Results 61 to 75 of 167
-
03-11-2018, 13:28 #61WhyAlwaysMe?Guest
Καλημέρα Κατριν.
Συναντήθηκες χθες με τον νεαρό;
- 03-11-2018, 13:32 #62
GoldenM
δεν ξερω την ιστορια σου ομως ακουγεσαι πολυ πονεμενος και λιγο θυμωμενος.
Θα σχολιασω καποια σημεια σαν να τα εγραφες για εμενα. Ετσι το καταλαβα. Δεν ξερω αν ειναι ετσι αν αναφερεσαι στον εαυτο σου.
Η απόλυτη ανεξαρτησία είναι ουτοπία. Δεν γίνεται να υπάρξει. Πάντα χρειάζονται υποχωρήσεις.
-Εγω ας πουμε μεχρι τωρα μονο υποχωρησεις εκανα. Παντα σκεφτομουν τον αλλο και τον εβαζα πανω απο εμενα. Τι του αρεσει πως θα τον ευχαριστησω. Αλλα αυτο καταλαβα οτι ειναι ΛΑΘΟΣ. Δεν υπαρχει απολυτη ανεξαρτησια αλλα ουτε και πρεπει να υπαρχει και απολυτη υποδουλωση.
Οι σχέσεις δεν είναι αγαθά που αγοράζουμε από supermarket απλά για να περνάμε καλά. Σχέση σημαίνει δίνω και μετά παίρνω.
-Αυτο πραγματικα ελπιζω να μην το ειπες αναφερομενος στην ιστορια μου. Ελπιζω να μην εδωσα τετοια εντυπωση. Βεβαιως παιρνω και βεβαιως δινω. Οταν ομως καποιος σε ολη τη ζωη του δινει πρεπει καποια στιγμη να σταματησει και να δει τι δινει, σε ποιον και ποσο ευκολα.
Το ξόδεμα σε επίπεδο ψυχικό και συναισθηματικό δεν καλύπτεται εύκολα...
-Απολυτα σωστο!
Μετανιώνω... Μετανιώνω για την επιπολαιότητα των επιλογών μου
- Εγω δεν μετανιωνω. Βεβαια οσο μεγαλωνω βλεπω οτι καποια πραγματα θα μπορουσαν να γινουν διαφορετικα. Ομως οτι εγινε, εγινε απο συναισθημα και παντα χωρις προθεση να πληγωθει καποιος. Ισως μονο εγω στο τελος.
Ξερείς κάτι Catrine; Υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι εκεί έξω.
-Σωστο! Που ειναι ομως? Που κρυβονται....Πιστευω πως ολοι φοβομαστε. Εχουμε πληγωθει και για να μην ξανασυμβει, οχυρωνομαστε στον εαυτο μας αποφασισμενοι να μην αφησουμε τιποτα να μας αγγιξει ξανα. Μεχρι να γνωρισουμε ενα νεαρο σερβιτορο χαχα
Πόσα ανόητα στερεότυπα υπάρχουν σήμερα στις σχέσεις.... (Μην είσαι δεδομένος. Παίξε το ρόλο του σκληρού, οι γυναίκες θέλουν και έλκονται από τα κακά αγόρια. Οι γυναίκα μπορεί να αλλάξει τον άντρα.)
-Πολλα στερεοτυπα. Λες για τους αντρες. Που να δεις ποσα εχουμε εμεις οι γυναικες....Εγω παντως σαν γυναικα ποτε δεν εψαξα σκληρο αντρα, κακο αγορι....Νομιζω οτι αν μπορουσα να πω τι τυπος αντρας θα ηταν ο ιδανικος, θα ελεγα ενας γκει. Γιατι εχει ολες αυτες τις ευαισθησεις που οι αλλοι αντρες δεν θελουν να δειξουν.
Καμια συγνωμη GoldenM. Ισα ισα σε ευχαριστω που εγραψες πως αισθανεσαι και αφησες τοση ευαισθησια .
Μακαρι και εσυ να συναντησεις μια γυναικα που θα σε κανει ευτυχισμενο και θα την κανεις και εσυ ευτυχισμενη. Μην γινεις σκληρος και κακο αγορι σε παρακαλω. Αρκετοι ειναι ετσι. Ας ειναι και καποιοι διαφορετικοι.
Να εισαι και εσυ καλα
03-11-2018, 13:44 #63
WhyAlwaysMe
οχι δεν βρεθηκαμε. Μου ειπε οτι μαξ 02.00 θα εχει τελειωσει και μου εστειλε 02.45 αν κοιμηθηκα.
Του ειπα οτι ειδα το φως να αναβει και ανοιξα το μηνυμα και μου ειπε οκ κοιμησου γιατι ειναι αργα. Ειπα οκ εκλεισα το κινητο και εγω δεν κοιμηθηκα...3 ωρες μονο.
Αυτα
03-11-2018, 13:55 #64
Περισσότερο έγραψα εξομολογητικά με βάση την ιστορία σου.
Πέρασα καλά (προσωρινά) με γυναίκες στις οποίες αντικειμενικά δεν φερόμουν καλά. Όταν όμως φέρεσαι σαν μ@λ@κ@ς σε έναν άνθρωπο, υποσυνείδητα παύεις να τον θαυμάζεις και να τον σέβεσαι. Έτσι η σχέση τελειώνει.
Τώρα το αντίθετο. Όποτε φέρθηκα απόλυτα σωστά σε μια γυναίκα... Δράμα!!! Πρόσφατα χώρισα (πριν 5 μήνες) από μια γυναίκα για την οποία ένοιωθα έτοιμος να πέσω στην φωτιά αν χρειαστεί...
Όταν λέω μετανιώνω εννοώ, ότι θα μπορούσα να είχα λιγότερες σχέσεις και ποιοτικότερες. Το σεξ όμως μπερδεύει τα πράγματα. Πολλές φορές μόνο σεξ οδηγεί σε αχρείαστα συναισθηματικά μπερδέματα.
Ζω στην κεντρική Ευρώπη και πολλά πράγματα είναι διαφορετικά από την Ελλάδα. Είμαι πολύ απαισιόδοξος οφείλω να ομολογήσω... Άλλες νοοτροπίες εδώ... Υπάρχει η αντίληψη ότι η σχέση με έναν άλλο θα σου λύσει όλα τα προβλήματα σε μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού (το παράδειγμα με το supermarket). Καμία ταπεινότητα... Μόνο απαιτήσεις...
Απλά η γνώμη μου είναι ότι ακόμα και αν ένας άνθρωπος συμφωνήσει σε σχέση μόνο για σεξ, κανένας δεν μπορεί να προβλέψει και να εγγυηθεί μη συναισθηματική εμπλοκή στο μέλλον.
Να είσαι καλά.
03-11-2018, 14:15 #65
GoldenM
συμφωνω μαζι σου απολυτα. Το σεξ τα μπερδευει. Να δεν βλεπεις τι επαθα εγω?
Απλά η γνώμη μου είναι ότι ακόμα και αν ένας άνθρωπος συμφωνήσει σε σχέση μόνο για σεξ, κανένας δεν μπορεί να προβλέψει και να εγγυηθεί μη συναισθηματική εμπλοκή στο μέλλον.
-Οχι δεν μπορεις να προβλεψεις ή να εγγυηθεις συναισθηματικη εμπλοκη στο μελλον . Να που εγω την επαθα τωρα και οχι στο μελλον
Εγω οσον αφορα τους αντρες δεν φερθηκα ποτε ασχημα. Χωρις ομως αυτο να με οδηγησει σε καλυτερο δρομο GoldenM.
Μου ετυχαν και γνωριμιες που ολα πηγαιναν φυσιολογικα και μετα την επαφη πουφ! εξαφανιζολ. Και χωρις εξηγηση.
Και μου ετυχαν και σοβαρες σχεσεις που στο τελος με θεωρησαν εμενα δεδομενη. Μαλλον γιατι ημουν παντα εκει να τους βοηθησω, να εξελιχθουν, προσπαθουσα να βρω λυσεις, ημουν καλη μαζι τους οχι επειδη ημουν με σχεση ετσι ειμαι γενικα σαν ανθρωπος και στο τελος απο τη υπεροχη γυναικα που γνωριζαν στο μυαλο τους γινομουν μια νοικοκυρα.
Τωρα εχω μαθει να διεκδικω περισσοτερο. Στη δουλεια μου το εμαθα αυτο οχι στις σχεσεις. Οσο βοηθουσα ολο τον κοσμο και τα αναλαμβανα ολα εγω στο τελος γινομουν υπηρετης και μου φεροντουσταν ασχημα. Τωρα που λεω οχι και εχω αποκτησει και εχθρους (στην αρχη υπεφερα, τωρα με νοιαζει λιγοτερο) εχω δει οτι με σεβονται περισσοτερο.
Αυτο λοιπον θελω τωρα να το μεταφερω και στις σχεσεις μου.
03-11-2018, 14:35 #66WhyAlwaysMe?Guest
03-11-2018, 14:39 #67
Ναι αντεχω. Εμεις οι γυναικες αντεχουμε πολλα ....
Ναι. Οι δυο καλυτεροι φιλοι μου ειναι γκει (οχι Ελληνες) και μου εχουν φερθει καλυτερα απο οποιονδηποτε αντρα φιλο ή σχεση. Γιατι ειναι ευαισθητοι, ειλικρινεις, καταλαβαινουν μια γυναικα και εμενα προσωπικα δεν μου εχουν ζητησει τιποτα σαν ανταλλαγμα. Μονο την ευχαριστηση της παρουσιας μου και της συντροφιας μου. Και αυτο με κανει και αισθανομαι υπεροχα!
03-11-2018, 14:43 #68
03-11-2018, 14:51 #69
Μα τι να κανω...αφου ανεβαζω παλμους, εχω ενα σφιξιμο στο στομαχι και στο λαιμο. Μπορει ανθρωπος να κοιμηθει ετσι? Πρεπει πρωτα να ηρεμησω
03-11-2018, 14:53 #70WhyAlwaysMe?Guest
03-11-2018, 20:18 #71
Κατερίνα εγω εχω κάνει σχέση και με μικρότερη κοπέλα και με μεγαλύτερη, εννοώ να έχουμε μεγάλη διαφορά και σου λέω οτι νιώθω πολυ ευχαριστημένος που είχα αυτες τις εμπειρίες. Βεβαια οταν τις γνώρισα είχα ηδη καποια εμπειρία στον τομέα των σχέσεων και μπορούσα να το διαχειριστώ χωρις δράματα, γιατι αν δεν εχεις καθολου εμπειρία και φας καψούρα που λεμε ή ο αλλος, μετα θα σε οδηγήσει σε δύσβατες ατραπούς. Επομένως για μενα ζησ' το και οσο πάει, απλα με την επίγνωση οτι δεν μπορεί να έχει μέλλον και αυτο οχι λογω χαρακτήρων αλλα περισσότερο για στερεότυπους λόγους.
04-11-2018, 02:26 #72
το οτι θες να μη τον ξαναδεις αυτο μου θυμιζει αυτη τη γνωστη φραση ο ανθρωπος συναντα το πεπρομενο του στο δρομο που διαλεξε για να αποφυγει
04-11-2018, 02:40 #73
Αλεξανδρε εγω προσπαθησα να τον ξαναδω, να του μιλησω για το πως αισθανομαι και να δουμε τι θα γινει. Αυτος δεν θελει απο οτι φαινεται...Δεν παιρνει. ΛΕΕΙ οτι θα παρει αλλα δεν παιρνει. Σημερα παλι κανενα σημειο ζωης.
Ειπα πρεπει και εγω να ηρεμησω. Δεν μπορω να τον κυνηγαω
04-11-2018, 02:42 #74WhyAlwaysMe?Guest
04-11-2018, 02:49 #75
Ειμαι αρκετα καλυτερα.
Υποτιθεται οτι αυριο μου ειχε πει οτι θα βρεθουμε για αυτον τον καφε. Δεν νομιζω ομως οτι θα παρει. Θα ειχε επικοινωνησει σημερα. Εγω οταν θελω να δω καποιον του το δινω να το καταλαβει.
Σαν γυναικα δεν αισθανομαι οτι θελει να με δει απο τοτε που καταλαβε οτι θελω να μιλησουμε. Το αποφευγει με αυτον τον τροπο. Του εστειλα μηνυμα. Τι αλλο να κανω; Τωρα ειναι σε αυτον.
Αν δεν βρεθουμε και αυριο εγω τα παραταω. Δεν μπορω να τον κυνηγαω αμα δεν θελει