Results 46 to 60 of 163
Thread: :)
-
06-01-2019, 19:27 #46
Αυτο δεν ειναι τιποτα τωρα. Εχω και το αγορι μου που με στηριζει, μια πατεριτσα δλδ σε αυτη τη ζωη. Πριν ημουν ερμαιο του καθενος. Σε ψυχολογο πηγαινα και με εκανε χειροτερα, πρεπει να ηταν τρελος, μου ελεγε οτι ειμαι κακια και μου εκανε μπουλινγκ. Οποτε δεν ξαναπαταω. Σε μια αλλη που ειχα παει αντι να με βοηθησει κι αυτη μου ελεγε μιλαει η ασθενεια τωρα και οχι εσυ. Ναι κοπελα μου αλλα εχεις κατι να μου προτεινεις η να συνεχισω να τα βαφω μαυρα; Σε ψυχιατρο πηγαινω αλλα καθε 2-3 μηνες σε δημοσιο για μιση ωρα τι να μου κανει και αυτος μου ειπε να μην εχω πολυ χαμηλα τον εαυτο μου οταν ολοι ξεσπανε τα κομπλεξ του πανω σου και εσυ τους ακους οπως ειπε καποιος πως να εισαι καλα; Κουβαλαω ολη τη δυστυχια αυτου του κοσμου και εντωμεταξυ νομιζα οτι ουτε οι αλλοι οι φυσιολογικοι ηταν μια χαρα αλλα μια χαρα ειναι αυτοι
- 06-01-2019, 19:31 #47
λουλουδι το προβλημα ειναι οτι ζεις στην επαρχια οπου το νοητικο επιπεδο ειναι κατω του μηδενος και μπλεκεις με καθε ενα κομπλεξικο, μεθυσμενο και επικινδυνο αμορφωτο και κουτσομπολη και καθε αμορφωτη και ηλιθια κυρα κατινα που η ιδια ειναι τρελη.
πηγαινε στην Αθηνα σε καποιο μερος με πολλους ανθρωπους να εισαι εσυ και μονη σου (οσο νομιζεις δηλαδη) και να μη μπλεκεις τοσο πολυ με αυτους. τουλαχιστον να μη τους βλεπεις.
απο μακρυα και αγαπημενοι.
τελικα καλυτερα εισαι ξενος μεταξυ ξενων.
παραγνωριστηκαμε και αποθρασυνονται.
καλυτερα ξενοι μεταξυ ξενων και να σεβονται τους νομους π.χ. ηθικη βλαβη, συκοφαντικη δυσφημιση, απειλη, διαδοση ευαισθητων προσωπικων δεδομενων, βλαβη απο μελλοντικη εργασια και αλλα πολλα.Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
06-01-2019, 19:33 #48
Και τι σκεφτεσαι κορίτσι μου για τη ζωή σου?πρέπει και εσύ να σταματήσεις να ακους τον κόσμο. Έχεις το στήριγμα σου.μερικοί σε αυτόν τον κόσμο είναι εντελως μονοι
06-01-2019, 19:35 #49
Μαους δεν μπορω να αφησω το αγορι μου, χωρις αυτον θα τρελαθω τελειως η θα αυτοκτονησω. Μην πεις πολη που μενω σε κανεναν ομως οσα λες ειναι αληθεια, και Αθηνα ετσι ειναι το νοητικο επιπεδο αλλα εκει δεν σε ξερουν δεν τους ξερεις, ειναι και επικινδυνη η Αθηνα, γι αυτο το αγορι μου δεν θελει να παμε εκει.
06-01-2019, 19:38 #50
Στην επαρχια μεγαλωνεις με το μοτο καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα, ετσι μεγαλωσα, προσπαθω να ειμαι τελεια οσο μπορω και τα καταφερνω γιατι κανω υπερανθρωπες προσπαθειες αλλα οι αλλοι εκειιιιι ειναι για να σε ριξουν με τον κομπλεξισμο τους να σε στειλουν στα ταρταρα αφου ετσι ξεσπανε. Πανω μου δηλαδη. Τι να σκεφτω για τη ζωη μου ζω απλα για να ζω οτι και να γινει τωρα αυτα ειναι βιωματα δεν φευγουν απο το μυαλο.
06-01-2019, 19:44 #51
Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
06-01-2019, 19:45 #52
06-01-2019, 19:46 #53
Πρέπει να αφήσεις πίσω το παρελθον σου.αυτό έγινε και δεν αλλάζει κάτι δεν χρειαζεται να το σκαλιζεις.δες τι σου έχει προσφέρει μέχρι τώρα η ζωή εκτιμήσε τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και σε στηρίζει και πάψει να ασχολησε με τους γειτονες και τον κόσμο. Οταν δεν δίνεις δικαίωμα θα πάψουν και αυτοί να ασχολουνται μαζί σου.
06-01-2019, 19:48 #54
Μαους δεν το δεχεται του το χω πει. Εχω τη διαισθηση οτι ουτε Αθηνα ειναι καλυτερα ειναι πολυ επικινδυνα τωρα με την κριση. Ολοι οι τρελοι εξω ειναι και μιλαω και για τους υγιεις, ποσοι δολοφονοι υγιεις υπαρχουν; Εμεις δεν ειμαστε τρελοι μια ελεγχομενη παθηση εχουμε. Δυστυχως ομως ο κοσμος ειναι πολυ σκληρος παντου.
06-01-2019, 19:50 #55
06-01-2019, 19:51 #56
αφου λουλουδι εχεις καταλαβει το προβλημα σου μην ασχολεισαι συνεχεια με αυτο.
ασχολησου με κατι αλλο και ευχαριστησου λιγο τη ζωη.
να ευχαριστηθεις λιγο τη ζωη σου.
ακομα και οι υγεις εχουν πολλα προβληματα εσυ κοιτα να χαιρεσαι τη ζωη σου και να μη θυμασαι τα προβληματα σου και θα κανεις ενα βημα μπροστα.
το αγορι σου πρηζεται που ασχολεισαι συνεχεια με το προβλημα σου.
καλυτερα να εισαι ευτυχισμενη ετσι σε δεχονται και περισσοτερο οι αλλοι.
Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
06-01-2019, 19:53 #57
Και δεν μου εχει δωσει τιποτα αυτη ζωη μονο μου εχει παρει κι αυτα που δεν εχω. Για οτι εχω το εχω κερδισει με την αξια μου τιποτα δεν μου χαριστηκε και παλι μου εχουν παρει τοσα πολλα που δεν μπορω να χαρω τιποτα.
06-01-2019, 19:56 #58
Πως να ειμαι ευτυχισμενη ρε μαους; Οταν μου τα χουν παρει ολα ζω μονο για να τρωω να παρω κατι πισω απο ολα αυτα που μου εχουν παρει με εχουν φορτωσει με δυστυχια ολοι και το φαι ειναι ενας τροπος να ξεφευγω μετα γινομαι χαλια που παχυνα και παει λεγοντας. Για ΠΟΙΟ λογο να ειμαι ευτυχισμενη νιωθω οταν γελαω οτι ολα ειναι ψευτικα
06-01-2019, 19:57 #59
Όταν λέω να μη δίνει δικαιωματα εννοώ να γίνει ευτυχισμένη για να αρχίζουν να λένε ότι είδες μπραβο ξεπέρασε τα προβλήματα της. Όσο για το χοντρή που λες δεν ακούγεται ωραίο. Στο κάτω κάτω δεν μπορούμε να είμαστε όλοι 1.8 και 50 κιλα.αν κοιτάξεις γύρω σου κάνεις δεν είναι τελειος.ακόμη και αυτοι που σε κατάκρίνουν είναι χειρότεροι από σένα σε πολλα
06-01-2019, 19:59 #60
λουλουδι δυστυχως ετσι ειναι σε ολους.
εσυ ομως οπως σου ειπα κοιτα να χαρεις τη ζωη σου. τις μικρες χαρες.
ενα ομορφο τοπιο, καποια ωραια στιγμη, καποια στιγμη με το αγορι σου ή τα ζωακια, κατι που εκανες, και τετοια.
ειναι σαν αυτοεκπληρουμενη προφητεια.
αυτο εχεις !
επειδη λες οτι ολοι ειναι κακοι αυτο επιβεβαιωνεται απο μονο του !
νομιζεις θελει πολυ ο αλλος για να γινει κακος ; λιγο τηλεπαθητικα να του το δειξεις το καταλαβαινει ο αλλος τηλεπαθητικα ακου που σου λεω.
αμα εχεις την προφητεια οτι ολοι ειναι κακοι τοτε αυτη θα εκπληρωθει.
εσυ κοιτα να χαιρεσαι τη ζωη σου και να εισαι καλη και να θεωρεις τη κακια των αλλων σαν συννεφο και σταχτι που διαλυεται απο μονη της.
ετσι και αλλιως ολοι χωμα ειμαστε με ημερομηνια ληξεως.
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση