Results 61 to 75 of 138
-
19-12-2018, 04:10 #61
Αν το καλοσκεφτεις, ΟΛΑ ειναι ορμονες.
Δεν εχεις αποφασισει ΕΣΥ να νιωθεις αχρηστος επειδη δεν θωπευεις
κωλους, βυζια και μαλλια. Οι ορμονες σου το χουν αποφασισει !!!!
Και σου κανουν την ζωη κολαση.
Οπως κανουν την ζωη κολαση σε μια 45αρα χωρις παιδι, που βλεπει
το μικρο παιδακι καποιας αλλης να την πλησιαζει .... και λιωνει απο
λαχταρα να το σφιξει στην αγκαλια της, να το κλεψει. Μονο που
μπαινει ο εγκεφαλος στην μεση και δινει ΜΑΧΗ με τις ορμονες της.
Οπως μπαινει ο δικος μας εγκεφαλος στην μεση, και δεν πηδαμε
ομορφες κοπελες καταμεσης του δρομου σαν τα σκυλια. Επειδη
οι κοινωνιες ... στηριζονται σε συμφωνιες. Αλλιως καταρρεουν !
Ορμονες ειναι ολα ! Ερχονται στα 12 η 13 ... και φευγουν αργα-αργα
μεχρι τα 70φευγα. Ολη σου η ζωη, κατω απο ενα αορατο μαστιγιο.
Εσυ να τα χεις ολα και αυτες να σου λενε ... "οχι, δεν εχεις τιποτα,
εισαι δυστυχισμενος".
Το χω ψαξει πολυ το θεμα ..... πααααραααα πολυυυυυ !
Οσο και αν το ψαξα ..... δεν δραπετευσα της κυριαρχιας τους.
Παρα μονο oταν ημουν παιδι ! Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ.
10 τρις ευρω ... και δεν μπορουν να σου προσφερουν την αισθηση
του ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟΥ, του ΜΑΓΙΚΟΥ, του ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΥ. Του διαρκως
καινουργιου στην ζωη. ΟΛΑ .... οταν ειναι να συμβουν .... συμβαινουν
για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Αυτος .... ειναι πλουτος ! Πραγματικος πλουτος !
Να καψω ολα τα τρις του κοσμου και τους Ροθτσαϊλντ/Ροκφελερ μαζι.
Νεκροι ειναι (οπως και εμεις). Οτι χρημα και αν μαζεψαν (η μαζεψαμε).
ΔΕΝ μπορουν να ξαναζησουν το ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ .... game over !Last edited by Del-meme290719b; 19-12-2018 at 04:36.
- 19-12-2018, 23:47 #62
Γιατί προσπαθείς να φιμώσεις τις ορμές σου?
Γιατί προσπαθείς να βρείς δικαιολογίες με βάση την λογική για να εφησυχάσεις μ'αυτές?
Τι μένει αν δεν υπάρχουν ορμές?...Αν δεν υπάρχουν επιθυμίες?
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑ...Χωρίς επιθυμία δεν υπάρχει τίποτα...Τα πάντα είναι πέτρες,χώμα,μέταλλα,νερό...Ν εκρά!!!...Άψυχα!!...Δεν υπάρχει μεγαλύτερο driving force απ'την επιθυμία.
Γιατί νομίζεις ότι γεννήθηκες?....Για να κατανοήσεις διανοητικά το περιβάλλον σου?...Για να κατανοήσεις την δύναμη που το αναπαράγει?...Γελάστηκες φίλε....Για να επιθυμήσεις γεννήθηκες!...Ο διάβολος είναι η κατάθλιψη.''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa
20-12-2018, 00:27 #63
Τα χεις μπερδεψει λιγο.
Οι επιθυμιες ΔΕΝ ειναι αποκλειστικοτητα των ορμων !
Υπαρχουν και επιθυμιες ΠΕΡΑ απο ορμες (και ορμονες).
Το να επιθυμεις "επι γης ειρηνη, εν ανθρωποις ευδοκια"
ΔΕΝ ειναι ορμονικη επιταγη. Καμια ορμονη δεν χολοσκα
για το τι θα συμβει στην ανθρωποτητα. Το μονο που την
απασχολει ειναι πως θα περασεις καλα εσυ και ΜΟΝΟ εσυ.
At any cost ....
Απλα, δεν γεμιζουν την ψυχη μας τετοια ευχολογια γιατι ζυγωνουν
μεσα σε κατι χιλιοστα του δευτερολεπτου οι ορμονες και λενε ....
"Αρκετα με τις αηδιες. Τωρα ριξε κατω τα μουτρα σου, φλερταρισε
εκεινο το γιαβρακι, κουτουπωσε το ... και ασε τα πολλα πολλα".
Ορμονες δηλαδη. Το driving force που γραφεις.
Μονο που αυτο το driving force ΤΕΛΙΚΑ ειτε κανει ζημια στον αλλον
(οχι παντα ορατη και σωματικη) ειτε κανει ζημια στον εαυτο μας
(οχι παντα ορατη και σωματικη). Ο διαβολος ... βρισκεται στις ορμονες.
Εαν υπαρχει καν διαολος. Οι ορμονες απο μονες τους ... ΥΠΕΡΑΡΚΟΥΝ.
Η καταθλιψη ειναι η γραμμη αναμεσα στο "γαια πυρι μιχθητω εμου θανοντος"
και "ΟΧΙ ρε, δεν μου φταιξε σε τιποτα ο διπλανος, ουτε να τον σκοτωσω
θελω, ουτε να την βιασω θελω. Την παιδικη μου ψυχη ΘΕΛΩ, τιποτε αλλο".
Τουλαχιστον αυτο ειναι η καταθλιψη σε μενα (δεν παιρνω ορκο για την δικη σας).Last edited by Del-meme290719b; 20-12-2018 at 05:42.
26-12-2018, 08:51 #64
Χρονια Καλα και Πολλα σε ολους ....
02-01-2019, 01:58 #65
Aπο τοτε που μπηκα εδω μεσα .... δεν διαβασα ουτε εναν ....
που να μισει τους γονεις του ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ απο οσο τους μισω εγω.
Μαλλον ειμαι εξαιρετικα σπανια περιπτωση (πραγμα που απευχομουν
πριν μπω εδω μεσα). Δεν επιζητουσα να ειμαι μοναδικος στο μεγεθος
και ενταση του μισους μου. Νομιζα οτι θα υπηρχαν και αλλοι ανταριασμενοι.
ΔΕΝ υπαρχουν ....
Καλυτερα για σας, βρε παιδια. Ειναι ασηκωτη η πετρα. Κυκλωπεια.
Καλυτερα που δεν καταλαβαινετε τι γραφω. Χιλιες φορες καλυτερα.
06-01-2019, 01:06 #66
Είμαι μάνα και μου είναι αδύνατο να πιστέψω ότι υπάρχουν τέτοιοι γονείς. ..δυστυχώς όμως υπάρχουν αλλά οκ ένας πατέρας σίγουρα είναι πιο αυστηρός πιο δύσκολα εκδηλώνει τα συναισθήματα του αλλά μια Μάνα; Η μάνα είναι μια κουβέρτα που σκεπάζει τα παιδιά της από καθετί κακό να τα προστατέψει από οποιονδήποτε και οτιδήποτε, ακόμα και αν έχουμε ονειρευτεί άλλα πράγματα γι'αυτά ακόμα και αν μας έχουν στενοχωρησει ακόμα και αν μας διώχνουν μια Μάνα αγκαλιάζει το παιδί της, έτσι τουλάχιστον το βλέπω εγώ...παρόλο που πήρα περισσότερη αγάπη και φροντίδα από τον πατέρα μου!
Για μένα θα είναι η πριγκίπισσα μου και ο θρόνος που κατέχει στη καρδιά μου είναι ΜΟΝΟ δικός της!
Κάποιος ζήτησε από ένα γιο να του πάει τη καρδιά της μάνας του, αυτός το έκανε, και έτρεχε τόσο γρήγορα για να του τη παραδώσει ώσπου σκόνταψε κάπου και έπεσε έτσι ακούστηκε η φωνή της μάνας που ελεγε γιε μου χτυπησες;
Θέλω να τονίσω λοιπόν πως ΟΤΙ και να κάνει ένα παιδί η Μάνα θα το νοιάζεται θα το αγαπά και θα είναι ολόκληρη η ζωή της για πάντα! Έτσι αισθάνομαι εγώ...
Όσο για σένα Εξουθενωμενε μου...Δε φταις εσύ έχεις δίκιο ήταν δύσκολα για σένα, η αδερφή σου ήταν άλλο και εσύ είσαι άλλος. ..ξεκινα με κάτι που σου αρέσει ότι και να ναι αυτό...βγες όμως από το καβούκι σου βρες κάτι εκτός τα χ αζοκουτια, βγες έξω πρέπει να κοινωνικοποιηθεις. Σιγά σιγά Κάνε ότι σου αρέσει όμως να είναι με μια ομάδα ανθρώπων αυτό θα σε βοηθήσει. Πρέπει να προχωρήσεις ναι το ξέρω σου είναι δύσκολο όμως πρέπει....
Είσαι ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος και σε τιμά πολύ το ότι αυτό το περνάς μόνος σου και δεν άφησες να το περνάει μαζί σου κάποια γυναίκα η και παιδιά..
Έχω καταλάβει πως οι πολύ ευαίσθητοι άνθρωποι δεν προχωράνε μπροστά και το ξέρω καλά...κανείς δεν είναι δίπλα σου γι'αυτό πού περνάς έτσι δεν είναι; Είσαι μόνος.... γιατΙ να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου ε γιατι; Ποιος θα σε λυπηθεί θαρρείς; θα σου πω 2_ 3 άνθρωποι που σκέφτονται το ίδιο οι υπολοιποι τόσοι ξέρεις τι θα πουν; Όπως έστρωσε ας κοιμηθεί. ..αλλά δε πειράζει μη το βάζεις κάτω Κάνε κάτι για σένα....μπορείς
Δε μπορώ να σκέφτομαι ότι υπάρχουν άνθρωποι που στενοχωριουνται τόσο.....με πολύ αγάπη και εύχομαι σιγά σιγά να προσπαθείς Γιατί μπορείς !!!
06-01-2019, 15:23 #67
Ρε εξουθενο τετοιε γονεισ τησ αφροκρεμασ ειχεσ και σου κανανε πουστια δε σε βγαλαν στα κονε δατσ ολ τεικ ιτ ορ λιβ ιτ εδω εισαι σαν ολουσ τουσ αλλουσ σ αρεσει δε σ αρεσει εδω δε μετραει αν εισαι γιοσ στρατηγου μαλλον μειον ειναι σοου σιμπλ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
06-01-2019, 18:48 #68
Σ'ευχαριστω για τα εμψυχωτικα σου λογια αλλα ...
νομιζεις οτι 30 χρονια, δεν προσπαθησα ???
Νομιζεις οτι παραιτηθηκα απο τα 20 ? Η απο τα 30 ?
Κουβαλαω δυο φωνες μεσα μου, διαρκως και ανελεητα !!!
Η μια ειναι των γονεων μου "εισαι αχρηστος, αξιζεις τα χειροτερα".
Η αλλη ... "θελω να ξεχασω οτι υπηρξα, να χαθω, να εξαφανιστω".
Στην δευτερη περιπτωση, σε καταλαβαινουν (ακομα και χωρις να μιλησεις)
σε οποιαδηποτε παρεα. Θα σε δεχθουν στην παρεα, μια, δυο, δεκα, εκατο φορες.
Μετα .... και να μην σε διωξουν, βλεπεις εσυ ο ιδιος (εγω ο ιδιος) οτι τους
χαλας την διαθεση. Τι θα κανεις ? Θα συνεχισεις σαν βδελα ?
(Για γυναικα ουτε καν το συζηταμε, για αντρες φιλους μονο συζητω.
Η γυναικα ειναι εξοπλισμενη διαισθητικα να αντιλαμβανεται κακοτοπιες
μεσα σε μισο δευτερολεπτο ... καπνος θα εχει γινει. Ουτε να συστηθεις
δεν θα προλαβεις ! Μονο οι αντρες ειναι αρκετα μπουνταλαδες για να
τους φορτωθω .... οσο προλαβω και τους φορτωθω. Ομως βαρεθηκα
να φορτωνομαι ... τριαντα χρονακια εμειναν ... θα περασουν και αυτα.)
06-01-2019, 18:52 #69
06-01-2019, 20:52 #70
Κι εγω ετσι ζω
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
06-01-2019, 23:29 #71
Σίγουρα έχεις κάνει προσπάθειες πολλές.... σαφώς και θα ειχες αποτύχει και θα ξανααποτυχεις...θα πεσεις θα σηκωθείς και ξανα το ξέρω ότι κουράστηκες και σε μια αποτυχία πας 10 σκαλιά κάτω, ξέρω επίσης πως όλοι απ'έξω τα λέμε πολύ ωραία εσύ ξερεις ομως τι σταυρό κουβαλάς ,σε καταλαβαίνω όσο μπορώ, ακομα και ενα παιδι που εχει μεγαλωσει με απολυτη Αγάπη μπορεί κατι να το βασανιζει ή ακόμα να είναι καταθλιπτικός πόσο μάλλον εσύ....που τραβηξες ολα αυτά απο τους ίδιους σου τους γονείς. ....
Εγώ αυτό που κατάλαβα απ'τα λίγα είναι ότι δε πιστεύεις σε κανέναν άλλο άνθρωπο από τη στιγμή που οι ίδιοι σου οι γονείς δε σε πίστεψαν δε σ'αγάπησαν ποιος θα το κανει; Αυτό αισθάνεσαι πιστεύω....και δεν έχεις άδικο...,
Ομως πρέπει να καταλάβεις ότι υπάρχουν και καλοί άνθρωποι....Υπάρχουν....
Είναι 2 είναι 3 αλλά Ναι υπάρχουν..Στους αντρες εχω τραγικές εμπειρίες τι πρέπει να πω; Όλοι οι Άντρες είναι μαλακες; Ότι όλοι οι ίδιοι ειναι; ;;;; ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ
Τώρα θα μου πεις είσαι τόσο τυχερος/η που θα πέσεις πάνω σ'αυτους; μπορεί και όχι ....Όμως δεν μπορώ να τους βάλω όλους στο ίδιο τσουβάλι επειδή εγώ εσύ ή κάποιος δεν τους γνώρισε..,.έχε ελπίδα Εξουθενωμενε μου κουράστηκες το ξέρω όμως πίστεψε στους ανθρώπους δεν είναι όλοι σαν τους γονείς σου.,,,Εσύ φεύγεις πρώτος απ'ότι κατάλαβα στις σχέσεις σου είτε φιλικές είτε ερωτικές γιατί ο ίδιος νιώθεις άχρηστος όπως οι γονείς σου σου έλεγαν και το πιστεύεις έτσι δε θέλεις να φορτώνεις κανέναν γιατι νιώθεις βάρος....
Όπως ειπες το καταλαβαίνεις ότι είσαι βάρος και φεύγεις , μπορεί να είναι και έτσι τότε Κάνε προσπάθεια με κάποιους αλλους αλλά πίστεψε τους....
Απ τα λίγα που έχω διαβάσει μου φαίνεσαι άνθρωπος με ευαισθησίες πολλές και έναν πολύ έξυπνο άντρα...
Έχεις παραιτηθεί γι'αυτό τα βλέπεις όλα μαύρα...Μπορείς...προσπάθησε ....πίστεψέ....αγάπησε...μη κάνεις αυτό που έκαναν εκείνοι...Αυτοί δε σε πίστεψαν δε σ'αγάπησαν ...μη το κάνεις στους άλλους λοιπόν...
Εγώ σε πιστεύω για όλα αυτά που γράφεις και για ότι αισθανεσαι...σε ξέρω ; θα κερδίσω κατι; Όχι...Όμως πιστεύω σε έναν άνθρωπο που αισθάνεται αυτά...πώς νοιώθεις πες μου σε παρακαλώ....που σε πιστεύω ; Δε νοιώθεις κάπως ωραια; Αυτό λοιπόν το συναίσθημα πρεπει να δώσεις και στους άλλους. ...οι σχέσεις χτίζονται σκαλί σκαλί και Πρέπει να δώσεις για να πάρεις. ....πιστεύω να σε ταρακουνησα λίγο....������������������
07-01-2019, 00:27 #72
Μολις διαβασα το θεμα, κι εγω μισω την οικογενεια μου. Πολλες φορες εχω πει αυτοι με τρελαναν, μπορει και οχι. Μπορει απλα να ειμαστε πολυ ευαισθητοι η απλα να ασκησαν πολλη πιεση σε μας. Δεν ξερω παντως σε καταλαβαινω. Πολλοι γονεις δεν αγαπουν τα παιδια τους κατα τη γνωμη μου αλλα τα πειθουν οτι τα αγαπουν και ετσι αυτα ζουν μες στο ψεμμα. Πχ τους φωναζουν τα βαρανε και λενε τα αγαπουν, να μην πω οτι τους κοβουν καποιοι η ολοι τα φτερα. Ειναι η κοινωνια μας ετσι σκατοκοινωνια αλλα να ξερεις υπαρχουν και καλοι ανθρωποι. Κι εγω εχω καποιες παρομοιες σκεψεις με σενα επειδη ειμαι ευαισθητη και καλη.
07-01-2019, 00:47 #73
07-01-2019, 01:07 #74
Sevastouli και Λουλουδι
με αυτα που γραφετε, ακομα και για λιγα δευτερολεπτα, μου δινετε αρκετα γραμμαρια κουραγιο.
Εχω μαθει να εκτιμω τα λιγα. Και μερικα γραμμαρια ειναι καλυτερα απο το ΤΙΠΟΤΑ (το οποιο ειναι
και η καθημερινοτητα μου).
Σας ευχαριστω γιαυτο !
Μετα απο μερικες ωρες μπορει να ξαναρθει η μαυριλα .... αλλα σας ευχαριστω !
07-01-2019, 01:35 #75