Results 31 to 45 of 163
Thread: :)
-
06-01-2019, 17:42 #31
Μπα δεν εχω ελπιδες. Μεγαλωσα με ξυλο, φωνες και το τι θα πουν οι αλλοι επειδη ζω στην επαρχια. Εχω περασει τοσα πολλα που δεν πιστευω στην ευτυχια.
Εστάλη από Redmi 5 Plus στο E-Psychology.gr Mobile App
- 06-01-2019, 18:22 #32
Δεν θέλω να διαβάζω τέτοια.εκτός από αυτά που λες για τον κόσμο και τις βλακιες που εμένα δεν θα με ένοιαζε καθόλου ο κόσμος ποια αλλά συμπτώματα έχεις στην υγεία σου.και μην ακούω δεν υπάρχει ευτυχία για σένα.στο λέω εγώ που δεν πιστεύα ποτε των ποτον ότι θα γίνω ευτυχισμενη
06-01-2019, 18:26 #33
διαισθηση ειναι να αντιλαμβανεσαι πραγματα που δεν ειναι ορατα η ειναι ορατα απλα δεν ειναι ευκολο να τα δεις οπως να βλεπεις καποιον αγνωστο στο δρομο και να σκεφτεσαι οτι ειναι σα να τον γνωριζεις
πχ η επιστημη το εχει αναγνωρισει οτι υπαρχουν ανθρωποι με υπεραισθησεις απλως δε μπορεις ευκολα να εξηγισεις στους αλλους αυτο που δε βλεπουν
06-01-2019, 18:34 #34
Ποια αλλα συμπτωματα; Εχω καταθλιψη βαρια απο το πρωι ως το βραδυ οσα χρονια ζω. Οταν γελαω δεν γελαω αληθινα. Ο κοσμος με επηρεαζει παρα πολυ νιωθω την κακια και αφηνω να εισβαλλει στο πετσι μου νιωθω οτι ολοι ειναι κακοι και θελουν να μου κανουν κακο οτι με μισουν. Ολα τα παιρνω στραβα απο οτι μου λενε, κατακαρδα και προσωπικα. Τα παντα με μελαγχολουν και με τρελαινουν περισσοτερο, αυτα ειναι τα αρνητικα συμπτωματα. Τα θετικα εχουν φυγει καπως με τα φαρμακα αλλα επισης λογω οτι υπολειτουργω οπως ειπες δεν μπορω να σκεφτομαι σωστα και περιπλοκα, τα απλοποιω ολα στο μυαλο μου για να μπορεσω να τα καταλαβω. Ημουν εξυπνη καποτε αλλα σιγα σιγα η ασθενεια την εκανε την εξυπναδα μου να φθινει. Απο 7 χρονων το εχω παθει. Ειχα συμπτωματα απο τοτε. Νιωθω οτι δεν ειμαι λογικη συνεχως οτι εχω κατι πολυ σοβαρο και κατακριτεο δεν εχω φιλες αργησα πολυ να βρω αγορι και παλι δεν ειμαι ευτυχισμενη. Δεν μπορω να σκεφτω οπως θελω υποφερω, να απαντησω σε καποιον που θα μου πει μια κακια και καταπινω οτι κακια μου λενε ειμαι προβατακι ολοι με κοροιδευουν ολα αυτα ξερεις πως με κανουν και νιωθω σκατα
06-01-2019, 18:38 #35
Το ότι έχεις αγόρι αυτό είναι πολύ θετικο.εγώ όταν είχα περάσει μια μικρή κατάθλιψη δεν ηθελα τίποτα και κανέναν. Πόσο χρονών είσαι?
06-01-2019, 18:41 #36
Τα θετικα συμπτωματα ειναι οι φωνες που ειχα, τωρα εχω ακομα μου λενε τι να κανω απλα ξερω οτι ειναι ο εαυτος μου αλλα δεν το εχω δεχτει 100%. Νιωθω αρρωστη συνεχεια σαν να μην ειμαι καλα κατι να με ενοχλει σαν μια μαυρη σκια πανω απο το κεφαλι μου αυτο ειναι αρνητικο συμπτωμα. Τα θετικα ουσιαστικα ειναι αυτα που εχουμε εμεις και οι αλλοι δεν εχουν και τα αρνητικα αυτα που εχουν οι αλλοι δλδ χαρα, κινητρο, συγκεντρωση που δεν εχουμε εμεις. Πηγαινα να φανταστεις σε κατι ευκολα μαθηματα και μιλουσαν ολοι μαζι και δεν καταλαβαινα τι ελεγαν, τραγικο ενω οι αλλοι καταλαβαιναν και σταματησα. Γελουσαν και εγω φρικαρα. Αρνητικα ολα αυτα συμπτωματα. Η το αλλο οτι και να πουν οι αλλοι νομιζω οτι το λενε για μενα και τα παιρνω ολα προσωπικα οπως ειπα. Δλδ μπορεις να μου πεις εσυ οτι πηγες στο διαστημα με εναν φιλο σου και εγω να το παρω οτι εννοεις οτι εγω δεν μπορω να παω στο διαστημα γιατι ειμαι ανημπορη. Δεν μπορω να δουλεψω λογω οτι το μυαλο καθοριζει τα παντα και υπολειτουργει, να κανω βασικες δουλειες γιατι κουραζομαι λογω της καταθλιψης, απο τα φαρμακα εχω παρει 50 κιλα ο καθενας με εκμεταλλευοταν. Αυτα και αλλα πολλα.
06-01-2019, 18:41 #37
06-01-2019, 18:43 #38
Τα φάρμακα σε βοηθάνε σε κατι?
06-01-2019, 18:46 #39
Δεν θελω να πω ακριβη ηλικια, παντως ειμαι πανω απο 30. Το αγορι μου προσπαθει να με κανει ευτυχισμενη αλλα δεν τα καταφερνει, φερνω στο σπιτι ολα τα προβληματα που σου προανεφερα, εσυ λες περασες μια μικρη καταθλιψη, εγω περναω βαρια καταθλιψη μια ζωη. Δεν μπορω με τιποτα την μοναξια και την εχω βιωσει στο πετσι μου, να προσπαθω να κανω φιλους να βρω αγορι και αυτοι να με κοροιδευουν η να με εκμεταλλευονται η να με απορριπτουν. Ομαδικο μπουλινγκ απειρο στο διαδικτυο και απο κοντα ακομα και εδω μεσα γιατι οι αλλοι δεν μπορουν να σε καταλαβουν. Σκοταδι ολη η ζωη μου ουτε ο ηλιος με κανει να χαιρομαι συνηθως, ολα ματαια. Γενικα το οτι εχω αγορι ειναι κατι αναγκαιο στη ζωη μου οπως ενας αρρωστος εχει αναγκη τη νοσοκομα του. Αλλα αυτο δεν με κανει ευτυχισμενη. Ευτυχισμενη θα με εκανε να με σεβονταν ολοι να εβγαινα στο δρομο και να ενιωθα ιση με ολους και οχι οτι ολοι με κοιτανε η να κλεινομαι στους 4 τοιχους
06-01-2019, 18:48 #40
06-01-2019, 18:52 #41
Όχι όχι δεν μπορώ να μου λες τέτοια. Είσαι τόσο νέα έχεις το αγόρι σου που σε στηριζει,ελπιζω να σε στηριζουν και άλλοι από το περιβάλλον σου.αδέρφια έχεις?γιατί οί γονεις απ ότι είπες δεν σε βοηθανε τόσο. Εγώ πέρασα μια μικρή κατάθλιψη έπερνα ενάμιση χρόνο φάρμακα και μετά όλα καλά προς το παρον.σκέφτομαι εσένα που λες πόσα χρόνια ταλαιπωρησε από αυτό και δεν το χώραει ο νους μου πως αντεχεις.δεν θέλω να κοιτάς τι λένε οι άλλοι για σένα. Να μη σε νοιάζει αυτο.έχεις το αγόρι σου και πρέπει να φτιάξεις την ζωή σου να γίνεις καλά το χρωστάς στον εαυτό σου και σε αυτούς πού είναι δίπλα σου
06-01-2019, 18:57 #42
Ξερεις πως νιωθω; Σαν να μαι μονη μου απεναντι σε εναν πολυ κακο κοσμο που θελει να μου κανει κακο αυτο ειναι απεραντη θλιψη και μοναξια. Και το βιωνω 3 δεκαετιες σχεδον. Σκοταδι μες στο μυαλο μου. Λες και εχω ενα διαφανο μυαλο και οτι κακο γινεται περναει μεσα απο το κεφαλι μου τα παντα με επηρεαζουν. Δεν εχω ανθρωπους να με αγαπουν και δεν με νοιαζουν κιολας οσοι ειναι διπλα μου, ολοι μου φερονται σκατα και το αγορι μου δεν μπορει να αντεξει τη δυστυχια μου μαλλον και ολη την ωρα ειναι με το κινητο. Με υποστηριζει οσο μπορει αλλα πολλες φορες μου τη λεει κιολας. Κολαση σου λεω οσο και να τα λεω δεν βγαινουν απο μεσα μου απλα τα γραφω γι αυτους που κοροιδευουν.
06-01-2019, 19:04 #43
Κάτσε βρε κορίτσι μού να τα πάρουμε ένα ένα γιατί με στενά χωρεις πολύ. Καταρχήν δουλευεις?οικονομικά ποιός σε στηριζει?
06-01-2019, 19:13 #44
06-01-2019, 19:22 #45
Ναι αρκετοί έχω διαβάσει ότι έχουν διαφορά θέματα αλλά έχουν και λίγη αισιοδοξία μέσα τους.εσύ φαίνεσαι απογοητευμενη.δεν μπορεί να υποφέρεις από 7 χρόνων καποια λύση πρέπει να υπαρχει.ο ψυχίατρος τι σου λέει?σε ψυχολογο πηγαίνεις?
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή