:) - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 11 FirstFirst ... 891011 LastLast
Results 136 to 150 of 163

Thread: :)

Banned
    Quote Originally Posted by maus View Post
    βασικα στην Ελλαδα πρεπει να εισαι πονηρος για να επιβιωσεις ψυχολογικα.

αμα δεν εισαι πονηρος και πας ισια τοτε προκυπτουν προβληματα.

δε πρεπει να τα παιρνεις ολα της μετρητοις και πρεπει να φυλαγεσαι.
    εγω παω ισια και παντα προειδοποιω τους αλλους οτι δε θελουν να ξερουν πως παω με αλλο δρομο αφου οτιδηποτε θελει να καταπατησει τα δικαιοματα μου να με εξαναγκασει να αλαξω γνωμη τελικα δε μενει τιποτα απο αυτο

Member
    τοση πολλη μοναξια....

Senior Member
    Quote Originally Posted by dolphin6585 View Post
    τοση πολλη μοναξια....
    Γεια σου δελφινακι μια απο τα ιδια αλλα οχι παντα. Σε καταλαβαινω απολυτα. Οτι θες εδω ειμαστε και να πιασουμε την κουβεντα αμα θες για να νιωσουμε και οι δυο καλυτερα.

Member
    αλλαξα πολη για σπουδες και δεν μπορω να βρω παρεες αλλα και στην κανονικη μου πολη εχω μονο 2 ατομα που μιλαω απο τη μια θελω να εχω φιλους απο την αλλη θελω συνεχεια να μαι μονη μου δεν ξερω γιατι

Senior Member
    αλλαξα πολη για σπουδες και δεν μπορω να βρω παρεες αλλα και στην κανονικη μου πολη εχω μονο 2 ατομα που μιλαω απο τη μια θελω να εχω φιλους απο την αλλη θελω συνεχεια να μαι μονη μου δεν ξερω γιατι
    Κοινωνικη αποσυρση λεγεται και το θεωρουν συμπτωμα της ασθενειας, εγω οχι, το βρισκω λογικο γιατι η κοινωνια που ζουμε εχει ορισμενα στανταρ και εμεις ειμαστε εξω απο αυτα οποτε κι εμεις δεν εχουμε επιλογη. Κατα τ αλλα αμα θες παρεες σε μια σχολη βρισκεις απο οτι ξερω δεν ειναι δυσκολο απο οτι μου εχουν πει, ειναι φιλικο το περιβαλλον εκει ειδικα τον πρωτο χρονο.

Member
    νιωθω σαν να μην κολλαω

Senior Member
    νιωθω σαν να μην κολλαω
    Και βεβαια κολλας με καποιους οχι με ολους, απλως εισαι ευαισθητη και πρεπει να βρεις τα καταλληλα ατομα, θα σου προτεινα να κανεις παρεες με αγορια γιατι δεν μας ζηλευουν οπως οι γυναικες, και τελος να κανεις παρεα με οσο πιο πολλα ατομα μπορεις για να κρατησεις τους καλυτερους στο τελος.

Senior Member
    ετσι νιωθω κι εγω.εχω κανει μια παρεα στησχολη χαλαρα και με μια κοπελα ειμαστε πιο κοντα.προσπαθησε να μπεις στην κουβεντα.τι κανετε ρε παιδια?αυτο κι αυτο στο ταδε μαθημα.παμε για ενα καφε?τετοια απλα πες.εγω ετσι εκανα και κανω και ολα καλα.
    τωρα αυτοο που λες οτι θες να εισαι μονη σου αλλα θες και να ειχες παρε ατο νοιωθω κι εγω.ειναι στα αρνητικα της σχιζο. αλλα κι απο την αλλη μενοντας μονη για χρονια χωρις ουσιαστικες παρεες εμεθα να ειμαι καλα με εμενα και ειμαι πιο συνειδητοποιημενη.διαλεγω εγω τις παρεες με βαση τα κριτηρια μου.εχει το καλο του.δυναμωνεις.αλλα ειμαστε και κοινωνικα οντα οποτε για προσπαθησε να μιλας με τα παιδια
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Member
    σορρυ καμια φορα απλα με πιανει η μαυριλα μου προσπαθω να μαι ευχαριστη αλλα καμια φορα ειναι πολυ δυσκολο δε θελω να φτασω στο ιδιο επιπεδο με περισυ ξανα και φοβαμαι νιωθω πως δεν θα την παλεψω τη σχολη ή οτιδηποτε βασικα προσπαθω αλλα μενω πισω γενικα

Member
    νομιζω το αμπιλιφαι δε με βοηθαει πολυ το μυαλο μου τρεχει κ μπερδευομαι πολυ

Senior Member
    νομιζω το αμπιλιφαι δε με βοηθαει πολυ το μυαλο μου τρεχει κ μπερδευομαι πολυ
    Να το πεις του γιατρου σου η ν αλλαξεις γιατρο

Junior Member
    συμφωνω απολυτα ! πες τα λουλουδι!!! ειδικα αυτο με τουσ τρελους και πρεζακια με αγγιξε! να σαι καλα! <3 ολοι ειμαστε διαφορετικοι και πρεπει να δεχομαστε ολες τις πλευρες μας κακες καλες ουδετερες <3

Senior Member
    Quote Originally Posted by detest66 View Post
    συμφωνω απολυτα ! πες τα λουλουδι!!! ειδικα αυτο με τουσ τρελους και πρεζακια με αγγιξε! να σαι καλα! <3 ολοι ειμαστε διαφορετικοι και πρεπει να δεχομαστε ολες τις πλευρες μας κακες καλες ουδετερες <3
    Σ'ευχαριστω πολυ detest μου, να και ενα καλο ατομο επιτελους!!!! :D :D Πολλες καρδουλες <3 <3

Member
    καλησπερα και παλι! μετα απο αρκετες δοκιμες με φαρμακα μπορω να πω οτι είμαι καλυτερα απο ψυχωσικα.... μονο που η διαθεση μου ειναι για τα σκουπιδια... τιποτα δε με ευχαριστει, αρχισαν παλι οι αυτοκτονικες σκεψεις και δεν ξερω πως να το διαχειριστω δεν ξερω τι να κανω φοβαμαι πολυ τον κοσμο θελω μονο σπιτι να ειμαι

Senior Member
    καλησπερα και παλι! μετα απο αρκετες δοκιμες με φαρμακα μπορω να πω οτι είμαι καλυτερα απο ψυχωσικα.... μονο που η διαθεση μου ειναι για τα σκουπιδια... τιποτα δε με ευχαριστει, αρχισαν παλι οι αυτοκτονικες σκεψεις και δεν ξερω πως να το διαχειριστω δεν ξερω τι να κανω φοβαμαι πολυ τον κοσμο θελω μονο σπιτι να ειμαι
    θα ηταν ωραιο να εκανες τα παντα, ωστε να αποκτησεις μια ασχολια,ενα χομπυ.
    Εγω προσωπικα θα σου προτεινα να ασχοληθεις με αθλητισμο, ακομα και ενας περιπατος με ωραια μερα ισως σου εφτιαχνε το κεφι.
    Το να εισαι μονο σπιτι οπως λες, θα χειροτερεψει την κατασταση.
    Υπαρχει λογος που φοβασαι τον κοσμο?:)

Page 10 of 11 FirstFirst ... 891011 LastLast