:) - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 163

Thread: :)

Σου μιλάω για τη ζωή που μπορείς να ζήσεις από εδώ και πέρα. Το αγόρι σου είναι στο κινητό γιατί μπορεί να έχει κουραστεί με όλη αυτή την κατάσταση. Προσπάθησε τουλάχιστον να κάνετε κάτι ευχαριστο μαζί και να δεις ποτέ ξεκολλαει απ το κινητό του

Senior Member
    Quote Originally Posted by maus View Post
    τα κινουμενα σχεδια προβαλλουν εναν ονειρικο κοσμο που δεν υπαρχει οπου ολοι πρεπει να ειμαστε καλοι και το καλο παντα υπερισχυει ευκολα κλπ.

για αυτο στο λεω.

επισης ισως να ειχες και ζωακια μικρη.

τα ζωα αγαπανε περισστερο απο τους ανθρωπους και ειναι πιο αληθινα και αυθορμητα οποτε να επηρεαστηκες και απο εκει.

κοιτα να διατηρησεις τη καλη αθωοτητα σου αλλα παραλληλα να μπορεις να γλιτωνεις απο τις κακοτοπιες της πραγματικοτητας.
    Ναι μαους, ετσι ειναι, και πολλα κινουμενα σχεδια εβλεπα και ζωακια ειχα μικρη, ομως θελω να σε ρωτησω, οι αλλοι πως την παλευουν με την κακία; Γινονται και αυτοι κακοι και ησυχαζουν; Εχουν εμας ως θυματα ε;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Σου μιλάω για τη ζωή που μπορείς να ζήσεις από εδώ και πέρα. Το αγόρι σου είναι στο κινητό γιατί μπορεί να έχει κουραστεί με όλη αυτή την κατάσταση. Προσπάθησε τουλάχιστον να κάνετε κάτι ευχαριστο μαζί και να δεις ποτέ ξεκολλαει απ το κινητό του
    Κανει τα ιδια σε ολους και εξαλλου οταν του λεω να παμε μια βολτα δεν θελει. Ειναι κουρασμενος.

Για όλα υπάρχει λύση.δεν ξέρω πως αλλιώς να σε συμβουλεψω δεν είμαι και ειδική για να σου πω απλα σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να αρχίσεις να σκέφτεσαι λίγο θετικα στη ζωή σου και θα δεις σιγά σιγά θα αλλάξουν ολα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Για όλα υπάρχει λύση.δεν ξέρω πως αλλιώς να σε συμβουλεψω δεν είμαι και ειδική για να σου πω απλα σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να αρχίσεις να σκέφτεσαι λίγο θετικα στη ζωή σου και θα δεις σιγά σιγά θα αλλάξουν ολα
    Πρεπει να γινω κακια. Δεν ειναι του χαρακτηρα μου αλλα θα προσπαθησω. Οι αλλοι πως ειναι δλδ και τα φορτωνουν ολα σε μενα; Πρεπει να με νοιαζει και ο εαυτος μου. Μια ζωη θα πληγωνω τον εαυτο μου για να μην πληγωνω τους αλλους; Αφου ο θεος η η φυση μου εδωσε λιγα προβληματα εμενα που ειμαι καλη. Γιατι να πληρωνω τις αμαρτιες αλλωνων; Θα αλλαξω σιγουρα.

Senior Member
    Λουλουδι στα ξαναλεω ειμαι εντελωσ μονοσ δεν εχω σπιτι δεν εχω λεφτα ωσ ανθρωποσ ταιριαξα με ενα γιατρο κι εκανα ψυχοθεραπεια πεντε χρονια τον ξερω 10 οταν αισθανθηκα ετοιμοσ μπηκα σε μια καφετερια γτ συμπαθησα τα κοριτσια τισ γνωρισα γιναν φιλεσ μου οπωσ η μπροκεν ντολ δηλαδη μιλαμε λεμε τα νεα μασ και πινω εγω τον καφε μου εγω δουλευω απο 12 χρονων ηθελα σε καποιον να πω την ιστορια μου αυτεσ με ακουσαν και γι αυτο τησ ειπα την αληθεια οτι εχω δηλαδη σχιζοφρενεια ειμαι πεντε χρονια εκει με την εμφανιση κατεστραμμμενου που εχω και με την σκατοφατσα μου και μιλαμε εγω απλα θελω να γινω καλα δηλαδη να πιανω συζητηση με αγνωστο και να μιλαμε καποιεσ φορεσ τα καταφερνω πηγαινω στο χωριο πενηντα μερεσ το χρονο για δουλεια βγαζω τα εξοδα μου δεν παραπονιεμαι σε αυτουσ γτ πολυ απλα δε θα με θελουν ο στοχοσ ειναι να αποκτησω κονε με υγιησ παιχτουρεσ λεγοντασ τουσ την αληθεια για να δω τι θα γινει η ζωη μου ειναι σκατα δε στο κρυβω αλλα εχω περασει χειροτερα ωσ παιδι αρα ο βρεγμενοσ την βροχη δεν την φοβαται φιλικη συμβουλη πρωτα ψυχοθεραπεια και μετα γνωριμιεσ για να εχεισ την ποιοτητα ζωησ του φτωχου οχι του τρελου αυτα και βγεσ απο το σπιτι προσπαθησε να ζησεισ φυσιολογικα παρε το αποφαση
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Εγω ειμαι υγιησ δυνατοσ δουλευω αλλα ειμαι σχιζοφρενησ σαν τη μπου ζω κανονικα το ιδιο προβλημα εχουμε θελεισ ψυχοθεραπεια τα αγορια δεν ειναι λυση τισ βλεπουν ολεσ σαν μαμαδεσ εσυ δεν εχεισ το μυαλο το πολυπλοκο που θελει για να παιξεισ το ρολο αυτο ρολοσ ειναι αλλα πρεπει να μαθεισ να κανεισ εσυ κουμαντο οτι κι αν εχεισ ασε τουσ αντρεσ και πιασε ψυχοθεραπεια αυτα

Senior Member
    Ελις το εξηγησα η ψυχοθεραπεια δεν με βοηθησε. Δεν ξερω για σενα. Απλα πρεπει να γινω πιο κακια και να μην με φορτωνονται οι αλλοι δεν ειναι καποιος καλα; Βριζει τις γυναικες και ξεδινει ενας αλλος τους παχυσαρκους ενας αλλος τους ψυχικα ασθενεις κουραστηκα τοσα χρονια με τον κοινωνικο αποκλεισμο τα γραφω εδω μπας και τα δουν καποιοι και σκεφτουν λιγο λογικα. Εγω πηρα τις αποφασεις μου αυτο που ηθελα παντα αλλα δεν μπορουσα να το κανω θα γινω πιο κακια δεν με σεβεσαι ρε φιλε; Δεν θα σε σεβαστω εγω 2 φορες γιατι να γινω εγω ο σκουπιδοτενεκες σου δλδ δεν χρειαζεσαι ψυχοθεραπευτη να στα πει αυτα, αυτοι ειναι πιο τρελοι απο μας οσο για σενα προσπαθησε να εισαι χαρουμενος δεν θελω στιγμη να σε βλεπω στεναχωρημενο και τρελοι θα σε πουν αυτοι; Εγω θα τους πω οτι αυτοι ειναι χειροτεροι. Μην μπλεκεις με υγιεις λιγοι αξιζουν, με ατομα σαν κι εμας θα κανεις παρεα η θα το παιζεις μαγκας να σε σεβονται. Δεν βγαινει αλλιως η ζωη. Δεν σου αξιζει να εισαι στενοχωρημενος, εισαι σκατα σου ειπα γιατι, γιατι κυνηγας τους υγιεις, ομως αυτοι εχουν κανει πιο πολλες αμαρτιες και τους τιμωρει ο θεος η το υποσυνειδητο τους και τα φορτωνουν σε σενα μετα, ειναι οπως με το φαι, ξερουμε οτι μας κανει κακο αλλα συνεχιζουμε και τρωμε οι παχυσαρκοι, και μετα το πληρωνουμε ετσι κανουν και αυτοι και βρισκουν εσενα εξιλαστηριο θυμα. Αυτα ειχα να πω ουτε εσυ εισαι καλα ελις και το ξερεις πολυ καλα και καλο ειναι να βλεπουν και οι αλλοι τι περναμε να μας σεβονται περισσοτερο.

Senior Member
    Εγω δε θελω σεβασμο εσυ εισαι γυναικα εγω θελω την αληθεια οπωσ θεσ πεστην θεσ να βρισεισ βρισε μονο πεστην

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Εγω δε θελω σεβασμο εσυ εισαι γυναικα εγω θελω την αληθεια οπωσ θεσ πεστην θεσ να βρισεισ βρισε μονο πεστην
    Ελις την ειπα την αληθεια, και βεβαια θελεις σεβασμο. Απο κοντα μοιαζεις ενας φυσιολογικος ανθρωπος, γιατι νομιζεις οι αλλοι καλυτεροι ειναι πιο ομορφοι η πιο καλα ντυμενοι εχω δει εγω κατι ντυσιματα ουυυ. Λυσαμε τα δικα μου τωρα να λυσουμε και τα δικα σου. Στο ξαναλεω μην κυνηγας τους υγιεις αυτοι σου δημιουργουν χειροτερο προβλημα καλυτερα κανε παρεα με ομοια σου ατομα που ειναι σχετικα καλα ωστε να μπορειτε να συνεννοηθειτε, η κανε παρεα με καλα ατομα γιατι θα βρεις το μπελα σου, ειπες οτι εμενα δεν μου λειπει τιποτα, ουτε εσενα σου λειπει ακομα και οι υγιεις εχουν τρελα πολλες φορες.

Senior Member
    Δεν ξερω τι να πω

Senior Member
    Ελις εγω τα βρηκα τα προβληματα μου ειμαι πολυ καλη γιατι μεγαλωσα σε εναν ιδανικο κοσμο και επειδη εβαζα παντα προτεραιοτητα τους αλλους, ειπα θ αλλαξω εσυ εχεις διαθεση ν αλλαξεις; Εχεις θεοποιησει τους υγιεις επειδη αυτοι εχουν θεοποιησει τον εαυτο τους και επειδη νομιζεις δεν μπορεις να τους φτασεις σε πληροφορω λοιπον οτι σε τιποτα δεν ειναι καλυτεροι σου, καθε ανθρωπος ειναι μοναδικος και ξεχωριστος!!

Senior Member
    Θα την βρω κι εγω την αληθεια μου ακομα ψαχνω παντωσ η υγεια ειναι μπονουσ στο χαρακτηρα εσυ κοιτα τον εαυτο σου εγω τον εαυτο μου κοιταω αυτο με τουσ υγιεισ ειναι η αναζητηση τησ αληθειασ μου συνεχεια ψαχνω τα μυστικα του κοσμου αυτα

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Θα την βρω κι εγω την αληθεια μου ακομα ψαχνω παντωσ η υγεια ειναι μπονουσ στο χαρακτηρα εσυ κοιτα τον εαυτο σου εγω τον εαυτο μου κοιταω αυτο με τουσ υγιεισ ειναι η αναζητηση τησ αληθειασ μου συνεχεια ψαχνω τα μυστικα του κοσμου αυτα
    Ελις και εγω αυτο κανω αναζητω την αληθεια, μοιαζουμε σε αυτο. Ομως στο ξαναλεω μη θεοποιεις τους υγιεις, υπαρχει και η ρηση απο μικρο και απο τρελο μαθαινεις την αληθεια, εγω πολλες φορες εμπιστευομαι την δικη σου κριση παρα ενος λογικου, γιατι οι λογικοι λενε πραγματα χωρις να τα σκεφτονται, απο τη μια λεω ηθελα τοσο πολυ να ειμαι 100% λογικη απο την αλλη λεω δεν θα ημουν αυτη που ειμαι τωρα, θα εκανα συνεχως λαθη ενω οπως ειπες εσυ ειμαι υπεροχη και ξερεις γιατι; Γιατι ειμαι δικαιη. Εχω και εγω τα χαρισματα μου οπως κι εσυ, ανακαλυψε τα, εσυ πχ εισαι πολυ εξυπνος. Μην δινεις λοιπον πολλη βαση στο τι λενε οι αλλοι το λεω για να το ακουσω κι εγω αυτο, ο μαους μου ανοιξε πολυ το μυαλο που ασχοληθηκε λιγο μαζι μου, μπορεις να μαθεις πολλα πραγματα απο ολους τους ανθρωπους, οχι μονο απο τους λογικους που ειναι και μιζεροι γιατι εχουν τα παντα δηλαδη την υγεια τους και καταστρεφουν τη ζωη τους με διαφορους τροπους.

Senior Member
    Εγω ακομα ψαχνω να βγαλω ακρη ακομα δεν εβγαλα οταν βγαλω θα στα πω ολα χαρτι και καλαμαρι σε ολουσ

Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast