασεις.
    κανεναν δεν κουραζεις. οποιος κουραζεται , δεν διαβαζει.
    ΕΣΥ αναλωνεσαι και μυρηκαζεις κατι ΞΕΚΑΘΑΡΟ.

Διαβασε ξανα αν δεν βαριεσαι να δεις οτι δεν αρχιζα να λεω τιποτα απο αυτα που ανεφερες. Ειπα απαντησα σε οτι με ρωτησαν και εγραψα αυτα που ενιωθα.
    Μπορει να ηταν ξεκαθαρο για εσας για εμενα ομως στην αρχη δεν ηταν. Για να φτασω σε αυτο το ξεκαθαρο που λες εγω παιδευτηκα παρα πολυ

Senior Member
    Διαβασε ξανα αν δεν βαριεσαι να δεις οτι δεν αρχιζα να λεω τιποτα απο αυτα που ανεφερες. Ειπα απαντησα σε οτι με ρωτησαν και εγραψα αυτα που ενιωθα.
    Μπορει να ηταν ξεκαθαρο για εσας για εμενα ομως στην αρχη δεν ηταν. Για να φτασω σε αυτο το ξεκαθαρο που λες εγω παιδευτηκα παρα πολυ
    ε οχι και πολυ. μεσα σε 4 μερες βρεθηκες απο την βραδυνη συναντηση και την απορια, να εχει κανει ολα οσα ζητουσες και παλι γκρινιαζεις... ποια αρχη;;; και τωρα "αρχη" ειναι...

Λοιπον, εγω ειμαι καλυτερα τωρα και με βοηθησατε ολοι. Το να συνεχιζω να απανταω εκλαμβανεται ως γκρινια. Οποτε μπορεις και εσυ να σταματησεις να δινεις συνεχεια.

Page 11 of 12 FirstFirst ... 9101112 LastLast