Δεν μπορω να βρω ουτε τι ονομα να δωσω σε αυτο.... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 12 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 167
    Senior Member
    Καλημέρα catrine.ποσα χρόνια μεγαλύτερη του εισαι?γιατί δείχνει να σε προβληματίζει πάρα πολύ αυτό..
    Σε κάποια στιγμή του κειμένου λες ότι φάνηκε εύκολη..
    Αλλά μετά όμως δίνεις και μόνη σου την απάντηση γιατί αυτός δεν ηταν?αυτό το ταμπού του τύπου εύκολη εύκολος πολύ μου τη σπάει....και γιατί δηλαδή να μην κάνεις σεξ και με τη πρώτη τη στιγμή που ο νεαρός σου άρεσε?ούτε κακο είναι ούτε θα σε χαρακτηρίση κάνεις ούτε η πρώτη είσαι ούτε η τελευταία...μην γεμίζεις το μυαλό σου με αρνητικές σκέψεις και ενοχές δεν έκανες και δα κάτι κακό...
    Η σχέση μόνο για σεξ δεν είναι κακό..όπως δεν είναι και κακό να ζητάς μια σχέση που δεν στηρίζεται μόνο στο σεξ...το θέμα είναι εσύ τη θέλεις???
    Αν όντως υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα σας και ο νεαρός είναι πολύ μικρότερος σου τότε είναι πολύ λογικό να ζητάει μόνο σεξ...π.χ αν είναι 20-22 και εσύ είσαι 37-40 λέμε τώρα....τοτες η όλη κατάσταση είναι πολύ λογική...
    Συμφωνώ με κάποια μελοι μπορείς να τον πάρεις εσύ τηλ..και να του ζητήσεις να βρεθητε να πάτε μια βόλτα πες του το έτσι..μην του λες θέλω να μιλήσουμε για εμάς..γιατί νομίζω κατάλαβα γιατί συμπεριφέρθηκε έτσι..το θέλω να μιλήσουμε για εμας....φάνηκε απτή μεριά σου ότι θέλεις να το πάτε λίγο πιο αλλιώς δηλαδή πιο σοβαρά και κάπως τρόμαξε σε αυτό...έτσι το πήρε αυτός...πρώτον τηλ.και πες πάμε μια βόλτα.καιρο έχω να σε δω..νομίζω θα δεχτεί..πάτε μια βόλτα πιείτε ένα καφέ και σιγά σιγά του λες τον προβληματισμό σου...

Senior Member
    Σε καμία περίπτωση πάντως μην γεμίζεις τον εαυτό σου με ενοχές του τύπου πολύ εύκολη ήμουν..λες και άμα εισουν δύσκολη θα σου δίνανε βραβείο.. στερεότυπα..
    Ταμπού και μαλακίες στο τετράγωνο...σου άρεσε βγήκες έκανες σεξ.και τέλος...μην το ψάχνεις..τώρα αν θέλει να συνεχίσει και εσυ....έχει καλως...αλλιώς πάμε παρακάτω...

Καλημερα giorgos35.

Φοβαμαι οτι ειμαι πολλα χρονια μεγαλυτερη. Η διαφορα μας ειναι αυτη που εγραψες. Εγω ειμαι 40 και αυτος μαλλον 23. Δεν ξερω σιγουρα, δεν εχουμε πει ηλικιες αλλα σιγουρα καπου εκει βρισκεται αυτος. Φοβαμαι οτι οταν το μαθει θα παθει σοκ οπως επαθα και εγω οταν καταλαβα...Ειναι τεραστια η διαφορα, φυσικα και το σκεφτομαι. Δεν νομιζω οτι αυτος το εχει καταλαβει. Εγω δεν φαινομαι τοσο, ολοι με κανουν κατω απο 30 και μου αρεσει βεβαια αλλα σε αυτη την περιπτωση δεν ξερω.....εχω κολλησει.....
    Οσο για τα στερεοτυπα που εχω ετσι ειναι και ετσι ηταν παντα. Φταιει ο τροπος που η οικογενεια μου προφανως με εκανε να βλεπω τα πραγματα. Το παλευω να το αλλαξω και εχω καταφερει πολλα αλλα απο οτι φαινεται υπαρχουν ακομα. Ισως πιστευω οτι κανοντας μια τετοια επιλογη θα με βοηθησω να ξεκολλησω.

Παντα εκανα μακροχρονιες σχεσεις οι οποιες βεβαια δεν λειτουργησαν και μετα εμενα 5 χρονια μονη μου. Αυτο το μοτιβο νομιζω οτι πρεπει να σταματησει. Σκεφτηκα οτι για να αλλαξει κατι πρεπει να κανω και κατι διαφορετικο. Τα ιδια δεν με οδηγησαν πουθενα. Θελω να δω τα πραγματα πιο χαλαρα αλλα υπαρχουν αυτες οι φωνες που με σταματανε....Πιστευω οτι ολοι ειμαστε μονοι γενικα αλλα θελω να συναντησω καποιον να το μοιραστω αυτο. Σιγουρα δεν μπορει να ειναι αυτος..Θελω και δεν θελω ταυτοχρονα......Βγαζει νοημα?

Του εστειλα μηνυμα να ερθει σπιτι μου. Μου ειπε οκ αλλα το ακυρωσαμε τελικα γιατι θα ηταν πολυ αργα και εγω επρεπε να ξυπνησω νωρις. Τηλεφωνο δεν πηρε για να βρεθουμε μερα οπως του ειπα....δεν ξερω πως να του πω ολα αυτα χωρις να μου βγει αυστηροτητα ή θυμος....Αυτος φαινεται cool. Θα ηθελα και εγω να ειμαι cool

Senior Member
    Quote Originally Posted by Catrine View Post
    Θα ηθελα και εγω να ειμαι cool
    Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο σου φαίνεται τώρα αυτό. Αν είναι και βράδυ σπίτι σου βάλε χαλαρή μουσικούλα, κανένα ποτό και μην σκέφτεσαι τίποτα. Δες το σαν μια φιλική κουβέντα ίσως σε οικείο περιβάλλον. Δηλαδή η κατάσταση δεν είναι δραματική, δυο άνθρωποι είστε που στην τελική ο σκοπός είναι να περάσετε καλά όχι να χαλιέστε!

Senior Member
    Νομίζω ότι από αυτά που γράφεις δεν είσαι και πολύ ο τύπος που θα βρίσκεται με κάποιον χαλαρά μόνο για σεξ και θα το ευχαριστιέται (όχι το σεξ, την φάση γενικότερα). Πολύ προβληματισμός βρε παιδάκι μου... Ήδη έχεις χρησιμοποιήσει την λέξη σχέση κάποιες φορές που μόνο σχέση δεν είναι. Αν θεωρείς ότι θα μπορέσεις να το χειριστείς από εδώ και πέρα αλλιώς - που δεν το βλέπω- έχει καλώς, αν όχι, ξέχνα την όλη φάση και τράβα παρακάτω, διότι μελλοντικά σε βλέπω να ταλαιπωριέσαι χωρίς λόγο.

Senior Member
    Καλησπέρα σε όλους

Πριν απο σχεδόν ενα μήνα αποφάσισα να παω μονη μου για καφε σε ενα καινουριο μαγαζί που έβλεπα καιρο και μου αρεσε απέξω. Έκατσα ηπια τον καφε μου, πήρα και κατι να φαω και γενικά περασα καλά. Ξαναπήγα αλλες δυο φορές. Το παιδι που με σέρβιρε έδειξε ενδιαφέρον που ομως στην αρχη δεν μπορούσα να καταλάβω αν ηταν απλα ευγενικός ή αν οντως έδειχνε ενδιαφέρον. Πέρασαν γύρω στις 10 μέρες και ξαναπήγα μετα απο μια δύσκολη μέρα στη δουλειά να ξεσκάσω και ισως να τον ξαναδώ δεν το κρύβω. Μιλήσαμε λιγο παραπανω και μου ειπε οτι δεν θα δουλευει πια πρωι θα γυρίσει σε βραδυ. Όταν ηρθε η ωρα να πληρώσω μου ειπε την άλλη εβδομαδα να έρθεις βραδυ, τον ρώτησα ποιο βραδυ μου εδωσε 3 εναλλακτικές διαλεξα μια και έφυγα.
    Πήγα και εκεινο το βράδυ ανταλλάξαμε τηλέφωνα. Ήμουνα αρκετα ενθουσιασμένη και ελαφρως αγχωμένη γιατι ειχα σχεδόν ενα χρόνο να βρεθεί κάποιος απέναντι μου και να δείξει ενδιαφέρον και να φλερτάρω γενικότερα. Μου αρεσε η προσέγγιση και το φλερτ. (Ωραια είναι να σε φλερτάρει καποιος...)
    Την άλλη μέρα μου έστειλε μήνυμα και κανονίσαμε να βρεθούμε μετα απο κάποιες μέρες. Μια γυναίκα μπορεί να καταλάβει πότε ο άλλος ενδιαφέρεται. Στα μηνύματα του δεν μπορω να πω οτι ενιωσα οτι θέλει παρα πολύ. Χαλαρά ήταν. Εγω βέβαια χαιρόμουνα που κάποιος ήθελε να με δει.

Βρεθήκαμε λοιπον. Ήπιαμε ενα ποτό, κάποια στιγμή φιληθήκαμε και κάποια στιγμή είπαμε να φύγουμε. Μου λεει να πάμε καπου με το αμάξι. Ντιν ντιν ντιν καμπανάκια στο κεφάλι μου. Δεν του ειπα ομως οχι χωρίς να ξέρω και εγω ακριβώς αν ήθελα να το φτάσω μεχρι τελους. Σκέφτηκα γιατι οχι, ειμαι καιρό μονη, αυτος απίστευτα σεξι, σιγα, ημουνα και σίγουρη οτι δεν θα οδηγούσε πουθενά γιατι άρχισα να βλέπω οτι μαλλον έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας ( που να ηξερα και ποση ηταν τότε...) οποτε προχωρήσαμε.
    Τι το ηθελα....δεν κάνω για τέτοια συνειδητοποίησα.Δεν μπορούσα να χαλαρώσω, οσο πέρναγε η ώρα ολο και περισσότερο άγχος, χάλια τα έκανα. Σχεδόν τιποτα δεν ευχαριστήθηκα εκέινο το βράδυ, μονο το φλερτ οσο ηήμασταν στο μαγαζί ηταν πολυ ωραίο για εμένα. Με γυρνάει στο άμάξι και χαιρετιόμαστε. Ευγενικός ηταν δε λέω αλλα την ώρα που με άφησε στο αμάξι μου διπλα ακριβώς ηταν μια παρεα αντρών και δεν περίμενε να φύγω εγω πρώτη . Με χαιρέτησε και εφυγε. Θα μου πεις τι περιμένεις και εσυ?

Γύρισα σπίτι, μάτι δεν έκλεισα και σκέφτηκα οκ θα το ξεπερασουμε μια νυχτα ήταν. Κατηγορούσα και τον εαυτό μου οτι ήμουν εύκολη λες και αυτός δεν ήταν...
    Την άλλη μέρα φρόντισα να κανω πράγματα ολη μέρα, πήγα σινεμα το βράδυ, γύρισα σπίτι.

-02.00 μήνυμα αν κοιμαάμαι. Ντιν ντιν ντιν τα καμπανάκια. Απο τη μια χάρηκα απο την άλλη τετοια ώρα μήνυμα...ξερουμε τι σημαινει. Του είπα να έρθει.Ήμουν μονη..... Σκέφτηκα μηπως θα μπορούσα να κάνω τελικά μια τέτοια σχέση, μόνο για σεξ. Είπα να το διερευνήσω, να δω αν μπορώ. Ωραία περάσαμε δε λεω. Γι αυτό πρέπει οι άνθρωποι να δίνουν χρόνο να γνωριστούν... Όσα περισσότερα λέγαμε τόσο πιο άνετα και ωραία ήταν.Και μετά, τα μηνύματα καθε 2 η 3 μερες ήταν ετσι. Ή εγω ή αυτός λέγαμε να βρεθούμε τέτοιες ώρες παντα μετα τη δουλειά του. Αυτό κράτησε 10 μερες.
    Την τελευταία φορά ομως ηταν τοσο αργαά που βρεθήκαμε..τοσο αργά... και μετα ολη την άλλη μερα ημουν σα ζομπι, δεν έχουμε και την ιδια ηλικία με αυτον, βέβαια δεν νομίζω οτι το εχει σκεφτεί καν αυτο, οτι έχουμε διαφορά ηλικιας. Σκέφτηκα λοιπόν να του πω οταν τον ξαναδώ να αλλάξουμε λιγο τα ωράρια, να μην βλεπόμαστε τοσο αργά.

Αλλα....τίποτα. Ξαφνικά κανενα μήνυμά του. Ολική εξαφάνιση.Πουφ! Δεν λέω, με πείραξε. Σκέφτηκα να του στείλω ενα μήνυμα οτι θέλω να βρεθούμε να πούμε τουλάχιστον ενα αντιο, μετά λεω τι αντιο...καταδικασμένη η σχέση ηταν απο την αρχή. Και αποφάσισα να το αφήσω σιγα σιγα πίσω μου.Είπα και εγώ να βρω εραστή και τα εκανα θάλασσα....

Σβήνω συνομιλίες και νούμερο. Μετα απο 12 μερες ξυπνάω το πρωι και βρίσκω μηνυμα που ειχε στείλει το προηγούμενο βραδυ, ίδια ωρα 01.30 -Κοιμάσαι? Δεν ξέρω.....ένιωσα πολυ φτηνή. Ουτε καλησπέρα. Δεν το άνοιξα και το έσβησα οπως ήταν. Το απόγευμα ξαναστέλνει – τι κανεις? Σκέφτηκα αυτο πρεπει με κάποιο τροπο να σταματήσει τωρα. Του απάντησα και του ειπα παρε με τηλέφωνο. Σκέφτηκα σιγα μην πάρει. Πήρε. Και μου λεει ελα κορίτσι μου ήμουνα κρυωμένος ολη την εβδομάδα και δεν σε ακούω καλά. Πες μου, πες μου σου έκανα κατι? Δεν σε πήρα τηλεφωνο για να μην σε ενοχλώ.
    Εντάξει τοσο αφελής δεν ειμαι. Καταλαβαίνω τις δικαιολογίες, τις κατανοώ κιολας. Εξάλλου αυτός είχε αυτή τη συμπεριφορά απο την αρχή. Δεν τον κατηγορώ.
    Ίσως δεν περίμενε οτι θα του ελεγα στην ερώτησή του αν θα με δει αποψε -θέλω να σε δω μέρα και εξω απο το σπίτι. Με ρώτησε αν είναι κάτι σοβαρό και του είπα οτι θέλω να μιλήσουμε για εμάς. Ντοινγκ! Έτσι μου βγήκε....Φαντάζομαι θα είδε αστεράκια και αυτός. Εννοούσα βέβαια ότι θέλω να αλλάξουμε τα ωράρια και να έχουμε και μια σχετική επικοινωνία. Έτσι όπως ήταν τα πράγματα δεν ξέρω μου φαινόταν πολύ ωμό...Μου είπε θα δει ποτε έχει ρεπό και θα μου στείλει μήνυμα. Του λεω οχι μήνυμα, πάρε με τηλέφωνο. Δεν ήμουνα θυμωμένη ουτε και ειμαι θυμωμένη, ίσως λίγο με τον εαυτό μου. Μάλλον του μίλησα πολυ αποφασισμένα. Ήταν και το πρώτο τηλεφώνημά μας. Μονο με μηνύματα επικοινωνούσαμε. Πάντα το πρώτο τηλέφωνο ειναι αμήχανο....
    Δεν περιμένω οτι θα πάρει, έχουν περάσει 5 μέρες τώρα.

Τώρα προσπαθώ να δω τι θέλω εγω και ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ. Σκέφτομαι να κρατήσω τη σχέση μονο για σεξ αλλά δεν νομίζω οτι είμαι και ικανή για κατι τέτοιο. Βέβαια μετά το τηλεφώνημα σιγά να μην θέλει να ξαναβρεθούμε...Φοβαμαι οτι στο τελος καποιος θα πληγωθει, μαντεψε ποιος.
    Σκέφτομαι μου παρουσιάστηκε μια ευκαιρία να πειραματιστώ και τα έκανα χάλια αλλα και πάλι έτσι είμαι δεν μπορω να λειτουργήσω αλλιώς απο οτι φαίνεται.
    Σκεφτόμουν να του πω αν τελικά βρεθούμε οτι αυτη η εξαφάνιση με χάλασε πολυ και δεν μπορώ να συνεχίσω ετσι. Σκέφτομαι να του πω να αλλάξουμε τα ωράρια....ουτε ξερω τι θα του πω στο τέλος. Σκέφτομαι μερικές φορές τις στιγμές που ήμασταν μαζί και θέλω κι άλλο. Ξέρω οτι ειναι παιχνίδια του μυαλού μου αλλα ήμουν καιρό μόνη.......δεν ξέρω τι θα κάνω τελικά.......ξερω με ολη την καθαρότητα της σκέψης οτι αυτή η σχέση δεν έχει κανένα μα κανένα μέλλον απο ολες τις απόψεις.
    Σκέφτομαι η ζωη η ίδια είναι ενα παιχνίδι, εχω χειριστεί και άλλες καταστάσεις και τα κατάφερα, θα χειριστω και αυτό. Γιατι να μην το ζήσω? Και οτι γίνει. Κατι καλύτερο δεν έχω αυτη τη στιγμή.
    Υπάρχουν παρα πολλες αντιφασεις μεσα μου.
    Σχέση μόνο για σεξ? Πολυ ωμο, και μετα.. γιατι οχι?
    Ίσως αυτά δεν είναι για εμάς τις γυναίκες. Εμείς κολλάμε. Κοίτα τώρα, να ξέρω οτι είναι λάθος να μην το θέλω αλλα να περιμένω να με πάρει. Τρελή....
    Μήπως και αν το σταματήσω παλι μόνη μου δεν θα είμαι?
    Διαφορά ηλικιας? Τεράστια
    Και αν κολλήσω μαζι του? Τι σκέφτεται για εμένα? Ναι ναι ακόμα και αυτό έχω στις σκέψεις μου.Βγήκαν και ανασφάλειες πάνω που είχα στρώσει τη ζωή μου μια χαρά...
    Και αν περάσουμε καλα? Και τελειώσει ωραία?Και είναι μια ωραία ανάμνηση και για τους δυο?
    Είχε ποτε κανείς σχέση τέτοιου είδους? Μπορεί να λειτουργήσει χωρίς να έχουμε θύματα?
    ναι, εχω ξεκινησει σχεση τετοιου ειδους και κατεληξε σε μακροχρονια σχεση, πολυ ευτυχισμενη...
    ξεκινησε χωρις δεσμευσεις και χωρις υποχρεωσεις και ΠΟΛΥ υπεροχο σεξ, και μετα απο ΑΡΚΕΤΟ καιρο εγινε μια σχεση αποκλειστικοτητας, με ταξιδια, κοινες δραστηριοτητες, συμβιωση, και πολυ υπεροχο σεξ, γιατι το "μονο σεξ" και βολτιτσες, δεν εφτανε πια σε κανεναν μας.

νομιζω τα εχεις ολα μπερδεμενα στο μυαλο σου, εβαλες και τις αμφιβολιες σου και τα αγχη σου και εχεις αγχωθει.
    το μονο λαθος που σου βρισκω, ειναι οτι με τοσο συντομη εξελιξη και τετοιου ειδους σχεση (μονο βραδια, μονο σεξ), του μπουμπουνισες στα καλα καθουμενα το "θελω να μιλησουμε για μας". ελεος, χαλαρωσε λιγο.
    μπορουσες και μπορεις ακομα, να του πεις το απλο 'θα θελα να βρισκομαστε αλλες ωρες, δεν με βολευει το μετα τα μεσανυχτα".
    χαλαρωσε λιγο. δεν θα του κανεις και προταση γαμου επειδη κανατε 10 φορες καλο σεξ..
    αλλα ουτε θα κανεις υποχωρησεις στα θελω σου για να μην τον χασεις..
    το θελω σου με τοσο συντομη σχεση, δεν μπορει να ειναι να ειστε μαζι.
    το θελω σου ειναι να φιαξεις πρωτα τις συνθηκες.
    να συναντιεστε σαν ζευγαρι, οχι σαν παρανομοι εραστες (μπας και υπαρχει και νομιμη;)

δλδ, αν βρεθειτε , πες του, οτι περνας καλα μαζι του, αλλα εχεις ζοριστει με αυτες τις συνθηκες. αν θελει να βρισκοσαστε, θελεις να πιειτε κιεναν καφε, να δειτε καμια τανια, ας βρεθειτε και σπιτι σας, αλλα καποια αλλη ωρα. δεν σε βολευει το μεταμεσονυχτιο.
    δες τι θα πει σε αυτα και μετα, βλεπεις...

Remedy δεν νομιζω οτι υπαρχει καμια μα καμια περιπτωση να εξελιχθει σε κατι μακροχρονιο. Δεν νομιζω οτι θα το ηθελα κιολας. Ειναι 23!
    Το θεμα μου ειναι να το αφησω να κυλησει και οπου παει και δεν μπορω να αφησω τον εαυτο μου....Μπερδεμενα ειναι ολα ετσι ειναι. Νομιζω οτι αυτο που θελω και δεν το παραδεχομαι στον εαυτο μου ειναι οτι θελω να τον βλεπω και να περναμε ομορφα. Δεν θα μπορουσα να διαχειριστω τηλεφωνηματα και δηλωσεις και βγαινουμε μαζι και τετοια. Βεβαια ποτε σε αλλη σχεση δεν ημουν αρνητικη εαν εβλεπα οτι ταιριαζαμε με τον αλλο και μπορουσε να εξελιχθει σε κατι πιο ουσιαστικο. Ομως εδω ειναι και το θεμα της ηλικιας ( Τη λεξη σχεση τη χρησιμοποιω συνεχεια με την εννοια οτι σχετιζονται 2 ανθρωποι οχι οτι εχουν Σχεση δηλαδη δεσμο)
    Αυτο που του ειπα στο τηλεφωνο ειπα δεν το εννοουσα ετσι βαρυγδουπο που βγηκε αλλα και εγω ειχα μπερδευτει με αυτη την ξαφνικη απουσια του και αυτος αρχισε να απολογειται στο τηλεφωνο. Ηθελα να του πω να αλλαξουμε τα ωραρια και να βρεθουμε και καμια φορα για κανενα ποτο ή καφε πριν καταληξουμε σπιτι μου. Να προσπαθησω και εγω να χαλαρωσω λιγο.

Τωρα αν υπαρχει και καποια αλλη στη ζωη του Remedy που να ξερω....τιποτα σχεδον δεν ξερουμε ο ενας για τον αλλο. Εγω ξερω οτι δεν εχω κατι αλλα για αυτον δεν γνωριζω. Μπορει να μην εχει μεχρι και να παιζει με αλλες 5!

Αν ξαναβρεθουμε λοιπον τωρα που εχω κουραστει απο τις τοσες σκεψεις τοσο καιρο τωρα θα του πω αυτο, δηλαδη να βρουμε καποιες ωρες πιο φυσιολογικες και να βγουμε και καμια φορα. Οχι τακτικα, ετσι οταν μας ερθει. Πως ακουγεται αυτο?

Senior Member
    Σχέση σχέση όπως το ζητάς εσύ με το συγκεκριμένο άτομο το κόβω λίγο δυσκολο..άσε που λες ότι δεν θέλεις και εσύ λόγο διαφορά ηλικίας.ουτε και εκείνος δεν θα το θέλει πιστεύω...άρα έχεις 2 επιλογές...
    Η συνέχιζεις σε μια σχέση βασισμένη στο σεξ..(που προσωπικά δεν το βρίσκω καθόλου κακό)
    Η το διαλύεται και περνει ο καθένας το δρόμο του..
    Τώρα από κει και πέρα..από αυτά που γράφεις εγώ καταλαβαίνω ότι υποσυνείδητα αυτή η κίνηση που έκανες δηλαδη η όλη κατάσταση.ειναι μια αντίδραση στα όσα σου μετέφεραν οι γονείς σου...(που δεν είναι κακό ούτε αυτό)
    Απλά εσύ το έχεις βαρεθεί αυτό αλλά όσα (πήρες)απτους γονείς σου δεν σε αφήνουν να κάνεις κάτι τέτοιο π.χ σχέση μόνο για σεξ η σεξ μιας βραδιάς.
    Με λίγα λόγια πίσω από αυτή τη σχέση κρύβεται η αντίδραση σου για τους γονείς σου....
    Υ.γ
    Πολύ μακριά το πήγα τώρα ΕΕ????χχαχαχ

Μαι χαρα τα γραφεις giorgos35. Ετσι ακριβως ειναι. Βεβαια μεσα σε ολες αυτες τις σκεψεις δεν ξερω τι ειναι δικο μου καθαρα και τι ερχεται απο παλια. Ξερω σιγουρα οτι παντα ημουν ετσι. Ας πουμε παλια δεν θα εστελνα μηνυμα σε καποιον. Απο τη στιγμη που εξαφανιστηκε θεωρουσα οτι δεν αξιζει και δεν γυριζα πισω. Τωρα ειπα να το παω αλλιως.
    Τωρα εστειλα. Και μαλιστα 2 μερες συνεχομενα. Αποφασισμενη να ξεκαθαρισω την κατασταση.
    Πριν απο 2 ωρες του εστειλα το δευτερο μηνυμα και με πηρε τηλεφωνο πριν λιγο που δεν το εχει ξανακανει. Δεν καταφεραμε να μιλησουμε γιατι εκλεισε το τηλεφωνο μου και μου εστειλε μηνυμα οτι εχει ενας γνωστος του γενεθλια και πρεπει να παει, αν μπορω να τον περιμενω να ερθει παλι 02.00 ή να πιουμε εναν ωραιο καφε μου ειπε την Κυριακη το πρωι.

Και τωρα ξερεις τι σκεφτομαι εγω σε πρωτη φαση? Βρισκει διακαιολογιες για να μην ερθει και καποια στιγμη θελει να βρεθουμε βεβαια για να μου πει να μην ξαναβρεθουμε. Παντα το μυαλο μου παει και σκεφτεται τετοια.
    Ενω σε δευτερη φαση με πιεζω να σκεφτω οτι με πηρε τηλεφωνο που του ζητησα, ετυχε αυτο το εκτακτο και μου λεει να βρεθουμε και πρωι για καφε κατι που το ηθελα και του το ειπα στο τηλεφωνο.
    Και μετα παλι σκεφτομαι οτι σημερα ειναι το ρεπο του οπως ειχε πει.....αλλα βλαμενηηηηη εχει λεει γενεθλια ο φιλος του. Και τι, τον πιστευουμε?
    Παει αυτο ηταν δεν παω καλα...

Senior Member
    Μαι χαρα τα γραφεις giorgos35. Ετσι ακριβως ειναι. Βεβαια μεσα σε ολες αυτες τις σκεψεις δεν ξερω τι ειναι δικο μου καθαρα και τι ερχεται απο παλια. Ξερω σιγουρα οτι παντα ημουν ετσι. Ας πουμε παλια δεν θα εστελνα μηνυμα σε καποιον. Απο τη στιγμη που εξαφανιστηκε θεωρουσα οτι δεν αξιζει και δεν γυριζα πισω. Τωρα ειπα να το παω αλλιως.
    Τωρα εστειλα. Και μαλιστα 2 μερες συνεχομενα. Αποφασισμενη να ξεκαθαρισω την κατασταση.
    Πριν απο 2 ωρες του εστειλα το δευτερο μηνυμα και με πηρε τηλεφωνο πριν λιγο που δεν το εχει ξανακανει. Δεν καταφεραμε να μιλησουμε γιατι εκλεισε το τηλεφωνο μου και μου εστειλε μηνυμα οτι εχει ενας γνωστος του γενεθλια και πρεπει να παει, αν μπορω να τον περιμενω να ερθει παλι 02.00 ή να πιουμε εναν ωραιο καφε μου ειπε την Κυριακη το πρωι.

Και τωρα ξερεις τι σκεφτομαι εγω σε πρωτη φαση? Βρισκει διακαιολογιες για να μην ερθει και καποια στιγμη θελει να βρεθουμε βεβαια για να μου πει να μην ξαναβρεθουμε. Παντα το μυαλο μου παει και σκεφτεται τετοια.
    Ενω σε δευτερη φαση με πιεζω να σκεφτω οτι με πηρε τηλεφωνο που του ζητησα, ετυχε αυτο το εκτακτο και μου λεει να βρεθουμε και πρωι για καφε κατι που το ηθελα και του το ειπα στο τηλεφωνο.
    Και μετα παλι σκεφτομαι οτι σημερα ειναι το ρεπο του οπως ειχε πει.....αλλα βλαμενηηηηη εχει λεει γενεθλια ο φιλος του. Και τι, τον πιστευουμε?
    Παει αυτο ηταν δεν παω καλα...
    Μια χαρά πας μην φοβάσε..όλοι έχουμε βρεθεί σε τέτοιες κατάστασης..ο μισθός μας εαυτός να λέει καντο.παρτην/ον τηλ.και ο άλλος μίσος λέει όχι... απλούστατα γιατί κάποιες φορές αισθανόμαστε ότι δεν μπορούμε να χειριστούμε ορισμένες κατάστασης..και μπερδευουνται οι σκέψεις μας χωρίς να ξέρουμε η να αποφασίζουμε ποιο είναι το σωστό...
    Από κει πέρα στο ερώτημα ποια φωνή είναι η δικιά σου και ποια φωνή τον γονιών σου αυτό δεν μπορώ να το ξέρουμε εμείς...πάρα μονο εσύ..
    Είσαι όμως παρά πολύ προβληματισμένη ρε συ...θέλω να πω για νέα σχέση δεν είσαι ενθουσιασμένη όπως θα έπρεπε να εισουν..αυτό είναι λίγο αρνητικό..και αν είσαι έτσι στην αρχή πως θα είσαι μετά??αν κάνω λάθος διορθωσε με...
    Αλλά αν τελικά αποφασίσεις να συνεχίσεις με τον νεαρό πρέπει να σκεφτης και το μετά..που όλοι μπορούμε να μαντέψουμε τι θα επακολουθήσει...θα μπορέσεις να το δέχτης??(τώρα σε βάζω ακόμα ένα πρόβλημα)χαχχα

Ημουνα καιρο μονη και ετυχε και αυτο με την ηλικια και τα εχω παιξει.....θελω να ειμαι χαλαρη και δεν μπορω. Εδω ομως θελω να ειμαι ειλικρινης. Σας λεω οπως ακριβως νιωθω. Δεν μπορω να τα πω αυτα σε αυτον!. Και εμενα αν καποιος μοηυ τα ελεγε θα το εβαζα στα ποδια. Θα σκεφτομουν οτι δεν παει καλα.
    Εγω νομιζω οτι θελω μια σχεση μονο για σεξ αλλα ειλικρινα δεν νομιζω οτι μπορω να ανταπαξελθω.Δεν μου βγαινει η ανεση που θα επρεπε. Ειπα να πιεσω τον εαυτο μου για να συνηθισω. Ολα συνηθιζονται. Ισως αν μοω σε μια τετοια σχεση να μην εχω αυτη την παρανοια σε επομενη γνωριμια αφου δεν θα ειμαι πια τοσο καιρο μονη. Αν μεινω αλλα 5 χρονια μονη μου οπως κανω συνηθως κλαφτα...

Και φοβαμαι και αν ερθει αργοτερα σημερα πως θα του τα πω....

Παντως σε ευχαριστω giorgos 35. Νομιζα οτι θα μου ελεγες οτι ναι εισαι τρελη. Αντιθετα μου ειπες πας μια χαρα. Σε ευχαριστω. Ενιωσα καπως καλυτερα!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Συγγνώμη που ξανά επεμβαίνω:
    Μα δεν είσαι τρελη.Μην σκέφτεσαι τέτοια,κανεις κακό σε εσένα.
    Σκέψου πρώτα όσα σου είπαμε εδώ,και αποφασιζεις.
    Πάντως ειμαι της γνώμης αν σου αρέσει αυτός,να μην διστάσεις.

Senior Member
    Κοίταξε αν όλα αυτά τα κάνεις μόνο και μόνο για να μην μείνεις μόνη πρωσωπικη μου γνώμη είναι ότι είσαι λάθος..αν το κάνεις γιατί πράγματικα το θέλεις και εσύ τοτες ναι κάντο..έπειτα η μοναξιά δεν είναι και τόσο κακό μην σε τρομάζει..σε μια σχέση που βασίζεται μόνο στο σεξ ούτε σι άλλος είσαι μόνος/η.....άρα δεν έχει και καμία τρομερή διάφορα...τώρα αν τη μοναξιά τη λες εννοώντας την απόχη απτό σεξ τοτες ναι είναι κακό να θέλεις σεξ και να μην έχεις σύντροφο/παρτενέρ..
    Όχι γιατί να σε πω τρελή??αλίμονο αν με το παραμικρό και απτό τίποτα λέμε τους άλλους τρελούς..
    Κοίτα σίγουρα δεν μπορεις να τους πεις ότι θέλω σχεση η σοβαρή σχέση...ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ... Τι είδους σχέση θα μπορείς να έχεις με αυτόν??μόνο σεξ....

Senior Member
    Ας αντιστρέψουμε λίγο τους ορους του κλάσματος..
    Έστω ότι στη θέση σου ειμουν εγώ όντας άνδρας 40 χρόνων και μου καθότανε μια 23 άρα(που τέτοια τύχη?)
    Και ελεύθερος να το πω και αυτό..
    Τι θα έκανα εγώ σαν Γιώργος...το μόνο που θα κοιτούσα θα ήταν να περάσω καλά για ΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ η εν λόγω Δέσποινιδα..δεν θα με πείραζε ούτε η ώρες ούτε η ηλικία ούτε αν έχω σοβαρή η όχι σχέση..όσο καιρό θα πηγενα όλο αυτό θα ήταν προς όφελος μου..μέχρι να μου πει το αντίο γιατί βρικα νεαρό στην ηλικία μου.η δεν πάει άλλο....γιατί κάποια στιγμή σίγουρα θα μου το πει...

Page 2 of 12 FirstFirst 1234 ... LastLast