Στυτική δυσλειτουργία ή όχι; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 93
    Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Σκέψου οτι αυτο που ρωτας στο λεει μια φιλη σου που θελεις το καλο της και την αγαπας, για τον αντρα της. Τι θα σκεφτοσουν οτι γινεται αναμεσα τους; Ε αυτη ειναι η πιο λογικη απαντηση και η λογικη δυσκολα πεφτει εξω
    Θα της έλεγα να φύγει.... δυστυχώς όμως όταν είμαστε "μέσα στο χορο" δεν μπορελις να σκεφτείς λογικά και βλέπεις τα πράγματα από άλλη μεριά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Αυτό που σου είπα το έκανες???τη νύχτα έβαλες το χέρι να δεις σε τι κατάσταση είναι???ένας τρόπος είναι αυτός.....
    Ένας άλλος τρόπος είναι να τον ψήσεις να το κάνετε...πως??πες τον να προσπαθήσουμε μήπως και σηκωθεί....αν οντως έχεις πρόβλημα θα το ξεπεράσεις έτσι...αν δεν προσπαθήσουμε δεν θα το λυσουμε...η αποφυγη δεν είναι λύση...βρες του και άλλα επιχειρήματα..
    giorgo35 Είσαι θεός!! έκανα ότι μ είπες.Του μίλησα. Ρώτησα ξεκάθαρα αν έχει πρόβλημα γενικά ή με μένα, του είπα ότι δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο έτσι κ ότι είμαι 28 χρονών γυναίκα. Μου είπε ότι δεν έχει θέμα με μένα αλλά είναι η πίεση κ το άγχος της δουλειάς λόγω ότι έγινε υπεύθυνος κ δουλεύει αρκετά κλπ κ να κάνω λίγο υπομονή για να φτιάξει το πράγμα. κάπου εκεί χούφτωσα όπως είπες και κατέληξα οτι δεν έχει πρόβλημα. Στύση κανονική. εκεί μου είπε ότι λέω βλακείες όταν λέω ότι δεν με.θέλει.
    τεσπα εχτές έγινε ανάσταση κ τώρα σας γράφω σαν τη Κορίνα από τα εγκλήματα.
    Ωστόσο δεν λύνεται το πρόβλημα με 1 φορά και δεν τα ξεχνάω όλα. περιμένω να δω τις επομενες μερες πως θα πάει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by filenia View Post
    giorgo35 Είσαι θεός!! έκανα ότι μ είπες.Του μίλησα. Ρώτησα ξεκάθαρα αν έχει πρόβλημα γενικά ή με μένα, του είπα ότι δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο έτσι κ ότι είμαι 28 χρονών γυναίκα. Μου είπε ότι δεν έχει θέμα με μένα αλλά είναι η πίεση κ το άγχος της δουλειάς λόγω ότι έγινε υπεύθυνος κ δουλεύει αρκετά κλπ κ να κάνω λίγο υπομονή για να φτιάξει το πράγμα. κάπου εκεί χούφτωσα όπως είπες και κατέληξα οτι δεν έχει πρόβλημα. Στύση κανονική. εκεί μου είπε ότι λέω βλακείες όταν λέω ότι δεν με.θέλει.
    τεσπα εχτές έγινε ανάσταση κ τώρα σας γράφω σαν τη Κορίνα από τα εγκλήματα.
    Ωστόσο δεν λύνεται το πρόβλημα με 1 φορά και δεν τα ξεχνάω όλα. περιμένω να δω τις επομενες μερες πως θα πάει.
    Μπράβο βρε ματάκια μου χερομε που το γλεντησατε και κάπου κατέληξες.....άντε να δω εγώ ο δόλιος ποτέ θα κάνω ανάσταση...

Senior Member
    Μπράβο βρε ματάκια μου χερομε που το γλεντησατε και κάπου κατέληξες.....άντε να δω εγώ ο δόλιος ποτέ θα κάνω ανάσταση...
    Γιωργο απ οτι εχω καταλαβει το προβλημα σου δεν ειναι οργανικό. Εχεις δοκιμάσει τριβολι; Φιλε ετσι για το γαμωτο το δοκιμασα και κανει δουλεια σε μια περιοδο που ημουν στα κατω μου γενικως. Δρα ακριβως εκει που ειχα θεμα, στη λίμπιντο και οχι στα υδραυλικά, αυτα ειναι άψογα ακομη.

Senior Member
    Γιωργο απ οτι εχω καταλαβει το προβλημα σου δεν ειναι οργανικό. Εχεις δοκιμάσει τριβολι; Φιλε ετσι για το γαμωτο το δοκιμασα και κανει δουλεια σε μια περιοδο που ημουν στα κατω μου γενικως. Δρα ακριβως εκει που ειχα θεμα, στη λίμπιντο και οχι στα υδραυλικά, αυτα ειναι άψογα ακομη.
    δοκιμασα τριβολι περσι...κανει εξαιρετικη δουλεια..το ειπανα για κατουρημα και σηκωνοταν...αλλα το παρατησα διοτι δεν μου ανεβαζε μονο τη λιμπιντο και τη στυση μαζι με αυτα μου ανεβαζε και την επιθετικοτητα και τα νευρα μιλαμε νευριαζα απτο τιποτα στα καλα καθουμενα.και ετσι το παρατησα...πριν κανα 6 μηνο αν δεν κανω λαθος ξεκινησα να παιρνω διεγερτια...στην αρχη ειμουν απολυτα ευχαριστημενος..φουλ στη στυση ειμουνα ολη την ωρα...ε λεω το βρικα τον πραγματικο μου εαυτο.,,δεν τα επερνα πολυ 2 χαπακια το μηνα..και ειμουν μια χαρα..την τελευταια φορα ομως που πηρα χαπακι μου προκαλεσε ταχυκαρδια..τρομαξα παρα πολυ αλλα ευτηχως ηταν νυχτα οποτε επεσα να κοιμηθω για να ηρεμησω και ετσι με πηρε ο υπνος...την επομενη που ξυπνησα η ταχυκαρδια ειχε περαση αλλα απο στυση μηδεν εις το πυλικο..τωρα το σκεφτομαι να παρω η οχι...αλλα κατι πρεπει να παρω διοτι εχω να δω ανασταση πανω απο δυο εβδομαδες και αρχιζω παλι να απογοητευομε και να στεναχωριεμαι...

Senior Member
    δεν ξερω αν ειναι ψυχολογικο..καποιες φορες εχω την εντυπωση οτι ειναι ψυχολογικο και καποιες φορες μου φενετε οτι ειναι οργανικο..τι ειναι??ενας θεος το ξερει..
    το μονο σιγουρο ειναι οτι για εμενα ειναι εφιαλτης

Senior Member
    Ακόμα όμως θα περιμένω να δω πράξεις, μην ισχύει κάτι από όλα αυτά που είπαν κ οι υπόλοιποι συνομιλητές και απλά έγινε τύπου να μου κάνει τη χάρη.

Είσαι μεγάλος γκουρού δεν μπορέί να μην έχεις λύση.... ;)

Senior Member
    δεν ξερω αν ειναι ψυχολογικο..καποιες φορες εχω την εντυπωση οτι ειναι ψυχολογικο και καποιες φορες μου φενετε οτι ειναι οργανικο..τι ειναι??ενας θεος το ξερει..
    το μονο σιγουρο ειναι οτι για εμενα ειναι εφιαλτης
    Μαλλον ειμαι καλυτερη φαση απο εσενα, εμενα υπήρξε λογος πισω απο αυτο, μια απογοητευση.
    Λογικα αγχος κρυβεται απο πισω. Να σου πω ενα τρικ, σε εμενα πιανει πανω σε αυτο. Ισως ακουστεί παραλογο αλλα παρε την ολη διαδικασια με την γυναικα λιγο στη πλακα, σκέψου οτι εισαι εκεινη τη στιγμη ηθοποιός σαν να παίζεις σε ταινια (δεν εννοω τσόντα) ενα πραγμα, απλα απόλαυσε το. Δηλαδη εκεινη τη στιγμη αποκόψου απο τα προβληματα του εαυτού σου, σαν να αναλάβεις εναν αλλο ρόλο, σαν ηθοποιός.
    Καταλαβαινεις πως το λεω ετσι, μη παρεξηγηθώ, δε μιλαω για διχασμο προσωπικοτητας κ τετοια, να το παρεις λιγο αλλιως και να κλειδώσεις τα προβληματα, θελει και λιγο φαντασια και τρελίτσα η ζωη μας.

Senior Member
    Μαλλον ειμαι καλυτερη φαση απο εσενα, εμενα υπήρξε λογος πισω απο αυτο, μια απογοητευση.
    Λογικα αγχος κρυβεται απο πισω. Να σου πω ενα τρικ, σε εμενα πιανει πανω σε αυτο. Ισως ακουστεί παραλογο αλλα παρε την ολη διαδικασια με την γυναικα λιγο στη πλακα, σκέψου οτι εισαι εκεινη τη στιγμη ηθοποιός σαν να παίζεις σε ταινια (δεν εννοω τσόντα) ενα πραγμα, απλα απόλαυσε το. Δηλαδη εκεινη τη στιγμη αποκόψου απο τα προβληματα του εαυτού σου, σαν να αναλάβεις εναν αλλο ρόλο, σαν ηθοποιός.
    Καταλαβαινεις πως το λεω ετσι, μη παρεξηγηθώ, δε μιλαω για διχασμο προσωπικοτητας κ τετοια, να το παρεις λιγο αλλιως και να κλειδώσεις τα προβληματα, θελει και λιγο φαντασια και τρελίτσα η ζωη μας.
    Σε αυτό που λες φίλε μου έχεις δίκιο..αλλά τι να κάνω τη στιγμή που δεν ανταποκρίνεται το αεροπλάνο.????το ανακοντα μου έχει πέσει σε χειμερία νάρκη...
    Ωστόσο θα κάνω αυτό που μου λες....αλλά αφού ειναι ψυχολογικό πως ακριβώς επιδράνε τα διεγερτικά εφόσον τα διεγερτικά είναι σωματικά?????αν ξέρει κάποιος να μου λύσει αυτή την απορία θα χερομουν...εγώ ρε φίλε πιστεύω αυτό που είπα και σε άλλο ποστ.. πιστεύω ότι ο οργανισμός/εγκέφαλος κάποια στιγμή παύει να παράγει μια ουσία που είναι υπεύθυνη για τη σεξουαλική ορμή..πως λέγεται αυτή η ουσία δεν ξέρω αλλά κάτι τέτοιο πιστεύω ότι ισχύει...τα διεγερτικά έρχονται να συμπληρώσουν αυτή την ουσία για κάποιες ώρες και γι'αυτό μετά έχουμε έντονες στυσεις αλλά δυστυχώς για λίγο...εντάξει δεν είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο αυτο...είναι μια δική μου θεωρία...γιατί πως αλλιώς εξηγητε να οφείλεται σε ψυχογενής αιτία και τα διεγερτικά να κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους εφόσον τα διεγερτικά δεν είναι ψυχολογικά σκευάσματα.???βρε αν θέλαν οι γιατροί να μας κάνουν καλά θα μας κάνανε ...δεν θέλουνε...ούτε πιστεύω ότι δεν ξέρουν τη λύση της στυτικής δυσλειτουργίας..

Senior Member
    Quote Originally Posted by filenia View Post
    Ακόμα όμως θα περιμένω να δω πράξεις, μην ισχύει κάτι από όλα αυτά που είπαν κ οι υπόλοιποι συνομιλητές και απλά έγινε τύπου να μου κάνει τη χάρη.

Είσαι μεγάλος γκουρού δεν μπορέί να μην έχεις λύση.... ;)
    Αφού το κάνατε πρέπει να καταρρίψει τη θεωρία ότι την έχει μικρή...άρα έλεγε μαλακίες ότι έπαθε στυτικο πρόβλημα λόγο μεγέθους...για να δούμε όμως από δω και πέρα πως θα συμπεριφερθεί....
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια όμως μην με μεγαλοποιης διότι είμαι και εγώ άνθρωπος και λογικό είναι κάποια στιγμή να κάνω λάθος όπως όλοι άλλωστε αυτό το λέω για να μην απελπιστεις αργότερα..μην μεγαλοποιης τους ανθρώπους...
    Ευχόμε όλα να πάνε κατευχην..(και για εμένα)αμήν..

Senior Member
    Μόνο τον εαυτό μου δεν μπορώ να βοηθήσω...τη έχει πάθει το καμάρι μου εδώ και ένα μισή χρόνο είναι άρρωστο δεν ξέρω...παλιότερα παρακαλούσα να κάτσει φρόνιμα μην γίνω ρεζίλι μπροστά σε κόσμο και τώρα το παρακαλαω για να σηκωθεί...ουφ βαρέθηκα τη ζωή μου..

Senior Member
    Φιλενια δεν ξέρω αν σε ρώτησα πόσο χρονών είσαι????

Senior Member
    Μόνο τον εαυτό μου δεν μπορώ να βοηθήσω...τη έχει πάθει το καμάρι μου εδώ και ένα μισή χρόνο είναι άρρωστο δεν ξέρω...παλιότερα παρακαλούσα να κάτσει φρόνιμα μην γίνω ρεζίλι μπροστά σε κόσμο και τώρα το παρακαλαω για να σηκωθεί...ουφ βαρέθηκα τη ζωή μου..
    είναι η κλασσική περίπτωση που για τους άλλους μπορείς να δεις τα θέμα ψυχραιμα κ λογικά κ να τα λύσεις και για τον εαυτό σου τίποτα....

Senior Member
    Αφού το κάνατε πρέπει να καταρρίψει τη θεωρία ότι την έχει μικρή...άρα έλεγε μαλακίες ότι έπαθε στυτικο πρόβλημα λόγο μεγέθους...για να δούμε όμως από δω και πέρα πως θα συμπεριφερθεί....
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια όμως μην με μεγαλοποιης διότι είμαι και εγώ άνθρωπος και λογικό είναι κάποια στιγμή να κάνω λάθος όπως όλοι άλλωστε αυτό το λέω για να μην απελπιστεις αργότερα..μην μεγαλοποιης τους ανθρώπους...
    Ευχόμε όλα να πάνε κατευχην..(και για εμένα)αμήν..
    Αργά ή γρήγορα θα φανεί ποιο ήταν ή είναι το πρόβλημα.....Δεν μεγαλοποιώ απλά μ αρεσει να λέω καλά λόγια σε ανθρώπους που βοηθάνε.

Senior Member
    Φιλενια δεν ξέρω αν σε ρώτησα πόσο χρονών είσαι????
    28. γιατί ρωτάς μεγάλε γκουρού;;

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast