Δεν μπορω να βρω ουτε τι ονομα να δωσω σε αυτο....
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 12 12311 ... LastLast
Results 1 to 15 of 167

Δεν μπορω να βρω ουτε τι ονομα να δωσω σε αυτο....

Καλησπέρα σε όλους

Πριν απο σχεδόν ενα μήνα αποφάσισα να παω μονη μου για καφε σε ενα καινουριο μαγαζί που έβλεπα καιρο και μου αρεσε απέξω. Έκατσα ηπια τον καφε μου, πήρα και κατι να φαω και γενικά περασα καλά. Ξαναπήγα αλλες δυο φορές. Το παιδι που με σέρβιρε έδειξε ενδιαφέρον που ομως στην αρχη δεν μπορούσα να καταλάβω αν ηταν απλα ευγενικός ή αν οντως έδειχνε ενδιαφέρον. Πέρασαν γύρω στις 10 μέρες και ξαναπήγα μετα απο μια δύσκολη μέρα στη δουλειά να ξεσκάσω και ισως να τον ξαναδώ δεν το κρύβω. Μιλήσαμε λιγο παραπανω και μου ειπε οτι δεν θα δουλευει πια πρωι θα γυρίσει σε βραδυ. Όταν ηρθε η ωρα να πληρώσω μου ειπε την άλλη εβδομαδα να έρθεις βραδυ, τον ρώτησα ποιο βραδυ μου εδωσε 3 εναλλακτικές διαλεξα μια και έφυγα.
    Πήγα και εκεινο το βράδυ ανταλλάξαμε τηλέφωνα. Ήμουνα αρκετα ενθουσιασμένη και ελαφρως αγχωμένη γιατι ειχα σχεδόν ενα χρόνο να βρεθεί κάποιος απέναντι μου και να δείξει ενδιαφέρον και να φλερτάρω γενικότερα. Μου αρεσε η προσέγγιση και το φλερτ. (Ωραια είναι να σε φλερτάρει καποιος...)
    Την άλλη μέρα μου έστειλε μήνυμα και κανονίσαμε να βρεθούμε μετα απο κάποιες μέρες. Μια γυναίκα μπορεί να καταλάβει πότε ο άλλος ενδιαφέρεται. Στα μηνύματα του δεν μπορω να πω οτι ενιωσα οτι θέλει παρα πολύ. Χαλαρά ήταν. Εγω βέβαια χαιρόμουνα που κάποιος ήθελε να με δει.

Βρεθήκαμε λοιπον. Ήπιαμε ενα ποτό, κάποια στιγμή φιληθήκαμε και κάποια στιγμή είπαμε να φύγουμε. Μου λεει να πάμε καπου με το αμάξι. Ντιν ντιν ντιν καμπανάκια στο κεφάλι μου. Δεν του ειπα ομως οχι χωρίς να ξέρω και εγω ακριβώς αν ήθελα να το φτάσω μεχρι τελους. Σκέφτηκα γιατι οχι, ειμαι καιρό μονη, αυτος απίστευτα σεξι, σιγα, ημουνα και σίγουρη οτι δεν θα οδηγούσε πουθενά γιατι άρχισα να βλέπω οτι μαλλον έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας ( που να ηξερα και ποση ηταν τότε...) οποτε προχωρήσαμε.
    Τι το ηθελα....δεν κάνω για τέτοια συνειδητοποίησα.Δεν μπορούσα να χαλαρώσω, οσο πέρναγε η ώρα ολο και περισσότερο άγχος, χάλια τα έκανα. Σχεδόν τιποτα δεν ευχαριστήθηκα εκέινο το βράδυ, μονο το φλερτ οσο ηήμασταν στο μαγαζί ηταν πολυ ωραίο για εμένα. Με γυρνάει στο άμάξι και χαιρετιόμαστε. Ευγενικός ηταν δε λέω αλλα την ώρα που με άφησε στο αμάξι μου διπλα ακριβώς ηταν μια παρεα αντρών και δεν περίμενε να φύγω εγω πρώτη . Με χαιρέτησε και εφυγε. Θα μου πεις τι περιμένεις και εσυ?

Γύρισα σπίτι, μάτι δεν έκλεισα και σκέφτηκα οκ θα το ξεπερασουμε μια νυχτα ήταν. Κατηγορούσα και τον εαυτό μου οτι ήμουν εύκολη λες και αυτός δεν ήταν...
    Την άλλη μέρα φρόντισα να κανω πράγματα ολη μέρα, πήγα σινεμα το βράδυ, γύρισα σπίτι.

-02.00 μήνυμα αν κοιμαάμαι. Ντιν ντιν ντιν τα καμπανάκια. Απο τη μια χάρηκα απο την άλλη τετοια ώρα μήνυμα...ξερουμε τι σημαινει. Του είπα να έρθει.Ήμουν μονη..... Σκέφτηκα μηπως θα μπορούσα να κάνω τελικά μια τέτοια σχέση, μόνο για σεξ. Είπα να το διερευνήσω, να δω αν μπορώ. Ωραία περάσαμε δε λεω. Γι αυτό πρέπει οι άνθρωποι να δίνουν χρόνο να γνωριστούν... Όσα περισσότερα λέγαμε τόσο πιο άνετα και ωραία ήταν.Και μετά, τα μηνύματα καθε 2 η 3 μερες ήταν ετσι. Ή εγω ή αυτός λέγαμε να βρεθούμε τέτοιες ώρες παντα μετα τη δουλειά του. Αυτό κράτησε 10 μερες.
    Την τελευταία φορά ομως ηταν τοσο αργαά που βρεθήκαμε..τοσο αργά... και μετα ολη την άλλη μερα ημουν σα ζομπι, δεν έχουμε και την ιδια ηλικία με αυτον, βέβαια δεν νομίζω οτι το εχει σκεφτεί καν αυτο, οτι έχουμε διαφορά ηλικιας. Σκέφτηκα λοιπόν να του πω οταν τον ξαναδώ να αλλάξουμε λιγο τα ωράρια, να μην βλεπόμαστε τοσο αργά.

Αλλα....τίποτα. Ξαφνικά κανενα μήνυμά του. Ολική εξαφάνιση.Πουφ! Δεν λέω, με πείραξε. Σκέφτηκα να του στείλω ενα μήνυμα οτι θέλω να βρεθούμε να πούμε τουλάχιστον ενα αντιο, μετά λεω τι αντιο...καταδικασμένη η σχέση ηταν απο την αρχή. Και αποφάσισα να το αφήσω σιγα σιγα πίσω μου.Είπα και εγώ να βρω εραστή και τα εκανα θάλασσα....

Σβήνω συνομιλίες και νούμερο. Μετα απο 12 μερες ξυπνάω το πρωι και βρίσκω μηνυμα που ειχε στείλει το προηγούμενο βραδυ, ίδια ωρα 01.30 -Κοιμάσαι? Δεν ξέρω.....ένιωσα πολυ φτηνή. Ουτε καλησπέρα. Δεν το άνοιξα και το έσβησα οπως ήταν. Το απόγευμα ξαναστέλνει – τι κανεις? Σκέφτηκα αυτο πρεπει με κάποιο τροπο να σταματήσει τωρα. Του απάντησα και του ειπα παρε με τηλέφωνο. Σκέφτηκα σιγα μην πάρει. Πήρε. Και μου λεει ελα κορίτσι μου ήμουνα κρυωμένος ολη την εβδομάδα και δεν σε ακούω καλά. Πες μου, πες μου σου έκανα κατι? Δεν σε πήρα τηλεφωνο για να μην σε ενοχλώ.
    Εντάξει τοσο αφελής δεν ειμαι. Καταλαβαίνω τις δικαιολογίες, τις κατανοώ κιολας. Εξάλλου αυτός είχε αυτή τη συμπεριφορά απο την αρχή. Δεν τον κατηγορώ.
    Ίσως δεν περίμενε οτι θα του ελεγα στην ερώτησή του αν θα με δει αποψε -θέλω να σε δω μέρα και εξω απο το σπίτι. Με ρώτησε αν είναι κάτι σοβαρό και του είπα οτι θέλω να μιλήσουμε για εμάς. Ντοινγκ! Έτσι μου βγήκε....Φαντάζομαι θα είδε αστεράκια και αυτός. Εννοούσα βέβαια ότι θέλω να αλλάξουμε τα ωράρια και να έχουμε και μια σχετική επικοινωνία. Έτσι όπως ήταν τα πράγματα δεν ξέρω μου φαινόταν πολύ ωμό...Μου είπε θα δει ποτε έχει ρεπό και θα μου στείλει μήνυμα. Του λεω οχι μήνυμα, πάρε με τηλέφωνο. Δεν ήμουνα θυμωμένη ουτε και ειμαι θυμωμένη, ίσως λίγο με τον εαυτό μου. Μάλλον του μίλησα πολυ αποφασισμένα. Ήταν και το πρώτο τηλεφώνημά μας. Μονο με μηνύματα επικοινωνούσαμε. Πάντα το πρώτο τηλέφωνο ειναι αμήχανο....
    Δεν περιμένω οτι θα πάρει, έχουν περάσει 5 μέρες τώρα.

Τώρα προσπαθώ να δω τι θέλω εγω και ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ. Σκέφτομαι να κρατήσω τη σχέση μονο για σεξ αλλά δεν νομίζω οτι είμαι και ικανή για κατι τέτοιο. Βέβαια μετά το τηλεφώνημα σιγά να μην θέλει να ξαναβρεθούμε...Φοβαμαι οτι στο τελος καποιος θα πληγωθει, μαντεψε ποιος.
    Σκέφτομαι μου παρουσιάστηκε μια ευκαιρία να πειραματιστώ και τα έκανα χάλια αλλα και πάλι έτσι είμαι δεν μπορω να λειτουργήσω αλλιώς απο οτι φαίνεται.
    Σκεφτόμουν να του πω αν τελικά βρεθούμε οτι αυτη η εξαφάνιση με χάλασε πολυ και δεν μπορώ να συνεχίσω ετσι. Σκέφτομαι να του πω να αλλάξουμε τα ωράρια....ουτε ξερω τι θα του πω στο τέλος. Σκέφτομαι μερικές φορές τις στιγμές που ήμασταν μαζί και θέλω κι άλλο. Ξέρω οτι ειναι παιχνίδια του μυαλού μου αλλα ήμουν καιρό μόνη.......δεν ξέρω τι θα κάνω τελικά.......ξερω με ολη την καθαρότητα της σκέψης οτι αυτή η σχέση δεν έχει κανένα μα κανένα μέλλον απο ολες τις απόψεις.
    Σκέφτομαι η ζωη η ίδια είναι ενα παιχνίδι, εχω χειριστεί και άλλες καταστάσεις και τα κατάφερα, θα χειριστω και αυτό. Γιατι να μην το ζήσω? Και οτι γίνει. Κατι καλύτερο δεν έχω αυτη τη στιγμή.
    Υπάρχουν παρα πολλες αντιφασεις μεσα μου.
    Σχέση μόνο για σεξ? Πολυ ωμο, και μετα.. γιατι οχι?
    Ίσως αυτά δεν είναι για εμάς τις γυναίκες. Εμείς κολλάμε. Κοίτα τώρα, να ξέρω οτι είναι λάθος να μην το θέλω αλλα να περιμένω να με πάρει. Τρελή....
    Μήπως και αν το σταματήσω παλι μόνη μου δεν θα είμαι?
    Διαφορά ηλικιας? Τεράστια
    Και αν κολλήσω μαζι του? Τι σκέφτεται για εμένα? Ναι ναι ακόμα και αυτό έχω στις σκέψεις μου.Βγήκαν και ανασφάλειες πάνω που είχα στρώσει τη ζωή μου μια χαρά...
    Και αν περάσουμε καλα? Και τελειώσει ωραία?Και είναι μια ωραία ανάμνηση και για τους δυο?
    Είχε ποτε κανείς σχέση τέτοιου είδους? Μπορεί να λειτουργήσει χωρίς να έχουμε θύματα?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Καλησπέρα.Πρώτον έχεις πολύ ωραίο όνομα.
    Δεύτερον,καλά έκανες και ξαναπήγες,αφού σ αρεσει και ήθελες να τον δεις.Βέβαια πρέπει να ξέρεις ότι σε αυτές τις δουλειές οι υπάλληλοι είναι ευγενικοί για ευνόητους λόγους.
    Παρόλα αυτά,για να σου λέει ότι θα δουλεύει πλέον βράδυ,σημαίνει ότι με κάποιον τρόπο,θα ήθελε να σε δει ξανα.Σίγουρα θα του άρεσες.Κράτα ως θετικό ότι ενδειξε ενδιαφέρον για εσένα.Ιδιώς το ότι σου εστειλε μήνυμα στις 2 το βράδυ,σημαίνει πως σε σκέφτεται.
    Μιλάς για διαφορά ηλικίας.Δεν ξέρω ποιός απο τους δυο είναι μεγαλύτερος,αλλά αν σε ανάβει τόσο πολύ,do not hesitate and go for it!
    Σχέση μόνο για σεξ?Εντάξει,δεν είμαστε στον Μεσαίωνα να το κατακρίνουμε.Οπότε δεν το κρίνω κακό!
    Πάντως πιστευω του αρέσεις.Ειδικά αμα είσαι κ ελκυστική γυναίκα,όλα θα είναι ευκολότερα.
    Αλλά αν θες ν κάνεις κάτι μαζί του,να μην πολυαγχώνεσαι με τετοια ερωτήματα.
    Ζήσε το και ότι καλύτερο!

Εγώ είμαι μεγαλύτερη γι αυτό και όλες αυτές οι ανασφάλειες...
    Δεν νομίζω οτι θα ξαναπάρει μετά απο αυτά που του είπα στο τηλέφωνο. Προσπαθώ να το πάρω ανάλαφρα και μετά έρχονται όλες αυτές οι σκέψεις που έγραψα.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Catrine View Post
    Εγώ είμαι μεγαλύτερη γι αυτό και όλες αυτές οι ανασφάλειες...
    Δεν νομίζω οτι θα ξαναπάρει μετά απο αυτά που του είπα στο τηλέφωνο. Προσπαθώ να το πάρω ανάλαφρα και μετά έρχονται όλες αυτές οι σκέψεις που έγραψα.
    Να μην σε τρώνε οι ανασφάλειες!Είναι πολλές οι περιπτώσεις που νεαροί άντρες γοητεύονται από μεγαλύτερες ελκυστικές γυναίκες,και πιστευω θα έπρεπε να κολακευτείς.Το βλέπω κι εγω ως νεαρός!
    Και επιμένω στον όρο ελκυστική για εσένα.Δεν ξέρω,αλλά από το όνομα σου το φαντάζομαι! :Ρ

Θα έπρεπε να κολακευτώ και ούτε και αυτό δεν μπορώ να κάνω.
    Δεν μου αρέσει η ιδέα οτι μια μέρα απλά θα εξαφανιστεί χωρίς άλλο ίχνος. Εκεί αποφάσισα οτι θέλω να του μιλήσω. Αλλά μάλλον τα έχω θαλασσώσει γενικά. Τώρα θα φοβάται να με πάρει. Αυτό το θέλω να μιλήσουμε για εμάς που του είπα ακούγεται βαρύ. Στο τηλέφωνο ακούστηκε σαν ένα παίδι που τον μαλώνουν. Τι να πω...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Μην σκέφτεσαι έτσι αρνητικά για τον εαυτό σου,γιατί θα τον κάνεις τον σερβιτόρο να ξενερώσει.
    Στην τελική,αν ξαναπάς από το μαγαζί του,πιάστε την κουβέντα κλπ.

Senior Member
    Αν μιλήσετε πες του με απλά λόγια τι νιώθεις και τι θέλεις και κόβεις αντιδράσεις

Αυτο ήθελα να κάνω όταν του είπα να τηλεφωνήσει. Αλλά μάλλον βγήκα λίγο αυστηρή. Τώρα διστάζω να του πω να βρεθούμε...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by geodim View Post
    Αν μιλήσετε πες του με απλά λόγια τι νιώθεις και τι θέλεις και κόβεις αντιδράσεις
    Ακριβώς!
    Με λίγα λόγια Catrine,θα έλεγα ότι είσαι ερωτευμένη,αλλά και διστακτική!
    Ξεπέρνα τους δισταγμούς σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Catrine View Post
    Αυτο ήθελα να κάνω όταν του είπα να τηλεφωνήσει. Αλλά μάλλον βγήκα λίγο αυστηρή. Τώρα διστάζω να του πω να βρεθούμε...
    Για ποιον λόγο διστάζεις; Το πολύ πολύ να μην σου απαντήσει ή να σου απαντήσει αρνητικά. Τουλάχιστον θα γνωρίζεις!

Αυτό που μου δείχνει σίγουρα είναι οτι δεν θέλει να με βλέπει για άλλο λόγο. Του είπα να βρεθούμε μερα και δεν πήρε ποτέ. Αυτό προσπαθούσα να ξεκαθαρίσω εγώ. Αν ήθελα μόνο αυτό..δεν ξερω και εγω τι θέλω. Μια λέω μέσα μου όχι μια ναι...

Senior Member
    Mπορείς να βάλεις στον τίτλο σου Μοναξιά-αποξένωση
    Νομίζω αυτή είναι κ η αιτία για το πως εξελίχθηκε το φλερτ-φασωμα.
    Ο τύπος είδε μια κοπέλα μόνη που μυρίστηκε πως χρειάζεται να της δώσουν ενδιαφέρον και κουβέντα, πράγματα ανθρώπινα όταν δίνονται ανιδιοτελώς. Ο συγκεκριμένος όμως είχε το μυαλό του μόνο στο σεξ.

Μην περιμένεις πολλά από τον συγκεκριμένο γιατί αυτό που έκανε με σένα ίσως είναι πάγια τακτική του.
    Αν ενδιαφερόταν πραγματικά για τις σκέψεις σου σαν άτομο και τα συναισθήματα σου και την ιστορία σου δεν θα ενδιαφερόταν μόνο για το ποια ώρα είσαι ξύπνια για να ξεδώσει.

Μη το παιδεύεις πολύ. Αποφάσισε απλά αν είσαι φτιαγμένη για κάτι τέτοιο. Δηλαδή για σεξ και τπτ άλλο. Γιατί ούτε σχέση είναι αυτό.
    Από ότι λες σε κάνει να αισθάνεσαι ενοχές. Οι ενοχές υπάρχουν γιατί ήθελες κάτι παραπάνω. Ήθελες αυτό που σου λείπει δηλαδή μια σχέση ανθρώπινη με επαφή και κουβέντα.
    Αυτό όμως είναι κ η αδυναμία που ο συγκεκριμένος εκμεταλεύτηκε.
    Προχώρα κ βρες κάτι σε πιο υγιείς εκφάνσεις εκτός και αν θέλεις να εκτονωθείς στο κομμάτι της ευχαρίστησης που πολύ αμφιβάλλω αν σου την παρέχει κάτι τέτοιο.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Γεια σου.. Μέσα σε όσα έχεις σκεφτεί για όλο αυτό πέρασε μήπως απ' το μυαλό σου τι δείγματα του δίνεις εσύ;; Κατά πάσα πιθανότητα κι αυτός βλέπει ότι μόνο σεξ θες, τι δουλειά έχεις μαζί του εσύ θα σκέφτεται..και μάλιστα ότι σε παρακαλάει κι όλας λίγο πολύ αν σου στέλνει μόνο αυτός μηνύματα (έστω και τέτοια ώρα)
    Σίγουρα ένας μικρότερος γοητεύεται κ κοκορευεται ότι μπορεί να ρίξει μεγαλύτερες γυναίκες αλλά από την άλλη μην ξεχνάς ότι σίγουρα θα νιώθει ανασφάλεια επειδή θα σκέφτεται ότι είσαι πιο έμπειρη..
    Εγώ είμαι της άποψης να μην υπεραναλυεις τόσο πολύ τα πράγματα, κάθε σχέση είναι ρίσκο είτε ξέρεις τον άλλο είτε όχι.. Στο κάτω κάτω YOLO κοπέλα μου..
    Δεν ξέρω αν σε πάρει μετά από αυτό που του ειπες, αν δεν σε πάρει προφανώς ήταν πολύ λίγος για σένα.. Δεν χάνεις κ τίποτα όμως να του στείλεις η να πάρεις εσυ, ώστε να του εξηγήσεις τι θες από τη σχέση σας ( αν ξέρεις στα σίγουρα βέβαια)
    Ή το ζεις και όπου βγάλει συνειδητοποιημένα όμως για να αποφύγεις όσο γίνεται να πληγωθείς ή του ξεκαθαρίσεις τι θες κι αν θέλει καλώς, αν όχι δεν ήταν αρκετά καλός για σένα, όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα..

Εγώ είμαι πάλι...

Κοιτα Serios δεν ξερω τι εικονα δινω στους αλλους και τι μπορει να ειδε αυτος. Δεν μπορω να το ξερω. Εγω μπορω να ειμαι και μονη μου, μου αρεσει, κανω στην καθημερινοτητα μου οτι και στις διακοπες μου. Μοναξια ναι εχω, το ειπα νομιζω αλλα η ζωη μου ειναι μια χαρα. Περναω καλα, και μονη μου και με τους φιλους μου. Θελω να βρω καποιον να μοιραστω κατι περισσοτερο γι αυτο και αντεδρασα ετσι οταν εξαφανιστηκε. Ξερω τι ειδους σχεση ειναι αυτη αλλα δεν μπορω να βρω καποιον που να θελει το ιδιο με εμενα εδω και πολυ καιρο....Ετσι λοιπον σκεφτηκα να δοκιμασω κατι διαφορετικο μηπως και αλλαξει κατι αφου δεν αλλαζει αλλιως. Σιγουρα δεν ειμαι φτιαγμενη γι αυτο νομιζω φανηκε
    Τα εχω υπεραναλυσει dimikoko αντι να τα ευχαριστηθω. Καθε σχεση ειναι ρισκο ετσι και αυτη γι αυτο και εχω ολες αυτες τις σκεψεις. Νομιζω οτι αυτο που με τραβαει σε αυτου του ειδους σχεση ειναι αυτη τη φορα σοβαρα να καταλαβω πως σκεφτεται ενας αντρας μιας και μεχρι τωρα νομιζα οτι σκεφτονται οπως εγω.

Senior Member
    Μπορείς να του στείλεις ένα τι κάνεις και να του προτείνεις να πατε βόλτα εκτος σπιτιού, οχι να μιλήσετε αλλα να πειτε τα νεα σας.

Page 1 of 12 12311 ... LastLast